Lutja në San Antonio për të gjetur dashurinë

Lutja në San Antonio për të gjetur dashurinë, kërkimi i dashurisë së vërtetë është diçka që i mban shumë njerëz të zënë dhe të shqetësuar. Kjo është arsyeja pse shumë herë ata kanë nevojë të bëjnë një lutje San Antonio për të gjetur dashurinë, për t'i ndihmuar ata ta zbulojnë atë.

Realizimi i një personi përfshin të qenit në gjendje të fillojë familjen e tyre dhe për këtë, shumica dërrmuese, ata kanë nevojë për një partner për t'i shoqëruar ata gjatë gjithë procesit.

Dashuria e vërtetë është bërë aq komerciale, aq e mbivlerësuar sa shumë herë ne jemi duke pritur për një model të saktë të asaj që ata na shesin në filma, libra dhe shoqëri në përgjithësi.

Së pari duhet ta lëmë këtë ide mënjanë, dashuria mund të na befasojë në mënyrën si ne mendojmë më pak, kështu që duhet të jemi të përgatitur dhe me zemër të hapur ta marrim atë kur të vendosë të arrijë.

lutem Për të gjetur dashurinë e vërtetë do të na ndihmojë të presim sa më shumë që të jetë e nevojshme dhe të dimë se si ta identifikojmë.

Lutja ndaj Shën Antonit për të gjetur dashuri A është e fortë? 

Lutja në San Antonio për të gjetur dashurinë

Shtë i fortë dhe i fuqishëm, veçanërisht nëse e bëni atë me besim dhe nga zemra. Fjala e Zotit na mëson, në një nga rrëfimet e tij të panumërta të testamentit të ri, që dashuria mund të bëjë gjithçka, të presë gjithçka, ta durojë atë dhe kurrë nuk pushon së qeni.

Në këtë mënyrë ne mund të dimë me siguri nëse është dashuri apo diçka tjetër që ndihet. Shumë thonë që e duan dhe koha pushon së vepruari, kjo, sipas fjalës së Zotit, nuk është mor.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Santa Muerte për punë

Zemra po mashtron, më shumë se të gjitha gjërat. Ndjenjat po ndryshojnë ndërsa dashuria është një vendim.

Lutja e Zotit krijuesit dhe kërkimi nga ai që të na udhëzojë të vendosim se kush e meriton dashurinë tonë dhe kush jo, si dhe të identifikojmë se kush ka vendosur të na dojë vërtet është e rëndësishme pasi shmangim situata që mund të jenë të dhimbshme.

Mos harroni se nuk ka lutje që bëhet me besim që nuk u përgjigjeta.

Mund të zgjasë një kohë ose përgjigja vjen nga aty ku ne më së paku mendojmë, por duhet të kemi besimin të dimë se Zoti po bën gjithçka në favorin tonë dhe ai e di se cilat janë nevojat tona të vërteta.

Lutja për të gjetur dashurinë e vërtetë

Zoti im, Ti që si krijues u siguron jetë të gjitha krijesave. Ju që shihni gjithçka dhe dini gjithçka, nuk ndaleni së drejtuari shikimin tuaj në jetën time dhe shihni se si duhet të përmirësohem për të qenë ai person që mund të ketë dashuri të vërtetë.

Nëse karakteri im nuk është më i përshtatshmi, nëse mënyra ime e të qenurit dhe e të jetuarit nuk janë pajtime me dashurinë, më thuaj. Ju lutem më tregoni në zemrën time gjithçka duhet të di për fjalën tuaj. M'u afrua veshi dhe sugjeroj çfarë duhet të bëj. Mos më lini, ditë për ditë, duke pritur për atë dashuri të sigurt, pa e ditur se unë jam ai që duhet të ndryshoj.

Perëndia i parajsës, Duke qenë Suprem dhe i mrekullueshëm, kam besim tek Ti. E di që fjala juaj në zemrën time është si uji i pastër që përshkon lumin dhe pastron gjithçka në rrugën e tij. Unë pres fjalën tuaj dhe të gjitha këshillat tuaja. Mezi pres diktimet e tua. Unë dua t'ju pranoj në qenien time më të thellë. Unë e di se ata do të jenë të drejtë, të mençur dhe të vërtetë, të përshtatshëm për jetën time të dashurisë.

Sepse ti je Drejtësia, mençurinë dhe të vërtetën. Zoti i kupës qiellore, unë të premtoj se do të vë në praktikë këshillat e tua të ekspertëve dhe se gjithmonë do të ndjek rrugën që ti më shënon. Më udhëzo nëpër këtë rrugë në mënyrë që të njoh rrugën e saktë për të ndjekur, gjithmonë sipas ligjeve të tua të dashurisë. Lutem që partneri im i ardhshëm gjithmonë të më nderojë dhe të më dojë pa kushte dhe të më preferojë mbi të gjithë të tjerët.

Amen, amen.

https://www.wemystic.com/es/

 Kjo lutje duhet të bëhet duke lënë mënjanë preferencat tona, ne duhet të mendojmë për atë që është më e rëndësishme se ndjenjat, çfarë do të zgjasë me vite. 

Mund t'ju interesojë:  Lutja për ofertat

Dashuria mund të arrihet kudo, por dashuria e vërtetë ndërtohet dita ditës. Shtë një punë ekipore në të cilën mund të mbështetemi në ndihmën e krijuesit Zot të të gjitha gjërave.

Nëse është e mundur të arrihet dashuria e vërtetë dhe nëse i besojmë fuqisë së lutjes, mundësitë janë shumë më të mëdha. Lutuni të përdorni fjalët tona dhe prisni përgjigjen.

Lutja ndaj Shën Antonit të Padovës për të gjetur dashurinë 

Bekuar Shën Antoni, më i miri nga të gjithë shenjtorët, dashuria juaj për Perëndinë dhe dashuria juaj për krijesat e tij ju bënë të denjë të zotëroni fuqi të mrekullueshme.

Me fjalët tuaja ju ndihmuat ata që kishin probleme ose ankthe dhe mrekulli ndodhën përmes ndërmjetësimit tuaj. Unë ju lutem që të merrni për mua ... (shprehni kërkesën tuaj).

Shenjt i butë dhe i dashur, me zemrën tuaj gjithnjë me dhembshuri njerëzore, pëshpëritni kërkesën time drejtuar fëmijës së ëmbël Jezus, i cili donte të ishte në krahët tuaj dhe merrni përgjithmonë mirënjohjen e zemrës time. (Lutuni tre nga prindërit tanë dhe tre breshëri Mary).

https://www.aboutespanol.com/

Shën Antoni i Padova është shenjtori të cilit duhet t'i lutemi të gjejmë dashuri të vërtetë. Ai mund t'ju ndihmojë të merrni dashuri, shoku juaj i shpirtit, gjysma tjetër, jeta juaj plotësuese.

Shtë një person tjetër që u krijua posaçërisht për ju, mos dyshoni se është.

Lutjet janë të fuqishme dhe na ndihmojnë të udhëheqim mirë energjitë në mënyrë që të mos biem në dëshpërim ose gabim të besimit për të gjetur dashuri atje ku nuk ka.

Lutja në San Antonio për të gjetur dashurinë e jetës suaj 

Shën Antoni, i lavdishëm dhe i njohur për mrekullitë tuaja, më jep Mëshirën e Zotit për të përmbushur dëshirën time për të (marrë një partner).

Meqenëse jeni kaq i mirë me mëkatarët si unë, mos i shikoni gabimet e mia, konsideroni Lavdinë e Zotit të falë gabimet e mia, më jep kërkesën që ju bëj me forcë. Shenjti i Shenjtë Antoni i Mrekullive, ngushëllim i të pikëlluarve, unë kërkoj ndihmën tuaj në gjunjë dhe të jetë Udhëzuesi im. Unë kam ardhur në ndihmë tuaj me një kërkesë dhe kjo më ka lehtësuar zemrën time të pikëlluar dhe mirënjohëse.

Pranoni ofertat e mia të përkushtimit dhe dashurisë ndaj jush. Unë rinovoj premtimin tim për të jetuar duke ju dashur, Shën Antoni, Perëndinë dhe fqinjin tim.

Më bekoni me kërkesën time, më jepni hirin që të hyj një ditë në Mbretërinë e Qiellit, që të mund të këndoj mëshirat e Zotit përgjithmonë.

Amen.

Sn Antonio do t'ju dëgjojë dhe do t'ju ndihmojë gjatë gjithë procesit në mënyrë që të gjeni dashurinë e jetës tuaj.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Gjon Gojartin

Pasi ta keni gjetur, mund të vazhdoni t'i kërkoni atij të vazhdojë të udhëheqë hapat dhe vendimet e tij në çdo kohë.

Lutja ka fuqi, ka besim dhe besim se ai do të bëjë pjesën tjetër.

A mund t'i them 3 lutjet San Antonio?

A doni të luteni më shumë sesa një lutje për të gjetur dashurinë e vërtetë?

Mund ta bëjë atë

Mund dhe duhet të lutet të gjitha lutjet pa kufizime. Ata mund të luten të gjithë së bashku pa problem.

Mos harroni se gjëja më e rëndësishme është të keni shumë besim te Zoti dhe në San Antonio.

Në këtë mënyrë ju do të merrni ndihmën maksimale të mundshme për të marrë dashurinë tuaj.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt