Sholat ka maot Suci keur artos Éta leres-leres kuat sareng ieu mangrupikeun alesan naha seueur jalma tetep ngiringan barisan anu percanten sareng seueur seueur mujijat anu Masehi ieu pasihkeun.

Ménta artos mangrupikeun hal anu umum, naon anu teu dipikanyaho mangrupikeun doa ieu pikeun paménta tinangtu ieu, sanaos aya pamundut anu tiasa dilakukeun.

Saha waé anu ngado'a kedah ngado'a kalayan iman tina manah, henteu paduli déwa ka saha pamundut anu dilakukeun sabab ieu mangrupikeun hiji-hijina sarat.

Bakal maot Suci ngabantosan kuring?

Sholat ka maot Suci keur artos

Saint ieu tiasa ngabantosan saha waé anu ngadeukeutan anjeunna ku percanten yén anu naroskeun nyaéta dimungkinkeun.

Teu masalah kumaha mustahil ningali naon anu ditaroskeun, anu penting nyaéta sadar yén naon anu dilakukeun mangrupikeun tindakan anu pinuh ku iman sareng jelas spiritual sabab doa mangrupikeun pakarang anu kuat sareng sapertos kitu kedah dianggo kalayan hormat jeung intelijen  

Doa ka Santa Muerte kanggo Duit

Maut anu Maha Agung, ku mojang bodas anu kuat, sobatna anu satia sareng pendamping anu aya dina jalan anu urang percanten dina sagala kaayaan ayana susah sareng susah urang, sareng saha urang sadaya bakal kabagjaan ningali anjeun dina dinten terakhir hirup urang.

Anjeun anu terang Rahasia kabeungharan, ngantepkeun kabayang pikeun giliran sacara alami arah anu mana ukur nimbulkeun titik.

Ngidinan kuring pikeun ilubiung kakuatan anjeun sareng nyauran naon anu kuring nyuhunkeun ka anjeun, nasib anu hadé, kakayaan sareng kamakmuran.

Altar anjeun bakal nyaksian koresponden anu bakal kuring gaduh pikeun anjeun, anu gaduh Rahasia hébat kabeungharan.

Cabut Lady anu kuat sareng napas anjeun sareng bakal ngancem sareng bahaya anu nyababkeun kuring, ngahirupkeun musibah supados terang anjeun terang, ngahontal jalma anu peryogi.

Nyayogikeun kuring kalayan kabagjaan, rezeki sareng usaha, rejeki sumping ka panto kuring, sareng yén kaayaanana sareng kamakmuran aya di bumi kuring.

Kuring bakal hatur nuhun tina panawaran sareng anjeun bakal salamina gaduh kasatiaan abdi. Hatur nuhun sobat satia sareng sobatna awéwé Bodas kuring, maot suci abdi dipuja.

(Ngadamel pamundut anjeun di dieu ku seueur iman.)

Janten eta lah.

Ieu mangrupikeun doa anu urang tiasa percanten sareng dimana urang tiasa ngahontal éta tujuan kauangan anu ku kami parantos diatur.

Henteu janten masalah kumaha serius atanapi hébat kasusah.

Doa ieu kuat sareng tiasa ngabantosan sagala kaayaan ékonomi anu tiasa kajadian dina kahirupan. 

Naon ieu doa?

Duit nyababkeun masalah kumargi upami éta urang henteu gaduh kakuatan jual anu penting.

Ieu una oración anu tiasa ngabantosan urang langkung seueur upami kami parantos kalebet sababaraha usaha goréng saolah-olah urang dina tahap dimana urang teu terang jelas naon investasi anu kedah urang lakukeun.

Duit bakal uih deui sareng urang gancang sareng mirip, ku sabab kitu doa ieu kedah dilakukeun kalayan tanggung jawab. 

Nalika abdi tiasa ngado'a doa ka Santa Muerte pikeun narik artos?

Unggal moment idéal pikeun ngangkat ieu sareng sadayana doa, anu penting nyaéta terang naon anu urang lakukeun.

Sadar yén éta mangrupikeun mangrupikeun iman sareng yén urang tiasa nyandak kajijat anu ditanyakeun, sabab tanpa iman ampir teu mungkin pikeun panjaluk kami ngagaduhan jawaban, iman nyaéta konci pikeun unggal doa.

Sebut doa ka Santa Muerte pikeun artos anu seueur ku iman.

Langkung seueur doa: