Lutja për të qetësuar dhe qetësuar një person

Lutja për të qetësuar dhe qetësuar një person Shtë e rëndësishme pasi ne nuk e dimë në cilën kohë mund të kemi nevojë për ta bërë atë. 

Shumë herë shëtisim ose jemi me familjen dhe gjejmë situata në të cilat duhet të qetësojmë dikë që ndryshohet ose që thjesht po kalon një nevojë shpirtërore, ku një lutje është masa e vetme që mund të zbatohet për ta qetësuar atë, sepse Kjo është kur kjo lutje bëhet e rëndësishme. 

Lutja për të qetësuar dhe qetësuar një person

Nuk ka rëndësi nëse është i huaj, lutjet Ata janë shumë të fuqishëm dhe mund të bëhen kudo.

Të jemi aty ku jemi gjithmonë lutjet mund të bëhet arma jonë e vetme që mund të përdorim sa herë që kemi besim.

1) Lutja për të siguruar një person agresiv

“Zoti im, shpirti im është trazuar; ankthi, frika dhe paniku më pushtojnë. 

E di që kjo ndodh për shkak të mungesës së besimit tim, mungesës së braktisjes në duart tuaja të shenjta dhe mosbesimit të plotë në fuqinë tuaj të pafund. Më fal, o Zot, dhe më shto besimin. Mos shiko mjerimin tim dhe egocentrizmin tim.

Unë e di që jam i tmerruar, sepse insistoj, për shkak të mjerimit tim, të mbetem duke llogaritur forcat e mia të mjerueshme, ato të mjerët e mia, me metodat dhe burimet e mia. Më fal, Zot, dhe më shpëto, o Zot.

Më jep hirin e besimit, Zot; Më jep hirin të besoj te Zoti pa masa, pa shikuar rrezikun, por duke parë vetëm Ty, Zot; Më ndihmo, o Zot!

Ndihem i vetmuar dhe i braktisur dhe askush nuk mund të më ndihmojë, përveç Zotit. 

Unë e braktis veten në duart e tua, Zot, në to vendos frenat e jetës sime, drejtimin e ecjes sime, dhe rezultatet i lë në duart e tua. Unë besoj në ty Zot, por shto besimin tim. 

Unë e di që Zoti i ringjallur ecën pranë meje, por gjithashtu edhe unë kam frikë, sepse nuk mund ta braktis plotësisht veten në duart e Tua. Ndihmoni dobësinë time, Zot. 

Amen ”

Kjo lutje për të qetësuar dhe siguruar një person është me të vërtetë e fuqishme!

Mund t'ju interesojë:  Lutja për një lindje pa komplikime

Në këto kohë mund të jetë shumë e zakonshme të shohësh njerëz të mërzitur Ata duket se po presin ndonjë situatë të shpërthejë në agresion.

Me siguri kemi hasur në situata kur agresiviteti mund të shihet si një kërcënim i fshehtë për jetën tonë ose për njerëzit e tjerë përreth nesh dhe është në ato momente kur lutja bëhet streha e përsosur, ku agresiviteti nuk ka pjesë. 

2) Lutja për të siguruar një person të zemëruar

"San Miguel i Madh
Kapiten i fuqishëm i ushtrive të Zotit
Ju që e keni kapërcyer shumë herë të keqen 
Dhe do ta rrahni sa herë që dëshironi
Largohu nga unë të gjitha gabuar
Enemydo armik që përpiqet kundër integritetit tim
Dhe qetësoni ata që mbeten akoma në jetën time 
Jepu atyre paqe dhe qetësi 
Tregoju atyre rrugën për të shkuar
amin"

Zemërimi është një nga emocionet që ne kemi njerëzit dhe që është i vështirë për tu kontrolluar, veçanërisht në ato momente zemërimi ku nuk kërkojmë atë që bëjmë ose ato që themi.

Ne mundemi duke u ekspozuar vazhdimisht njerëzve të zemëruar dhe ai zemërim mund të shpërthejë në çdo moment, pa ne ta shohim atë të vijë dhe pa qenë në gjendje të bëjë asgjë për ta shmangur atë. 

Sidoqoftë, kur kemi njohuri për botën shpirtërore përreth nesh, mund të kemi sundim mbi këto situata thjesht duke ngritur një fjali. Personi që ndjen zemërim mund të ndiejë në trupin e tij si po ndodh gjithçka dhe është Zoti që fillon të marrë nën kontroll veprimet e tij në mënyrë që zemërimi të mos e mbizotërojë më.  

3) Lutja për të qetësuar ankthin dhe zemërimin e çiftit

"Engjëj të dashur, qenie qiellore, hyjnore dhe të fuqishme nga puna e Zotit 
Ju që jeni dashuri dhe jepni dashuri
Ata kanë lindur për të bërë detyrën e tyre dhe deri më tani nuk kanë dështuar 
Më ndihmo ta kapërcej këtë problem.
Më ndihmo që ai / Ajo më kupton
Kuptoni problemet e mia, që unë të kuptoj tuajat 
Kuptoni vështirësitë e mia, për të kuptuar tuajat 
Le ta dorëzojë dhe të flasë me mua, që unë ta heq dhe ta dua 
Na ndihmoni të kapërcejmë këtë problem serioz 
Të dashur engjëj, ju jeni drita ime 
Udhëzuesi im dhe shpresa ime 
Ti je zgjidhja ime"

Kjo lutje për të qetësuar ankthin dhe zemërimin e çiftit mund të përdoret në çdo kohë dhe rrethana.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për biznes

Për shembull, një person që po kalon shumë dhimbje fizike ose shpirtërore mund të qetësohet pasi të marrë një nga këto lutje.

Mos harroni se në momente ankthi ose kur trupi dhe mendja e njeriut janë të shqetësuar në një mënyrë të jashtëzakonshme, lutja është një burim që mund të përdorim dhe që dimë të jetë i efektshëm në të gjitha kohërat dhe vendet. 

4) Lutja për të qetësuar një person të bezdisshëm

“I dashur Zot, unë vendos zemërimin dhe hidhërimin që unë shpesh mbaj në zemrën time te këmbët e Tua dhe lutem që me hirin Tënd të ekspozosh të gjitha ato që shkaktojnë helmin e hidhur që bie kaq shpesh në zemrën time në sipërfaqe, Dhe më çliro nga ajo 
Zot, unë rrëfej gjithë zemërimin dhe hidhërimin tim dhe e di se kur lejoj që kjo të dalë në sipërfaqe në zemrën time, ajo prish bashkësinë që kemi së bashku.
 E di që kur rrëfej zemërimin tim, ju jeni besnikë dhe të drejtë për të falur shpërthimet e zemërimit në zemrën time dhe për të më pastruar nga çdo e keqe, për të cilën unë lavdëroj emrin tuaj. 
Por, Zot, unë dëshiroj që të më çlirohesh nga kjo ndotje brenda zemrës sime, në mënyrë që rrënja e zemërimit të na lërë brenda dhe unë kërkoj nga ju që të më ekzaminoni dhe të nxirrni jashtë gjithçka që nuk ju pëlqen syve tuaj. 
Faleminderit në emër të Jezusit, 
Amin "

Shumë herë sikletet e ditës grumbullohen në trup dhe shpirt derisa të arrijë një moment që duket se kalon kufijtë dhe gjithçka shpërthen, ne e humbasim kontrollin mbi vetveten dhe mund të kryejmë çdo çmenduri. 

Në mes të atyre momenteve lutjet janë të rëndësishme sepse ne mund t'i përdorim ato në momentin që na duhen dhe pa marrë parasysh se kush është rreth nesh. Lutjet janë mjete shpirtërore që gjithmonë do të jenë në dispozicion për ne. 

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Santa Muerte në mënyrë që i dashuri të kthehet

Kur mund t'i fal lutjet?

Lutjet mund të bëhet kur të jetë e nevojshme.

Ka nga ata që zakonisht lënë një sasi të veçantë ditore për t'u lutur, por në këto raste kur lutjet janë të nevojshme, ato mund të bëhen pasi ato bëhen burimi ynë i vetëm që mund të përdorim 

Ne mund të lutemi në familje ose në punë me miqtë, por është mirë të kemi një moment vetëm për t'u lutur, sepse këtu është zemra jonë hapet para pranisë së Zotit dhe ne mund të flasim me të.

Nuk ka rëndësi nëse po përdorim qirinj, nëse luajmë ndonjë muzikë të butë ose shpirtërore, e bëjmë atë në heshtje ose me zë të lartë, gjëja e rëndësishme është që lutja të jetë e vërtetë, se vjen nga thellësitë e zemrës sonë dhe se ajo bëhet me besim, duke ditur që Zoti po na dëgjon dhe është i gatshëm të përgjigjet për atë që ne po kërkojmë. 

Përfitoni nga fuqia e lutja për të qetësuar dhe siguruar një person. Qëndroni me Zotin

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt