Lutja për vdekjen e shenjtë për dashuri të pamundur Ju mund të merrni për të jetuar atë dashuri që ju dëshironi aq shumë ose sillni atë person të veçantë që është larguar për ndonjë arsye apo një tjetër.

Ju mund të keni besim se ky Shenjt ka mjetet e nevojshme për të mposhtur ato që ne i konsiderojmë si të mira. 

Ajo mund t'i japë jetë ndjenjave të vdekura ose t'i bëjë ato të shfaqen në zemrat më të thata dhe më të thata që ekzistojnë.

Farë është lutja për Santa Muerte për dashuri të pamundur?

Lutja për vdekjen e shenjtë Për dashurinë e pamundur

 L lutjet Ato shërbejnë për gjithçka që dëshironi të porosisni.

Në këtë rast është për merrni dashuri në mënyrë efektive

Krijuesi, Zoti Atë, na mëson përmes shkrimeve të shenjta që ai synon të ndihmojë këdo që i afrohet dhe ne mund t'i afrohemi me anë të lutjes së drejtpërdrejtë ose me ndonjë shenjtor. 

La Santa Muerte Ajo bëhet aleati ynë në çështjet e zemrës dhe ndjenjave.

Metodat e përdorura për të na dhënë kërkesat janë misterioze, por nëse dihet se kanë një fuqi të madhe, mrekullia ndodh shpejt dhe me efikasitet.

Lutja për vdekjen e shenjtë për dashuri të pamundur

Vdekja e Bekuar

dashuria ka trokitur në derën time, por e dashur Santa Muerte,

Ai është sjellur kapriçioz me mua, unë jam degjeneruar sepse e dua dhe nuk jam ai.

Vuajtja e pafuqisë më kap mua kur shoh që nuk kam në duart e mia zgjidhjen e problemit tim, ju lutem me shumë trishtim që të dëgjoni lutjen time, shpresoj që ju të dëgjoni dhe të ndjeheni se si rrahja ime kur flet vajza ime e bardhë, një person që unë e dua është një dashuri e pamundur por unë dua që mrekullia e bërjes së saj nga ana ime të ndodhë, që të bëhet e mundur kjo është arsyeja pse unë vij te ju, që ju jeni i mirë dhe mrekullueshëm.

Unë dua që ai person të bëhet partneri im dhe të pranoj me gjithë dashurinë e tij, do t'ju jem mirënjohës për ju dhe bashkë me të jam një besimtar besnik i besimit tuaj.

Unë do t'ju lutem për kohën e nevojshme që kërkesa ime të përmbushet ndërsa unë pres, do të dëshmoj besnikërinë time duke dhënë ofertat e mia për një kohë të gjatë për ju Vdekja ime e Bekuar e dashur.

Oh, Motër e Bardhë, kam besim tek ju dhe e vendos gjithë besimin tim tek ju, shpresoj të më dëgjoni dhe plotësoni dëshirën time. Kështu qoftë

Amen.

kjo lutje për dashuri Santa Muerte është mrekulli!

Duajeni dhe mos u bëni reciprok Oneshtë një nga vuajtjet e mëdha që vuan jo vetëm sot, por që nga fillimi i kohës.

Shumë herë i besojmë shumë vetvetes se gjërat janë të mira në partnerin tonë dhe jemi të befasuar kur i humbasim.

Shtë në atë moment që kjo lutje bëhet arma jonë e fshehtë që mund të na ndihmojë të fitojmë betejën për një dashuri të fortë, të vërtetë dhe të përjetshme. 

A është kjo lutje e fuqishme?

Po, është shumë e fuqishme, veçanërisht nëse bëhet me besim nga zemra.

Disa rekomandime për ta bërë këtë fjali më efektive janë krijoni një altar special në shtëpinë tonë në të cilën kemi dy qirinj të kuq dhe të bardhë, një trëndafil i bardhë dhe një i kuq së bashku me tre fotografi të personit që doni.

Ju gjithashtu mund të shkruani emrin e personit pranë tonës dhe një fjali të shkurtër të veçantë, por gjëja më e rëndësishme është gjithmonë të besoni.

Gjithmonë besoni në fuqinë e lutjes ndaj Vdekjes së Shenjtë të Zezë për dashuri të pamundur.

Më shumë lutje: