Lutja për një lindje pa komplikime

Lutja për një lindje pa komplikime Ata mund të na ndihmojnë në çdo kohë dhe për një shpërndarje të mirë. Mund të na ndihmojë të kalojmë në këtë kohë të vështirë si sjellja e jetës në botë.

Megjithëse mund të mos duket kështu dhe disa njerëz e shohin këtë ngjarje kaq natyrshëm, e vërteta është se është një situatë delikate në të cilën nëna dhe foshnja e palindur janë gjithmonë në rrezik. Të jesh në gjendje të kërkosh një lindje të qetë mund të sjellë besim dhe paqe tek nëna. 

Për më tepër, kjo lutje është një ngushëllim i qetësisë për anëtarët e familjes sepse ju e dini atë lutjet janë të fuqishme dhe se një lindje nuk është një gjë e lehtë, prandaj anëtari i familjes që bën strehë në lutje mund të gjejë paqe dhe qetësi që të jep besimin e të dish që vetë Zoti kujdeset për të dy jetët në atë kohë. 

Lutja për dorëzim të pakomplikuar Cili është qëllimi i këtyre lutjeve?

Lutja për një lindje pa komplikime

Qëllimi i bërjes së kësaj lutje për të pasur një lindje të mirë sidomos është që edhe nëna, ashtu edhe foshnja që është në rrugë e sipër, mund të jenë mirë, që të jesh lindje nuk janë komplikime dhe gjithçka shkon shpejt.

Kjo lutje mund të fillojë herët në shtatzëni, pasi ajo gjithashtu shërben për paqe dhe qetësi për të gjithë familjen. Të hyni në punë me mendjen ose zemrën tuaj plot ankth është jashtëzakonisht e rrezikshme dhe kjo është arsyeja pse kjo lutje është e rëndësishme. 

1) Lutja për një lindje pa komplikime

“Maria, nëna e dashurisë së bukur, Vajzë e ëmbël nga Nazareti, Ti që shpalli madhështinë e Zotit dhe, duke thënë“ po ”, e bëtë veten nënë e Shpëtimtarit tonë dhe nënës sonë: Dëgjoni sot lutjet e mia:

(Bëni kërkesën tuaj)

Brenda meje një jetë e re po rritet: një e vogël që do të sjellë gëzim dhe gëzim, shqetësime dhe frikë, shpresë, lumturi në shtëpinë time. Kujdesuni për atë dhe mbrojeni, Ndërsa unë e mbaj në gjirin tim.

Dhe kjo, në momentin e lumtur të lindjes, kur dëgjoj tingujt e tyre të parë dhe shoh duart e tyre të vogla, mund ta falënderoj Krijuesin për mrekullinë e kësaj dhurate që Ai më jep.

Se, duke ndjekur shembullin dhe modelin tuaj, unë mund të shoqëroj dhe të shoh djalin tim të rritet.

Më ndihmo dhe frymëzo mua të gjej brenda meje një strehë për t’u strehuar dhe, njëkohësisht, një pikënisje për të marrë shtigjet e tua.

Gjithashtu, nëna ime, shiko veçanërisht ato gra që përballen vetëm me këtë moment, pa mbështetje ose pa dashuri.

Le ta ndiejnë dashurinë e Atit dhe të zbulojnë se çdo fëmijë që hyn në botë është një bekim.

Njoftojini se vendimi heroik për të mirëpritur dhe ushqyer fëmijën është marrë parasysh.

Zoja e Prisni ëmbël, jepjani dashurinë dhe kurajën tuaj. Amen ".

Ju duhet të lutje besimi për një lindje pa komplikime.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Klarën e Asizit

Komplikimet në punën e plotë janë një mundësi ndaj së cilës çdo nënë është e ekspozuar.

Hyni në këtë proces nga dora e Zotit Perëndi të gjithë të fuqishëm, të sigurt se lutja është e fuqishme dhe se vetë Zoti dhe Virgjëresha e Bekuar do të kujdesen për të dy jetët në këtë proces.

Shtë e nevojshme të jesh i qetë dhe të kesh durim të presësh që gjithçka të realizohet. Zoti është i fuqishëm dhe për të nuk ka të pamundur, ai është gjithmonë i gatshëm të na dëgjojë dhe të na ndihmojë në çdo kohë. 

2) Lutja për Shën Ramon Nonato për lindjen e fëmijëve (një lindje e mirë)

“Oh mbrojtës i lartësuar, Shën Ramon, model bamirësie për të varfërit dhe nevojtarët, këtu më ke përulur me përulësi para këmbëve të tua për të kërkuar ndihmën tënde për nevojat e mia.

Ndërsa ishte gëzimi juaj më i madh për të ndihmuar të varfërit dhe nevojtarët në tokë, më ndihmoni, ju lutem, o Shën Ramon i lavdishëm, në këtë pikëllimin tim.

Për ju, mbrojtës të lavdishëm, vij për të bekuar djalin që mbaj në gjirin tim.

Mbroni mua dhe fëmijën nga zorrët e mia tani dhe gjatë lindjes tjetër.

Unë ju premtoj që ta edukoni sipas ligjeve dhe urdhërimeve të Zotit.

Dëgjo lutjet e mia, dashnorin tim të dashur, San Ram ,n, dhe më bëj një nënë të lumtur të këtij djali që shpresoj të lindë përmes ndërmjetësimit tënd të fuqishëm.

Le të jetë ashtu."

San Ramón Nonato njihet si shenjta e grave shtatzëna. Ai bëhet një ndërmjetës i shkaqeve të vështira pasi që në jetën e tij iu desh të kalonte disa rrethana të vështira për të kapërcyer të gjitha ato dhe duke i shërbyer gjithmonë Zotit. Predikimi i ungjillit dhe ndihma ndaj nevojtarëve është diçka që e karakterizonte gjithnjë. Edhe sot e kësaj dite ai mbetet një ndihmës besnik në këto momente ku ka kaq shumë ankthe dhe frikë. 

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Nikollën e Barit

3) Lutja për gratë shtatzëna gati të lindin

“Virgjëresha Mari, tani që unë do të jem nënë siç ishe ti, më jep një zemër të ngjashme me tënden, të patundur në afeksionet e saj dhe të patundur në besnikërinë e saj. Një zemër e dashur që rrezaton butësi të qetë dhe nuk refuzon t'ia japë veten të tjerëve.

Një zemër ... delikate në gjendje të vendos dashurinë në detajet e vogla dhe shërbimet e përulura. Një zemër e dëlirë pa u dalluar nga ngathtësi, e gjerë e hapur, që shijohet me gëzimin e të tjerëve. Një zemër e ëmbël dhe e mirë që nuk dënon askënd dhe kurrë nuk lodhet duke falur dhe dashuruar.

Oh Zot, ju manifestuat me admirim dashurinë tuaj për shërbëtorin tuaj Shën Ramon Nonato, duke e sjellë atë në jetë në një mënyrë të mrekullueshme dhe ju e formuat atë si mbrojtës të atyre prej nesh që do të jenë nëna; për meritat dhe ndërmjetësimin tuaj ju lutem që jeta e re që keni mbërritur tek unë të vijë me lumturi për të rritur numrin e fëmijëve tuaj. 

Për Krishtin, Zoti ynë.

Amen. "

Lutja për gratë shtatzëna që gati të lindin është shumë e fuqishme.

Kur një grua është shtatzënë, koha e lindjes, megjithëse është planifikuar, mund të përfundojë në befasi për tërë familjen dhe kjo është arsyeja pse ne duhet të mbajmë gjithmonë në mendje këtë lutje të veçantë për kohën e lindjes.

Për nënën është arsye për besim dhe qetësi kanë një fjali që mund të përsëritet Gjatë procesit të lindjes ose familja mund të jetë duke e bërë këtë lutje ndërsa ata duhet të presin. 

Mund të kërkojmë që dërgesa të jetë e shpejtë, se është pa dhimbje që gjithçka të shkojë mirë dhe kërkesa të pafund që do të jenë sipas nevojës së secilit person, por me shumë besim se përgjigja do të vijë.  

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Oscar Romero

4) Lutja para lindjes (shkoni mirë)

“Zot, At i Plotfuqishëm! Familja është institucioni më i vjetër i njerëzimit, është aq e vjetër sa vetë njeriu.

Por, për shkak se ky është institucioni juaj dhe mjeti i vetëm me të cilin njeriu mund të vijë në këtë botë dhe të zhvillohet në përsosmërinë më të plotë, forcat e së keqes po e sulmojnë atë, duke bërë që njerëzit të përçmojnë këtë njësi themelore të civilizimit. të krishterë.

Në tërbimin e tyre të vetëvrasjeve ata përpiqen të bëjnë një goditje fatale për familjet. Na lejoni të kemi sukses në atë detyrë të errët, Zot, në ato modele shkatërruese për familjen e krishterë.

Përmes ndërhyrjes së lavdishme të shërbëtorit tuaj Shën Ramon Nonato, avokat mbrojtës në parajsë për lumturinë, mirëqenien dhe paqen e familjeve të krishtera, ju lutemi t'ju dëgjoni lutjet tona.
Me meritën e këtij shenjtori të madh, mbrojtësit tonë, na dhuroni që shtëpitë gjithmonë mund të modelohen duke ndjekur Familjen e Shenjtë të Nazaretit.

Mos lejoni që armiku i jetës së familjes së krishterë të triumfojë në sulmet e tyre sakrilegjike, por përkundrazi, t'i ktheni ato në të vërtetën për lavdinë e emrit tuaj të shenjtë. 

Amen. "

Ai mundo Shpirtërore është një realitet për të cilin duhet të jemi të vetëdijshëm në çdo kohë. Përgatitja e gjithçkaje për momentin e lindjes përfshin gjithashtu jetën tonë shpirtërore, sepse këtu ndodhen emocionet ose ndjenjat që mund të na bëjnë të ndihemi keq ose të dëshpëruar në mes të një momenti aq delikat, të rrezikshëm dhe mrekulli sa lindja e një jete të re. 

Para lindjes mund të bëjmë lutje me familjen, me prindërit e foshnjës dhe me miqtë që ndjehen si të bashkohen me një lutje që mund të bëjë një ndryshim për të mirë në mes të lindjes. Lutjet janë të fuqishme nëse bëhen me besim dhe nga zemra dhe nuk ka lutje më të sinqertë se ajo e babait ose nënës për fëmijët e tyre. 

Gjithmonë keni besim në lutje për të kërkuar dhe për të pasur një dorëzim të mirë pa komplikime.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt