Doa ti domba anu hipu

Doa ti domba anu hipu

Doa tina domba leutik lemah lembut. Anak domba leutik nyaéta sato anu digunakeun ku Allah pikeun ngabersihkeun dosa-dosa dunya. Ieu sababna doa domba leutik anu lemah lembut mangrupikeun kalakuan iman dumasar kana kitab suci. Doa ieu dilakukeun kalayan sababaraha tujuan gumantung kana kabutuhan anu dipiboga. Sanajan kitu, tujuan ... baca leuwih

Doa pikeun nu paéh

Doa pikeun nu paéh

Doa pikeun almarhum. Di jerona urang tiasa ngadoakeun jiwa-jiwa anu aya dina jalan istirahat anu langgeng supados aranjeunna tiasa mendakan katenangan anu diperyogikeun dina waktos anu paling pondok. Pasti seueur urang anu ngalaman maotna jalma anu caket pisan sareng urang, henteu paduli naha éta kulawarga atanapi babaturan, anu penting ... baca leuwih

Sholat ka Oshun kanggo kanyaah

Sholat ka Oshun kanggo kanyaah

Doa ka Oshun. Salawasna kakuatan pikeun cinta nyaéta pikeun ngarebut éta pakarang spiritual anu dikirim ka urang tina zeal. Ku kituna hayu urang émut yén dina kitab suci Allah nyalira ngajarkeun urang kumaha cara ngadoa, nyaéta yén prakték ieu kedah dilakukeun kalayan ati nurani sareng tanggung jawab saprak… baca leuwih

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes