Rosario Suci Jumaah

Rosario Suci Jumaah

Rosario Suci Jumaah gaduh Misteri Sorrowful, anu dibacakeun dina dinten-dinten ieu sareng dinten Salasa waé, aranjeunna sumping salajengna…

Maca deui

Rosario Suci Rebo

Rosario Suci Rebo

Aya cara anu béda pikeun ngadoakeun Rosary, ieu bakal gumantung kana dinten anu saluyu. Kali ieu, urang bakal ngobrol ngeunaan…

Maca deui

Tasbéh

Tasbéh

Sakumaha urang terang, Rosary mangrupikeun doa anu umum sareng tradisional pikeun sababaraha nagara, doa khusus sareng unik anu…

Maca deui

Rosario bungah

tasbeh bungah

Pikeun tiasa nyarios ngeunaan misteri anu terang, nyeri atanapi gairah sareng misteri anu mulya tina kahirupan umum Kristus anjeun kedah ...

Maca deui

Rosario Ékaristi

tasbih eucharistic

Dina artikel ieu kami bakal ngajarkeun anjeun kumaha nyambungkeun ka Yesus ngaliwatan Rosary Eucharistic. Teu pernah nyeri pikeun babagi hiji ...

Maca deui

Mazmur bobo

mazmur-kanggo-bobo

Kitab Suci mangrupikeun buku anu kuat anu dipasihkeun ku Allah ka urang saprak éta ngirimkeun Firman-Na pikeun kanyamanan…

Maca deui

Rosario Suci Kemis

Rosario Suci Kemis

Aya lima misteri, salah sahijina nyaéta Misteri Luminous, ieu ngan ukur tiasa didoakeun dina dinten Kemis. Upami Anjeun hoyong …

Maca deui

Suci Rosary

tasbéh suci

Rosario mangrupikeun doa Katolik tradisional anu dirancang pikeun ngahormatan dua puluh misteri Yesus Kristus sareng Virgin Mary. The…

Maca deui

Rosario ka parawan

Doa-ka-Amis-Ibu-1

Anjeun hoyong terang Rosary ka Virgin, teras entong cabut tulisan ieu dimana anjeun tiasa diajar sadayana anu aya hubunganana sareng ...

Maca deui

Tetempoan Rosario Maria

Rosario-maria-vision-1

Naha anjeun hoyong terang visi Rosario María, teras teraskeun maca tulisan ieu sabab kami bakal ngajelaskeun kumaha jalanna sareng kumaha éta nampilkeun rupa-rupa…

Maca deui

perpustakaan trik
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians