Lutja në shpirt vetëm për ta bërë një person të vijë

Lutja në shpirt vetëm për ta bërë një person të vijë Mund të bëhet ajo armë e fshehtë që na ndihmon në ato momente kur askush tjetër nuk mund ta bëjë këtë.

Në ato momente që dëshirojmë me gjithë shpirt ta shohim atë person por nuk e dimë se çfarë apo si ta bëjmë në mënyrë që është ajo që vendos që vetë të vijë të na shohë, kjo është një lutje që mund të jetë e dobishme për ne në atë moment. 

Lutja për shpirtin vetëm për ta bërë një person të vijë Për çfarë bëhet fjalë?

Lutja në shpirt vetëm për ta bërë një person të vijë

Shërben aq shumë për ta bërë atë person ejani të na takoni si për ta bërë atë të komunikojë me ne.

Nevoja që krijohet tek ai person për të na parë po rritet derisa të vijnë të na vizitojnë është e pashmangshme.

Një mjet i fuqishëm që mund ta përdorim me besim në çdo kohë që duam, pavarësisht nëse është çdo ditë. 

Lutja në shpirt vetëm për ta bërë një person të vijë

Anima Sola, shenjta ime e bekuar, të lutem me shumë besim ta bësh këtë person ...

(emri i plotë i personit)

U ktheva në krahët e mia, që nga sot e ndjej se ne akoma jemi bashkuar me lidhje dashurie, ju përgjërohem, fuqia juaj e madhe për t'u kthyer me zemër të hapur drejt meje dhe se asgjë nuk ju largon nga ana ime, se ju vazhdoni të më doni në shpirt, trup dhe shpirt , tani e përgjithmonë.

Unë ju përgjëroj në këtë lutje vetëm shpirtit për ta bërë një person të vijë, Anima Vetëm, më jep ndihmën tënde.

Ju lutem, me gjithë besimin tim, Anima Alone, ta bëni, me dhuratën tuaj të mrekullueshme, që qenia që unë e dua aq shumë të kthehet në anën time, me një zemër plot dashuri dhe mirëkuptim, për këtë.

Gëzohem Vetëm, Unë jua shenjtëroj këtë lutje, e cila është larguar nga unë, ju lutem, mos më harroni, se jam gjithmonë në mendjen tuaj.

Dhe unë ju premtoj që posa të kthehet ky person,, Unë do të bëj më poshtë për ju, _faleminderit

Amen.

Mos harroni se nuk ka mjedis, ditë ose situatë specifike për ta bërë këtë lutje.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për të kuruar ankthin

Mund të bëhet në çdo kohë ose vend.

Nëse doni të ndizni një qiri ose bëni pak më shumë atmosferë përpara se të luteni, është mirë, por kjo nuk do ta bëjë lutjen më pak ose më të fuqishme.

E veçanta për të bërë në rastet kur ka një anëtar të familjes të zhdukur ose të rrëmbyer dhe madje vlen për disa kafshë shtëpiake.

Fuqia dhe efektiviteti i kësaj lutje janë të mahnitshme pa marrë parasysh sa e vështirë është mrekullia. 

Kur mund të lutem?

Ne duhet të lutemi çdo ditë. Ne duhet të kemi besim në lutjet dhe të besojmë.

Nëse nuk kemi besim nuk do të kujdesemi për ne.

Ju mendoni se do të funksionojë mirë. Se dikush do t'ju dëgjojë dhe do t'ju ndihmojë në kërkesën tuaj.

Thjesht lutuni një herë në ditë, me besim dhe forcë. Pas një kohe të shkurtër porosia juaj do të marrë pjesë dhe do të jeni të lumtur.

Nëse dëshironi, ndezni një qiri të bardhë ose një qiri të kuq për t'u falënderuar.

Qirinj shërbejnë për të ofroj për ato njësi që na ndihmojnë në urdhërat tona.

Shtë një gjë e thjeshtë, por shumë e efektshme.

A është kjo lutje e fuqishme? 

Ai mundo Shpirtërore është një realitet që ne jemi të rrethuar nga dhe fakti që ne nuk duam ta marrim seriozisht nuk do të thotë që ai nuk ekziston, prandaj bërja e mjeteve tona shpirtërore është gjithnjë e më e fuqishme.

L lutjet i bërë nga shpirti vjen me një fuqi të veçantë sepse asgjë si sinqeriteti kur flet me një qenie shpirtërore. 

Kjo është një rregull që përmbushet me të gjitha lutjet që bëhen në jetëKushdo që të jetë, ato gjithmonë duhet të bëhen me besim sepse është kërkesa e vetme që siguron që lutja të marrë një përgjigje.

Mund t'ju interesojë:  Lutja të më telefononi

Luteni lutjen vetëm në shpirt që një person të vijë me besim. Gjithçka do të jetë në rregull.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt