Lutja për Virgjëreshën e Montserrat për gratë shtatzëna

Lutje për Virgjëreshën Montserrat për gratë shtatzëna i nderuar nga Kisha Katolike e të gjithëve bota, ishte e njëjta kishë ku lutje për Virgjëreshën e Montserratit për gratë shtatzëna pasi si një nga përfaqësimet e Virgjër Mari Ai e di mirë se çfarë është të krijosh një jetë brenda barkut dhe mund të ndihmojë në të gjithë procesin e shtatzënisë. 

Lutja është një armë e fuqishme që mund ta përdorim sa herë që na duhet, pavarësisht nga rrethanat.

Shkrimet e shenjta premtojnë mrekulli të mëdha për ata që kërkojnë ndërhyrje hyjnore. 

Lutja për Virgjëreshën e Montserrat për gratë shtatzëna Kush është Virgjëresha e Montserrat?

Lutja për Virgjëreshën e Montserrat për gratë shtatzëna

E dija si Moreneta, që nga paraqitja e tij në majën e një mali, ajo nuk ka pushuar të japë mrekulli për çdo besimtar që ka nevojë për ndihmën tuaj.

Ishte deri në 1881 kur Ati Leo XIII Unë e deklaroj atë si një nga patronët e dioqezës së qytetit të Katalonjës dhe që nga ajo ditë festohet çdo 27 Prill.

Sa i përket pamjes së tij, njihen dy versione, megjithatë ajo që dihet me siguri të plotë është se ky është një imazh që vjen nga qielli me qëllim që besimi ynë të forcohet edhe një herë duke ditur se mrekullitë ekzistojnë dhe kanë fytyrën e së njëjtës Virgjëreshë Mari.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për shejtanin

Tani që ju e dini Patronin e Virgjëreshës së Montserrat të grave shtatzëna, le të lutemi.

Lutja për Virgjëreshën e Montserrat për gratë shtatzëna

Mari, nënë e dashurisë së bukur, vajzë e ëmbël nga Nazareti, ti që shpalle madhështinë e Zotit dhe duke thënë "po", u bë nëna e Shpëtimtarit tonë dhe nënës sonë: dëgjo sot lutjet që të bëj: në brendësinë time një Jeta e re po rritet: një i vogël që do të sjellë lumturi dhe gëzim, shqetësime dhe frikë, shpresa dhe lumturi në shtëpinë time.

Kujdesuni për të dhe mbrojeni ndërsa unë e mbaj në gjoksin tim.

Dhe kjo, në momentin e lumtur të lindjes, kur dëgjoj tingujt e tyre të parë dhe shoh duart e tyre të vogla, mund ta falënderoj Krijuesin për mrekullinë e kësaj dhurate që Ai më jep.

Se, duke ndjekur shembullin dhe modelin tuaj, unë mund të shoqëroj dhe të shoh djalin tim të rritet.

Më ndihmo dhe frymëzo mua të gjej brenda meje një strehë për t’u strehuar dhe, njëkohësisht, një pikënisje për të marrë shtigjet e tua.

Gjithashtu, nëna ime, shiko veçanërisht ato gra që përballen vetëm me këtë moment, pa mbështetje ose pa dashuri.

Le ta ndiejnë dashurinë e Atit dhe të zbulojnë se çdo fëmijë që hyn në botë është një bekim.

Njoftojini se vendimi heroik për të mirëpritur dhe ushqyer fëmijën është marrë parasysh.

Zoja e Pritjes së ëmbël, jepu atyre dashurinë dhe guximin tënd.

amin

A ju pëlqeu lutje për Virgjëreshën e Montserrat për gratë shtatzëna?

Në ato momente kur ajo është shtatzënë shumë herë metri është mbushur me mendime ankthi se ajo që bëjnë ata është ndryshuar paqe y qetësi që duhet të keni në një kohë si kjo është arsyeja pse lutjet mund të bëhen një strehë ku të shkoni kur të vijë paqëndrueshmëria.

Mund t'ju interesojë:  Lutja të më telefononi

Lutuni Virgjëreshës së grave shtatzëna tani!

A do të më ndihmojë kjo e virgjër?

Kurdoherë që ajo të kërkohet ndihmë si një nënë e mirë, ajo do të vijë në thirrjen tonë.

Kjo është arsyeja pse ju duhet të keni besim të palëkundur duke besuar se ne do të marrim ndihmën tuaj në çdo kohë.

Nuk ka rëndësi nëse është për ne apo për një mik apo njohës, lutjet Gjithmonë ka fuqi nëse bëhet me besim dhe nga shpirti.

Shpresoj se ju ka pëlqyer lutja e fuqishme për Virgjëreshën e Montserrat për gratë shtatzëna.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt