Doa pikeun digawé Urang tiasa ngahontal seueur kauntungan.

Solat mangrupikeun strategi spiritual anu ngabantosan urang milari solusi pikeun masalah anu urang sering teu terang naon anu kudu dilakukeun atanapi kumaha kalakuan. 

Dina kalimah khusus ieu urang tiasa naroskeun kanggo diri urang sorangan, supados lingkungan padamelan pikaresepeun, nyuhunkeun para bos atanapi bawahan sareng sababaraha deui permintaan gumantung kana kaayaan anu béda anu tiasa timbul dina lingkungan kitu.

Anu penting nyaéta terang yén pikeun masalah tenaga kerja ogé aya solat anu tiasa dilakukeun sacara khusus sareng langsung, kalayan émut yén doa mangrupikeun tindak iman anu kedah dilakukeun ku percanten kana kakawasaan anu aya.

Doa pikeun digawé Naha kuat?

Doa pikeun digawé

Sakur doa anu kuat. Pikeun ieu, éta cukup pikeun didoakeun kalayan iman.

Upami anjeun parantos iman sareng upami anjeun nganggap sagalana bakal séhat, éta bakal jalan.

Percaya ka Allah Éta tumuwuh dina kakuatan na. Ngan harita anjeun bakal masihan sadayana leres.

Tong miceunan deui waktos, mimitian sholat ayeuna!

Doa pikeun milarian padamelan 

Yesus, Rama Surga langgeng:

Bapa, Pitunjuk kuring, kakuatan kuring, kuring nyarios ka anjeun Juru Salamet kuring ...

Anjeun ngagaduhan putra anjeun anu parantos dosa, tapi anu dipikacinta anjeun ...

Anjeun dipuji pikeun cinta anjeun, pikeun kahadean langgeng anjeun sareng kaamanan anu anjeun pasihan, Rama.

Éta kanggo anjeun, sadayana dimungkinkeun sareng sadaya anu anjeun tiasa kusabab rahmat anjeun ageung sareng anjeun moal ngantunkeun kuring. Sareng di kasép, anjeun kantos ngantepkeun panangan kuring.

Anjeun roti, anjeun hirup, anjeun asih sareng kanyamanan. Dina gelap anjeun petunjuk anjeun. Kuring sumping ka anjeun, kneeling, Bapa anu dipikacinta, kuring datang deui ngado'a pikeun kahadéan langgeng anjeun, pikeun perlindungan anjeun.

Kusabab kuring terang yén tina panangan anjeun, abdi moal sieun nanaon sareng nanaon anu abdi bakal kakurangan. Kusabab anjeun, abdi gusti kabecikan, bantosan anu ngala.

Abdi nyuhungkeun anjeun pikeun ngémutan prihatin kuring, kuring nyuhunkeun panyungkeunan abdi. Ngaleungitkeun nyeri kuring sareng ngaleungitkeun.

Bapa, Yesus anu dibangkitkeun abdi dibangkitkeun, ningal kaperluan abdi sareng ngabantosan abdi ngadukung aranjeunna. Abdi nyuhungkeun anjeun padamelan énggal, Bapa kuring.

Kusabab kuring terang rencana anjeun sampurna, kusabab kuring ngarasa katata. Abdi sumping ka anjeun pikeun ngajantenkeun padamelan abdi. Abdi peryogi padamelan éta pikeun ngadukung kulawarga kuring.

Kuring terang yén Anjeun dina kahadean anu hébat, anjeun moal ngantep kuring murag kusabab panangan anjeun abdi moal sieun sareng lega anu bakal karasa. Kuring nyuhunkeun anjeun ka bumi, muga karep kuring dipénta langsung.

Rahayu sareng bapa sawarga. Kuring nyaho anjeun bakal muka panto sareng jandéla harepan. Kuring terang yén dina rahmat pisan anjeun bakal mendakan damel anu pantes pikeun kuring.

Bantosan abdi, Jungjunan abdi, janten sabar sareng janten ganjaran. Nyababkeun anjeunna gaduh padamelan anu santun, makmur sareng stabil. Intercede dina pamundut kuring pikeun netepkeun sorangan kauangan.

Janten kuring anu Masihkeun sareng ngaberkahan kulawarga, tuangeun.

Abdi nyuhungkeun anjeun kanggo padamelan atanapi kanggo ngamimitian bisnis kuring sorangan.

(Cicingeun nyuhunkeun khusus anjeun)

Bantosan abdi Gusti dina beban kuring, kuring nyuhungkeun anjeun, Gusti.

Kuring percaya sadayana di anjeun, Allah kuring.

Ngaberkahan anjeun salamina, Gusti!

Doa pikeun milarian padamelan anu langkung kuat pisan!

Krisis tenaga kerja parantos sumebar di seueur kota dunya. Nanging kanggo hal ieu khusus aya kalimat khusus.

Dina rasa ieu, hal anu paling disarankan pikeun naros langsung sareng ikhlas naon anu urang badé tingali, naon padamelan anu urang cita-cita pikeun ménta sareng naroskeun.

Teu aya doa anu dilakukeun tina jantung anu teu ngeusi jiwa sareng énergi positip sareng énergi anu sami anu badé ngirimkeun dimana waé kami sumping.

Doa anu kuat tiasa ngabebaskeun ranté anu mustahil diatasi sareng kakuatan fisik urang. 

Doa pikeun ngaberkahan pagawéan 

Abdi ngahatur nuhun, Gusti, sabab kuring tiasa damel.

Ngaberkahan pagawean kuring sareng para batur batur kuring.

Pasihan kami rahmat kanggo nyumponan anjeun ngalangkungan pagawéan sapopoé.

Ngabantosan urang janten abdi teu bosen batur. Mantosan urang ngajantenkeun padamelan urang pikeun ngado'a.

Ngabantosan urang pikeun padamelan di tempat kamungkinan kamungkinan ngawangun dunya anu langkung saé.

Master, salaku hiji-hijina anu tiasa ngaleungitkeun haus kami kaadilan, mikeun rahmat pikeun ngabebaskeun diri tina sagala kasombongan sareng janten hina.

Abdi ngahatur nuhun, Gusti, sabab kuring tiasa damel. Henteu kéngingkeun kulawarga abdi kirang ngadukung sareng yén di unggal bumi sok aya naon anu diperyogikeun pikeun hirup kalayan martabat.

Amin.

Do'a anu dilakukeun pikeun tujuan ngaberkahan kahirupan urang atanapi jalma-jalma di sakuriling urang condong janten pamundut anu paling tulus anu tiasa dilakukeun.

Nalika urang naroskeun ka batur urang nunjukkeun haté anu parantos dipasihkeun ku Gusti.

Ieu naha urang ngadoakeun pikeun ngaberkahan pagawéan Éta sanés doa pikeun kauntungan urang sorangan tapi pikeun kesejahteraan sadayana jalma anu ngabagi lingkungan kerja sareng urang. 

Dina kalimah ieu anjeun tiasa naroskeun pikeun kaayaan anu dimana lingkungan kerja sarat ku énergi anu goréng sareng pikiran négatip.

Doa pikeun kéngingkeun padamelan dina 3 dinten

Yesus, Yesus anu alus, Yesus anu tercinta, Pangéran abdi, Angon abdi, Jurusalamet kuring, Gusti, abdi sujud anjeun salaku Putra Rama Abadi, kuring percanten anjeun sareng muji anjeun pikeun karep sareng aduh anjeun, kuring ngahibungkeun anjeun sabab anjeun masihan kuring kaamanan sareng sareng anjeun Teu sieun, kuring bogoh ka anjeun sabab anjeun kunjungan kuring kalayan nikmat sareng swarga unggal-unggal kuring datang kalayan kasedih sateuacan anjeun, unggal waktos kuring nyuhunkeun pitulung anjeun.

Yesus, Yesus anu alus, Yesus anu tercinta, Anjeun anu tina cahaya anu Abadi ngagedekeun panangan anu ngabantuan kuring sakali deui langkung kuring sareng sumping ngabantosan kuring dina kasangsaraan kuring; Anjeun anu lanceuk sareng réncang anu mikabutuh sareng teu ngantunkeun kami nyalira ku kituna urang henteu sesat, Anjeun anu terus-terusan ku urang parantos mikiran kuring sareng ngabantosan kuring dina kasulitan sareng kakurangan kuring, kudu welasan ka kuring sareng ngaluarkeun kuring tina masalah kuring. Salaku mediator anu unik antara Allah sareng manusa, anjeunna masihan salam ka kuring sateuacan Anjeunna anu dihadiran.

Yesus, Yesus abdi anu alus, Yesus anu dipikacinta, tingali ieu kabutuhan hébat anu ayeuna kuring gaduh: dina padamelan padamelan kuring kuring sorangan tetep gagah, sanaos kuring nyobian kuring teu mendakan éta sareng kuring peryogi pisan ku karana sabab kabutuhan mah ekstrim sareng nekat. Abdi nyuhungkeun anjeun pikeun masihan pitulung asih anjeun.

Yesus, Yesus anu alus, Yesus anu tercinta, ngonci sadaya panto anu kuring duka ditutup, ngabantosan kuring gaduh padamelan atanapi bisnis anu nyayogikeun stabilitas ékonomi sareng masihan kuring kamungkinan pikeun ningkatkeun sareng maju, padamelan atanapi santun atanapi bisnis dimana Kuring tiasa gaduh kamekaran profésional sareng pribadi.

Yesus, Yesus anu alus, Yesus anu tercinta, Anjeun anu ngeusian jiwa sareng awak kalayan tenang, melegkeun teu ngarareunah kuring karasa di jero kuring, hayu atuh urang kaluar tina moment anu goréng ieu sareng henteu ngantep kuring tilelep langkung jero sareng langkung jero.

Dina jam ieu naon anu kuring ngarepkeun sareng nyuda pituduh dina léngkah-léngkah anu kuring laksanakeun, ngajantenkeun kuring mendakan nawaran padamel anu saé, buka sadayana panto pikeun kuring sareng nempatkeun jalma jujur ​​ku cara kuring anu nawiskeun dukungan; masihan kuring hikmah pikeun nunjukkeun kamampuan sareng katekunan sareng kateguhan anjeun teu kaperah.

Bantosan abdi pikeun kéngingkeun padamel anu saé dimana kuring tiasa ngalakukeun tugas kuring kalayan suksés sareng nampi artos anu diperyogikeun pisan di bumi kuring, kirimkeun ka abdi Gusti Yesus anu saé berkah anjeun supados kuring kéngingkeun naon anu kuring peryogikeun:

(sebutkeun sareng iman anu gede naon anu anjeun pikahoyong)

Yesus, Yesus anu alus, Yesus anu tercinta, kuring hatur nuhun ti handap mahluk kuring pikeun sagala manpaat anu parantos anjeun parantos kuring sareng pikeun anu datang anu kuring yakin moal bakal leungit, Kuring sadayana milik sareng kuring ngarepkeun salamina di Syurga , dimana kuring ngarepkeun hatur nuhun kanggo salamina sareng henteu kantos pisah ti anjeun deui.

Ngaberkahan anjeun salamina, Gusti!

Janten éta. Amin

Naha anjeun resep doa pikeun nampi damel di 3 dinten?

Seueur waktos urang diajar yén aya padamelan anu sayogi di mana waé anu badé didamel padamelan tapi sacara praktis henteu mungkin tiasa asup kana padamelan éta.

Dina hal ieu henteu aya anu langkung saé tibatan doa sabab anjeunna mangrupikeun surat pangenalan anu pangsaéna.

Nalika ngetik wawancara padamelan urang tiasa nyungkeun Gusti anu nyiptakeun langit sareng bumi pikeun masihan kami rahmat pikeun masihan kesan anu saé.

Di sisi anu sanés, urang kedah teras-terasan naroskeun yén kadang-kadang anu dipikahoyong sanés naon anu dipikahoyong ku Gusti pikeun urang sareng dina rasa ieu urang kedah sadar pisan ngan ukur naon anu bakal dilaksanakeun Gusti.

Hayu urang ngalihkeun kalimat kerja anu sanés.

Pikeun nyungkeun padamelan anu ngadesek

Gusti mangrupikeun juragan pangbadagna di dunya.

Kuring percanten kaayaanana anu ageung sareng anjeunna bakal masihan kuring padamelan anu paling saé anu parantos dicandak dugi ka ayeuna.

Padamelan dimana kuring bakal bagja.

Kuring bakal makmur, sabab kuring bakal ngagaduhan kasempetan kanggo naék. Pakasaban dimana lingkungan damel mangrupikeun éndah.

Pakaryan dimana bos kuring aya anu kasieun ku Gusti jeung masihan lingkungan anu saé sareng adil pikeun pagawé na.

Kusabab kitu, kuring bakal lami dina padamelan éta sareng kuring bakal ngarasa bagja damel dimana Gusti ngagaduhan seueur barang pikeun kuring, saluyu sareng sagala hal. dunya.

Dina syukur, kuring bakal salawasna bagja, ngabagi sareng sadaya kabagjaan Gusti, diajarkeun kalayan tenang kalayan hinaan sareng conto kuring, tetep, kasatiaan, tenang, tanggung jawab sareng masihan unggal dinten kalayan seueur kabagjaan, anu pangsaéna tina kuring. ku kituna naon anu ku kuring lakukeun ku kanyaah, nyaéta pikeun kapentingan jalma réa.

Amin, hatur nuhun Bapa anu parantos nguping kuring sareng ieu atos rengse

Sesampainya di tempat anu aranjeunna henteu milarian staf sareng panawaran padamelan tiasa janten léngkah anu butuh tingkat anu luhur kusabab aya kasempetan anu hadé yén urang bakal ditampik tanpa malah nunjukkeun sadayana kaahlian urang.

La do'a kanggo nyungkeun padamelan Urgent tiasa ngabantosan kami lulus tés awal pikeun ngalamar padamelan sacara spontan sareng sanés kusabab urang parantos ningali iklan.

Dina waktos nyuhunkeun padamelan, bantuan spiritual dipenta hoyong terang kamana waé, tah éta mangrupikeun Gusti maréntahkeun léngkah-léngkah urang ti nalika ngantunkeun urang dugi ka kami tiasa uih deui.

Pikeun nyauran kuring padamelan 

Rama sawarga anu tercinta, dina Ngaran Yesus, kuring milari hikmah sareng amanah ka Anjeun pikeun ngarahkeun abdi kanggo padamelan anu paling hadé pikeun kuring.

Abdi hoyong milampah rahmat sareng bebeneran anjeun sareng henteu tunduk kana kahoyong kuring sorangan sareng pamahaman deet.

Ngabantosan abdi pikeun kéngingkeun padamel anu saé, ku tangan kuring sorangan, teu aya anu leungit ti kuring atanapi anu mana waé.

Kuring moal hariwang atawa hariwang ngeunaan nanaon, Bapa, kusabab kuring ngarasa karapihan anjeun aya dina haté sareng pikiran kuring.

Anjeun sumber cai hirup kuring, kuring yakin kana kasabaran anjeun sareng yén anjeun pasihkeun kakuatan pikeun nolak pasang surut kahirupan kuring unggal dinten.

Abdi ngahatur nuhun, Bapa, pikeun nyayogikeun abdi peryogi padamelan numutkeun kabeungharan anjeun sareng kamulyaan Gusti Kami.

Duh gusti, semoga kakuatan anjeun sareng kuring ayeuna pikeun milarian padamelan. Pimpin kuring kana karya anu ku kuring bakal dipikanyaah sareng niley ku sadaya sukma kuring.

Bimbing kuring ka hiji tempat kalayan suasana hormat sareng kerjasama, dina lingkungan anu aman sareng bagja.

Bantosan abdi milarian yén kasaimbangan méntal sareng spiritual dina padamelan énggal anu anjeun simpan pikeun kuring. Hatur nuhun Gusti, pikeun ngupingkeun kuring sareng ngabantosan abdi ayeuna.

Hirup henteu gampang gampil, tapi kuring bakal narékahan pikeun émut yén anjeun salawasna aya pikeun ngabantosan kuring dina unggal waktos hirup kuring.

Rahayu Gusti, rahayu nami suci anjeun Amin.

https://www.pildorasdefe.net

Dina waktos éta dimana urang parantos ngantosan dokuméntasi kami di hiji perusahaan, urang kedah uih ka bumi ngantosan saurna dilakukeun dina waktos anu paling pondok, sabab ujian anu paling hébat dina hal ieu téh ngantosan tanpa putus asa. 

Kasabaran mangrupikeun konci dina prosés ngantosan ieu.

Nanging, urang henteu kedah ngantosan salamina, aranjeunna nyuhunkeun Dua kanggo mindahkeun buah-buahan dina kahadean urang supados sauran positip anu urang nungguan datang pas mungkin.

Naha kuring tiasa nyarios sagala doa?

Anjeun tiasa nyebatkeun 5 kalimat tanpa masalah. 

Anu penting nyaéta iman nalika solat kanggo damel. Henteu aya deui.

Langkung seueur doa: