Lutja për Fëmijën e Shenjtë të Atokas

Lutja për Fëmijën e Shenjtë të Atokas. Ata prej nesh që kanë besuar me besnikëri dhe kanë praktikuar në katolicizëm, kanë bërë edhe një herë në jetë lutje Fëmijës së Shenjtë të Atokas veçanërisht në vendet si Venezuela, Spanja, Kolumbia, Hondurasi, Filipinet, Shtetet e Bashkuara dhe në Meksikë duke qenë kjo e fundit ku nderohet me më shumë fuqi dhe ku ka disa shenjta ku nderohet çdo ditë dhe merr mijëra vizitorë çdo vit. 

Lutja për Fëmijën e Shenjtë të Atokas

Oneshtë një nga mbrojtjet e fëmijës Jezusi që është bërë shumë i popullarizuar për shkak të mrekullive të shumta që njihen dhe i atribuohen atij. 

Lutja ndaj Fëmijës së Shenjtë të Atokës Kush është?

Qyteti i Atocha ndodhet në Spanjë dhe dihet që shekulli i trembëdhjetë u pushtua plotësisht nga myslimanët.

Ata burgosën të gjithë ata që ushtronin besimin e krishterë pa ushqim ose pije si një metodë ndëshkimi të ashpër për besimet e tyre. 

Në atë kohë vetëm fëmijët e dymbëdhjetë vjeçar lejoheshin të ushqeheshin të burgosurit dhe pikërisht aty u shfaq Fëmija i Shenjtë i Atokas. 

Filluan të burgosurit merrni vizitë të një fëmije të cilët vinin tek ata çdo ditë me një shportë me ushqim nga i cili të gjithë hanin ngopjen.

Gjë e habitshme ishte se ushqimi nuk mbaronte dhe shporta gjithnjë kishte diçka për ta.

Djali kishte veshur rroba të thjeshta si pelegrin, por duke parë mrekullinë e shumëzimit të besimtarëve të ushqimit e dinin se ishte i njëjti fëmijë Jezusi që erdhi t'i ushqejë ato.  

Lutja ndaj Fëmijës së Shenjtë të Atokas për të hapur rrugë

I mëshirshëm dhe i mirë Infante de Atocha, unë vij para jush për t'ju thënë se sa dua dhe kam nevojë për ju, dua që ju të drejtoni sytë tuaj të mëshirshëm drejt meje dhe të shihni dëshpërimin dhe pikëllimin që më mposht, Unë kam bërë gjithçka brenda mundësive të mia, por tim problemet janë serioze dhe unë nuk kam gjetur një zgjidhje, Ju që jeni kaq mrekullueshem nuk largoheni nga unë: Unë kërkoj me vendosmëri që të më dërgoni ndihmën tuaj, ju kërkoj ngushëllim urgjent dhe ndihmë Vazhdoni të lexoni Fëmija i Shenjtë dhe i Shenjtë i Atokës, mbrojtës i të gjithë njerëzve, mbrojtje i shërimit të pafuqishëm, hyjnor të çdo sëmundjeje.

Fëmijë i Shenjtë i Fuqishëm: Ju përshëndes, ju lavdëroj në këtë ditë dhe ju ofroj këto lutje: (tre Etërit tanë, tre Merjeme përshëndetje dhe tre Lavdi), në kujtim të ditës që keni bërë të mishëruar në gllabërimet e pastra dhe të papërlyera të Nënës tuaj të ëmbël dhe të dashur, nga qyteti i shenjtë i Jeruzalemit deri në Betlehem.

Për besimin që kam në ju, dëgjoni kërkesat e mia, për besimin që vendos tek ju, më jepni atë që kërkoj me përulësi: (kërkoni atë që dëshironi të arrini).

Unë, që ju dua mbi të gjitha gjërat, dua t'ju lëvdoj pafund, së bashku me koret e Cherubim dhe Seraphim, të stolisura me mençuri të përsosur. Shpresoj, Fëmija i Shenjtë më i çmuar i Atokas, përgjigje e lumtur për përgjërimin tim.

Unë e di që nuk do të ndahem nga ju dhe se gjithashtu do të më jepni një vdekje të mirë, në mënyrë që t'ju shoqëroj në Betlehemin e Lavdisë.

Amen.

Ai, njohës i të gjitha mistereve dhe të qenit dinak në mënyra të mëdha, na jep mrekullinë për të na treguar shtigjet në çdo kohë, në mënyrë që të mund të udhëtojmë nëpër to me besim dhe siguri totale.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Oscar Romero

Këto kalime që duken të gabuara ose të pamundura për t’u kapërcyer, është e sigurt që me ndihmën e Fëmijës së Shenjtë të Atokas ju mund të kaloni

Lutja mund t'i bëjë shtigjet tona të hapura në sferën financiare, në studime, me familjen ose për ato plane ose qëllime që dëshirojmë të arrijmë.

Lutja ndaj Fëmijës së Shenjtë të Atokas për mbrojtje

Fëmijë i mençur Jezusi nga Atokha, mbrojtës i përgjithshëm i të gjithë njerëzve, mbrojtje e përgjithshme e të pafuqishmit, doktor hyjnor i çdo sëmundjeje.

Fëmijë shumë i fuqishëm, ju përshëndes, ju lavdëroj në këtë ditë dhe ju ofroj këtyre tre Etërve tanë, përshëndetni Mari me lavdi, në kujtim të atij udhëtimi që keni bërë, të mishëruar në ngulimet më të pastra të nënës tuaj më të dashur, nga ai qyteti i shenjtë i Jeruzalemit deri në mbërritjen në skenën e lindjes.

Për këto kujtime që bëj në këtë ditë ju kërkoj të më dhuroni atë që lutem ...

Për të cilën po i paraqes këto merita dhe i shoqëroj me ato të korit të kerubinëve dhe serafimëve, të stolisur me mençuri, për të cilat shpresoj, fëmijë i Atocha, zyra e lumtur në atë që të lutem dhe të pretendoj, dhe jam i sigurt që nuk do të largohem zemëruar për ju, dhe unë do të arrij një vdekje të mirë, për të ardhur për t'ju shoqëruar në skenën e lindjes së lavdisë.

Amen.

(Këtu është bërë kërkesa dhe luten tre Etërit tanë, tre breshëri Mary dhe Lavdi)

Mbrojtës i atyre që besojnë në të përkundër rrethanave.

Si edhe ndihmoi dhe mbrojtur njerëzit i cili e pa atë të shfaqet për herë të parë do të bëjë edhe me ne.

Ai mund të mos shfaqet më në formën e një fëmije ose ta shohë atë duke na afruar fizikisht, por mrekullia gjithmonë do të bëhet kur të kërkojmë me besim dhe me siguri se ai na dëgjon dhe na vjen në thirrjen tonë për ndihmë. 

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Mikaelin Archangel

Lutja e mrekullueshme për shëndetin

Oh i dashur dhe i ëmbël Fëmija i Shenjtë i Shëndetit !, Fëmija im i dashur, ngushëllimi im i madh: Unë vij në praninë tuaj të mërzitur nga vuajtjet e shkaktuara nga sëmundja ime, dhe u nxita nga besimi më i madh për të përshkruar ndihmën tuaj hyjnore.

E di që kur ishit në këtë botë ju erdhi keq për të gjithë ata që vuajtën, veçanërisht për ata që u munduan nga dhimbja.

Për dashurinë e pafundme që duhej të jepje, i shërove nga sëmundjet dhe dhimbjet e tyre dhe mrekullitë e tua ishin demonstrimi i dukshëm i mirësisë, dashurisë dhe mëshirës tënde të përjetshme.

Prandaj, o i dashur Fëmijë i Shëndetit !, Fëmija im i dashur, rehatia ime e madhe, me përulësi kërkoj nga ju që të më jepni forcën e nevojshme për të duruar dhimbjen, lehtësimin dhe rehatinë në momentet më të vështira dhe, mbi të gjitha, hirin shumë speciale, për të rikuperuar energjinë time, energjinë time, shëndetin tim, nëse i përshtatet të mirës së shpirtit tim.

Me të mund t'ju lëvdoj, faleminderit dhe ju adhuroj gjatë gjithë jetës sime.

Amen.

Përdorni fuqinë e kësaj lutje mrekulli në Santo Niño de Atocha për shëndetin.

Nuk ka vështirësi në të cilën Fëmija i Shenjtë i Atokas nuk e bën mund të japë ndihmën tuaj të fuqishme.

Mos harroni se ne po flasim për të njëjtin Zot Jezus Krishti që vdiq për ne në kryqin e asaj përvuajtjeje dhe pastaj u ngrit përsëri në ditën e tretë, e njëjta që shfaqet në shkrimet e shenjta.

Nuk ka ndonjë sëmundje që ai vetë nuk ka vuajtur pasi ai ka kryer sëmundjet tona në kryqëzata, ky është besimi që kemi kur kjo lutje duke kërkuar një mrekulli hyjnore për shëndetin tonë.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Charles Borromeo

A është shumë e fortë Santo Niño de Atocha?

Historia e Jezusit që kur arrita në barkun e Virgjëreshës Mari ishte mrekulli dhe e fuqishme.

Të besosh se kjo fuqi është humbur tashmë është një veprim i mungesës së besimit që shpesh na vjen si produkt i shigjetave që i njëjti armik mbjell në mendjen tonë për të na bërë të dyshojmë.

Edhe pse shumë vite të vdekja dhe ringjallja e Jezu Krishtit, ne besojmë në fuqinë e tij të mrekullueshme. 

Përfshirja e Fëmijës së Shenjtë të Atokas është një shenjë se fuqia e tij është e madhe dhe se ai ende kujton ne që besojmë besnikërisht në të. Le të vazhdojmë të besojmë dhe lutemi me besim dhe ai gjithmonë do të vazhdojë të na ndihmojë dhe t'u përgjigjet kërkesave tona me dashuri të pafundme.

Shpresoj se ju ka pëlqyer lutja e Fëmijës së Shenjtë të Atokas.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt