Lutja për të ëndërruar me mua

Lutja për të ëndërruar me mua. Mund të duket si një veprim egoist, por e vërteta është se kjo mund të jetë një të lutjeve më të sinqertët mund të bëjmë në jetën tonë.

Hyrja në ëndrrat e një personi tjetër mund të jetë një çështje e ndjeshme nëse nuk bëhet në mënyrë të përgjegjshme, kjo është arsyeja pse duhet të dimë gjithçka që nënkupton kjo fjali përpara se ta bëjmë në mënyrë që të veprojmë me përgjegjësi. 

Çfarë është kjo Lutja për të ëndërruar me mua?

Lutja për të ëndërruar me mua

Qëllimi i vërtetë është mjaft i qartë, për ta bërë atë person të ëndërrojë për ju, që as në ëndrra nuk mund të harroni për veten tuaj.

Se ju mund të aplikoni në ato raste të marrëdhënies në distancë Për të bërë, personi tjetër mund të jetë i prekshëm ose më i lehtë të harrohet për ju. 

Ata thonë se ëndrrat janë të fuqishme dhe kjo është arsyeja pse ne kërkojmë posaçërisht të qëndrojmë në to për një kohë të gjatë në mënyrë që të forcojmë ndjenjat.

Kjo lutje mund të bëhet në çdo kohë dhe në të gjitha vendet.

Nuk ka rëndësi nëse ai person ka shumë kohë pa na parë ose duke folur me ne, gjëja me të vërtetë e rëndësishme është që ai mendon dhe ëndërron për ne në çdo kohë. 

Lutja të ëndërrosh me mua sonte

Dreamndërro me mua sot, i dashuri im,
Epo, shpirtrat tanë janë të destinuar të jetojnë së bashku!
Dreamndërroni me mua sot, dashnor i përjetshëm, sepse unë jam
Gjithçka që keni kërkuar;
Forcoj forcat e fatit për të implantuar
Në mendjen tuaj të natës, figura ime, thelbi im
Dhe zëri im për këto të veprojnë si
Prania në ju sonte.
Së bashku do të fluturojmë nëpër livadhe të panjohura;
Së bashku do të lundrojmë nëpër dete të largëta;
Ne thjesht do të shijojmë në pyjet tropikale;
Imagjinata juaj do të jetë kufiri, por ku
Se ju e bëni atë, do të jetë gjithmonë ju dhe unë.
Le të të vijnë në mendje këto fjalë dhe kjo
Ata shpërndahen brenda jush për të
Se kurrë nuk shpëtoj nga trupi juaj
As kur mbyllni sytë
Për të pushuar.
Amen.

Përfitoni nga fuqia e lutjes për të ëndërruar me mua sonte.

Mund t'ju interesojë:  Lutja që ish-imi të kthehet

Shtë një formë më specifike e lutjes sepse kërkojmë të shfaqemi në ëndrrat tuaja të asaj nate në të cilën lutemi.

Kjo thjesht e bën atë të gjitha më të fuqishme dhe efektive.

Me shumë mundësi, pas asaj nate mësuam për ëndrrën që ai kishte si person me ne pasi që ai me shumë mundësi do të përpiqej të na kontaktonte sepse ëndrrat priren të jenë shumë intensive. 

Lutja të mendoni për mua dhe të ëndërroni mua

Më telefononi tani, tani tani ...

(Përmendni emrin e personit)

Në këtë kohë, kudo. Në këtë moment ju do të vendosni përsëri përqendrimin tuaj dhe mendimet tuaja ...

(Përmend emrin tuaj)

Ju e kuptoni që nuk mund të jetoni pa mua. Në këtë moment ju do të filloni të hidhni krenarinë tuaj. Në këtë moment ju jeni të gatshëm të më telefononi. Tani për tani po mendoni për mua ...

(Përmend emrin tuaj)

A do të përpiqeni të rezistoni? Mos rezistoni. Nëse ju ...

(Shënon emrin e personit) Mos më telefononi tani, do të më telefononi më vonë. Por tani mund të jeni i sigurt se do të më telefononi.

Ju e kuptoni që jeni të dashuruar me mua dhe nuk mund të jeni pa praninë time. Në këtë moment ju mendoni për mua ...

(Përmend emrin tuaj) Unë i thërras të tre engjëjt, Miguel, Gabriel dhe Rafael, për të ndriçuar zemrën tuaj ...

(Përmendni emrin e personit) dhe zhbën ndonjë pyetje. Ajo që Michael do të dëbojë larg jush është fryma e së keqes dhe të gjitha ndikimet e së keqes.

Gabriel ju njofton ... (Shënon emrin e personit) Emri im, që fryn fjalën "Dashuri" në veshin tuaj dhe ju më kujtoni ...

(Përmendni emrin tuaj) Rafaeli për të përdorur balsamin shërues për të shëruar mosbesimin që është zhvilluar në zemrën tuaj, dhe për të mbajtur mbresë e "Dashurisë" dhe dëshirës ndaj meje të hapur ...

(Përmend emrin tuaj).

Pra bëhu!

Merrni në mendimet e një personi tjetër dhe prekni ato në mënyrë që madje në gjumë vazhdoni të ëndërroni për ne Duket si një kërkesë që është shumë e përqendruar në vetvete ose e shtrembëruar dhe disa mund të mendojnë se ne jemi pushtues për shkak të hyrjes në ndërgjegjen e dikujt pa lejen e tyre, por e vërteta është se ne po kërkojmë vetëm për një mrekulli, duke përdorur armë shpirtërore në favorin tonë. 

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Vdekjen e Shenjtë për të menduar për mua

Ne duhet të jemi të sigurt, siguri e besimit që kjo fjali do të bëjë efektin e dëshiruar pa shkaktuar siklet ose ndonjë shqetësim të padëshiruar dhe për këtë asgjë më mirë sesa ta mbash zemrën të shëndetshme nga dëshirat e këqija dhe energjitë negative. 

Lutja për vdekjen e shenjtë për të ëndërruar me mua

Nga fuqitë e Santa Muerte dhe tre shpirtrat që Santa Muerte shikon JOGF Do të vijë tani Me fuqitë e Santa Muerte dhe tre shpirtrat që Santa Muerte shikon JOGF Tani do të vijë pas YJDC time.

Ai do të vijë duke zvarritur dhe do të dashurohet me plot dashuri; i dëshirës për t'u kthyer dhe të kërkoj falje për gënjeshtrën dhe duke më kërkuar në miqësi dhe më vonë në martesë sa më shpejt që të jetë e mundur.

Santa Muerte, Unë YJDC do ta kem atë fuqi që JOGF harron dhe lë menjëherë, çdo grua që mund të jetë në kokën e tij dhe të kthehet të më marrë dhe të deklarojë që të gjithë ta shohin.

Santa Muerte mbaj JOGF larg çdo gruaje, që të mund të jetë në kokën e tij që ai të më kërkojë në YJDC tim në çdo kohë sot dhe gjithmonë duke dashur të jetë pranë meje, se ai ka sigurinë që unë jam gruaja perfekte për të, që JOGF Unë nuk mund të jetoj pa YJDC tim dhe se JOGF gjithmonë ka imazhin tim në mendimet e tij, në të gjitha momentet e jetës së tij ...

Tani ku jam me të cilët jam, JOGF do të më kërkojë sepse mendimet e tij janë në KLGJ

Dhe kur shkon në shtrat më ëndërron dhe kur zgjohesh se mendon për mua dhe më dëshiron, kur ha mendo për mua, kur shkel mbi atë që mendon për mua, në të gjitha momentet e jetës tënde mendo për YJDC tim.

Pra bëhu!

Kjo lutje për vdekjen e shenjtë për të ëndërruar me mua është një nga më të njohurit.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Jude Thaddeus për raste shumë të vështira dhe të dëshpëruara

Shumë fuqishëm dhe mrekulli Epo, deri më tani ka shumë mrekulli që dëshmohen në mbarë botën e kërkesave që janë përgjigjur në lidhje me këtë çështje.

Ndihmë e fuqishme në mënyrë që personi i veçantë të mos ndalojë së ëndërruari për ju.

Santa Muerte mund të bëhet aleati ynë, ai që gjithashtu mund të na ndihmojë në disa situata të tjera dashurie në të cilat mund të kemi humbur shpresën. 

Lutja, kështu që unë nuk mund të fle duke menduar për mua

Kur të mbaroj duke thënë këto fjalë,
Oh i dashur, do të entuziazmohesh dhe do të ëndërrosh për mua!
Tani për shkak të fatkeqësisë, shpirti dhe imi
Ata nuk qëndrojnë ende së bashku, por vetëm ndërhyrja është e nevojshme
Nga forcat e fatit në mënyrë që kjo të ndryshojë për mirë.
Do të ëndërroni për mua thellësisht,
Dhe atje do ta duam njeri-tjetrin si askush tjetër !;
Lidhjet tona do të përfundojnë duke u bashkuar
Dhe pasi të zgjoheni do të jeni thellësisht të dashuruar
Kush të ka pritur për kaq kohë.
Dëgjoni këto fjalë, të dashur, ata do të jenë ata që do të ujisin
Dashuria që do të lulëzojë në të dy tani e tutje.
U bëfsh forcat që më shoqërojnë gjithmonë 
Merrni vendbanimin tuaj dhe kur mbyllni sytë,
Spërkateni atë në fytyrën tuaj dhe projektoni imazhin tim
Në ëndrrën tuaj të parë sonte.
Amen.

Ky lloj lutjeje është i efektshëm, sepse mendimet bëhen valë që pëlqejnë detin, nuk ndalojnë së ardhuri dhe të shkuarit, e gjithë kjo me qëllimin e vetëm që ky person të mos na harrojë.

Për disa arsye ne mund ta gjejmë veten larg dhe kemi nevojë për të shkaktuar diçka tek personi i dashur, për të qëndruar i pranishëm në çdo kohë sepse është në ato situata kur kjo lutje bëhet në mënyrë të veçantë rruga jonë e vetme.

Të mësosh të përdorësh këto armë shpirtërore kërkon kohë, por gjëja më e rëndësishme është të qëndrosh me besim të fortë dhe të palëkundur.  

A mund t'i them të gjitha lutjet?

Përgjigja është një ëndërrues Po.

Të gjitha lutjet janë të rregulluara që ne ta përshtatim secilën prej tyre dhe t'i bëjmë ato efektive në secilën prej situatave që mund të lindin në jetë.

Pavarësisht se sa e vështirë është ajo që kërkojmë të shihet, duhet të jemi të sigurt se nëse kërkojmë me besim, gjithçka mund të arrihet edhe nëse nuk duket kështu.

A ju pëlqeu lutja për të ëndërruar për mua?

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt