Doa pikeun nu paéh

Doa pikeun nu paéh

Doa pikeun almarhum. Di jerona urang tiasa ngadoakeun jiwa-jiwa anu aya dina jalan istirahat anu langgeng supados aranjeunna tiasa mendakan katenangan anu diperyogikeun dina waktos anu paling pondok. Pasti seueur urang anu ngalaman maotna jalma anu caket pisan sareng urang, henteu paduli naha éta kulawarga atanapi babaturan, anu penting ... baca leuwih

Doa pikeun indung almarhum

Doa pikeun indung almarhum

Doa pikeun indung almarhum tiasa ngabantosan urang nampi kanyamanan anu urang peryogikeun dina waktos anu dahsyat. Kaleungitan indung mangrupikeun salah sahiji kanyeri anu paling kuat anu tiasa dirasakeun ku manusa sabab kaleungitan mahluk anu masihan kahirupan, anu ngabimbing sareng ngiringan aranjeunna dina kamekaranana. Nyaéta… baca leuwih

Doa mikirkeun kuring

Doa mikirkeun kuring

Doa pikeun mikir kuring. Urang hirup kalawan kudu ngarasa dipikacinta tur dipikahayang, ieu téh, ka extent tangtu, normal. Sieun panolakan parantos ningkat anu peryogi langkung-langkung sareng urang sering mendakan diri urang milarian doa pikeun anjeunna mikirkeun kuring siang sareng wengi, uih deui sareng nelepon kuring. Ieu… baca leuwih

Doa getih tina Kristus

Doa getih tina Kristus

Doa getih Kristus. Di antara sadaya unsur anu aya dina Garéja Katolik, getih Kristus mangrupikeun salah sahiji anu pangkuatna sareng éta naha aya doa kana getih Kristus. Ieu mangrupikeun unsur anu dugi ka ayeuna masih hirup sabab masih aya dina panangan… baca leuwih

Doa pikeun operasi

Doa pikeun operasi

Doa pikeun operasi upami anjeun kedah nyerahkeun kana panangan Anu Maha Agung sadaya kaprihatinan anu sigana nyandak alih pikiran. Dina momen-momen ieu gaduh iman pikeun nempel tiasa penting, salian ti percanten kana doa nyababkeun urang katengtreman sareng katenangan. Nalika ngeunaan operasi, teu aya anu langkung saé tibatan nempatkeun sadayana ... baca leuwih

Doa Hakim Hakim

Doa Hakim Hakim

Doa ka Hakim Adil mangrupikeun salah sahiji anu ditujukeun ka Gusti Yesus Kristus hiji-hijina hakim urang di payuneun Allah Bapa. Kadé uninga yén solat kudu dipigawé percanten. Firman Gusti ngajarkeun urang yén upami urang milarian anjeunna, urang kedah percanten yén anjeunna bakal ati-ati ngadangukeun urang sareng ieu mangrupikeun rusiah sadaya ieu, ... baca leuwih

Doa kanggo dibaptis

Doa kanggo dibaptis

Doa pikeun baptisan budak lalaki sareng awéwé, pondok sareng geulis, perenahna dina kanyataan yén baptisan mangrupikeun kagiatan spiritual anu murni sareng dimana urang ngaku iman anu dikuatkeun ku doa. Henteu masalah umur jalma anu bakal dibaptis, iman mangrupikeun hal anu henteu ngagaduhan ... baca leuwih

Doa ka Trinitas Suci

Doa ka Trinitas Suci

Doa ka Trinitas Katolik Suci pikeun cinta, kasus anu sesah sareng urgent sareng panyalindungan mangrupikeun salah sahiji anu pangkuatna saprak Bapa, Putra sareng Roh Suci ditaroskeun sami. Firman Allah nunjukkeun ka urang hiji Allah Rama sabudeureun sagala hal, teras ngawanohkeun urang ka Yesus Kristus anu ... baca leuwih

Sholawat ka Maha Agung

Sholawat ka Maha Agung

Doa ka Sakramén Mahakudus mangrupikeun liturgi anu dina iman Katolik biasana dilakukeun salawasna. Sadayana anu mukmin kedah terang kana doa-doa ieu supados tiasa ngalakukeun iraha waé urang peryogina. Hayu urang émut yén doa mangrupikeun sumber anu tiasa dianggo nalika urang peryogi, urang henteu kedah ngalakukeunana tanpa iman tapi kalayan… baca leuwih

Doa pikeun usaha

Doa pikeun usaha

Doa pikeun bisnis dunya spiritual mangrupikeun kanyataan anu urang teu tiasa kabur atanapi teu malire, janten nalika urang ngamimitian usaha énggal langkung saé ngadoakeun usaha anu badé ngamimitian. Janten usaha anu berkah, supados énergi anu saé ngalir unggal waktos. Urang bisa nanya... baca leuwih

Doa berkah

Doa berkah

Doa berkah kedah teras-terasan dina sungut urang sabab ku éta urang tiasa ngadamel pager di sabudeureun urang dimana hal-hal anu positif tiasa lebet. Firman Allah ngajelaskeun ka urang yén berkah Allah henteu nambihan kasedihan sareng aranjeunna sareng ieu mangrupikeun konci pikeun tiasa nangtoskeun anu mana… baca leuwih

Sholat supados sadayana berjalan lancar

Sholat supados sadayana berjalan lancar

Ngadoakeun supados sadayana lancar di tempat damel atanapi di pengadilan mangrupikeun kalakuan iman anu leres. Seueur kali dipercaya yén éta mangrupikeun kalakuan anu nekat atanapi nunjukkeun kalemahan atanapi henteu mampuh pikeun ngalakukeun hal-hal sorangan, tapi ieu henteu leres pisan. Perlu dicaritakeun... baca leuwih

Doa pikeun Barudak

Doa pikeun Barudak

Doa keur Barudak. Éta mangrupikeun alesan pikeun kabagjaan sareng kasedih anu paling kuat anu tiasa dirasakeun ku saha waé. Ieu sababna ngangkat doa pikeun murangkalih kana Darah Kristus sareng Roh Suci mangrupikeun hal anu umum pisan. Ti mimiti urang terang yén aranjeunna aya, haté urang pinuh ku prihatin sareng… baca leuwih

Doa Serenitas

Doa Serenitas

Doa Serenity ditujukeun ka Reinhold Niebuhr anu mangrupikeun filsuf, teolog, sareng panulis Amérika. Ieu kalimah anu jadi kawentar ngan ukur kalimah kahiji, asalna ti Perang Dunya Kadua, sanajan carita-carita anu aya di sabudeureun ieu kalimah téh rada rupa-rupa, sabenerna mah, saperti… baca leuwih

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes