Doa pikeun tenang sareng mastikeun jalma Penting sabab urang henteu terang iraha waktuna urang peryogi peryogi ngalakukeun éta. 

Seueur waktos urang ngalangkungan atanapi aya sareng kulawarga sareng urang mendakan kaayaan dimana urang kedah nenangkeun jalma anu dirobih atanapi anu ngan ukur ngalaksanakeun kabutuhan spiritual dimana hiji doa mangrupikeun hiji-hijina ukuran anu tiasa dilarapkeun pikeun ngajaminkeun dirina, sabab Éta nalika doa ieu janten penting. 

Doa pikeun tenang sareng mastikeun jalma

Henteu janten masalah naha éta muhrim, dina solat Éta sacara kuat pisan sareng tiasa dilakukeun di mana waé.

Janten dimana urang sok ngado'a tiasa janten hiji-hijina senjata anu urang tiasa nganggo iraha urang iman.

1) Sholat pikeun ngajaminkeun deui jalma anu agrésif

"Gusti, jiwa abdi geumpeur; kasieun, sieun sareng panik ngambil alih kuring. 

Kuring terang ieu kajadian kusabab kuring henteu iman, kurangna ninggali kana leungeun suci anjeun sareng henteu percanten pisan kana kakuatan anjeun infinito. Hapunten abdi Gusti sareng ningkatkeun iman kuring. Entong ningali kasangsaraan sareng kamandirian kuring.

Kuring terang yén kuring pikasieuneun, sabab kuring keukeuh, kusabab kasangsaraan kuring, tetep ngandelkeun kasangsaraan kuring kakuatan sengsara, kalayan metode sareng sumber daya kuring. Hapunten abdi, Gusti, sareng salametkeun abdi, ya Allah.

Pasihan abdi rahmat iman, Gusti; Éta masihan kuring rahmat pikeun percanten ka Gusti tanpa ukuran, tanpa ningali bahaya, tapi ngan ukur ningali ka Anjeun, Gusti; Bantosan abdi, ya Allah!

Abdi rumaos nyalira sareng ditinggalkeun, sareng teu aya anu tiasa nulungan kuring, kecuali Gusti. 

Kuring ninggalkeun diri dina panangan anjeun, Gusti, dina éta kuring nempatkeun tali kahirupan kuring, arah leumpang kuring, sareng kuring ngantepkeun hasilna dina panangan anjeun. Abdi percanten ka Anjeun Gusti, tapi tingkatkeun iman kuring. 

Kuring terang yén Gusti anu bangkit leumpang di sisi kuring, tapi ogé kuring tetep sieun, sabab kuring henteu tiasa leres-leres ninggali diri abdi dina panangan Anjeun. Bantosan kalemahan kuring, Gusti. 

Amin! "

Doa ieu pikeun tenang sareng nengtremkeun ka hiji jalma nu bener-bener kuat!

Dina waktos ieu tiasa waé umum pikeun ningali jalma ngaganggu Aranjeunna sigana ngantosan kaayaan pikeun ngabeledug dina agresi.

Pasti urang parantos mendakan kaayaan anu agrésif tiasa katempona ancaman anu saé pikeun kahirupan urang atanapi ka jalma sanés anu ngurilingan urang sareng éta dina waktos éta nalika doa janten tempat perlindungan anu sampurna dimana agrésif henteu aya bagian. 

2) Sholat pikeun ngajaminkeun jalma ambek

«Saé San Miguel
Kapten angkatan tentara PANGERAN
Anjeun anu parantos malire kajahatan sababaraha kali 
Sareng anjeun bakal ngéléhkeun éta iraha waé anjeun hoyong
Jauh ti kuring salah
Satiap musuh anu nyoba ngalawan integritas abdi
Jeung tenang tenang anu masih tetep dina kahirupan kuring 
Pasihan aranjeunna katenangan sareng tenang 
Tunjukkeun aranjeunna jalan ka jalan
Amin«

Amarah nyaéta salah sahiji émosional anu gaduh manusa sareng anu sesah dikendali, utamina dina waktu-waktu murka dimana urang henteu nyuhunkeun naon anu urang lakukeun atanapi naon anu urang nyarios.

urang tiasa kakeunaan jalma-jalma ambek anu terus sareng murka éta tiasa ngabeledug nalika-waktos, tanpa urang ningali éta datang sareng tanpa tiasa ngalakukeun nanaon pikeun nyegah. 

Nanging, nalika urang gaduh pangaweruh dunya spiritual di sakuliling urang, urang tiasa gaduh panguasaan kana kaayaan ieu ku ngan saukur ngahukum kalimat. Jalma anu ngarasa murka bisa ngarasa dina awakna kumaha sadayana kajantenan sareng éta mangrupikeun Gusti anu mimiti ngontrol lampah-lampahna supaya amarah henteu aya deui ngadominasi anjeunna.  

3) Doa pikeun nenangkeun kasedihan sareng amarah panganten

«Malaikat-malaikat anu suci, surga, gaib sareng makhluk anu parantos dianggo ku Gusti 
Anjeun anu mikaasih sareng masihan kanyaah
Anjeunna dilahirkeun pikeun ngalakukeun tugasna sareng sajauh ayeuna parantos gagal 
Bantosan kuring ngatasi masalah ieu.
Bantosan abdi anu anjeunna / Anjeunna ngartos kuring
Ngartos masalah kuring, kanggo kuring ngartos hormat 
Ngartos kanyeri kuring, ngartos ka anjeun 
Kéngingkeun anjeunna masihan sareng ngobrol sareng kuring, pikeun masihan kuring sareng mantenkeun anjeunna 
Bantosan kami pikeun ngatasi masalah serius ieu 
Malaikat anu dipikacinta, anjeun abdi terang 
Pitunjuk kuring, sareng harepan 
Anjeun mangrupikeun solusi abdi«

Doa ieu pikeun nenangkeun kasedihan sareng amarah pasangan tiasa dianggo unggal waktos sareng kaayaan.

Salaku conto, jalma anu ngaraosan nyeri fisik atanapi jiwa teuing tiasa tenang saatos nampi salah sahiji doa ieu.

Émut yén dina detik-detik kasedihan atanapi nalika awak sareng pikiran manusa kaganggu ku cara anu luar biasa, doa mangrupikeun sumber anu urang tiasa dianggo sareng yén urang terang janten atosan dina unggal waktos sareng tempat. 

4) Doa pikeun nenangkeun jalma anu ngaganggu

«Duh Gusti, kuring neundeun amarah sareng pait anu kuring sering teuing simpen dina haté kuring dina suku-Na sareng kuring ngadoa mugia dina rahmat-Na Anjeun ngalaan sadaya anu nyababkeun racun pait anu aya dina haté kuring sering pisan ka permukaan, Sareng bébas kuring ti dinya 
Gusti, kuring ngaku sadaya amarah sareng pait kuring sareng kuring terang yén nalika kuring ngijinkeun ieu ngaleungitkeun dina haté kuring, éta ngarobih komuni kami babarengan.
 Kuring terang yén nalika ngakukeun amarah kuring, anjeun satia sareng ngan ukur ngahampura nimbulkeun amarah dina haté kuring sareng ngabersihan kuring tina sagala piala, anu mana kuring muji ngaran anjeun. 
Tapi, Gusti, kuring ngaharepkeun anjeun ngabebaskeun tina kontaminasi ieu dina haté kuring supaya akar murka bakal tinggaleun kami, sareng kuring naros anjeun pikeun mariksa kuring sareng ngaluarkeun sagala hal anu henteu pikaresepeun ku panon anjeun. 
Hatur nuhun dina nami Yesus, 
Amin "

Seueur waktos gangguan tina dinten ka dinten ngumpulkeun dina awak sareng sumanget dugi ka sakedap sumping anu sigana sigana aya wates sareng sadayana ngabeledug, urang kaleungitan kontrol diri sareng urang tiasa ngalakukeun kamustakan naon waé. 

Di tengah-tengah momen éta doa penting sabab urang tiasa ngagunakeunana dina momen ieu anu diperyogikeun urang sareng henteu aya masalah anu aya di sabudeureun urang. Doa mangrupakeun alat spiritual anu bakal sayogi pikeun urang. 

Iraha kuring tiasa neneda solat?

Sholat bisa dilakukeun iraha wae diperyogikeun.

Aya jalma anu biasana nyingkirkeun jumlah poean anu khusus pikeun sholat, tapi dina kasus ieu dimana do'a diperyogikeun, aranjeunna tiasa dilakukeun saprak janten urang ngan ukur sumber daya anu tiasa urang anggo 

Urang tiasa sholat di kulawarga atanapi di damel sareng rerencangan, tapi saé parantos waé waé pikeun didoakeun sabab éta nyaéta haténa dibuka sateuacan payuneun Gusti urang tiasa ngobrol sareng anjeunna.

Henteu janten masalah naha urang nganggo lilin, upami urang maénkeun musik lemes atanapi spiritual, urang ngalakukeunana cicingeun atanapi nyaring, anu penting nyaéta yén doa éta nyata, yén éta asalna tina jero haté urang sareng yén éta dilakukeun kalayan iman. terang yén Allah ngadangukeun urang sareng sanggup ngajawab naon anu urang sasarengan. 

Ngamangpaatkeun kakawasaan anu doa pikeun tenang sareng mastikeun jalma. Cicing sareng Allah

Langkung seueur doa: