Lutja për San Marcos de León që vjen

Lutja për San Marcos de León eja te vish Highlyshtë shumë efektive.

Kujtojnë se bota Shpirtërore është më reale sesa mund ta imagjinojmë dhe, për të luftuar në të, na duhen gjithashtu mjete shpirtërore që na bëjnë të fitojmë fitoren ose atë mrekulli që na duhen aq shumë. 

Energjitë pozitive që janë lëshuar në mjedis pas bërjes së një lutje, shpesh mund të ndjehen dhe kjo ka një rëndësi të madhe pasi mirëmbajtja e një shtëpie plot harmoni ndihmon për të ruajtur rendin dhe dridhjet e mira në të gjitha mjediset e shtëpisë sonë. 

Lutja e Shën Markut të Leon, ejani dhe eja Për çfarë është lutja? 

Lutja për San Marcos de León që vjen

jo ka lutje egoiste, edhe nëse ato duken të tilla.

Të pyesësh që ky person të mos largohet aspak prej nesh ose ajo, pavarësisht se ku është, ai arrin përsëri si qengji i butë është të kesh besim se San Marcos de León do të vërë dëshirën në zemrën e këtij personi të veçantë të vijnë të na shohin sa më shpejt të jetë e mundur. 

Shtë e rëndësishme të sqarohet se kjo lutje nuk bëhet vetëm për raste dashurie, sepse ne mund të flasim për një mik apo të afërm që është zhdukur ose që thjesht është larguar nga ne për asnjë arsye të dukshme.

Lutja për San Marcos de León që vjen

Oh Shën Marku i Leon

Ju që keni dominuar bishat më të mëdha në botë

Luanët dhe gjarpërinjtë, dhe gjithçka që përshkoi rrugën tuaj

Unë ju kërkoj të zgjidhni dhe çarmatosni zemrën (emri i personit) të vijnë në këmbët e mia

Lëreni të vijë, le të vijë, pa asgjë ose dikush që e ndalon

Lëreni të vrapojë, vraponi pa e ndihmuar njeri

Unë kërkoj që rrugët tuaja të shkurtohen dhe hapat tuaj të zgjaten

Dhe kjo vjen para meje me frymën e tij të përkulur

E zbukuruar si një qengj i vogël dhe rrotull në këmbët e mia.

Se ai nuk fle, se nuk ha dhe se dëshpërohet për kauzën time.

Oh San Marcos de León, më jep këtë favor.

Amen.

Nëse doni të keni më shumë fuqi, ju duhet të luteni lutjen e sundimit pas asaj të Shën Markut të Leon që Ejani.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Oscar Romero

Ndërsa njerëzit e tjerë kërkojnë të arrijnë objektivat e tyre duke iu drejtuar magjistarëve ose mashtrimeve mashtruese, ka një numër të madh besimtarësh që janë akoma të lidhur me besimin e krishterë dhe të cilët vazhdojnë të mbështeten në fuqinë e lutjeve. 

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për të tërhequr një mik, bashkëpunëtor, shef, fqinj, anëtar të familjes ose partner, kjo fjali është po aq e fuqishme në çdo rast në të cilin përdoret.

Lutja plotësuese ...

Nëse doni të merrni sa më shumë fuqi, duhet të thoni një lutje të domenit.

Lutja duhet të falet e ndjekur nga tjetri. Në këtë mënyrë ju do të jeni në gjendje të keni më shumë forcë në lutje.

Lutuni me shumë besim dhe në fund dritë 3 qirinj të kuq. Qirinjtë janë për të falënderuar San Marcos de León.

Në emër të Zotit ju thërras, frymë sundimi
Fryma e Shën Kifirit dhe e dëshpërimit
Don Juan nga rrugët, fryma e minatorit Juan
Nga rrugët, shtigjet dhe vendet, fryma e katër erërave
Fryma e Shën Markut të Leon
Unë ju bëj këtë Lutja për San Marcos de León, le të vijë, le të vijë
Ju bëj me mend që të më ndihmoni të zotëroj pesë shqisat
Mendimi, gjykimi, dhe vullneti i (emri i personit)
Se nuk mund të ha ose të fle, që nuk mund të pi ose të eci
Mendimi juaj le të vijë vetëm në mua
Derisa nën këmbët e mia të vijnë të ndalen
Bëni atë të bëhet i penduar dhe i përulur
Duke më trajtuar me respektin që ne të gjithë meritojmë
Me 2 ju shoh, me 3 ju lidh, gjaku që unë pi dhe zemrën që ju jap
Sytë e mi ju verbojnë dhe vullneti im është i juaji
Bëhu kështu, kështu qoftë, amen

A është kjo lutje e fuqishme?

Lutjet janë shumë të fuqishme nëse bëhen me besim, ky është sekreti, përbërësi i veçantë që garanton efektivitetin e një lutje.

Mund t'ju interesojë:  Lutja në San Antonio për të gjetur dashurinë

Në shkrimet e shenjta, Zoti na mëson se ne mund ta kërkojmë atë në emrin e djalit të tij Jezu Krishtit se ai do të na japë kërkesat tona.

Nuk ka asgjë në botë që ne nuk mund ta arrijmë me një lutje nga San Marcos de León që vjen.

Më shumë lutje:

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt