Lutja që ish-imi të kthehet

Lutja që ish-imi të kthehet Mund të jetë shpëtimi ynë i vetëm në ato momente kur marrëdhënia e dashurisë.

Ne mund ta bëjmë atë person të kthehet tek ne në më pak kohë sesa pritej dhe gjithçka duke thënë vetëm një lutje që për shumë njerëz duket e thjeshtë, por është shumë e fuqishme. 

Me këtë lutje ne mund ta bëjmë ish-partnerin tonë të kuptojë gabimet që ai bëri dhe të kthehemi me keqardhje me zemër në nevojë të kompanisë sonë dhe kjo është kur do të shohim fuqinë dhe efektivitetin të lutjeve bërë nga nevoja e shpirtit.

Lutja që ish-imi të kthehet

Lutja që ish-imi të kthehet

Kjo është një nga pyetjet më të bëra nga lexuesit tanë.

Mund të jesh i sigurt se lutja është e fuqishme.

Ne do t'ju tregojmë të paktën 3 për qëllime të ndryshme. Të gjithë ata u testuan nga qindra njerëz.

Ata punojnë në një mënyrë të thjeshtë, të shpejtë dhe shumë efektive. Thjesht lutuni me besim dhe besoni se do të vraponi mirë.

Lutja që ish-imi të kthehet me mua

Se ai kthehet Nga fuqitë e SAN CIPRIANO dhe tre SOULS që vëzhgojnë SAN CIPRIANO, CJCG tani do të vijë pas meje.

MVBO. do të vijë duke zvarritur Dhe, në dashuri, me plot dashuri, dëshirë për t'u kthyer dhe kërkuar falje për gënjeshtra dhe duke më kërkuar në miqësi dhe më vonë në martesë sa më shpejt të jetë e mundur.

SAN CIPRIANO, Unë do ta kem atë fuqi që ai e harron dhe një herë lë çdo grua që mund të jetë në kokën e tij dhe të kthehet të më marrë dhe të deklarojë veten që të gjithë ta shohin.

SAN CIPRIANO larg nga CJCG çdo grua, që ai kërkon për mua në të gjitha kohërat, sot dhe TANI, duke dashur të jetë pranë meje, që ai ka KERNDSIN Q TH JEMI GRUAJ PERFEKTUAR P FORR TIJ, që CJCG nuk mund të jetojë pa mua dhe atë CJCG gjithmonë Keni imazhin tim në mendimin tuaj në çdo kohë.

TANI, ME KUSH SHT,, KU JAN SHT,, Ai do të kërkojë për mua, sepse mendimi i tij është në mua.

Dhe në kohën e gjumit ju ëndërroni për mua dhe kur zgjoheni ju mendoni për mua dhe dëshironi mua, kur hani, mendoni për mua, kur më hapni mua, mendoni për mua, në të gjitha gjërat e jetës suaj që mendojnë për mua.

Kjo dëshiron të më shikojë, të ndiejë erën time, të më prekë me DASHURI, që CJCG dëshiron të më përqafojë, të më puthë, të kujdeset për mua, të më mbrojë, të më dojë 24 orë në ditë, duke bërë kështu, që ai më do më shumë çdo ditë dhe se ai ndjen kënaqësi vetëm të dëgjojë zeri im

SAN CIPRIANO e bëjnë CJCG të ndjejë për mua një dëshirë të pazakontë, pasi ai kurrë nuk e ndjeu për një tjetër dhe nuk do ta ndiejë kurrë

Që të ketë kënaqësi vetëm me mua, që ka dëshirë vetëm për mua dhe që trupi i tij më takon vetëm mua, që ai të ketë paqe vetëm nëse është mirë me mua.

Ju falënderoj SAN CIPRIANO që keni punuar në favorin tim dhe do të shpërndaj Emrin TUAJ në pagimin e turpit CJCG dhe do ta sjell në dashuri, dashuri, përkushtim, përkushtim, besnik dhe plot dëshirë në krahët e mi.

Për të kthyer dashurinë tonë, dashurinë tonë dhe martohem me mua sa më shkurtër.

Unë e kërkoj këtë tek fuqitë e tre SOULS të zeza që shikojnë JANRE CIPRIANO. Amen.

Kjo lutje që ish-imi të kthehet me mua është shumë e fuqishme.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Santa Muerte në mënyrë që i dashuri të kthehet

Në kohën kur kemi ndonjë problem me partnerin tonë kurrë nuk mendojmë se kjo do të jetë lufta e fundit, që pas këtij moment jeta jonë do të ndryshojë sepse personi tjetër vendos të na lërë sikur asgjë.

Gjë është se në ato momente të bezdi ekstreme shpesh nuk mendojmë ato që themi dhe e gjejmë veten duke bërë shumë gabime, ato që mund të shkaktojnë prishjen e marrëdhënies. 

Sidoqoftë, ky proces mund të na ndihmojë të kuptojmë atë që kemi bërë gabim dhe siç kërkojmë që ai ish-partner të kthehet në marrëdhënieGjëja e rëndësishme është ta bëjmë atë duke sqaruar gjithçka dhe në atë që kjo lutje mund të na ndihmojë gjithashtu.  

Lutje e fuqishme për të rikuperuar partnerin tuaj

"Shën Helena, mbretëresha ime e dashur, ju që pësuat një vuajtje në të cilën me tre gozhdë pësuat, tre gozhda i sollët, një për djalin tënd Kostandinin, një tjetër e sollët nga ujërat e detit, për t'i dhënë shëndet dhe mbrojtje lundruesve, tani ti Unë kërkoj që kjo palë e tretë të ma dhurojë, ta gozhdoj në zemër dhe mendje të (personit që dëshiron), në mënyrë që ai të mos ketë paqe në zemrën e tij.

Unë ju jap trupin dhe shpirtin tim, (emri i personit) Eja tek unë pa asgjë që na ndan, pa pengesa, se ti më dëshiron në trup, në shpirt, se do të kthehem i poshtëruar, se do të bie në këmbët e mia, se do të kërkoj një mundësi të jem me mua, Shën Elena më ndihmo.

Shën Elena, drita jote mund të jetë ajo që më udhëzon në këtë errësirë ​​të tmerrshme që ndjej, kështu që çdo ditë mund të jesh ai që më shoqëron, i cili vjen në dashuri si herën e parë që më pa, unë ju rrëfej për ju Shën Elena Kjo dashuri, si qen.

Me këtë lutje të fuqishme duhet të marr dashurinë e atij personi, i cili më do mua, të kthehem tek unë, shenjtor i fuqishëm, kërkoj nga ju që të shihni tek ne imazhin e dashurisë suaj, vendosni këtë dashuri përpara meje përsëri në rrugën tonë.

Tani Santa e dashur ju premtoj që nëse e sillni në anën time, unë do të ndalem (diçka që ju pëlqen shumë) për një javë, kështu që ju mund të shihni se dashuria që ndiej është më e fortë, atë ves, ju besova e dashur Santa Elena, ju besova vërtet dhe me zemrën time, ju besova mbretëreshës së dashurisë, ju besova të dashur, të besuar në dashurinë tonë. "

Lutuni që lutja ta rikuperoni partnerin tuaj me shumë besim.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për një lindje pa komplikime

Rimarrja e ish partnerit tuaj është shumë më tepër sesa të kërkoni që të ktheheni në shtëpi, ka të bëjë me rikuperimin në çdo kuptim të fjalës. Le dashuria që kishte vdekur mund të rilindë edhe më e fortë se më parë.

Ne nuk mund ta bëjmë këtë lutje nga egoizmi, nga dëshira jonë për t'i imponuar vetes tjetrit për të bërë atë që duam me çfarëdo çmimi.

Kjo është një lutje që duhet të bëhet me zemër në dorë, së pari duke njohur atë që ne vetë kemi bërë gabim dhe me gatishmërinë totale për të kërkuar falje dhe rindërtimin e marrëdhënies me siguri që personi tjetër gjithashtu ndjehet ose është i gatshëm të bëjë të njëjtën gjë. 

Lutja për të rimarrë burrin tim

O Shën Elena e kryqit, mos më harro, Shenjti im, i fuqishëm në dashuri, unë vij te ti të them, të të pyes dhe të lutem, pasi duhet ta dish se (emri i personit) la shtëpinë për shkak të Një grua tjetër, ma sill përsëri.

Shën Elena, më bëj të mendoj për dëmin që më ka shkaktuar të kem shkuar me një femër tjetër, mendoj se është një zënkë, kush e ka atë për dëshirë, e dua nga zemra ime, e bëj që të kthehet shpejt, ta tërheq atë tek unë, kurrë Më harro, çfarëdo që bëj, kurrë mos pusho së menduari për mua.

Shën Elena e kryqit, dashuria që ndiej për atë njeri është shumë e madhe, i dhurova rininë time, vitet më të mira të jetës sime, unë jam nëna e fëmijëve të tij, dhimbja dhe pikëllimi që kam është shumë e madhe, ai thjesht largohet të lehtësohem kur të arrij si një qengj i butë dhe të kërkoj dashurinë time.

Amen.

Shpresoj që lutja për ish dhe burrin tim që të kthehen veprat.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për ofertat

Martesa është një angazhim që supozohet midis dy personave deri në vdekja Ndani ato, por kjo e fundit shpesh nuk përmbushet sepse në çdo kohë marrëdhënia mund të përkeqësohet duke shkaktuar prishjen e marrëdhënies dhe më pas divorcin.

Ky është një problem që është rritur në shoqëri dhe madje edhe në çifte që janë besimtarë.

Në këto raste kjo lutje mund të jetë shumë e dobishme sepse na lejon të rimarrim atë gruaose që ju nuk dëshironi të vazhdoni me marrëdhëniet.

Në një shoqëri që po mëson se ajo që është e padobishme hidhet, është e fuqishme të kemi një mjet që të mund ta mbajmë martesën në një mënyrë të shëndetshme dhe në mirëqenien totale fizike dhe shpirtërore.

Kur mund ta fal lutjen që ish-imi të kthehet?

Kjo lutje mund të falet sa herë që dëshironi.

Nuk ka kohë të ditës dhe as kohë të javës.

Gjëja e rëndësishme është të falni namazin në mënyrë që ish-imi të kthehet me shumë besim dhe të besojë se gjithçka po shkon mirë.

Më shumë lutje:

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt