Lutja për San Alejo

Lutja për San Alejo

Lutja në San Alejo bëhet kur duhet të vendosim një distancë mes nesh dhe një personi tjetër, sepse kur i erdhi radha të merrte vendimin për t'u larguar, ai e bëri këtë pa u kthyer prapa. Një lutje që na mbush me forcë dhe na jep një ndjenjë shkëputjeje nga ata njerëz që nuk na bëjnë asgjë të mirë ose që... lexoni më shumë

Lutja për Shën Helenën

Lutja për Shën Helenën

Lutja drejtuar Shën Helenës për ta bërë një burrë të dëshpëruar dhe për të mos e lënë kurrë atë është larg nga të qenit një veprim egoist ose i mungon sensi i shëndoshë, mund të jetë një kërkesë e dëshpëruar, por është bërë nga dashuria dhe nevoja për t'u kthyer. Shumë mendojnë se lutja është humbje kohe, por… lexoni më shumë

Lutja e qengjit të butë

Lutja e qengjit të butë

Lutja e qengjit të vogël zemërbutë. Qengji i vogël ishte kafsha që Perëndia përdori për të pastruar mëkatet e botës. Kjo është arsyeja pse lutja e qengjit të vogël zemërbutë është një akt besimi i bazuar në shkrimet e shenjta. Ky lutje bëhet me qëllime të shumta në varësi të nevojave që janë pasur. Megjithatë, qëllimi... lexoni më shumë

Lutja për të gjetur gjërat e humbura

Lutja për të gjetur gjërat e humbura

Lutja për të gjetur gjërat e humbura është shumë e rëndësishme sepse shumë herë gjendemi në situata të komplikuara për shkak të disa gjërave që kanë humbur, si çelësat e shtëpisë apo gjëra më të rëndësishme si paratë. E vërteta është se të kesh këtë lutje mund të na ndihmojë jo vetëm të gjejmë atë që kishim humbur... lexoni më shumë

Lutja për Shën Kifiani

Lutja për Shën Kifiani

Lutja në San Cipriano. Ai njihet se ka shumë fuqi qiellore. Thënia e lutjes San Ciprianos për mbrojtje, lidhje, zbutje dhe dominim mund të na ndihmojë në shumë situata të jetës. Sidomos në ato raste kur mendojmë se nuk ka zgjidhje. Specialist në zgjidhjen e problemeve të çifteve ku një nga… lexoni më shumë

Lutja për Fëmijën e Shenjtë të Atokas

Lutja për Fëmijën e Shenjtë të Atokas

Lutja për Fëmijën e Shenjtë të Atocha. Ata prej nesh që kanë besuar dhe praktikuar me besnikëri katolicizmin, i janë lutur Fëmijës së Shenjtë të Atokës qoftë edhe një herë në jetën tonë, veçanërisht në vende si Venezuela, Spanja, Kolumbia, Hondurasi, Filipinet, Shtetet e Bashkuara dhe Meksika, ku kjo e fundit është ku nderohet me me shume... lexoni më shumë

Lutja të mendoj për mua

Lutja të mendoj për mua

Lutja për të menduar për mua. Ne jetojmë me nevojën për t'u ndjerë të dashur dhe të dëshiruar, kjo është, në një farë mase, normale. Frika e refuzimit e ka rritur edhe më shumë këtë nevojë dhe shpesh e gjejmë veten duke kërkuar një lutje që ai të mendojë për mua ditë e natë, të kthehet dhe të më thërrasë. Kjo… lexoni më shumë

Lutja për të ndarë dy persona

Lutja për të ndarë dy persona

Lutja për të ndarë dy persona në San Alejo zbatohet shpejt në ato situata në të cilat familja jonë, stabiliteti ynë emocional dhe sentimental ose mirëqenia e fëmijëve ose partnerit tonë rrezikohet. Për shembull, në një rast specifik në të cilin partneri ynë kërkohet të kryejë aktivitete që ne i konsiderojmë si… lexoni më shumë

Lutja për të qetësuar dhe qetësuar një person

Lutja për të qetësuar dhe qetësuar një person

Lutja për të qetësuar dhe siguruar një person është e rëndësishme pasi nuk e dimë se kur mund të kemi nevojë ta bëjmë atë. Shumë herë ne ecim përreth ose jemi me familjen dhe gjendemi në situata në të cilat duhet të qetësojmë dikë që është i mërzitur ose që është thjesht në nevojë... lexoni më shumë

Lutja për të vdekurit

Lutja për të vdekurit

Lutja për të ndjerin. Në të ne mund të lutemi për ata shpirtra që janë në rrugën e prehjes së përjetshme, në mënyrë që ata të mund të gjejnë paqen që u nevojitet në kohën më të shkurtër të mundshme. Me siguri shumë prej nesh kanë pësuar vdekjen e dikujt shumë të afërt, pavarësisht nëse ishte familja apo mik, gjëja e rëndësishme... lexoni më shumë

Lutja për një nënë të ndjerë

Lutja për një nënë të ndjerë

Lutja për një nënë të vdekur mund të na ndihmojë të marrim ngushëllimin që na nevojitet në një kohë kaq të tmerrshme. Humbja e nënës është një nga dhimbjet më të forta që mund të ndjejë një njeri, sepse po humbet qenien që i dha jetë, që i drejtoi dhe i shoqëroi në rritjen e tyre. Është… lexoni më shumë

Lutja për të ëndërruar me mua

Lutja për të ëndërruar me mua

Lutje që të më ëndërrosh. Mund të duket si një veprim egoist, por e vërteta është se kjo mund të jetë një nga lutjet më të sinqerta që mund të bëjmë në jetën tonë. Hyrja në ëndrrat e një personi tjetër mund të jetë një çështje e ndjeshme nëse nuk bëhet me përgjegjësi, sepse... lexoni më shumë

Lutja në San Antonio për të gjetur dashurinë

Lutja në San Antonio për të gjetur dashurinë

Lutja për San Antonio për të gjetur dashurinë, kërkimi i dashurisë së vërtetë është diçka që i mban shumë njerëz të zënë dhe të shqetësuar. Kjo është arsyeja pse ata shpesh e shohin të nevojshme t'i luten Shën Antonit për të gjetur dashurinë, për t'i ndihmuar ta zbulojnë atë. Krijimi i një personi... lexoni më shumë

Lutja për shejtanin

Lutja për shejtanin

Lutja drejtuar shejtanit. Nga të gjitha lutjet që ekzistojnë, mund të themi se lutja drejtuar shejtanit për shumë numërohet si një nga më të çuditshmet që ekziston dhe kjo është arsyeja pse njerëzit ndjejnë njëfarë hezitimi ndaj kësaj lutje, por e vërteta është se asnjë lutje nuk mund të jetë e keqe. sepse jane veprime te thjeshta... lexoni më shumë

Lutja për San Marcos de León

Lutja për San Marcos de León

Lutja për San Marcos de León. Të gjitha lutjet janë të fuqishme, por lutja drejtuar San Marcos de León për të zbutur, për dashuri, punë dhe përmendje është e veçantë pasi San Marcos ishte afër Jezusit kur ishte këtu në tokë. Ungjilli i Shën Markut është më i rëndësishmi sepse… lexoni më shumë

Lutja për Santa Barbara

Lutja për Santa Barbara

Lutja për Santa Barbara. Duke vuajtur mes grave të tjera të vendit, Santa Barbara është e denjë për admirimin tonë pasi ajo dëshmoi urrejtjen e personit që duhet ta kishte dashur atë. Ngritja e një lutjeje në Santa Barbara mund të na ndihmojë në shumë raste dhe madje edhe në ato ku kemi humbur shpresën. Jeta e tij … lexoni më shumë

Lutja për vdekjen e Shenjtë për para

Lutja për vdekjen e Shenjtë për para

Lutja ndaj Santa Muertes për para është vërtet e fuqishme dhe kjo është arsyeja pse shumë njerëz vazhdojnë t'i bashkohen linjës së besimtarëve dhe se ka shumë mrekulli që ky shenjtor ka bërë. Të kërkosh para është e zakonshme, ajo që ndoshta nuk dihet mirë është... lexoni më shumë

Lutja për të hequr syrin e keq

Lutja për të hequr syrin e keq

Lutja për të hequr syrin e keq është efektive në largimin e kësaj të keqeje që është shpirtërore sepse reflektohet në trupin e personit të prekur. Në të gjithë botën, në kulturat e ndryshme që ekzistojnë, ruhet besimi se shikimi i zilisë, një mendim i keq apo dëshira që lind nga… lexoni më shumë

Lutja e Vdekjes së Shenjtë për të dominuar një njeri

Lutja e Vdekjes së Shenjtë për të dominuar një njeri

Lutja e Vdekjes së Shenjtë për të dominuar një njeri shihet nga shumë njerëz si një lutje që ka pak të bëjë me fenë katolike ose të krishterë pasi është një besim që vjen nga popullsitë indigjene të Meksikës. Megjithatë, pavarësisht se duket si një imazh i demonizuar, e vërteta është se… lexoni më shumë

Lutja për San Ramón Nonato

Lutja për San Ramón Nonato

Lutja për San Ramón Nonato është arma më e mirë e grave shtatzëna, sepse ai njihet si një nga shenjtorët që ndihmon veçanërisht ato që janë shtatzëna. Sigurisht, mund t'i kërkoni atij gjëra të tjera që ai, pavarësisht situatës, do të ndërmjetësojë për ne. Lutjet janë të fuqishme në një mënyrë të shkëlqyer, ne nuk mund të... lexoni më shumë

Lutja për të marrë para të paguara

Lutja për të marrë para të paguara

Lutja për të paguar paratë si një armë shpirtërore që mund ta përdorim sa herë që kemi nevojë është e një rëndësie të madhe pasi është e nevojshme ndihma shpirtërore që të kemi gjithmonë marrëdhënie të mira me miqtë dhe familjen, veçanërisht kur ka çështje financiare. Dhënia e parave hua dikujt kërkon besim dhe është… lexoni më shumë

Lutja për Saint Charbel

Lutja për Saint Charbel

Lutja për Shën Charbel. Shën Charbel thuhet se ishte në gjendje t'i kthente shpresën një nëne të re që vuante nga një sëmundje e tmerrshme. Historia tregon se kjo grua kishte humbur besimin e saj dhe se një ditë një prift e këshilloi që t'i lutej Shën Charbelit për ta ndihmuar me të… lexoni më shumë

14 vargje biblike për katolikë të rinj

Bibla e shenjtë

Të jesh i ri dhe t'i përkushtohesh punës së Zotit është diçka vërtet e vlefshme, veçanërisht në këto kohë kur gjithçka duket më e ndërlikuar. Rinia po ndryshon vazhdimisht dhe është e rëndësishme të dimë ato vargje biblike për të rinjtë katolikë që i kemi në dispozicion sa herë që kemi nevojë. Tekste fuqie, inkurajimi,… lexoni më shumë

Lutja për Santa Muerte në mënyrë që i dashuri të kthehet

Lutja për Santa Muerte në mënyrë që i dashuri të kthehet

Lutja për Santa Muerte që i dashuri të kthehet. Ju do të jeni në gjendje të merrni përgjigjet për shumë prej kërkesave tuaja në lidhje me dashurinë. Ai i dashur që nuk ka përfunduar së hyri në jetën tuaj ose që thjesht nuk e ka kaluar ende rrugën tuaj, mund të marrë udhëzimet e Santa Muerte në mënyrë që... lexoni më shumë

Lutja e gjakut të Krishtit

Lutja e gjakut të Krishtit

Lutja e gjakut të Krishtit. Ndër të gjithë elementët që kemi në Kishën Katolike, gjaku i Krishtit është një nga më të fuqishmit dhe për këtë arsye ekziston lutja për gjakun e Krishtit. Është një element që edhe sot e kësaj dite është ende i gjallë sepse është ende në duar… lexoni më shumë

Lutja të më telefononi

Lutja të më telefononi

Të lutesh që ai të më telefonojë dhe të më kërkojë falje nuk është një akt egoist, siç e shohin shumë njerëz sipërfaqësorë. Përkundrazi, është një akt çlirimi dhe shërimi i brendshëm. Ndonjëherë ne kemi njerëz në jetën tonë që gjithmonë na lëndojnë, por për disa arsye dhe, sado e çuditshme që mund të duket, ata nuk... lexoni më shumë

Lutja e Shën Ignatit të Loyolës

Lutja e Shën Ignatit të Loyolës

Lutja për Shën Ignatius të Loyolës është shumë e fuqishme pasi që kur ishte në këtë tokë gjëja kryesore për të ishte gjithmonë të besonte dhe të ndihmonte të tjerët. Ishte për shkak të kësaj që ai arriti gjëra të mëdha përveç të qenit një besimtar i zjarrtë i fjalës së Perëndisë dhe një praktikues i doktrinës së krishterë. Ishte… lexoni më shumë

Lutja për një lindje pa komplikime

Lutja për një lindje pa komplikime

Lutja për një lindje pa komplikime mund të na ndihmojë në çdo kohë dhe për një lindje të mirë. Mund të na ndihmojë në këtë kohë të vështirë siç është për të sjellë një jetë në botë. Edhe pse mund të mos duket ashtu dhe disa njerëz e shohin këtë ngjarje kaq natyrshëm, e vërteta është se është një situatë delikate në… lexoni më shumë

Lutja për vdekjen e shenjtë për dashurinë e pamundur

Lutja për vdekjen e shenjtë për dashurinë e pamundur

Lutja drejt vdekjes së shenjtë për dashurinë e pamundur do të mund të jetoni atë dashuri që dëshironi aq shumë ose ta afroni atë person të veçantë që është larguar për një arsye ose një tjetër. Ju mund të besoni se ky shenjtor ka mjetet e nevojshme për të pushtuar atë që ne e konsiderojmë të humbur. Ajo mund t'i japë jetë… lexoni më shumë

Lutja për ofertat

Lutja për ofertat

Lutja për ofertat në kohën e dorëzimit të pasurive tona në praninë e Zotit është shumë e rëndësishme. Ofertat mund të lihen në altarin ose depon e kishës ose mund t'ia japim drejtpërdrejt një personi të caktuar, por duhet të kemi gjithmonë parasysh se Zoti meriton një pjesë të… lexoni më shumë

Forca të blinduara të Zotit

Bibla e shenjtë

A e njihni armaturën e Perëndisë? Si në luftë, ku ushtarët kanë nevojë për forca të blinduara të veçanta si jelek antiplumb, helmeta për të mbrojtur kokën, armë dhe mjete të tjera. Në botën shpirtërore, ne kemi nevojë gjithashtu për një armaturë që na mbron dhe na ndihmon të përballojmë të gjitha fatkeqësitë që mund të na vijnë... lexoni më shumë

Lutja për një operacion

Lutja për një operacion

Lutuni për një operacion nëse keni nevojë të vendosni në duart e Qenies Supreme të gjitha shqetësimet që duket se pushtojnë mendjen. Në këto momente, të kesh një besim për t'u kapur mund të jetë jetësore, përveçse të besosh në lutje na sjell paqe dhe qetësi. Kur bëhet fjalë për operacionet, nuk ka asgjë më të mirë se të vendosni gjithçka... lexoni më shumë

Lutja e Gjykatësit të Drejtë

Lutja e Gjykatësit të Drejtë

Lutja drejtuar Gjykatësit të Drejtë është ajo që i drejtohet Zotit Jezu Krisht gjykatësit tonë të vetëm përpara Perëndisë Atë. Është e rëndësishme të dini se lutjet duhet të bëhen duke besuar. Fjala e Zotit na mëson se nëse e kërkojmë duhet të besojmë se do të jetë i vëmendshëm të na dëgjojë dhe ky është sekreti i gjithë kësaj,... lexoni më shumë

Lutja për të tërhequr një burrë

Lutja për të tërhequr një burrë

Lutja për të tërhequr një burrë mund të kritikohet shumë, por është shumë efektive dhe e fuqishme. Është një lutje që nuk synohet të bëhet ekskluzivisht nga gratë, megjithëse janë ato që e përdorin më shumë këtë armë për të luftuar për atë marrëdhënie dashurie që ka nevojë për ndërhyrje hyjnore. Duhet theksuar se nuk është… lexoni më shumë

Lutja për San Marcos de León që vjen

Lutja për San Marcos de León që vjen

Lutja për San Marcos de León, le të vijë, le të vijë, është shumë efektive. Le të kujtojmë se bota shpirtërore është më reale nga sa mund ta imagjinojmë dhe, për të luftuar në të, ne kemi nevojë për mjete shpirtërore që na bëjnë të arrijmë fitoren ose atë mrekulli që na duhen kaq shumë. Energjitë pozitive që lëshohen në... lexoni më shumë

Lutjet për pagëzim

Lutjet për pagëzim

Lutjet për pagëzimin e një djali dhe një vajze, të shkurtër dhe të bukur, qëndron në faktin se pagëzimi është një veprimtari thjesht shpirtërore dhe ku ne shpallim një besim që është forcuar përmes lutjes. Pavarësisht nga mosha e personit që do të pagëzohet, besimi është diçka që nuk ka... lexoni më shumë

Lutja për Santa Muerte për punë

Lutja për Santa Muerte për punë

Lutja ndaj Santa Muertes për punë është shumë e fuqishme. Funksionon nëse jeni duke kërkuar një punë ose nëse ajo që ju nevojitet është të zgjidhni ndonjë problem që po shfaqet në mjedisin tuaj të punës. Energjitë negative që ndonjëherë ndiejmë në vendin tonë të punës janë të liga dhe mund të ndikojnë në… lexoni më shumë

Lutja për Shën Martinin e Porresit

Lutja për Shën Martinin e Porresit

Lutja për Shën Martin de Porres, është një armë e fuqishme në duart e njerëzve që mbajnë një besim të shëndetshëm dhe të fortë. Lutja e Shën Martin de Porres përfaqëson shpëtimin në shumë raste mjekësore që përfshijnë njerëz me ngjyrë. Sa ishte gjallë ai u ndihmoi shumë të shtruarve... lexoni më shumë

Lutja e Madhërishme

Lutja e Madhërishme

Lutja e të Madhërishmit, në disa raste e quajtur edhe lutja e Madhërishme është më shumë se një lutje, një këngë e realizuar nga vetë Virgjëresha Mari dhe në të cilën lartësohet madhështia e Zotit të Madhëruar. Virgjëresha Mari, nëna e Zotit tonë Jezu Krisht, dëshmoi fuqinë dhe mrekullinë… lexoni më shumë

Lutja për Trininë e Shenjtë

Lutja për Trininë e Shenjtë

Lutja drejtuar Trinisë së Shenjtë Katolike për dashuri, raste të vështira dhe urgjente dhe mbrojtje është një nga më të fuqishmet pasi kërkohet nga Ati, Biri dhe Shpirti i Shenjtë. Fjala e Perëndisë na tregon një Perëndi Atë rreth të gjitha gjërave, më pas na prezanton me Jezu Krishtin që... lexoni më shumë

Lutja për punë

Lutja për punë

Lutja për punë mund të arrijmë shumë përfitime. Lutjet janë një strategji shpirtërore që na ndihmon të gjejmë zgjidhje për problemet ku shpesh nuk dimë çfarë të bëjmë apo si të veprojmë. Në këtë lutje të veçantë mund të kërkojmë për veten tonë, që ambienti i punës të jetë i këndshëm, të kërkojmë shefat tanë ose… lexoni më shumë

Lutja për Vdekjen e Shenjtë për të menduar për mua

Lutja për Vdekjen e Shenjtë për të menduar për mua

Lutja drejtuar Santa Muertes që të mendojë për mua është duke i dhënë të drejtën këtij Santa të hyjë në marrëdhënien tonë për të na dhënë ndihmën që na nevojitet. Duhet theksuar se kjo është një lutje që nuk bëhet vetëm në rastin e ish-partnerëve, por mund të bëhet në çdo kohë për të… lexoni më shumë

Lutja për të Bekuarit

Lutja për të Bekuarit

Lutja ndaj Sakramentit të Bekuar është një liturgji që në besimin katolik zakonisht bëhet gjithmonë. Të gjithë besimtarët duhet t'i dinë këto lutje që të mund t'i bëjmë sa herë që kemi nevojë. Le të kujtojmë se lutjet janë një burim që mund t'i përdorim sa herë që ndiejmë nevojën, nuk duhet t'i bëjmë pa besim, por me… lexoni më shumë

Lutja për Virgjëreshën e Montserrat për gratë shtatzëna

Lutja për Virgjëreshën e Montserrat për gratë shtatzëna

Lutja drejtuar Virgjëreshës së Montserratit për gratë shtatzëna e nderuar nga Kisha Katolike në të gjithë botën, ishte e njëjta kishë ku u krijua lutja për Virgjëreshën e Montserratit për gratë shtatzëna pasi, si një nga përfaqësimet e Virgjëreshës Mari, ajo e di. mirë çfarë është ajo që ngjall një jetë brenda barkut… lexoni më shumë

Lutja për Shën Katerina e Sienës

Lutja për Shën Katerina e Sienës

Lutja për Shën Katerinën e Sienës me qëllime të shumta. Ajo njihet si një nga mjeket e besimit katolik, prandaj është e fuqishme për të na ndihmuar në çështjet që kanë të bëjnë me shëndetin dhe mirëqenien fizike, emocionale dhe shpirtërore. Ajo ishte një shkrimtare dhe predikuese e fjalës së Perëndisë në… lexoni më shumë

Lutja për biznes

Lutja për biznes

Lutja për biznesin bota shpirtërore është një realitet nga i cili ne nuk mund të shpëtojmë apo të injorojmë, kështu që kur fillojmë një sipërmarrje të re është mirë të lutemi për biznesin që do të fillojmë. Që të jetë një biznes i bekuar, që energjitë e mira të rrjedhin në çdo kohë. Mund të pyesim... lexoni më shumë

Lutja për San Roque

Lutja për San Roque

Lutja në San Roque është një armë e fuqishme për të gjithë ne që kemi nevojë për ndërhyrje hyjnore në situata të caktuara që mund të lindin në jetë, drejtpërdrejt ose tërthorazi. Fuqia e lutjeve është e pallogaritshme, me to mund të arrijmë fitore që përndryshe do të ishin të pamundura për t'u pushtuar. I vetmi … lexoni më shumë

Lutja e bekimit

Lutja e bekimit

Lutja e bekimit duhet të jetë vazhdimisht në gojën tonë pasi me të mund të vendosim një gardh rreth nesh ku mund të hyjnë gjërat pozitive. Fjala e Zotit na shpjegon se bekimet e Zotit nuk shtojnë asnjë trishtim dhe ky është çelësi për të qenë në gjendje të përcaktojmë se cilat… lexoni më shumë

Lutja në mënyrë që gjithçka të shkojë mirë

Lutja në mënyrë që gjithçka të shkojë mirë

Të lutesh që gjithçka të shkojë mirë në punë ose në gjykatë është një akt i vërtetë besimi. Shumë herë besohet se është një veprim i dëshpëruar ose se tregon dobësi ose paaftësi për t'i bërë gjërat vetë, por kjo nuk është aspak e vërtetë. Nevoja për të treguar... lexoni më shumë

Lutja për Shën Llazarin

Lutja për Shën Llazarin

Lutja për Shën Llazarin i njohur që në lashtësi si ndihmësi i madh i të varfërve, të sëmurëve dhe kafshëve. Lutja drejtuar Shën Llazarit është një armë e fuqishme që na është dhënë dhe që nëpërmjet besimit na aktivizon mrekulli të fuqishme sipas asaj që kemi nevojë. Me … lexoni më shumë

Lutja për Virgjëreshën e Carmen

Lutja për Virgjëreshën e Carmen

Lutja drejtuar Virgen del Carmen, nuk ka asnjë situatë të vështirë që nuk mund të zgjidhet me një lutje dhe në këtë rast lutja për Virgen del Carmen është strategjia e përkushtimit me të cilën shpesh duhet të përballemi dita ditës, sepse nuk e dimë se çfarë. ne momentin qe do na duhet te jetojme dicka... lexoni më shumë

Lutje të fuqishme 3 për të rikthyer punën

Lutje të fuqishme 3 për të rikthyer punën

3 lutje të fuqishme për të rikthyer punën. Puna është gjithmonë një shkak për shqetësim, edhe për ata që kanë humbur një punë që e kanë pëlqyer shumë. Pyetja "por çfarë bëra gabim?" Nuk na shkon në mendje dhe ne vëmë në dyshim aftësitë tona. Por e vërteta është se shpesh arsyeja e shkarkimit nuk është… lexoni më shumë

Lutja për të zbutur burrin

Lutja për të zbutur burrin

Lutja për të zbutur burrin, duke ruajtur gjithmonë harmoninë në shtëpi është një detyrë e vështirë dhe ndonjëherë kërkon ndihmë hyjnore. Një lutje për të zbutur burrin sjell më shumë durim, qetësi dhe ekuilibër në dashurinë tuaj. Çdo person reagon ndryshe ndaj situatave të vështira të jetës. Nëse burri juaj po përjeton... lexoni më shumë

Lutja ndaj Virgjëreshës së Guadalupe

Lutja ndaj Virgjëreshës së Guadalupe

Lutja drejtuar Virgjëreshës së Guadalupes e ngritur me besim dhe nga zemra në një akt përulësie që zbulon ndjeshmërinë e zemrës njerëzore për të kërkuar ndihmë nga qeniet shpirtërore. Pavarësisht se çfarë po kalojmë tani, lutjet duhet të jenë... lexoni më shumë

Lutja për të kuruar ankthin

Lutja për të kuruar ankthin. Ankthi është ajo ndjenjë që i kthen gjërat e mira në jetë në shkak të shqetësimeve dhe vuajtjeve të përkeqësuara. Nëse jeni një person me besim ose dëshironi të bëheni i tillë, futni një lutje për të kuruar ankthin në jetën tuaj të përditshme. Mund të jetë ilaçi më i mirë për t'u marrë me... lexoni më shumë

Lutja për fëmijët

Lutja për fëmijët

Lutja për Fëmijët. Ato janë arsyeja për gëzimet dhe hidhërimet më të forta që mund të ndjejë kushdo. Kjo është arsyeja pse ngritja e një lutjeje për fëmijët në Gjakun e Krishtit dhe Frymën e Shenjtë është diçka shumë e zakonshme. Që nga momenti kur e dimë se ekzistojnë, zemrat tona janë të mbushura me shqetësime dhe… lexoni më shumë

Lutja e qetësisë

Lutja e qetësisë

Lutja e qetësisë i drejtohet Reinhold Niebuhr, i cili ishte një filozof, teolog dhe shkrimtar amerikan. Kjo fjali që u bë shumë e njohur vetëm fjalitë e saj të para, e ka origjinën në Luftën e Dytë Botërore edhe pse historitë që përshkojnë këtë fjali janë disi të ndryshme, e vërteta është se, si… lexoni më shumë

Lutja për të bekuar ushqimin

Lutja për të bekuar ushqimin

Lutja për bekimin e ushqimit është një traditë që ka mbetur në fuqi edhe sot e kësaj dite në të gjitha familjet. Është pjesë e edukimit të fëmijëve dhe është diçka që edhe në shkolla zbatohet si mësimdhënie. Rëndësia e kryerjes së kësaj lutjeje qëndron në të qenit mirënjohës, në vlerësimin e… lexoni më shumë

Lutja e shërimit për të rikuperuar shëndetin tuaj shpejt

Lutja e shërimit për të rikuperuar shëndetin tuaj shpejt

Lutja shëruese për të rikuperuar shpejt shëndetin tuaj, kjo erdhi për të plotësuar ilaçin e burrave. Duke u lutur, nevoja juaj bëhet edhe më e fortë për Zotin, i cili do të gjejë mënyrën më të mirë për t'ju shëruar. Kjo kurë mund të vijë duke ju referuar te një mjek më i mirë, për shembull. Në disa raste, mund të lindë nga zbulimi i një… lexoni më shumë

Lutja që ish-imi të kthehet

Lutja që ish-imi të kthehet

Lutja që ish-i im të kthehet mund të jetë shpëtimi ynë i vetëm në ato momente ku lidhja e dashurisë. Ne mund ta bëjmë atë person të kthehet tek ne në më pak kohë nga sa pritej dhe gjithçka thjesht duke thënë një lutje që për shumë duket e thjeshtë, por që është e fuqishme në një mënyrë të shkëlqyer. Me këtë lutje mund të arrijmë... lexoni më shumë

Emrat origjinalë për grupet WhatsApp

Emrat origjinalë për grupet WhatsApp. Kur vendosni krijoni një grup whatsapp, ajo që bën më shumë iluzion është të zgjidhni një emër origjinal për këtë grup. Të gjithë janë brenda disa Grupet Whatsapp, dhe nëse keni ardhur këtu, kjo është ndoshta sepse jeni duke kërkuar për një Emri origjinal për grupin tuaj të ardhshëm WhatsApp. Për këtë arsye, më poshtë keni një listë me emrat më të mirë origjinalë për grupet WhatsApp.

lexoni më shumë


Ndalesa krijuese e lojtarëve si të zhbllokoni kanalet e telegramit iphone
si ta vendosni muzikën përsëri në instagram
si të aktivizoni nfc në iphone
Si bëhet zemra me tastierën e celularit?
si të hiqni ujërat nga tik tok
si të zhbllokoni kanalet e telegramit iphone
si të aktivizoni nfc në iphone
si ta azhurnoni youtube
si ta shkarkoni Minecraft falas në iphone
si të dimë nëse dikush injoron mesazhet në messenger
si të gjesh adresën ip të një personi
si të ruani historitë e instagramit me muzikë
si të ndryshoni emailin e supercellit
si të fshini një kontakt të bllokuar në whatsapp
si të shihni foton e fshehur të profilit të whatsapp
- si të shohim njerëzit e fundit të ndjekur në instagram
si te shikosh kush pa nje video ne facebook
si të kërkojmë grupe në telegram
si të fshini një llogari në facebook pa fjalëkalim dhe email
si të merrni monedha falas në futbollin e ëndrrave të ligës
si te di sa luaj lol
si të rikuperoni mesazhet e bllokuara në whatsapp
si të dini nëse ju ka thirrur një numër i bllokuar
si të shkruash letra në tastierën e telefonit
si te shikosh disney plus ne tv
si të rikuperoni llogarinë në instagram
si të kopjoni kontaktet nga iphone në sim
si ta zbuloni fjalëkalimin në facebook pa e ndryshuar atë
si të transferoni skedarët nga mac në hard disk të jashtëm
si të gjeni një person në facebook përmes fotove
- si te dergoj sms ne nje numer qe me ka bllokuar
si të aktivizoni tastierën e ndriçuar të lenovo
si të dihet kush e ka numrin tim në librin e telefonit
si ta vendosni kohëmatësin në instagram
si të fshihem kush i ndjek në instagram
si të dimë kush e anuloi mesazhin në instagram
si ta sqaroni videon
si të dimë nëse sms-të janë bllokuar
si ta vendosni ikonën e Google në desktop
si të rikuperojmë llogaritë e Clash Royale
si të rikuperoni një llogari të fshirë në telegram
si të lexoni mesazhet në instagram pa i parë ato
si te çaktivizoni vo lte
si të shohim sa mesazhe ka në një bisedë
si të luani për dy me ndërprerës nintendo
- si të zhbllokoni në telegram
si të fshini artikujt e ruajtur në instagram
si të dimë kush i sheh historitë në mënyrë anonime në facebook
si të shohim njerëzit e fundit të ndjekur në instagram
si të dimë kush qëndron pas një profili në instagram
si ta dëgjoni përsëri një telefonatë
si të lidheni me wifi pa e ditur fjalëkalimin
si të zhbllokoni telefonin e bllokuar nga operatori
si të instaloni whatsapp në orën inteligjente
si të çinstaloni lidhjen familjare
si te zbrazet nje cd
si të dimë nëse dikush injoron mesazhet në messenger
si te shikosh oret e lojes ne ps4
si të dimë nëse një person është në internet në whatsapp
Si ta bëni një postim në Facebook të përbashkët
- si të dini nëse dy njerëz janë duke biseduar në facebook
si të rikuperojmë fotot e snapchat
si te shikosh drejtperdrejt ne instagram pa u pare
ditën e fundit në tokë hack pazar pa pagesë
si për të luajtur në internet 2vs2 fifa
si të dimë nëse është lexuar një sms me android
si të fshini një foto nga një postim i shumëfishtë në instagram
si të ngarkoni një numër në llogaritësin
si të rritet vëllimi i kufjeve me Bluetooth
si të lidhni miun dhe tastierën me ps4
si të shikoni miqtë e shtuar së fundmi nga një mik
si për të ndryshuar llogaritë në fortnite
si te luajme fifa per dy ne ps4
Si mund të telefonoj një numër që më ka bllokuar
si të bashkoheni në një grup whatsapp pa leje

Ndalesa krijuese
Trucoteca.com
një si të bëni
Zona e Heronjve
IK-4