Sholat ka Pati Suci kanggo mikir kuring nyaéta ngabéréskeun hak ka Saint ieu ngalebetkeun hubungan kami pikeun masihan pitulung anu urang butuhkeun.

Perhatos yén ieu mangrupikeun doa anu henteu ngan ukur dilakukeun dina kasus tilas mitra tapi tiasa dilakukeun sepanjang waktos pikeun nyandak jalma ieu tetep dina sagala pamikiran anjeun sadaya waktos. 

Mangrupikeun doa anu kuat anu kedah urang laksanakeun sacara ati-ati sabab hasilna éta olohok sareng tiasa ditingali tina jurus urang lirén ngalaksanakeun doa. 

Sholat ka Pati Suci kanggo mikir kuring

Kaleungitan Kuring, tanpa tujuan, tanpa kawani sareng tanpa kanyaah.

Kuring ngarasa leungit, tapi kuring masih ngarep-ngarep sorangan. Nalika kuring ngajerit ka anjeun, iman kuring diaktipkeun.

Kuring sumping ka anjeun kusabab kuring hoyong cageur cageur mahluk kuring. Kuring geus leumpang di jalan poék, mendakan katingalna anu nangtoskeun nasib kuring.

Momen anu ngajantenkeun kuring ragrag najan kuring parantos gugah, ayeuna kuring di bumi tanpa tiasa eureun.

Muga-muga maot, kasabaran sareng abdi sareng kersa ngabantosan abdi.

Muga kaberkahan mawa kuring balik kana haté kahirupan, ngabéréskeun ieu mahluk anu satengahna.

Rahayu, motong ranté anu ngabeungkeut kuring sareng masihan kuring jangjang anu ngajadikeun kuring mabur.

Ngan ukur anjeun anu ku kuring percanten, ngan ukur anjeun kuring ngadoakeun, ngan kuring butuh anjeun cageur.

Balikkeun kuring ka jalan hirup, dimana panon kuring tiasa terang.

Dimana kuping kuring ngadengekeun musik sareng kulit abdi karasa ku touch tina angin anu ngabarengan ku kuring.

Pasihan abdi deui, bawa kuring balik anu teu hoyong jauhna. Abdi hoyong hirup deui.

Kuring terang anjeun ngadangukeun kuring, kuring nyungkeun anjeun, robih kahirupan kuring, kuring jangji (ngadamel janji) salaku berkat nikmat ieu.

Janten éta.

Ieu doa nu ngalir tina manah Nya, sababaraha kali salah sahiji jalma anu kalibet dina hubungan tiasa ngaraos yén éta henteu cekap ...

Éta hal-hal anu henteu jalan sapertos anu kedahna atanapi anu sababaraha bahan bakar tambahan diperyogikeun sareng anu aya dimana éta bongan Éta janten pakarang anu pangkuatna anu urang tiasa. 

Nalika abdi tiasa ngado'a doa ka maot anu suci pikeun kuring mikir?

Naha anjeun badé terang nalika anjeun tiasa ngado'a?

Iraha urang ngarasa butuh Urang tiasa ngalakukeun doa ieu kalayan tenang sareng kapercayaan.

Entong dimana urang aya, éta ngan ukur butuh iman sareng tina jiwa. 

Henteu janten masalah dinten atanapi waktosna. Anu penting nyaéta iman.

Dupi doa jalan gancang?

Doa sorangan henteu gaduh waktos anu khusus pikeun dijawab tapi dina waktos ieu aya rébuan mukmin anu mastikeun yén doa anu ngangkat Tilar Suci dijawab dina waktos anu singget.

Ieu tiasa gumantung kana seueur faktor sapertos iman atanapi kaédah kabutuhan anu disebrang, sanaos sesah ngajamin hal sapertos kitu, ku kituna urang kedah percanten yén tindakan kasauran dina waktos anu sampurna, henteu sateuacan atanapi saatosna. 

Naon ieu doa?

Sholat ka Pati Suci kanggo mikir kuring

Doa panginten kanggo abdi nyayogikeun tiasa aya dina pikiran jalma sanés.

Éta tiasa dianggo dina sagala kaayaan anu mungkin timbul sareng bahkan pikeun hubungan anu teu aya hubunganana sareng cinta.

Sholat anu kuat anu kedah dilakukeun kalayan tanggung jawab sabab kedah ngagaduhan tujuan atanapi tujuan pikeun ngahontal saprak urang henteu ngan ukur ngeusian pamikiran batur sanés upami urang henteu parantos merencanakeun anu bakal dilakukeun ku urang sanés sabab éta bener-bener efektif. 

Éta teras-terasan mekarkeun kana kakuatan doa ka Pati Suci pikeun mikirkeun kuring.

Langkung seueur doa: