Lutja për të tërhequr një burrë

Lutja për të tërhequr një burrë Mund të kritikohet shumë, por është shumë efektiv dhe i fuqishëm.

Shtë një lutje që nuk synohet të bëhet ekskluzivisht nga gratë, megjithëse këto janë ato që përdorin më shumë këtë armë për të luftuar për atë marrëdhënie dashurie që kërkon ndërhyrje hyjnore. 

Duhet të theksohet se nuk është e nevojshme të pritet që marrëdhënia të përkeqësohet në tërësinë e saj për ta bërë këtë lutje por mund të bëhet që nga simptomat e para që gjërat nuk po shkojnë mirë. 

Lutja për të tërhequr një njeri të shpejtë

"Shpirti i Shenjtë, ju që më shumë se kushdo e dini forcën e shpirtit tim ...

Unë kërkoj nga ju që të merrni pjesë në kërkesën time, që me fuqinë tuaj të më bëni të afrohem (emri i të dashurit), që ai person të ndiejë të gjitha virtytet e mia dhe rëniet e tërhequra para tyre, unë ju kërkoj, Zoti i Shenjtë të përkulni vullnetin e tij dhe që dëshira e tij të jetë të jetë në anën time

Më shiko dhe ndjej gjithë dashurinë dhe përkushtimin tim ndaj tij.

Shpirt i Shenjtë i dashur, mbizotërues i shpirtrave, unë ju kërkoj të vini tek unë, unë kërkoj ndihmën tuaj të zjarrtë për t'iu përgjigjur lutjes time ...

Unë ju pyes që dashuria e tij nuk është më indiferente ndaj meje, se ai nuk më shmang mua, se ai është gjithmonë i gatshëm të flasë me mua, se energjitë komplotojnë vetëm në favorin tim ...

Unë po ju pyes, mund të vijë tek unë njeriu që ju do dhe mund të jetë energjia jonë vetëm një, mund të jetë fuqia juaj ai që bashkohet me mua me atë njeri që unë e dua aq shumë.

Për shpengimin hyjnor të Shpirtit tim të Shenjtë Qiellor, më jepni energjinë e nevojshme që ai person të më dojë, ju i njihni shpirtrat tanë dhe sot është koha që t'i bashkoni ata ...

Unë ju premtoj me zemrën time ta dua atë, atë (person i dashur) ai gjithmonë do të jetë i lumtur me mua, se kurrë nuk do të ketë mjaft ose trishtim në zemrën e tij nëse kjo varet nga unë.

Sot shpirt i shenjtë ju kërkoj me shumë zell për dashurinë dhe shoqërinë tuaj. Amin "

Dëshirat tona duhet të jenë ajo forcë e brendshme që na bën të kërkojmë me forcë atë që digjet si flakë e gjallë brenda nesh.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për ofertat

Ai që ai njeri kthehet shpejt Ajo na garanton se ndjenjat e atij njeriu mund të shpëtohen më lehtë, sepse ne nuk kemi dhënë kohë që zemra e tij të kontaminohet me agjentë që mund të pengojnë ose pengojnë qëllimin që dëshirojmë. 

Nuk është një tekë apo dëshirë e lindur nga krenaria, por bëhet fjalë për shpëtimin e një shtëpie, një familje, një marrëdhënie që është në rrezik të mbarojë përgjithmonë.

Nëse njëri prej dy personave ende dëshiron që kjo marrëdhënie të vazhdojë, atëherë gjithçka është e mundur. 

Lutja për t’u dashuruar me një njeri me mendje

“Sezoni i dashurisë është pranë nesh.

Zemra zgjohet përsëri unë pretendoj lindjen time dhe marr pjesë në vetëvlerësimin tim, aftësinë time të lindur për të dashur dhe jetuar në përqafimin e dashurisë.

Kam pasur probleme me dashurinë në të kaluarën.

Jam zhgënjyer.

Zemra ime është lënduar. Një herë isha vetëm, e zemëruar, e pakënaqur, e trishtuar dhe e shqetësuar.

Dikur besoja se nuk ishte e mundur të gjesh një dashuri të vërtetë, të qëndrueshme dhe prekëse.

Por unë zgjedh ta kuroj këtë tani.

Unë zgjedh dashurinë dhe zgjedh të gjej dashurinë time të vërtetë.

Unë bëj një zgjedhje të re për të rifituar pafajësinë e zemrës sime dhe për tu rilidhur me një dashuri të thellë dhe prekëse ".

Në këto momente ku dyshojmë në hijeshitë tona ose ku ne nuk kemi asnjë kontakt fizik me atë njeri Ne mund ta bëjmë këtë lutje të fuqishme në mënyrë që përmes lidhjeve mendore ose shpirtërore ajo ndjenjë e dashurisë të fillojë të rritet. 

Ajo gjithashtu mund të funksionojë në ato marrëdhënie në distancë, duke mbajtur mendjen e atij njeriu gjithmonë duke menduar për ne mund të na ndihmojë shumë dhe madje mund ta bëjë atë të bie pa shpresë në dashuri. 

Mund t'ju interesojë:  Lutja për të shitur një shtëpi

Lutja për të dëshpëruar një njeri në sekonda

“Shpirt i fuqishëm i pavendosur, unë ju kërkoj sot të më ndihmoni, dëshpërimi u shndërrua në shpirt, sot ju lutem, shpirti i Don Juan da Conquista më vini në ndihmë, shpirti i dashurisë, ejani tek unë, shpirti i Shën Gjonit minatorit, vraponi për të më ndihmuar , shpirt i fuqishëm i katër erërave, shtigjeve dhe vendeve.

Shpirt i fuqishëm dhe i drejtë i Shën Markut të Leon, i Shenjtë Marta i fuqishëm dhe i furishëm, Fryma e devotshme e Shën Helenës nga Jeruzalemi.

Fryma e Shenjtorit të Shpëtimtarit të Hortës, Fryma e Marisë Koka, Fryma magjepsëse e Shpëtimtarit të Hortës, shpirtra plot mirësi dhe dashamirësi, sot kërkoj ndihmën tuaj, ju thërras dhe ju porosis që të më ndihmoni.

Mjeshtër i pesë shqisave, mendimeve të gjykimit, vullnetit dhe shpirtit të gjallë, sot unë vij për t'ju pyetur, të më ndihmoni të zotëroni: (emri i atij personi) Pyes shenjtorin e kësaj dite.

Unë pyes shenjtorin e ditës në të cilën lindi ky person dhe dita e shenjtorit në të cilin unë u linda.

Engjëlli im kujdestar, tek engjëlli i tij mbrojtës.

Unë e mbush këtë qiri në mënyrë që në mendjen e tij të mos ketë asgjë që nuk më përfshin, se trupi i tij ka nevojë për mua, që pjesëtari i tij seksual vetëm të emocionohet me mua, që koka e tij të mendojë vetëm për mua, që duart e tij duan vetëm të prekin trupin tim, që ai këmbët duan vetëm të më ecin, që mendimi, gjykimi dhe vullneti juaj, të jenë vetëm për mua.

Më jep shpirtin për të zotëruar vullnetin e tij, që (emri i personit) të mendojë vetëm për mua, të më dojë dhe të dua vetëm për të, ose shenjtorë unë vetëm i kërkoj që të më ndihmojë dhe të më dhurojë dashurinë e tij sepse e meritoj. ”

Kjo është një lutje që duhet të bëhet me përgjegjësi dhe duke e ditur se është një çështje e ndjeshme që do të kërkojmë.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Virgjëreshën e Montserrat për gratë shtatzëna

Dëshpëroj një njeri dhe gjithashtu për ta arritur atë në vetëm sekonda kërkon që të vendosim të gjitha energjitë tona në ato që kërkojmë dhe, më e rëndësishmja, që të kërkojmë duke e ditur që ajo që na nevojitet mund të merret vetëm duke bërë këtë lutje. 

Besimi është i fuqishëm, sepse kjo varet nga efektiviteti i kësaj dhe të gjitha lutjet se ne mund të bëjmë pa marrë parasysh atë që kërkojmë.

Lutjet për të dëshpëruar një njeri në sekonda nëse ata punojnë dhe janë shumë të fuqishëm.

Nuk është fjala për magji ose ndonjë mallkim që zbatohet, e as ne nuk kërkojmë të sundojmë ndërgjegjen e personit tjetër në lehtësinë tonë, ajo që ne po kërkojmë është që ky njeri të mund të shohë të gjitha cilësitë që kemi dhe të çmendet për të qenë me ne.  

Për çfarë është kjo lutje?

Lutja për të tërhequr një burrë

Kjo dhe të gjitha lutjet e tjera shërbejnë shumë gjëra, njëra prej tyre globalisht është ta mbajmë gjallë besimin tonë.

Në këtë rast specifik mund të kemi disa kërkesa të veçanta. 

Shtë e rëndësishme të mbani në mend se ne mund ta bëjmë këtë lutje për subjektet e jashtme siç janë universi ose ndonjë Zot, por gjithashtu mund ta bëjmë atë vetë, për qenien tonë të brendshme.

E rëndësishme është të përjetoni një lidhje të veçantë me bota shpirtërore e cila është vendi ku bëhen betejat e vërteta.  

Ne pastaj mund të kërkojmë lidhjen tonë të dashurisë, për atë njeri që u largua nga ne dhe që nuk dëshiron të kthehet, ne mund të kërkojmë që dashuria të lindë përsëri në zemrën e tij dhe të dëshirojmë të kthehemi në atë shtëpi që ai braktisi. 

A mund t'i them të gjitha lutjet?

Po, të gjitha lutjet që duam na tërheqin energji të mira dhe pastrojnë mjedisin shpirtëror që lëviz rreth nesh.

Ky është një përfitim që ne mund të fillojmë ta shijojmë që nga momenti kur fillojmë të bëjmë lutjet.

Rekomandohet të luteni çdo ditë dhe ta bëni atë nga thellësia e shpirtit, duke ndjekur një lutje të veçantë ose duke përdorur fjalët tona dhe me shumë besim.

Kini besim në lutje për të tërhequr dashurinë e një njeriu.

Më shumë lutje:

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt