Doa pikeun ngagero kuring sareng nyuhunkeun hampura kuring moal kalakuan egois, sakumaha seueur deet jalma ningali éta.

Nya éta, henteu, mangrupikeun kabébasan sareng penyembuhan batin.

Kadang-kadang urang gaduh jalma dina kahirupan urang anu sok nganiaya urang tapi pikeun sababaraha alesan sareng, sakumaha anéh ku rasana, urang henteu tiasa ngantepkeun.

Tapi, jalmi éta atos ngantunkeun luka-luka anu teu acan kasubur sareng salami teu ngagahayakeun urang bakal kalanggengan salawasna sabab bakal jadi tahap kahirupan urang anu henteu acan katungkulan.

Ieu sababna doa ieu penting, panggero dimana pangampura nyaéta protagonis mangrupikeun penyembuhan luka instan sareng, henteu cangcaya, urang bakal siap ngamimitian deui.

Mimitian kahirupan anu anyar tanpa bérés nutup siklus sapertos ngusahakeun ngawangun gedong anu aya dina runtuhan anu sanés anu teu tahan badai sabab sakedap deui engké, gedong énggal bakal ngirangan murag ogé. Teu aya doa anu tulus anu dilakukeun tina pamikiran egois.

Naha doa kanggo nelepon kuring sareng nyuhunkeun pangampura teras damel?

Sholat ngagero kuring sareng nyuhunkeun hampura

Sholat disebatkeun dina tulisan ieu teras damel. Anjeun kedah ngadoakeun kalayan iman.

Kami bakal nunjukkeun 4 béda pikeun jalma-jalma suci. Anjeun tiasa ngado'a sadayana dina dinten anu sami, janten anjeun nampi kakuatan langkung.

Upami anjeun badé ngeureunkeun sangsara anjeun anjeun kedah mimitian ngadoakeun ayeuna. Mung pitulung Gusti anu bakal kuring nyauran gancang anjeun.

Tong runtah deui waktos, confers dina kalimat ieu!

Doa pikeun nelepon kuring dina 10 menit. 

Jungjunan, kuring anu satia, anu nyuhunkeun pitulung, naroskeun anjeun pikeun masihan anjeunna sauran anu penting, anu tiasa ngahartikeun seueur hal.

Abdi hoyong telepon éta sareng yén éta saé, éta mawa warta alus San expedito.

Anjeun, abdi patron suci, ngabimbing jalmi pikeun ngajantenkeun kaputusan pikeun kahadéan mah.

Amin.

Sapuluh menit tiasa waktos anu mungkin pikeun jalma éta sumping ka urang, tapi émut yén doa tiasa ngalakukeun sadayana. 

Pikeun kasus anu langkung nekad maka ukuran langkung nekad kedah diterapkeun. Doa panggero dina sapuluh menit dilarapkeun dina kasus-kasus terdesak anu leres, dimana teu aya deui anu mungkin dilakukeun pikeun manusa sareng éta ngan ukur nempatkeun sagala iman urang kana doa anu, éta kedah dicatet, langkung kuat.

Urang terang yén bebeneran sok konci sareng dina kalimah ieu sami. Éta bisa dilakukeun iraha wae sareng kedahna ngan ukur iman sareng peryogi urang parantos nalika sholat

Doa pikeun milarian kuring dina 10 menit  sareng nyuhunkeun hampura

Duh, Santo Siprus anu tercinta, kalayan kahadean anjeun sareng kamurahan anjeun pikeun berkah anu ngabela anjeun, kuring nyuhunkeun rahmat, abdi nyuhunkeun anjeun, oh, Surga, ngantepkeun yén mahluk anu kuring sujud, neangan kuring sareng jiwa sareng awak, pikeun kuring peryogi na kadeudeuh, tina gairah sareng perusahaan anjeun, oh, San Cipriano, kuat!

Muga-muga nyuhunkeun kesederhanaan suci anjeun, kuring butuh anjeun ka mujijat anu ditungtut ku anjeun tina karep kuring sareng roman anjeun anu paling sampurna ...

Duh Gusti, gaduh anjeunna (sebutkeun namina) milarian kuring nalika anjeunna bangun tina ranjang na nalika bobo deui ... kusabab éta sadayana kuring!

Yén anjeunna sono ka kuring, yén anjeunna henteu tiasa nyiptakeun nyawana tanpa kahirupan kuring ... aduh, pelamar tina anu satia yén urang bogoh sareng nyungkeun deui ... ngajantenkeun anu kuring sujud, ngalangkungan deui dorongan sareng milarian kuring, anjeunna nyerat pikeun gaduh kuring nya sisi sareng suku na nyandak anjeunna ka korsi, dimana anjeunna mendakan abdi ...

Duh, keajaiban jiwa anu caket sareng ngenes, masihan kuring kahirupan, masihan kuring tenang sareng masihan kuring sagala anu nyarioskeun, yén uih deui ku tercinta pisan caket ...

Benemerito San Cipriano, muga-muga berkah anjeun sumping sareng kuring, mukjijat anu kuring ngarepkeun, Rama kuring ...

Bapana suci! Amin.

Doa ieu kuat pisan sareng kedah dilakukeun dina kaayaan darurat leres Urang moal tiasa egois sareng naroskeun tanpa mikiran jalma sanés.

Ketenangan haté sering gumantung kana jalma anu sanés, tapi upami urang katingali saé dina haté urang, sigana pisan yén urang bakal mendakan sakedik katenangan sarta ngarepkeun sababaraha waktos sareng tiasa ngangkat doa khusus pikeun mahluk anu pang luhur.

Sholatna nyauran kuring sareng nyuhunkeun dihampura anu tiasa dilakukeun salami aya peryogi nyumponan jalma anu khusus.

Éta tiasa janten murangkalih, tilas mitra, anggota kulawarga atanapi sababaraha babaturan anu kami teu kantos tingali sareng anu parantos ngagaduhan kontak langsung anu ngan ukur tiasa dilaksanakeun nalika nyanghareupan jalma éta. 

Doakeun kuring nyebut kuring 

Bapa anu dipuja, kuring sieun ditolak… Punten, kuring nyungkeun anjeun (NAMA JELEMA) Telepon kuring sareng ngawartosan kumaha parasaan anjeun pikeun kuring, pikeun nganyatakeun sadaya parasaan anjeun.

Sareng kuring janten bagja teu tiasa dibaleskeun. Pasihan kuring kakuatan pikeun nyanghareupan éta tanpa nyeri, kuring terang yén di sisi anjeun kuring tiasa nungkulan sareng sabar sadaya anu datang. Tong ngantunkeun kuring Bapa, gigireun anjeun kuring langkung kuat

Amin

Nalika urang terus-terusan gaduh jalma dina pikiran, urang henteu tiasa nyingkahan hoyong terang ngeunaan anjeunna unggal waktos saprak kabutuhanna kuat sareng urang hoyong ngahubungi tapi urang henteu tiasa tahan dugi ka urang balik, janten telepon nelepon janten pilihan pangsaéna.

Ieu pisan tujuan ieu doa putus asa. Disebutkeun sabab éta parantos sumber terakhir anu bakal urang anggo sareng éta éféktif sareng kuat salah saratus persén.

Doa waé nyebarkeun tanaga anu hadé sareng upami doa ieu urang ngawangun kalayan iman anu hébat maka hasilna bakal héran.

Dina sungut urang gaduh kakuatan anu hébat pisan, kalayan éta urang tiasa ngawangun atanapi ngancurkeun. Ieu sababna doa ieu kedah dilakukeun tina kajembaran sareng kalayan tanggung jawab pinuh pikeun naon anu urang lakukeun.

Sok perkiraan batur langkung unggul kanggo diri urang sorangan, sakumaha dawuhan pangandika Allah. 

Doa ka San Antonio pikeun nelepon kuring 

San Antonio Dinten Abdi sumping ka anjeun sabab kuring butuh bantosan anjeun ...

Abdi hoyong (NAMA JELEMA) nyauran kuring kuring nekad ngawartosan anjeunna kumaha perasaan kuring tapi ngan upami anjeunna nelepon ..

Kuring sieun yén kuring ditampik tapi kuring kedah terang. Anjeun ngan ukur sanggup ngabantosan kuring dina hal ieu San Antonio Abdi hoyong nyanghareupan waktos ieu kusabab kuring kedah terang upami kuring dibales Sareng upami henteu, kuring bakal tiasa ningali cakrawala anu énggal ...

Telepon ieu hartosna pisan ka kuring. Éta sababna kuring peryogi waé kajadian pas mungkin. Kuring sieun tapi kuring terang kuring tiasa ngaliwat. Amin.

Nyauran telepon alamiah.

Aya seueur tujuan anu ngagaduhan telepon ieu, contona tiasa ngahontal pangampunan anu dipikabutuh ku tiasa maju, mung terang kumaha jalma sanésna, pikeun nepikeun yén anjeunna masih hadir dina unggal waktos, singget, pikeun seueur hal.

Hal héran éta pamundut tetep sami: nelepon kuring. 

Upami kitu, tanyakeun, éta basajan. Tanpa éra atanapi sieun tapi kalayan niat anu langkung jelas sareng ikhlas tina nampi komunikasi anu ku urang janten salami.

Naha kuring tiasa nyebut 4 kalimat?

Anjeun tiasa sareng kedah ngado'a sagala do'a.

Éta kabéh kuat pisan sareng upami aranjeunna ngado'a sadayana pikeun jalma anu sami aranjeunna bakal ngagaduhan kakawasaan anu seueur.

Salawasna neneda kalayan iman doa pikeun nyauran kuring dina 10 menit sareng janten bagja pisan!

Langkung seueur doa: