Cookies Politika

Cookies Politika

LSSI-CE kërkon nga të gjithë ne që kemi një blog ose një faqe në internet paralajmëroni përdoruesin për ekzistencën e cookies, informoni rreth tyre dhe kërkoni leje për t'i shkarkuar ato.

Neni 22.2 i Ligjit 34 / 2002. “Ofruesit e shërbimeve mund të përdorin pajisjet e ruajtjes së të dhënave dhe marrjen e pajisjeve terminale të marrësve, me kusht që ata të jenë kanë dhënë pëlqimin e tyre pasi të jenë dhënë informacion të qartë dhe të plotë në lidhje me përdorimin e tyrenë veçanti, për qëllime të përpunimit të të dhënave, në përputhje me dispozitat e Ligjit Organik 15 / 1999, të Dhjetorit 13, për Mbrojtjen e të Dhënave Personale ".

Si personi përgjegjës i kësaj faqe në internet, jam përpjekur të respektoj ashpërsinë maksimale me nenin 22.2 të Ligjit 34/2002 mbi Shërbimet e Shoqërisë së Informacionit dhe Tregtisë Elektronike në lidhje me cookies, megjithatë, duke marrë parasysh mënyrën në të cilën në internet dhe faqet e internetit që punojnë, nuk është gjithmonë e mundur të keni informacione të azhurnuara mbi cookies që palët e treta mund të përdorin përmes kësaj faqe në internet.

Kjo vlen veçanërisht për rastet kur kjo faqe në internet përmban elementë të integruar: domethënë, tekste, dokumente, imazhe ose filma të shkurtër që janë ruajtur diku tjetër, por që shfaqen në faqen tonë të internetit.

Prandaj, në qoftë se ju gjeni këtë lloj cookies në këtë faqe interneti dhe ato nuk janë të listuara në listën e mëposhtme, ju lutem më informoni. Ju gjithashtu mund të kontaktoni palën e tretë drejtpërdrejt për të kërkuar informacione në lidhje me cookie-t që vendosni, qëllimin dhe kohëzgjatjen e cookie-s dhe si e ka garantuar intimitetin tuaj.

Cookies të përdorura nga kjo faqe interneti

Cookies përdoren në këtë faqe interneti palët e veta dhe të tretët Për t'ju dhënë një përvojë më të mirë të shfletimit, ju mund të ndani përmbajtje në rrjetet sociale, për t'ju treguar reklama bazuar në interesat tuaja dhe për të marrë statistikat e përdoruesve.

Si përdorues, mund të refuzoni përpunimin e të dhënave ose informacionit duke bllokuar këto cookie përmes konfigurimit të duhur të shfletuesit tuaj. Sidoqoftë, duhet të dini që, nëse e bëni këtë, kjo faqe nuk funksionon siç duhet.

Sipas kushteve të përfshira në nenin 22.2 të Ligjit 34 / 2002 të Shërbimeve të Shoqërisë së Informacionit dhe Tregtisë Elektronike, nëse vazhdoni të kërkoni, do të jepni pëlqimin tuaj për përdorimin e cookies që detajoj më poshtë.

Cookies në këtë uebfaqe ndihmojnë:

 • Bëni që kjo faqe e internetit të funksionojë si duhet
 • Ju kursej që të regjistroheni sa herë që vizitoni këtë sit
 • Mos harroni cilësimet tuaja gjatë dhe ndërmjet vizitave
 • Lejoni të shikoni video
 • Përmirësoni shpejtësinë / sigurinë e sitit
 • Që të mund të ndani faqet në rrjetet sociale
 • Përmirësoni vazhdimisht këtë faqe interneti
 • Tregoni reklama bazuar në zakonet tuaja të shfletimit

Unë kurrë nuk do të përdor cookie për:

 • Mblidhni informacione të identifikueshme personalisht (pa lejen tuaj të shprehur)
 • Mblidhni informacione të ndjeshme (pa lejen tuaj të shprehur)
 • Ndani të dhënat e identifikimit personal tek palët e treta

Cookie të palëve të treta që ne përdorim në këtë faqe në internet dhe që duhet t'i dini

Kjo faqe në internet, si shumica e faqeve të internetit, përfshin veçori të ofruara nga palë të treta.

Projektimet e reja ose shërbimet e palëve të treta testohen gjithashtu rregullisht për rekomandime dhe raporte. Kjo mund të modifikojë herë pas here cilësimet e cookie-t dhe shfaqen cookie jo të detajuara në këtë politikë. Importantshtë e rëndësishme që ju të dini se ato janë cookies të përkohshme që nuk është gjithmonë e mundur të raportohen dhe që ato kanë vetëm qëllime studimi dhe vlerësimi. Në asnjë rast nuk do të përdoren cookies që rrezikojnë privatësinë tuaj.

Ndër cookie-t më të qëndrueshme të palëve të treta janë:

 • Ato të krijuara nga shërbimet e analizës, konkretisht, Google Analytics për të ndihmuar në uebfaqen të analizojë përdorimin e bërë nga përdoruesit e faqes në internet dhe të përmirësojë përdorshmërinë e tij, por në asnjë rast ato nuk shoqërohen me të dhëna që mund të identifikojnë përdoruesin.

Google Analytics është një shërbim i analitikës në internet i siguruar nga Google, Inc., një kompani Delaware zyra kryesore e së cilës është në 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Shtetet e Bashkuara ("Google").

Përdoruesi mund të konsultohet me llojin e cookies që përdoren nga Google, Google+ Cookie dhe Google Maps, në përputhje me dispozitat në faqen e tij për atë që lloji i cookies së përdorur.

 • Ndjekja e Google Adwords: Ne përdorim ndjekjen e konvertimit të Google AdWords. Ndjekja e konvertimit është një mjet falas që tregon se çfarë po ndodh atëherë nëse një klient klikon në reklamat tuaja, nëse ata kanë blerë një produkt apo janë regjistruar në gazetën tuaj. Këto cookies skadojnë pas 30 ditësh dhe nuk përmbajnë informacion që mund t'ju identifikojë ju personalisht.

Për më shumë informacione rreth ndjekjes Konvertimet në Google dhe politika e privatësisë.

 • Rimarketingu i Google AdWords: Ne përdorim Rikarketimin e Google AdWords i cili përdor cookies për të na ndihmuar të shpërndajmë reklama të synuara në internet bazuar në vizitat e mëparshme në faqen tonë të internetit. Google i përdor këto informacione për të shfaqur reklama në faqe të ndryshme në internet të palëve të treta. Këto cookies do të skadojnë dhe nuk përmbajnë informacion që mund t'ju identifikojë personalisht. Ju lutemi shkoni te Reklamimi i Google Njoftimi mbi privatësinë për më shumë informacion.

Reklamimi i gjeneruar nga AdWords, bazuar në interesat e përdoruesit, gjenerohet dhe tregohet nga informacionet e mbledhura nga aktivitetet dhe lundrimet që përdoruesi kryen në uebfaqe të tjera, përdorimi i pajisjeve, aplikacioneve ose programeve përkatëse, ndërveprimi me mjete të tjera të Google (Cookies DoubleClick).

DoubleClick përdor cookies për të përmirësuar reklamën. Cookies zakonisht përdoren për të synuar reklamat bazuar në përmbajtjen e rëndësishme për një përdorues, për të përmirësuar raportet e performancës së fushatës dhe për të shmangur shfaqjen e reklamave që përdoruesi ka parë tashmë.

DoubleClick përdor ID të cookie-ve për të mbajtur nën kontroll se cilat reklama janë shfaqur në shfletues të caktuar. Në kohën e publikimit të një reklame në një shfletues, DoubleClick mund të përdorë ID e cookies të këtij shfletuesi për të kontrolluar se cilat reklama DoubleClick janë treguar tashmë në atë shfletues të veçantë. Kjo është mënyra se si DoubleClick shmang shfaqjen e reklamave që përdoruesi ka parë tashmë. Në mënyrë të ngjashme, ID e cookies lejojnë DoubleClick të regjistrojë konvertimet në lidhje me kërkesat e reklamave, të tilla si kur një përdorues sheh një reklamë DoubleClick dhe, më vonë, përdor të njëjtin shfletues për të vizituar faqen e internetit të reklamuesit dhe të bëjë një blerje .

Cookies DoubleClick nuk përmbajnë informacion personalisht të identifikueshëm. Ndonjëherë, cookie përmban një identifikues shtesë të ngjashëm në pamje me ID e cookie-t. Ky identifikues përdoret për të identifikuar një fushatë reklamuese të cilës një përdorues i ishte ekspozuar më parë; megjithatë, DoubleClick nuk ruan asnjë lloj tjetër të të dhënave në cookie dhe, përveç kësaj, informacioni nuk është personalisht i identifikueshëm.

Si Përdorues i Internetit, në çdo kohë do të jeni në gjendje të fshini informacionin që lidhet me zakonet tuaja të shfletimit, dhe profilin e lidhur që ka gjeneruar zakonet e referuara, duke hyrë drejtpërdrejt dhe falas: https://www.google.com/settings/ads/preferences?hl=es . Nëse një përdorues e çaktivizon këtë funksion, ID-ja unike e cookie-s DoubleClick në shfletuesin e përdoruesit rishkruhet me fazën "OPT_OUT". Për shkak se një ID unike e cookie-t nuk ekziston më, cookie-ja me aftësi të kufizuara nuk mund të shoqërohet me një shfletues specifik.

 • WordPress: es është një përdorues i platformës së furnizimit dhe pritjes së blogut WordPress, në pronësi të kompanisë së Amerikës së Veriut Automattic, Inc. Për qëllime të tilla, përdorimi i cookies të tillë nga sistemet nuk janë kurrë nën kontrollin ose menaxhimin e personit përgjegjës për ueb, ata mund të ndryshoni funksionin e tij në çdo kohë dhe futni cookies të reja.

Këto cookies nuk raportojnë ndonjë përfitim për personin përgjegjës për këtë faqe në internet. Automattic, Inc., gjithashtu përdor cookies të tjera në mënyrë që të ndihmojë në identifikimin dhe gjurmimin e vizitorëve në faqet WordPress, për të ditur se si ata përdorin faqen e internetit Automattic, si dhe preferencat e tyre të hyrjes në të, si Ajo është përfshirë në seksionin "Cookies" të politikës së saj të privatësisë.

 • Përdoren edhe platformat video si YouTube
 • Platformat e Shërbimit të Asociimit (Ata instalojnë cookie-t të shfletuesit për të ndjekur shitjet që kanë origjinuar në këtë faqe në internet):
  • Amazon.com dhe .es: Irlandë.
 • Cookies në rrjetin social: Cookies nga rrjetet sociale mund të ruhen në shfletuesin tuaj ndërsa jeni duke kërkuar në Discover.online, për shembull, kur përdorni butonin e ndarjes së Discover.online në një rrjet social.

Kompanitë që gjenerojnë këto cookie që korrespondojnë me rrjetet sociale që përdor kjo faqe në internet kanë politikat e tyre të cookies:

Implikimet e intimitetit do të varen nga secili rrjet shoqëror dhe do të varet nga cilësimet e intimitetit që keni zgjedhur në këto rrjete. Në asnjë rast, as personi përgjegjës për këtë faqe interneti dhe as reklamuesit nuk mund të marrin informacion personalisht të identifikueshëm në lidhje me këto cookie.

Më poshtë, dhe siç kërkohet nga neni 22.2 i LSSI, cookie-t që mund të instalohen rregullisht gjatë shfletimit të kësaj faqe në internet janë të detajuara:

EMRIKOHËZGJATJAQËLLIMI
Vetë: Sessionmtsnb_referrer mtsnb_seen_2923

bp_ut_session__smToken__wps_cookie_1415814194694 _ga _gat

Ato skadojnë në fund të seancës. Ata ruajnë informacionin e përdoruesit dhe seancat e tyre për të përmirësuar përvojën e përdoruesit.
NID-të __utma, __utmb, __utmc, __utmd, __utmv, __utmz2 vjet nga konfigurimi ose azhurnimi.Ato ju lejojnë të gjurmoni faqen e internetit duke përdorur mjetin Google Analytics, i cili është një shërbim i ofruar nga Google për të marrë informacione në lidhje me përdorimin e përdoruesve në faqet e internetit. Disa nga të dhënat e ruajtura për analiza të mëtutjeshme janë: numri i herë që përdoruesi ka vizituar faqen në internet, datat e vizitës së parë dhe të fundit të përdoruesit, kohëzgjatjen e vizitave, faqe nga e cila përdoruesi ka hyrë në faqen e internetit , motori i kërkimit që përdoruesi ka përdorur për të arritur në faqen e internetit ose lidhjen që keni zgjedhur, vendosni në botën nga e cila përdoruesi përdor, etj. Konfigurimi i këtyre cookies është paracaktuar nga shërbimi i ofruar nga Google, për këtë arsye ju sugjerojmë të kontrolloni Faqja e privatësisë së Google për të marrë më shumë informacione rreth cookies që përdorni dhe si t'i çaktivizoni ato (me të kuptuarit se ne nuk jemi përgjegjës për përmbajtjen ose vërtetësinë e faqeve të internetit të palëve të treta)
.gumroad.com__gaNë përfundim të seancësShtë platforma për shitjen e librave dixhitalë.
doubleleclick.comDSIS- IDE-ID

 

Ditë 30Ky cookie përdoret për t'u rikthyer në shënjestrimin, optimizimin, raportimin dhe atribimin e reklamave në internet. DoubleClick dërgon një cookie në shfletues pas çdo shtypjeje, klikimi ose aktiviteti tjetër që rezulton në një telefonatë në serverin DoubleClick. Nëse shfletuesi pranon cookie-n, ai ruhet në të. Më shumë informacion
GetClicky_jsuidDitë 30Statistics Web Clicky Tool përdoret për të mbledhur statistika anonime të përdorimit të faqes në internet. Informacioni që është mbledhur përfshin Protokollin e Internetit (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Shërbimit të Internetit (ISP), vulën e datës / kohës, referimin / hyrjen / faqet / për të analizuar trendet, administrimin e faqes dhe lëvizjen të përdoruesit përreth faqes. Më shumë informacion mund të gjenden në faqen Clicky kushtet e privatësisë .
You Tube2 vjet pas konfigurimitNa lejon të vendosim video në YouTube. Kjo mënyrë mund të vendosë cookies në kompjuterin tuaj sapo të klikoni në YouTube video player, por YouTube nuk do të ruajë informacione personalisht të identifikueshme të cookie-t nga pamjet e ngulitura të videos duke përdorur mënyrën e përmirësuar të privatësisë. Për më shumë informacion vizitoni   faqja e informacionit ngulitëse e YouTube
Akumbamail2 vjet pas konfigurimitShtë një gjenerues i pajtimeve më shumë informacion
PayPalTSe9a623
Apache
PYPF
 1 muajCookies teknike Forconi sigurinë në qasjen në platformën e pagesave PayPal. Ata mund të lidhen me paypalobjects.com.

Si të menaxhohen dhe çaktivizohen këto cookie

Nëse nuk doni që faqet e internetit të vendosin ndonjë cookie në kompjuterin tuaj, mund të përshtatni cilësimet e shfletuesit në mënyrë që të njoftoheni përpara se të shkarkohen çdo cookie. Në të njëjtën mënyrë, ju mund të përshtatni konfigurimin në mënyrë që shfletuesi të refuzojë të gjitha cookies, ose vetëm cookie të palëve të treta. Ju gjithashtu mund të fshini ndonjë prej cookies që janë tashmë në kompjuterin tuaj. Mbani në mend se do t'ju duhet të përshtatni konfigurimin e secilit shfletues dhe pajisje që përdorni veç e veç.

info (në) Discover.online u vë në dispozicion përdoruesve që duan të parandalojnë instalimin e cookie-t të sipërpërmendura, lidhje të dhëna për këtë qëllim nga shfletuesit përdorimi i të cilëve konsiderohet më i përhapur:

Google Chrome

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Apple Safari

Politika e cookies azhurnuar për herë të fundit në 18/04/2016

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt