Doa pikeun narik lalaki Éta tiasa dikritik pisan tapi kuat pisan sareng kuat.

Mangrupikeun doa anu henteu dihaja didamel sacara éksklusif ku awéwé, sanaos ieu anu paling ngagunakeun senjata ieu pikeun merjuangkeun hubungan cinta anu peryogi campur gaib. 

Perlu dicatet yén éta henteu perlu pikeun ngaharepkeun hubungan na bakal samar dina ngadamel salat ieu, tapi tiasa dilakukeun tina tanda-tanda heula yén hal-hal henteu jalan. 

Doa pikeun narik lalaki anu gancang

«Roh Suci, anjeun anu langkung ti saha waé terang kakuatan jiwa kuring ...

Kuring nyuhunkeun anjeun pikeun ngaharepkeun pamundut kuring, yén ku kakuatan anjeun ngajantenkeun kuring kaanggo (nami anu dikasihkeun), yén jalma éta karasaeun sagala kabiasaan kuring sareng ragrag katarik di payuneunana, kuring naroskeun ka anjeun, Suci Gusti pikeun ngabengkokkeun wasiatna sareng ngantepkeun kéngingkeun janten ku sisina kuring

Tingali kuring sareng karasa sadayana cinta kuring sareng bakti ka anjeunna.

Roh Suci anu dipicinta, penguasa jiwa, kuring nyungkeun anjeun sumping ka kuring, kuring nyungkeun bantosan anjeun pikeun ngabales doa kuring ...

Abdi naroskeun ka anjeun yén kacinta na henteu langkung teu paduli ka kuring, yén anjeunna henteu ngajauhan kuring, yén anjeunna teras-terasan siap ngobrol sareng kuring, yén énergi sakongkolan ngan ukur pikeun kuring ...

Kuring naroskeun ka anjeun, muga lalaki anu dipikacinta anjeun sumping ka kuring sareng tanaga kami janten ngan ukur hiji, mudahan kakuatan anjeun mangrupikeun hiji anu ngagabung kuring sareng manusa anu kuring resep pisan.

Pikeun panebusan ilahi tina cinta anu dipikacinta roh surga Suci, pasihan kuring énergi anu dipikabutuh pikeun jalma éta pikeun mikanyaah ka anjeun, anjeun terang jiwa kami sareng dinten ieu waktos kanggo anjeun ngahijikeun aranjeunna ...

Kuring jangji hidep sareng manah ka kanyaah anjeunna, éta (jalmi dipikacinta anjeunna bakal sok bagja sareng kuring, yén moal pernah cekap atanapi kasedih dina haténa upami gumantung ka kuring.

Dinten ayeuna roh suci kuring naroskeun ka anjeun kalayan sumanget pisan pikeun cinta sareng perusahaan anjeun. Amin "

Kahayang urang kedah aya kakuatan batin anu ngajantenkeun urang langkung kuat naroskeun naon anu kaduruk salaku seuneu hirup jeroeun urang.

Anjeunna saha eta weh balik gancang Pikeun kami éta ngajamin yén parasaan manusa éta tiasa disalametkeun ku cara anu langkung gampil sabab kami henteu masihan waktos haténa dikontaminkeun sareng agén anu tiasa ngahambat atanapi ngahambat tujuan anu dipikahoyong. 

Éta sanés imutan atanapi kahayang anu dilahirkeun tina kareueus tapi éta pikeun nyalametkeun bumi, kulawarga, hubungan, anu dina bahya berakhir salamina.

Upami salah sahiji dua urang masih hoyong hubungan ieu teraskeun, maka sadayana dilaksanakeun. 

Doa murag asih sareng manusa jeung pikiran

«Usum cinta parantos sumping.

Hateupun deui ngajantenkeun kaseueuran kuring sareng ngajantenkeun diri kalayan harga diri kuring sorangan, kamampuan leuleuy kuring bogoh sareng hirup dina nangkeup cinta.

Kuring ngagaduhan masalah sareng cinta dina jaman baheula.

Abdi parantos kuciwa.

Haté kuring parantos nyeri. Sakali kuring sorangan, ambek, teu bagja, sedih sareng hariwang.

Abdi biasa percaya yén teu mungkin pikeun mendakan cinta anu leres, langgeng sareng ngarampa cinta.

Tapi kuring milih cageur ayeuna.

Kuring milih kanyaah sareng milih milarian cinta leres kuring.

Kuring nyieun pilihan anyar pikeun meunangkeun deui polos haté kuring sareng hubungan deui sareng cinta anu jero sareng ngagerakkeun. "

Di momen ieu dimana kami cangcaya pesona atanapi dimana urang teu aya hubungan fisik sareng manusa éta Urang tiasa ngadamel doa anu kuat ieu ku ngalangkungan hubungan méntal atanapi spiritual anu parasaan cinta mimiti tumbuh. 

Éta ogé tiasa dianggo dina hubungan hubungan jarak jauh, ngajaga pikiran manusa anu salawasna mikiran diri urang tiasa ngabantosan urang pisan sareng malah tiasa ngajantenkeun anjeunna murag teu cinta. 

Sholawat ka putuseun lalaki di detik

«Sumanget teu kuat, kuring nanya ayeuna pikeun ngabantosan kuring, asa janten sumanget, dinten ieu kuring nyungkeun anjeun, sumanget Don Juan da Conquista sumping ngabantuan kuring, sumanget cinta, sumping ka kuring, sumanget Santo John panambang, lumpat pikeun bantosan kuring, sumanget anu kuat tina opat angin, jalur sareng tempat.

Jajaka anu sakti sareng adil ti Saint Mark of Leon, gagah sareng ngamuk Saint Martha, Alim Galuh ti Saint Helena Ti Yerusalem.

Roh tina Juru Salamet Horta, Roh Kepala Maryam, anu narik ati tina Juru Salamet Horta, roh-roh anu pinuh ku kautamaan sareng kabajikan, ayeuna kuring nyuhunkeun pitulung anjeun, kuring ngajak sareng mesen anjeun pikeun ngabantosan kuring.

Guru lima pancaindera, pikiran pikiran, bakal sareng sumanget hirup, dinten ayeuna kuring sumping ka anjeun, ngabantosan kuring ngawasa: (ngaran jalma Kuring nyarios ka jalmi suci dinten ieu.

Kuring naros ka jalmi suci dina dimana jalma ieu lahir sareng dinten santo dimana kuring lahir.

Malaikat wali kuring, ka malaikat wali-Na.

Kuring ngayakeun lilin ieu supaya dina pikiran na teu aya masalah anu teu ngalibetkeun kuring, yén awakna peryogi kuring, yén anggota seksualna ngan janten bungah sareng kuring, yén mastaka ngan ukur mikirkeun kuring, yén panangan na ngan ukur hayang ngarampa awak kuring, éta sukuna ngan hoyong leumpang ka kuring, yén pamikiran anjeun, pangadilan sareng bakal, ngan ukur pikeun kuring.

Kuring masihan kakuatan pikeun ngawasa wasiatna, yén (ngaran jalma éta) ngan ukur kuring mikir, hoyong kuring ngan ukur hoyong anjeunna, atanapi para wali ngan ukur kuring minta ngabantosan kuring sareng masihan cinta ku kuring sabab kuring pantes. "

Ieu mangrupikeun doa anu kedah dilakukeun kalayan tanggung jawab sareng terang yén éta mangrupikeun masalah sénsitip anu badé naros.

Ngahukum lalaki sareng ogé Pikeun ngahontalnya dina ngan ukur detik-detik ngabutuhkeun yén urang kedahkeun sagala tenaga urang dina naon anu urang nyuhunkeun sareng, anu paling penting, yén urang naros terang yén naon anu urang peryogikeun tiasa diperyogikeun ngan ukur ngalaksanakeun solat ieu. 

Iman anu kuat, sabab gumantung kana épéktivitas ieu sareng sagala doa yén urang tiasa ngalakukeun euweuh urusan naon anu urang naroskeun.

Doa teu putus asa lalaki sadetik upami aranjeunna damel sareng anu kuat pisan.

Éta henteu ngeunaan sihir atanapi kutukan anu berlaku, atanapi urang henteu resep ngadalikeun kaleresan jalma sanés dina kaayaan urang, naon anu urang naroskeun nyaéta yén jalma ieu tiasa ningali sagala sifat-sifat anu urang atos sareng gélo pikeun kabawa sareng urang.  

Naon ieu doa?

Doa pikeun narik lalaki

Ieu sareng sadayana doa sanésna ngaladénan seueur hal, salah sahiji di dunya sacara global nyaéta pikeun ngajaga iman urang.

Dina hal husus ieu urang tiasa gaduh sababaraha panjagaan khusus. 

Penting pikeun émut yén urang tiasa ngalaksanakeun doa ieu ka lembaga éksternal sapertos alam semesta atanapi sababaraha Tuhan tapi urang ogé tiasa ngalakukeun éta pikeun diri urang sorangan, pikeun batin urang.

Anu penting nyaéta ngalaman sambungan anu khusus sareng dunya spiritual anu mana perang nyata perang.  

Teras urang tiasa nyuhunkeun hubungan cinta urang, pikeun manusa anu ngagaduhan diri sareng urang anu henteu hoyong uih, urang tiasa nyuhunkeun cinta bakal dilahirkeun deui dina haténa sareng badé uih deui ka bumi anu anjeunna ditinggalkeun. 

Naha kuring tiasa nyarios sagala doa?

Leres, sadaya doa anu urang pikahoyong narik tanaga anu saé pikeun urang sareng ngabersihan lingkungan rohani anu ngalir di sakitar urang.

Ieu mangrupikeun kauntungan anu urang tiasa mimiti ngaraosan tina waktos urang ngawitan ngadamel solat.

Disarankeun ngadoakeun unggal poé sareng ngalakukeun éta di jerona jiwa, nuturkeun doa khusus atanapi nganggo kecap anu nyalira sareng kalayan iman anu hébat.

Boga iman dina doa pikeun narik kanyaah hiji lalaki.

Langkung seueur doa: