Lutja për vdekjen e Shenjtë për para

Lutja për vdekjen e Shenjtë për para Reallyshtë vërtet e fuqishme dhe kjo është arsyeja pse shumë njerëz vazhdojnë të bashkohen në linjën e besimtarëve dhe se ka shumë mrekulli që ky Shenjt ka dhënë.

Kërkimi i parave është i zakonshëm, ajo që mund të mos dihet është kjo lutje për këtë kërkesë të veçantë, megjithëse çdo kërkesë mund t'i bëhet asaj.

Të gjithë ata që bëjnë lutje duhet ta bëjnë këtë me besim nga zemra, pavarësisht hyjnisë së cilës i bëhet kërkesa pasi kjo është praktikisht e vetmja kërkesë.

A do të më ndihmojë vdekja e shenjtë?

Lutja për vdekjen e Shenjtë për para

Ky Shenjt mund të ndihmojë të gjithë ata që i afrohen asaj duke besuar se ajo që kërkon është e mundur.

Pavarësisht se sa e pamundur është të shohësh se çfarë kërkohet, gjëja e rëndësishme është të jesh i vetëdijshëm që ajo që po bëhet është një veprim plot besim dhe thjesht shpirtëror sepse lutja është një armë e fuqishme dhe si e tillë duhet të përdoret me shumë respekt dhe inteligjencës  

Lutja për Santa Muerte për Paratë

Vdekja e Bekuar e Lavdishme, vajza ime e fuqishme e bardhë, mik dhe shoqërues besnik në rrugë në të cilën kemi besim në të gjitha momentet e ekzistencës sonë të vështirë dhe të vështirë, dhe të cilëve do të kemi të gjithë gëzimin t'ju shohim në ditën e fundit të jetës sonë.

Ju që dini sekretet e pasurisë, lejoni që rrota të kthehet natyrshëm drejt asaj ku thjesht shkakton pikë.

Më lejoni të marr pjesë në fuqinë tuaj dhe të më thërrasni atë që kërkoj prej jush, fat të mirë, bollëk dhe prosperitet.

Altari juaj do të dëshmojë letërkëmbimin që do të kem për ju, zotërues të sekreteve të mëdha të fatit dhe fatit.

Hiq Zonjën e fuqishme me frymën tënde dhe do kërcënime dhe rreziqe që ngjiten mbi mua, dëbo fatkeqësinë, në mënyrë që shkëlqimi që të jep drita jote, të arrijë tek ata që kanë nevojë për të.

Më jep fat të mirë, në pasuri dhe biznes, ajo pasuri vjen në derën time, dhe ajo bollëk dhe prosperitet mbretërojnë në shtëpinë time.

Unë do t'ju falënderoj me oferta dhe do të keni përgjithmonë besnikërinë time. Faleminderit mik dhe shok besnik Vajza ime e Bardhë, e adhuruar vdekjen time të shenjtë.

(Bëni kërkesën tuaj këtu me shumë besim.)

Kështu qoftë

Kjo është një lutje që ne mund t'i besojmë dhe me të cilën mund të arrijmë qëllimet financiare që kemi caktuar.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për shejtanin

Nuk ka rëndësi se sa serioz apo i madh është vështirësia.

Kjo lutje është e fuqishme dhe mund të ndihmojë në të gjitha situatat ekonomike që mund të ndodhin në jetë. 

Për çfarë është kjo lutje?

Paraja është një shkak për shqetësim sepse pa të nuk kemi fuqi blerëse e cila është e rëndësishme.

Kjo është një lutje kjo mund të na ndihmojë shumë nëse kemi bërë ca biznes i keq sikur jemi në një fazë ku nuk e dimë qartë se çfarë investimesh duhet të bëjmë.

Paratë do të na kthehen shpejt dhe për mrekulli, kjo është arsyeja pse kjo lutje duhet të bëhet me përgjegjësi. 

Kur mund ta fal lutjen Santa Muerte për të tërhequr para?

Momentdo moment është ideal për të ngritur këtë dhe të gjitha lutjet e tjera, gjëja e rëndësishme është të dimë se çfarë po bëjmë.

Të vetëdijshëm se është një veprim besimi dhe se ne mund të arrijmë atë mrekulli për të cilën po kërkojmë, pasi pa besim është pothuajse e pamundur që kërkesat tona të kenë përgjigje, besimi është çelësi i çdo lutje.

Thuajini lutjen Santa Muerte për paratë me shumë besim.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt