Doa ka Trinitas Suci Katolik pikeun cinta, kasus anu sesah sareng ngadesek sareng panyalindungan mangrupikeun hal anu paling kuat kumargi naros ka Bapa, Putra sareng Roh Suci sami.

Firman Allah nunjukkeun ka kami Bapa Rama sadaya hal, teras ngenalkeun urang ka Yesus Kristus anu sami sareng Allah anu nyiptakeun manusa, mangrupikeun diantara urang sareng masihan nyawana pikeun kepentingan umat manusa, nalika angkat ka surga anjeunna ngantepkeun kami ka Roh Santo sareng ayeuna urang tiasa ngandelkeun kana tilu.

Bapa sareng Putra aya di sawarga sareng Roh Suci ngalir dina haté urang sapertos seuneu.

Garéja Katolik ngagaduhan sérial solat anu diarahkeun khususna ka tilu anu ngahiji nyaéta hiji, trin ilahi.

Aranjeunna mangrupikeun doa anu timbul dina sagala rupa kasus dimana panangan manusa sareng henteu tiasa damel teras urang gumantung kana doa sabab ngan ukur mujijat Gusti anu cekap. 

Doa ka Trinity Suci Saha nyaéta Trinity Suci?

Doa ka Trinitas Suci

Kahijian Bapa; Putra sareng Roh Suci mangrupikeun jalma anu ngawangun Holy Trinity.

Panampilanna sacara bertahap sareng urang tiasa ningali aranjeunna sapanjang Alkitab.

Dina awal, dina genesis Gusti mucunghul nyiptakeun langit sareng bumi sareng unggal mahluk.

Teras dina Injil ngeunaan Perjangjian Anyar urang tingali yén Yesus Kristus sumping, dilahirkeun tina parawan ku jalan sareng rahmat ti Roh Suci. 

Di dinya urang ngawitan terang sadayana kahirupan Juru Salamet, teras nalika anjeunna maot, naék sareng naék ka sawarga, anjeunna ngantepkeun jangji Roh Suci, tapi ieu teu diémprésikeun dugi saatos waktos dina dinten Pentekosta riwayat dina kitab Rasul Rasul sareng teras ngiringan urang dugi ka dinten ieu. 

Trinitas Kuat anu dipasihkeun ku urang ku panjalukan haté urang, jalma anu sering urang laksanakeun tina jiwa.

Holy Trinity sok siap ngadangukeun urang.

Doa ka Trinity Katolik Suci

Kuring muja anjeun, Roh Suci paraclito, pikeun gusti abdi sareng Gusti, sareng kuring hatur nuhun salamina kalayan sagala pengadilan surga kalayan nami Rama Rahayu, Pamajikan anjeun anu dipikacinta pikeun sagala hadiah sareng hak istimewa anu anjeun adorned nya, khususna pikeun anu sampurna sareng ilahi amal dimana anjeun meradang haténa anu paling suci sareng murni dina kalakuan Asum anu paling mulya ka surga; sareng hampura kuring nyuhunkeun anjeun dina nami Istri anu suci anu suci, mikeun kuring rahmat pikeun ngahampura abdi sadaya dosa anu parantos kuring dilakukeun saprak jurus munggaran kuring tiasa ngalakukeun dosa; nepi ka ayeuna, anu matak sedih ku kuring salamina, kalayan tujuan anu maot henteu deui nyinggung ka Ilahi Ilahi; sareng ku jasa anu luhur pisan sareng panyalindungan pisan Pamajikan anjeun anu paling dipikacinta, abdi nyuhunkeun anjeun pikeun kuring sareng N. kurnia anu paling berharga tina rahmat sareng cinta ilahi anjeun, ngabulkeun kuring lampu sareng pitulung hususna anu mana Providence abadi anjeun parantos ngarencanakeun pikeun nyalametkeun kuring, sareng nungtun abdi ka. nuhun

Doa tina Tritma Katolik Suci gaduh épék saharita.

Doa, senjata anu kuat anu ngan ukur pikeun urang anu parantos percanten kana kakawasaan Gusti.

Alat anu kuat yén Garéja Katolik parantos terang kumaha cara dianggo sareng éta nyababkeun urang modél, conto sahingga urang terang kumaha naroskeun, kecap naon anu kedah dianggo. 

Doa anu henteu goréng, aranjeunna kasempetan janten biasa pikeun sholat, diajar ngado'a kalayan leres, naha éta ngado'a aya pikeun nungtun urang dina prosés. 

Doa ka Trit Suci suci pikeun cinta 

Dina nami Rama sareng Putra sareng Roh Suci, Amin.

Trinity Suci, awal sareng akhir urang, kakuatan kuring sareng pitulung sareng pitulung ketuhanan kuring, anu hirup dina haté kuring sareng hadir dina jiwa kuring sareng ngajantenkeun sakabeh jalma.

Maha Suci Trinity Suci, pantes sadayana ngahormatan, kamulyan sareng pujian, kuring percanten ka kakuatan anjeun, Allah Rama, Allah Putra, Allah Roh Suci.

Kuring sacara buta percanten kado sareng anjeun miharep ka Anjeun, sareng harepan sareng amal kuring nempatkeun dina panangan anjeun, bantosan kuring ningkatkeun iman kuring sareng unggal dinten anjeun kalayan cinta anjeun janten jalma anu langkung hadé sareng hudang pinuh ku panjurung sareng sumanget.

Gusti anu Maha Suci, anjeun sumber anu asalna tina cinta sareng kahirupan, anu anjeun nyiptakeun kami sesuai sareng gambar sareng kasaruaan anjeun, sareng anu ti cinta pikeun kami anjeun parantos ngutus Gusti Putra sahingga ku hirupna anjeunna tiasa nebus kami sareng nyalametkeun urang tina dosa, abdi ...

(Sebutkeun ngaran anjeun)

Kuring masihan anjeun sareng ngahatur nuhun sadaya anu cicing di abdi sareng punten pisan hapunten anjeun nyuhunkeun hampura kuring pikeun sagala kasalahan anu kuring dilakukeun sareng pikeun dosa-dosa anu tos dilakukeun ku dinten ieu sareng anu misahkeun kuring ti Anjeun.

Trinity Suci, abdi nyungkeun anjeun kaasih sareng kuring, sareng masihan pitulung anjeun, ku kituna jiwa abdi ngeusi ketenangan, ngarobih diri janten sabar, pangertian, hina sareng ageman dina kahadéan anjeun.

Rahayu Roh Suci, sumber sadaya kenyamanan, kuring nyuhunkeun manfaatkeun jiwa ku kaayaanana kado.

Anjeun mangrupikeun harepan sareng tameng abdi dina perang, anjeun mangrupikeun kakuatan dina kaributan sareng karesep.

Kusabab ieu kuring sumanget kuring sateuacan Anjeun nyuhunkeun ka anjeun mangga panjangkan tangan anjeun pikeun pitulung sareng syafaat pikeun kuring di payuneun Gusti Bapa pikeun nampi pitulung-Na.

Roh Suci anu suci, nganyahkeun kakuatan kuring sareng ningkatkeun wani kuring pikeun neraskeun perang ieu anu kuring hadapi, punten leungkeun ceuli anjeun ka nyungkeun panyuwun kuring sareng masihankeun naon anu kuring dipikahoyong sareng naroskeun dina dinten ieu.

Punten terang dina haté kadeudeuh Gusti anu terang haté para pengikut anjeun anu satia. Kanggo Asih anjeun, Kakuatan sareng Rahmat Kuring naroskeun anjeun pikeun ngabebaskeun kuring tina sagala kaayaan, sareng teu aya anu ngarencanakeun katentreman kuring atanapi ngajantenkeun kuring sangsara.

Trinity Suci, kuring datang sareng kapercayaan lengkep kaMu, sareng kalayan sagala iman tina jiwa, ku kituna anjeun tiasa ngirangan kasedihan anu nyababkeun penderitaan abdi, punten dudungkeun luka haté sareng tuangkeun rahmat anjeun ka kuring sareng anu kuring butuh pisan urgency:

(Bejakeun kana Trinitas Suci naon anu anjeun butuhkeun sareng naroskeun ka bantuan anu mulya)

Gusti Rama, hatur nuhun sabab anjeun ngadangukeun doa kuring, pikeun cinta anjeun infinito, sareng pikeun kaamanan anu dipasihkeun ku cinta anjeun ka kuring, yén éta nyalindung ka kuring sareng ngahibur kuring.

Abdi nyuhungkeun anjeun, Holy Trinity, kuring naroskeun anjeun pikeun syafaat sareng merit tina Rahayu Maryam Rahayu, Ibu Yesus sareng indung urang.

Amin.

Naha anjeun resep doa Suci Trinity kanggo cinta?

Cinta sok janten mesin do'a urang, naha éta ngagerakkeun urang pikeun naros ka anu sanés atanapi urang nyungkeun cinta ngalangkungan jalan urang.

Naon waé pasualan éta, anu penting pikeun naroskeun tina manah. tina jiwa sareng kalayan iman seueur.

Naon anu ngadamel doa urang kuat sareng nampi jawaban nyaéta yén urang yakin yén naon anu urang taroskeun tiasa dipasihkeun.

Nyuhunkeun cinta, ku kituna urang terang kumaha pikeun ngaidentipikasi dina momen anu nyebrang jalur kami mangrupikeun penting pisan saprak kecap Alloh ngajarkeun yén ati ieu nyasabkeun sareng tiasa ngajantenkeun urang yakin yén urang mendakan cinta nalika éta henteu. 

Ieu sababna ngagaduhan hidayah ti Tritunggal Suci ampir polah hirup sareng maot. 

Doa tina Trinity Suci pikeun kasus-kasus anu susah sareng anu mendes

Trinity Suci, Triune Allah sareng hiji, Bapa, Putra sareng Roh Suci, awal sareng akhir urang, sujud sateuacan Anjeun Kuring sujud: rahayu sareng dipuji janten Trinity Suci !; Ka anjeun, Holy Trinity sadayana ngahormatan, kamulyaan sareng pujian salaminana, kuring percaya ka anjeun kalayan manah sanésna sareng kuring miharep anjeun bakti satia, kuring datang ka anjeun kalayan yakin anu lengkep pikeun naroskeun ka anjeun pikeun kuring ningali kuring bébas tina jahat ogé ti sadayana adversities sareng bahaya, sareng pikeun kaperluan kuring, kuring nyungkeun anjeun, bantosan abdi nikmat anjeun.

Bapa Surga, Gembala Bagus Yesus, Roh Suci, abdi nyuhunkeun anjeun syafaat sareng jasa tina Biru Murni, pasihan abdi, pitunjuk sareng perlindungan dina sagala urusan sareng masalah kuring.

Kaagungan ka Anjeun Gusti Rama, sumber kahadéan sareng hikmah anu abadi, hirup asalna ti anjeun, cinta datang ti anjeun, ngadamel unggal waktos damel sareng kabeneran sareng karep pikeun mikaresep barang-barang sareng konsolasi anu anjeun kirim ka kuring; emut yén kuring anak anjeun, sareng karunya ku sangsara kuring, pangabutuh sareng masihan bantosan abdi dina kaayaan susah ieu:

(nanyakeun sareng iman anu hébat anu anjeun hoyong ngahontal

Hatur nuhun, Rama anu welas asih kanggo anu aya.

Kaagungan ka Sadérék Gusti Allah anu kagungan Bapa Surgawi anu suci haténa abdi nyungsi, ngajarkeun kuring anu séhat niru kahirupan anjeun sareng kabiasaan anjeun, masihan kuring keteguhan sareng pengkuh pikeun ngalaksanakeun ajaran anjeun sareng ngajantenkeun kuring ngalaksanakeun amal sacara langkung sering, henteu ngantepkeun kuring dina perjuangan unggal dintenna, ngabebaskeun abdi tina beungkeut anu boga musuh pikeun kuring, ngalihkeun kuring ngajagi sareng ngajagaan kuring tina sagala kasulitan anu ngaganggu kuring sareng ngabantosankeun kuring keajaiban pitulung dina masalah ieu: (balikan deui paménta kalayan harepan).

Hatur nuhun Yesus anu saé kanggo kuring di sisi kuring dina momen putus asa sareng duka.

Kamulyaan ka Anjeun Roh Suci, kajelasan anu ngajentrekeun sadayana, sareng anjeun mangrupikeun kabagjaan, karukunan sareng kabagjaan ku cipta, ngajantenkeun sok didorong inspirasi ilahi anjeun masihan katentreman, masihan pitulung abdi dina kakurangan sareng masalah sareng masihankeun pitulung anjeun. ku kituna kuring tiasa ngahontal naon anu kuring butuhkeun pisan ayeuna.

Hatur nuhun Roh Suci Ilahi pikeun nulungan kuring nalika sadayana poék sareng kuring peryogi Cahaya.

Indung sareng Ratu milik kuring, Lady Surga anu Anjeun caket pisan kana Tritunggal Suci ngadoakeun kuring sareng masalah sareng kakurangan kuring ayeuna, janten Anjeun pengacara sareng satengah dugi panyuwun kuring dirawat, ngajantenkeun kuring milari keajaiban anu kuring peryogi pisan di hirup abdi

Hatur nuhun Ibu anu dipikacinta, rahayu Virgin Mary, margi kitu paham sareng teras-terasan pikeun nungtut kami.

Trinitas Allah, Bapa, Putra sareng Roh Suci, pasihan kaasih anjeun, wenehi kahadean kuring sareng masihan solusi anu gancang dina karesahan sareng karesahan kuring.

Bapa, Putra sareng Roh Suci, Maha Suci sareng Maha Suci Trinity, Abdi bogoh ka anjeun, muja anjeun sareng kuring masihan awak kuring.

Wahai Trinity Asih, Gusti anu welas asih, abdi nyalira diri ka Badan Ilahi, pikeun waktos anjeun sampurna sareng ngan ukur Anjeun anu terang naon anu paling hadé pikeun kuring, Maha Suci Bapa, Maha Suci Sang Putra, Maha Suci kana Roh Suci, kamulyan ka Rahayu sareng teu dibagi Trinidad, sapertos anu di awal, ayeuna sareng salamina, salami-teras.

Janten éta.

 

Éta kasus dimana teu aya urusan manusa anu tiasa dilakukeun.

Éta kasus dimana aranjeunna parantos maparin diagnosis médis, dimana hiji anggota kulawarga parantos ngaleungit, dimana hiji anak peryogi pitulung Gusti sareng henteu terang éta atanapi henteu hoyong naroskeun, sangsara, nyeri, henteu sabar, teu aya kaayaan sareng sababaraha kaayaan sareng emosi anu ngajantenkeun urang langkung putus asa. aranjeunna aya dina kakuatan perkasa Allah anu nganggo kakuatan. 

Doa Suci Trinity tiasa janten bantosan urang enggal di satengahing masalah anu paling hese pikeun salse.

Kabehanana mangrupikeun kalakuan iman sareng amanah ka Gusti, percanten yén anjeunna parantos ngatur sagala hal sareng anjeunna terang naon anu dilakukeun.

Singkat kanggo perlindungan 

Kuring ngaku sareng muji anjeun, O Virgin Suci Anu Maha Suci, Ratu Sawarga, Lady sareng Panyawat alam semesta, salaku Putri ti Bapa anu abadi, Indung Putra-Na anu paling dipikacinta, sareng Pamajikan anu pangasihna Roh Suci; sareng sujud di suku Paduka anu agung kalayan handap asor anu paling ageung kuring nyungkeun amal amal ketuhanan; yén anjeun leres-leres pinuh dina Asumsi anjeun ka surga, yén anjeun masihan kuring rahmat sareng rahmat nempatkeun kuring di handapeun panyalindungan anjeun anu paling aman sareng paling satia, sareng nampi kuring dina jumlah hamba anu paling bahagia sareng untung anu anjeun ngukir dina dada parawan anjeun.

Marilah sorangan, duh Ibu sareng Ibu anu pangasih kuring, nampi haté anu henteu pantes, memori kuring, wasiat kuring, sareng kakuatan batin sareng luar sanés sareng indra kuring; Narima panon kuring, kuping, cangkem, leungeun sareng suku kuring, maréntahkeunana dumasar kana persetujuan Putra anjeun, ku sabab éta sadaya gerakan anjeunna ngémutan masihan anjeun kamulyaan tanpa wates.

Sareng pikeun hikmah anu ku Anak anjeun anu paling dipikacinta terangkeun anjeun, kuring mohon sareng anjeun nyungkeun abdi sareng terang sareng kajelasan pikeun terang kuring ogé, kabingahan kuring, sareng khususna dosa kuring, ngajantenkeun aranjeunna sareng ngajantenkeun aranjeunna salawasna, sareng ogé ngahontal kuring terang pikeun terang musuh ghaib sareng sisir anu disumputkeun na.

Utamana, Ibu anu bageur, kuring mohon rahmat anjeun ... (nyebut).

Ieu solat ajaib Ala Santísima Trinidad pikeun nyungkeun kasehatan, panangtayungan sareng karaharjaan urang kuat pisan!

Ngajagaan kami, ngurus urang y pituduh kami ngalakukeun ngan naon kersa Gusti. Urang tiasa naroskeun panyalindungan pikeun diri atanapi kanggo kulawarga sareng babaturan.

Émut yén sadaya énergi édik positip tina kami anu meres di sakumna urang.

Teu aya naon-naon anu trinitas Ilahi moal tiasa ngajagi urang, teu aya anu langkung kuat atanapi langkung kuat tibatan Gusti, ieu naha urang yakin yén anjeunna anu ngurus urang sareng urang dimana waé dimana ayana.

Iraha abdi tiasa ngado'a?

Anjeun tiasa ngado'a iraha waé anjeun hoyong.

Doa ka Trinity Suci teu gaduh dinten, jam atanapi waktos anu idéal.

Urang kedah sholat nalika badé neneda. Urang kedah ngagaduhan iman sareng teras yakin yén sadayana jalan-jalanna.

Langkung seueur doa: