Lutja e Shën Ignatit të Loyolës

Lutja për Shën Ignatius të Loyola Shtë shumë e fuqishme pasi që kur ishte në këtë tokë, gjëja kryesore për të ishte gjithnjë të besonte dhe të ndihmonte të tjerët.

Kjo është arsyeja pse ai arriti gjëra të mëdha përveç që ishte një besimtar i zellshëm i fjalës së Zotit dhe duke praktikuar doktrinën e krishterë. Ishte ai besim i fuqishëm që e kishte gjithnjë atë që e ndihmoi deri në frymën e tij të fundit për të bërë vullnetin e Zotit.

Tani ai është një shenjt i rrahur dhe i kanonizuar nga Kisha Katolike për shkak të mrekullive të mëdha që ai i dha edhe pasi u largua nga kjo tokë.

Një shërbëtor i fjalës së Zotit krijues që sot bëhet aleati ynë për të na ndihmuar nga situatat e këqija.

Sido që të jetë nevoja që po kalojmë, me siguri San Ignacio de Loyola ka ndihmën në duar që të na e sigurojë.  

Lutja e Shën Ignatiut të Loyola Kush është? 

Lutja e Shën Ignatit të Loyolës

Historia na tregon se Ignacio de Loyola lindi në 1491. Ai bëri një karrierë ushtarake siç ishte zakon i familjes së tij. Sidoqoftë, ai pësoi një dëmtim që e pengoi të vazhdonte studimet e tij ushtarake dhe në këtë mënyrë ai filloi të ishte një besimtar besnik në besimin e krishterë. 

Filloi të bënte disa tërheqje shpirtërore dhe ai vendosi të shtonte disa ushtrime të tjera në trajnim dhe kjo ishte kur ai filloi të kritikohej nga të tjerët që ndoqën një model të vetëm trajnimi. Pas shumë proceseve që ai duhej të kalonte, ai filloi me Kompania Jezus i cili është një organizëm që lart sot punon në gjithçka bota

Ai vdiq brenda Roma në vitin 1556 dhe ai u rrah në vitin 1609 dhe më pas u kanonizua në vitin 1922. Ai u dha me 31 korrik për të festuar lindjen e tij dhe mbahet mend në të gjithë botën.     

Mund t'ju interesojë:  Lutja për San Ramón Nonato

Lutja e Shën Ignati i Loyola për të mbajtur njerëzit larg

Oh! Virgjëresha më e Shenjtë, nëna e lartësuar dhe qiellore, e cila frymëzoi me dritën tuaj amtare Shën Ignati i Loyola, për të ndjekur rrugën e shërbimit priftëror, për t'ia kushtuar jetën e tij me shpirtshmërinë e tij për t'i shërbyer, si një vepër dhe shembull, njerëzimit , Unë ju kërkoj, me përulësi, më falni gabimet e mia dhe më lejoni, me përkushtimin e madh që ju shpall, që Shën Ignati i Loyola të më mbrojë, me forca të besimit, duke larguar njerëz nga mjedisi im që duan vetëm të më sjellin dëm, ju lutem që t'i mbani larg nga ana ime dhe t'i tregoni se është më mirë që ata të bëjnë mirë. Amen

Nëse doni të largoni njerëzit larg, kjo është Lutja e Shën Ignatit të Loyola korrekt

Pasi e kaloi San Ignacio de Loyola përmes persekutimeve të shumta për shkak të besimit të tij, ai u bë një i mbijetuar.

I fortë, luftëtar dhe, edhe sot e kësaj dite, një shembull shenjtërie pavarësisht situatave të shumta. Ai mund të na ndihmojë të qëndrojmë të patundur në situata të vështira.

Ose për të larguar njerëzit e bezdisshëm, energjitë e këqija, situatat e këqija ose ndonjë gjë që po vjedh paqen.

Thjesht duhet të besosh se ai ka fuqinë të mbrojë para nesh para babait qiellor dhe kështu që situata apo personi të largohet plotësisht nga jeta jonë. 

Lutja për Shën Ignatiun e Loyolës kundër armiqve 

Ati më i Shenjtë Shën Ignati i Loyola, themelues i Shoqërisë së Jezusit; të zgjedhur midis mijëra për të përhapur lavdinë e Zotit në të katër anët e botës; njeriu më i shquar në të gjitha llojet e virtyteve ...

Por sidomos në pastërtinë e qëllimit me të cilin gjithnjë keni dëshirë për lavdinë më të madhe të Zotit; hero i dalluar i pendimit, përulësisë dhe maturisë; i palodhur, i vazhdueshëm, më i përkushtuar, më i mrekullueshëm; e bamirësisë më të shkëlqyeshme ndaj Zotit, të besimit më të gjallë dhe shpresës më të fortë ...

Unë gëzohem, Ati im i dashur, që të shoh se je pasuruar me kaq shumë prerogativa kaq dhe aq eminente, dhe ju lutem që të arrini të gjithë fëmijët tuaj atë frymë që ju inkurajoi, dhe për mua një qëllim kaq të drejtë, saqë edhe në gjërat më të pakta kërkoj thjesht lavdinë hyjnore, duke imituar tuajin, dhe me këtë mënyrë kam arritur të jem i shoqërisë suaj në lavdi.

amin

Luteni lutjen e Shën Ignatiut të Loyola kundër armiqve me besim të madh.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Gregorin e Madh

Armiqtë ekzistuan që nga fillimi i krijimit dhe San Ignacio de Loyola i pati ata dhe dolën fitues të të gjitha situatave nëpër të cilat kaloi, asnjëra prej tyre e lehtë.

Kjo është arsyeja pse unë e pyes atë veçanërisht në një fjali kundër armiqve Shën Ignatius i Loyola mund të na ndihmojë të zgjidhim shumë situata që njerëzisht mund të jenë të vështira për t'u kapërcyer.

Lutjet të bëra me besim janë të fuqishme dhe kur qëllimet janë të mira dhe lutja buron si një klithmë nga shpirti i nevojtar nuk ka asgjë që mund të na sjellë.  

Lutja e mbrojtjes 

Shën Ignati i lavdishëm i Loyola, themelues i Shoqërisë së Jezusit dhe avokat special dhe mbrojtës i imi!

Meqenëse jeni kaq lart në Qiell që keni bërë punët tuaja për nder dhe lavdi më të madhe të Zotit, duke luftuar armiqtë e Kishës, duke mbrojtur besimin tonë të shenjtë, duke e zgjeruar atë përmes fëmijëve tuaj në të gjithë botën ...

Më arrij për devotshmërinë hyjnore, për meritat e pafundme të Jezu Krishtit dhe ndërhyrjen e Nënës së tij të lavdishme, falje të plotë të mëkateve të mia, ndihmë efektive për ta dashur Zotin dhe për t'i shërbyer atij me çdo përpjekje tani e tutje, qëndrueshmëri dhe qëndrueshmëri në rrugën e virtytit, dhe gëzimin e vdekjes në miqësinë dhe hirin e tij, ta shohim atë, ta duash, ta shijosh dhe ta lavdërosh në shoqërinë tënde për të gjithë shekuj.

Amen.

A ju pëlqeu lutja e mbrojtjes e San Ignacio de Loyola?

Ai dinte të ruajë dhe mbrojë besimin dhe besimet e tij edhe në momentet më të këqija dhe kjo e bën atë një mbrojtës të kishës së krishterë.

Atij mund t'i bëjmë lutjet kërkoni mbrojtje në periudha të vështira qoftë për ne ose për familjen tonë në përgjithësi. 

Mund t'ju interesojë:  Lutja për San Marcos de León

Të gjitha ato situata që na shkaktojnë shqetësim duhet të lihen para pranisë së tij, në mënyrë që ai të na ndihmojë. 

Për të larguar fqinjët e këqij 

Shën Ignati i Loyolës, një shenjt besnik i besimit katolik, i cili e mbrojti atë nga retorika e shtrembër, nga apostazia dhe nga herezia hipokrite, se mbi të u ngrit katolikizmi, unë ju lutem larg prej meje, pasi ju dhe dishepujt tuaj besnikë jezuit u larguan që promovuan thyerjen e tyre mbi kishën, ju lutem, largojini njerëzit nga jetesa e keqe nga unë, largojini fqinjët e këqij, hiqni armiqtë e mi nga rruga ime, Shën Ignatius i Loyola, përkushtues i shenjtë i Jezu Krishtit, në mirësinë tuaj dhe Hiri i paraqes. Amen.

Nëse doni të largoni fqinjët e këqij, ju duhet të falni lutjen për Shen Ignatius të Loyola.

Fqinjët, shumë herë, bëhen familja jonë pasi në shumë situata ato janë më të afërtat që kemi.

Kjo mund të jetë një gjë e mirë, sepse të kesh dikë afër teje nuk është kurrë aty, por kur ata janë fqinj të këqij, gjithçka bëhet e ndërlikuar. Ata janë ata njerëz që bëhen armiqtë tanë dhe që në çdo kohë po e bëjnë jetën tonë të pamundur.

Lutuni, kjo duhet të jetë gjithmonë mbrojtja jonë e vetme edhe në ato situata që ne nuk dimë mirë se çfarë të bëjmë.

Shën Ignati i Loyolës a mund të na ndihmoni t'i largojmë ata fqinjët e këqij që kanë ardhur për të ndryshuar qetësinë e jetës sonë dhe të të gjithë atyre që na rrethojnë.

Ndikimet e këqija që mbushin tërë komunitetin me energji negative që duhet të largohemi përpara se ato të shkaktojnë më shumë dëme në tërë harmoninë e mjedisit.

Ne duhet kërkojuni që të largohen pa shkaktuar ndonjë dëm, pa lënë ndikimet e tyre dhe duke hequr të gjitha energjitë negative, lutje të fuqishme që do të na ndihmojnë në çdo kohë. 

A mund të them 4 fjalitë?

Mund dhe duhet.

Thjesht duhet të kesh besim në zemrën tënde. Besimi do t'i bëjë të gjithë ata të punojnë.

Ne duhet të besojmë gjithmonë në fuqinë e lutjes së Shën Ignatiut të Loyola për të larguar njerëzit dhe armiqtë.

Kështu, mund të jesh i sigurt se gjithmonë do të kesh ndihmë hyjnore.

Më shumë lutje:

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt