Lutja për Shën Kifiani

Lutja për Shën Kifiani. Ai është i njohur për shumë aftësi qiellore. Bëni lutje për Shën Kipiani për mbrojtje, lidhja e turpit dhe mbizotërimi mund të na ndihmojnë në shumë situata të jetës.

Sidomos në ato raste kur ne mendojmë se nuk ka zgjidhje. Specialist për zgjidhjen e problemeve të çifteve ku njëra nga palët vendos të lërë shtratin për çfarëdo arsye.

Sidoqoftë, fuqitë e tyre mund të na ndihmojnë të ndihemi të mbrojtur ose të përparuar. lutjet ata janë gjithnjë të fuqishëm dhe kur vendosni brenda tyre gjithë besimin që keni mrekullinë nuk kërkon shumë kohë për të arritur tek ne.

Tani, është një sekret që do të na sjellë përfitime shtesë në njohjen se kujt Shenjt duhet t'i drejtohet lutja.

Secila është pak a shumë efektive në varësi të çështjes për të cilën ne po kërkojmë ndihmë.

Në këtë rast San Cipriano është i fuqishëm dhe mund të na ndihmojë në rastet kur duam të zbutemi dhe të sundojmë dikë ose ndonjë situatë.

Qëllimi i lutjes së Shën Kifirit

Lutja për Shën Kifiani

San Cipriano i ndihmon njerëzit në pothuajse çdo gjë në jetën e tyre.

Përgjatë këtij artikulli do të tregojmë të paktën 4 fjali për qëllime të ndryshme.

Lutjet do të shërbejnë për:

  1. Të më thërras;
  2. Për mbrojtje;
  3. Lidh, zbut dhe mbizotëron dashuria;
  4. Paratë dhe prosperiteti.

Në thelb, këto lutje do të shërbejnë për të gjitha aspektet e jetës tuaj, nga paratë në dashuri.

Për të patur rezultatet më të mira ju duhet vetëm të luteni me besim dhe gjithmonë duke besuar në fuqitë e Shën Kifiani.

Lutja për Shën Kifiani të më telefonojë 

Shën Qiprioti, i bekuar midis shenjtorëve, ju lutem mirësinë tuaj.

Bëni (...) të ndjeheni se ai ka nevojë për mua afër, që ai nuk mund ta durojë mungesën time dhe të më telefonojë. Bëni unazën time të telefonit dhe unë mund të dëgjoj zërin e (...) nga ana tjetër.

Shen Qipriiani, dashamirës i plotfuqishëm, më dhuro këtë dëshirë të thjeshtë, dëgjo zërin e butë të (...) Dhe të jesh në gjendje ta ndiej, ta shijosh dhe ta adhurosh edhe një herë. San Cipriano, bind (...) të më telefonojë, kudo që jam dhe tani.

Më bëj që të telefonoj telefonin tim sepse dëshiron të më dëgjosh dhe të qesh apo të qash pranë meje.

I dashur San Cripriano, në pafundësinë tuaj ju falënderoj dhe si një shërbëtor i përulur do të përhap lavdinë tuaj kudo ku të shkoj.

Kështu qoftë Dhe kështu do të jetë.

Kjo lutje mund të bëhet në disa raste, qoftë për të bërë një pajtim me atë person ose për të filluar një marrëdhënie.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për biznes

Shtë se edhe për të specifikuar një biznes kjo fjali është e efektshme.

Shtë e rëndësishme që emri i personit që ne dëshirojmë që të na telefononi dhe qëllimet që dëshirojmë që thirrja në fjalë të thuhet.

Nëse ende nuk e kemi të qartë, ne së pari mund të duhet të planifikojmë sepse lutja është shumë e fuqishme dhe është mirë ta bësh atë kur gjithçka është e qartë për të mos pyetur gabimisht.

Qirinj ndriçues ose mos ta bëni atë deri në kohën kur bëhet kjo lutje varet nga personi, ajo që rekomandohet është që të merrni një kohë për t'u përqendruar në lutje.

Ne nuk mund të lutemi kur mendja është në diçka tjetër, ne duhet të përqëndrohemi në kërkesat që janë bërë për të qenë në gjendje të kërkojmë atë që dëshirohet.  

Lutja për St. Cyprian për mbrojtje 

Virtuosísimo San Cipriano, Peshkopi i Korintit, unë ju kërkoj dashurinë që Zoti ynë Jezu Krishti ju shpreh për ju, më çlironi nga sulmet e armikut të keq, bëj që ai të mos zemërohet me mua.

Më shpëto nga vdekja e papritur, stuhitë, rrufetë, zjarret dhe fqinjët e pakëndshëm. Nëse bie në burg, ngushëllomëni dhe më ndihmo ta marr me nder, me kokën të mbajtur lart.

Nga njerëzit ziliqar dhe keqdashës, më largo.

Dhe me rrobat tuaja më mbuloni në të gjitha rreziqet që shfaqen para meje, pasi përmes ndërhyrjes suaj kërkoj me përulësi Trininë e Shenjtë, Zotin Atin, Perëndinë Birin dhe Perëndinë Frymën e Shenjtë.

Amen.

Kjo është një nga shqetësimet e shpeshta në qeniet njerëzore, qoftë për kërkoni mbrojtje për ne ose për një anëtar të familjes, San Cipriano është Shenjti që mund të na japë këtë kërkesë.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Leopoldo Mandiç

Mbrojtës i fuqishëm në të gjitha rastet. 

Lutja e Shën Kifianit për mbrojtje duhet së pari të bëhet duke njohur fuqinë e Shën Kifiani për të na mbrojtur, atëherë mbrojtja duhet të kërkohet sa më specifike të jetë e mundur, pa aq largime.

Tani, në hapin e fundit, falënderimet janë dhënë për mrekullinë e mbrojtjes si një shenjë besimi. Në këtë mënyrë ne vulosim lutjen e fuqishme për të arritur mbrojtje në çdo kohë.

Lutja ndaj Shën Kifirit për të lidhur, zbutur dhe sunduar

"Fuqia juaj e madhe, oh, Shën Kifian i madh, apostull i atyre që vuajnë për dashuri, mund të bëjë fuqia juaj e pakrahasueshme për mua, atë që unë dëshiroj sot.

Bëni në emër të përkushtimit tim për emrin tuaj, oh! Shenjt i mrekullueshëm i imi dhe i atyre që kanë nevojë, që (thoni emrin e atij që dëshironi) të kthehet tek unë, trup dhe shpirt dhe se askush nuk është për të / saj më shumë se unë.

Se ai ka nevojë për mua dhe më sheh me sytë e mi dhe më kërkon kudo, edhe pse e di që nuk është aty, se dëshpëron për mua, sepse gjithmonë është pranë krahut tim dhe se ai përqafohet me shpresën se është në shtratin tim, në tryezën time dhe në endrrat e mia

O apostull i fuqishëm, ishe magjistar në mrekullitë e tua dhe i shenjtë në shenjtërinë tënde, mos më braktis tani!

Unë kam nevojë për Dritën Tënde, dritë të papërlyer, Dritë të mrekullueshme, për të përzënë këtë qenie që më gllabëron shpresën për të qenë e tij përgjithmonë dhe përgjithmonë.

Lëri të afrohet sot për të më dhënë skllavërinë e tij në ndjenja besnike dhe shpirt të ëmbël dhe të butë, oh! Zot që dëgjon gjithçka, mos më lër në këtë rast me këtë ankth të ndjehem të pafuqishëm / ose pa dashurinë e tij dhe pa ngrohtësinë e tij.

Kjo vjen në ëndrrat e mia dhe realitetin tim me premtime për të përmbushur dhe me dëshirat që unë do ta bëj atë realitet. Shën Qipro, më dëgjo, në nxehtësinë e kësaj lutje, lutja ime shkon!

Më sillni në atë qenie që e dua, tani më sillni, sepse ligështohem pa praninë e tij, ju lutem, shenjt i mrekullueshëm ... dëgjoni lutjen time, së bashku me shoqen dhe gruan tuaj integrale Justina, e cila me ju shoqëron misionin tuaj aq të shenjtë për të gjithë ata që ne pyesim ...

Oh lavdi, më dëgjo!… Amen ”.

Marrja e këtij efekti të trefishtë tek një person është pothuajse një çështje e mrekullueshme.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Martinin e Porresit

Kjo është arsyeja pse ekziston një lutje e veçantë për të arrijnë atë në mënyrë efektive dhe të qëndrueshme.

Tani duhet të jeni shumë të vetëdijshëm për qëllimet tuaja, të mbani dikë pranë jush forca ose ta bësh atë të bëjë atë që duam nuk është gjëja më e mirë për shëndetin afatgjatë të çiftit.

Sidoqoftë, këto lutje aq të fuqishme saqë duhet t'i bëjmë me shumë sinqeritet.

Shtë perfekt për lidh, zbut dhe mbizotëro Një burrë, i dashur apo njohës. Punon me këdo.

Për paratë

I dashur dhe i dashur Shën Qiprian, jam i bindur për mirësinë tuaj të shenjtë, si dhe për entuziazmin dhe përkushtimin tuaj për të Drejtësia dhe zoti ynë.

Më shpëto nga fati i keq dhe nga fatkeqësia. Më jep bekimin tënd dhe përmirëso gjendjen time. Nuk kërkoj lotari, apo para të menjëhershme për të mbërritur brenda një dite.

Një punë e mirë është e mjaftueshme që unë të fitoj para për familjen time.

O Shën Qiprian, me këtë kërkesë të përulur shpresoj të marr bekimin tënd për të ndryshuar fatin tim dhe atë të miin.

Amen.

Në një botë që është gjithnjë e më shumë në krizë, paraja bëhet mrekulli për ta pasur dhe disponuar me dëshirë.

Kjo është arsyeja pse ne duhet t'i falemi namazit Shen Qipros për para.

Të kërkosh që paratë gjithnjë rrjedhin në duart tona është një mundësi e mirë për të siguruar sukses në të gjitha bizneset që ndërmarrim.

Lutuni dhe pyesni San Cipriano për mrekullinë e parave dhe të punës në mënyrë që mrekullia të arrijë sa më shpejt të jetë e mundur, mos harroni se nuk është vetëm të lutemi, por të bëjmë atë që është e mundur për të arritur atë që duam. 

A mund t'i them lutjet të gjithë së bashku?

E vërteta është se shumë njerëz kanë nevojë për ndihmë me gjëra të ndryshme në jetën e tyre. Kur kjo të ndodhë, të gjitha fjalitë në këtë artikull duhet të luten.

Ju mund të luteni të gjithë, por jo në të njëjtën ditë. Ne ju rekomandojmë që të lini 1 ditë pushim midis çdo lutje.

Shtë e rëndësishme të mos i luteni të njëjtit shenjtor disa gjëra të ndryshme në të njëjtën ditë, përndryshe ai mund të mos marrë pjesë në asnjë prej kërkesave.

Prandaj, luteni lutjen e Shën Kifirit që të lidhë, zbutë, mbizotërojë dhe për mbrojtje në ditë të ndryshme.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt