Sholat ka Santa Muerte pikeun digawé Hal ieu kuat pisan.

Gawéna janten langkung seueur upami anjeun milarian padamelan upami sapertos anu anjeun peryogikeun nyaéta pikeun méréskeun sababaraha masalah anu dipidangkeun ka anjeun dina lingkungan padamel anjeun.

Énergi négatip anu urang rasakeun, sakapeung, di tempat damel urang jahat sareng tiasa mangaruhan kolega, bos sareng diri urang langsung atanapi henteu langsung.

Sholat ka Santa Muerte pikeun digawé

Pupusna Maha Agung sareng anu dipikacinta, abdi nyungkeun anjeun ku kecap-kecap ieu kusabab kuring peryogi pitulung anjeun.

Dina digawé kuring kuring mendakan masalah anu bakal ngajadikeun kuring ragu permanénna kuring.

Kuring parantos mangsana manuk garuda tur meri anu hoyong ningali ka kuring.

Kuring keur ngalaman waktos anu goréng anu badé robih, kuring peryogi padamelan dimana teu aya sirik, dimana kaahlian abdi tiasa katelah sareng langkung saé. Pikeun masihan kulawarga abdi kanyamanan anu diperyogikeun.

Abdi naros anjeun pikeun ngajaga padamelan abdi, sareng upami henteu tiasa. Bantosan abdi anu langkung saé. Kuring nyuhunkeun dintenna kuring kudu indit ka wawancara.

Abdi hoyong ngahontal cita profésional kuring karasa lengkep.

Abdi hoyong padamelan anu langkung saé, gaji anu langkung saé, anu tujuan profesional abdi henteu ngagaduhan wates.

Kuring milari nangtung janten langkung saé. Éta sababna kuring datang ka anjeun, kahadéan sareng kakuatan anjeun nyaéta infinito yén kuring ngantepkeun masalah kuring dina panangan anjeun. Hatur nuhun, abdi hatur nuhun infininite, abdi anu iman anjeun satia.

Janten éta.

Kalimah ieu diterapkeun dina waktos-waktos nalika urang angkat ka wawancara padamelan, nalika urang badé panawaran padamelan anu ku urang kantos karep, naros anu ngabantosan urang kéngingkeun promosi atanapi paningkatan gaji urang, upami anjeun ngaliwat waktos anu sesah di gaw sareng mitra, bos, klien atanapi karyawan.

Atoh, doa ieu bakal ngabantosan anjeun sadaya hal anu aya hubunganana sareng gawena

Naha maot suci kuat?

Sholat ka Santa Muerte pikeun digawé

Parantos lami dipasihkeun mangtaun-taun, utamina ku jalma Méksiko.

Anu ka Mukmin beuki seueur sareng ieu ngan ukur nunjukkeun kakawasaan Suci.

Aya jalma anu nganggap yén éta roh jahat tapi ieu henteu aya dasarna nalika urang ningali kaajaiban sareng pitulung anu dipasihkeun ku Suci ieu ka sadaya anu datang ka dirina pikeun milari arah sareng pitulung. 

Naha bahaya pikeun ngucapkeun solat ieu?

Sholat Dina dirina sorangan henteu nanaon bahaya.

Nanging, hadé pikeun ngalaksanakeunana kalayan tanggung jawab sabab sering kali urang nyuhunkeun hal anu henteu gampang pikeun urang, babaturan atanapi dulur.

Doa mangrupikeun masalah anu sénsitip kusabab kami asup kana saratus persen spiritual anu kedahna urang terang kumaha mindahkeun sabab négatip mangrupikeun milarian anu lemah iman. 

Iraha abdi tiasa ngado'a doa ka maot suci pikeun padamelan?

Dina iraha waé, doa ieu janten senjata rusiah urang sepanjang waktos euweuh urusan di mana waé kami.

Seueur anu mamatahan ngadamel altar atanapi nyiapkeun lingkungan prolépar sareng ieu tiasa ngabantosan urang fokus kana naon anu urang lakukeun.

Nanging, penting yén urang terang yén upami urang henteu sami, doa mujarab sareng kuat sabab dipigawe kalayan iman anu mangrupikeun hiji-hijina syarat anu kedah urang laksanakeun ku cara wajib.