Doa ka Anak Suci Atocha. Jalma anu parantos percanten sareng ngalaksanakeun Katolik parantos dilakukeun sakali dina waktos hirupna doa ka Anak Suci Atocha khususna di nagara-nagara sapertos Venezuela, Spanyol, Kolombia, Honduras, Filipina, Amérika Serikat sareng di Mexico anu terakhir dimana dipuji ku kakuatan anu langkung sareng dimana éta ngagaduhan tempat-tempat suci mana anu diajenan unggal dinten sareng anu nampi rébuan tamu unggal taun. 

Doa ka Anak Suci Atocha

Ieu mangrupikeun dorongan ngeunaan murangkalih Isa anu parantos kasohor pisan ku seueur mukjijat anu dipikanyaho sareng dipasihan anjeunna. 

Sholawat ka Anak Suci Atocha Saha nya?

Kota Atocha perenahna di Spanyol sareng dipikanyaho yén abad katilu belas parantos nyerang ku umat Islam.

Aranjeunna dipenjara sadayana anu ngalaksanakeun iman Kristen tanpa tuangeun atanapi inuman minangka metode hukuman parna pikeun kapercayaan. 

Dina waktos éta ngan murangkalih umur dua belas taun diidinan pikeun nyéépkeun tahanan-kalana di dinya éta Anak Suci Atocha damel penampilanana. 

Para tahanan nampi kunjungan murangkalih anu sumping ka aranjeunna sapopoé sareng karinjang tuangeun anu saréréa tuang tuangeun.

Anu héran éta dahareun téh henteu béak sareng karanjang parantos ngagaduhan barang pikeun aranjeunna.

Budak lalaki ngagem baju sederhana sapertos ibadah haji tapi ningali kaajaiban ngalikeun jalma-jalma iman terang yén éta sami sareng Isa anu sumping pikeun nyusupan aranjeunna.  

Sholawat ka Anak Suci Atocha pikeun muka jalan

Rahmat sareng bageur Infante de Atocha, kuring datang sateuacan anjeun pikeun nyarioskeun ka anjeun kumaha anu kuring dipikacinta sareng anjeun butuhkeun, anjeun hoyong anjeun ngahéngkolan panon anjeun anu welas asih ka kuring sareng ningali putus-putus sareng kasangsaran anu ngalahirkeun kuring, kuring parantos ngalaksanakeun sagala anu aya dina jangkauan tapi kuring masalah parah sareng kuring henteu mendakan solusi, Anjeun anu sacara ajaib henteu nyingkirkeun kuring: Kuring sateuacana nyuhunkeun anjeun ngirim kuring pitulung, kuring naroskeun kanyamanan mendakan sareng bantosan Teruskeun maca Paling Suci sareng Bocah Suci Atocha, pelindung sadaya lalaki, panyalindungan. tina anu teu daya teu upaya, panyembuhan Ilahi tina panyakit naon waé.

Kawasa Suci Anu Kawasa: Kuring salam ka anjeun, kuring muji anjeun dina dinten ieu sareng kuring nawiskeun anjeun doa ieu: (tilu Bapa Kami, tilu Hail Marys sareng tilu Maha Suci), pikeun nginget dinten anjeun damel anu éra dina entrails murni sareng suci tina Ibu anu manis sareng anuasih. ti kota suci Yerusalem nepi ka Betania.

Kanggo iman anu kuring gaduh anjeun, ngadengekeun doa abdi, pikeun amanah anu kuring disimpen dina anjeun, pasihan abdi naon anu kuring minta hinaan: (naroskeun naon anu anjeun hoyong caping).

Kuring, anu bogoh ka anjeun luhureun sagala hal, hoyong muji anjeun tanpa wates, disarengan ka paduan suara Cherubim sareng Seraphim, dihiasi ku hikmah anu sampurna. Kuring miharep, paling adi Suci murangkalih Atocha, bagja ngajawab kana panyuwun kuring.

Kuring terang yén kuring moal ngiringan ngeunaan anjeun, sareng yén anjeun ogé bakal masihan kuring maot anu saé, ku kituna kuring bakal ngiring anjeun di Bétéh Suci.

Amin.

Anjeunna, connoisseur sadaya misteri sareng licik ku cara anu hébat méré urang kaajaiban anu nunjukkeun urang jalur sepanjang waktos ku kituna urang tiasa ngaliwat aranjeunna kalayan percaya diri sareng kaamanan.

Éta pas anu sigana salah atanapi teu mungkin nyebrang, éta pasti Kalayan pitulung Anak Suci Atocha anjeun tiasa langkung

Doa tiasa ngajantenkeun jalur urang kabuka dina lingkup kauangan, dina pangajaran, sareng kulawarga atanapi pikeun rencana atanapi tujuan anu urang hoyongkeun.

Doa ka Anak Suci Atocha kanggo panyalindungan

Anak wicaksana Yesus tina Atocha, pelindung umum sadaya lalaki, perlindungan umum anu teu aya hubungan, dokter Ilahi tina panyakit naon waé.

Anak anu pangkuatna, kuring ngabagéakeun anjeun, kuring muji anjeun dina dinten ieu sareng kuring nawiskeun anjeun tilu Bapa Kami, Hail Mary kalayan kamulyaan, dina kenangan kana perjalanan anu anjeun damel, diangkat dina émosi murni tina indung anjeun anu paling écés, ti kota suci Yerusalem dugi ka sumping ka pamandangan nativity.

Kanggo kenangan ieu anu kuring lakukeun dina dinten ieu kuring nyungkeun anjeun nyungkeun naon anu kuring do'akeun ...

Pikeun anu kuring nampilkeun merit ieu sareng ngiring sareng paduan suara tina kerub sareng seraphim, anu dihias ku hikmah, anu ku kuring ngarepkeun, anak Atocha, bagja kirimkeun dina naon anu kuring nyuhunkeun sareng anjeun ngaku, sareng kuring yakin yén kuring moal ninggalkeun haté ngeunaan anjeun, sareng kuring bakal ngahontal maot anu saé, pikeun ngiringan anjeun dina pamandangan kamampuan kamulyaan.

Amin.

(Di dieu pamundut dilakukeun sareng tilu Bapa Kami, tilu Hail Marys sareng Maha Suci didoakeun)

Pelindung jalma anu iman ka Anjeunna sanajan kaayaan.

kitu ogé nulungan sareng ngajagaan jalma anu ningali éta muncul pikeun kahiji kalina ogé bakal dilakukeun ku urang.

Anjeunna tiasa henteu deui muncul dina wujud murangkalih atanapi ningali anjeunna ka fisik ngadeukeutan kami tapi keajaiban éta bakal salawasna dilakukeun nalika urang nyuhunkeun kana iman sareng kapastian yén anjeunna nguping urang sareng sumping ka telepon kami. 

Doa ajaib pikeun kaséhatan

Duh sayang sareng karamat Suci anu Murangkalih Kaséhatan !, Anak anu dipikacinta, kanyamanan abdi anu hébat: Abdi sumping ka payuneun anjeun dikaluarkeun ku sangsara anu disababkeun ku panyawat kuring, sareng dipiceun ku kapercayaan pinunjul pikeun ngabantosan pitulung Ilahi.

Kuring terang yén nalika anjeun di dunya ieu anjeun karaoskeun ka sadayana kanggo anu sangsara, khususna jalma anu disiksa ku nyeri.

Pikeun manéhna infinito cinta anu anjeun kedah pasihkeun, anjeun nyageurkeun aranjeunna tina kanyeri sareng kasedihan, sareng kaajaiban anjeun mangrupikeun demonstrasi kahadéan anjeun, cinta sareng rahmat anu langgeng.

Ku sabab kitu, wahai Anak Kaséhatan !, Anak anu dipikacinta, kanyamanan abdi anu hébat, abdi kalayan énggalkeun nyuhunkeun anjeun pikeun ngabulkeun kuring kakuatan anu dipikabutuh pikeun nahan nyeri, kasenangan sareng kanyamanan di momen anu paling hese sareng, luhureun sadaya, rahmat pisan khusus, pikeun nyageurkeun kakuatan kuring, tanaga, kaséhatan kuring, upami cocog ku kasalametan jiwa kuring.

Kalayan éta kuring bakal muji anjeun, hatur nuhun sareng muja anjeun sapanjang hirup kuring.

Amin.

Abah kakuatan ieu solat ajaib ka Santo Niño de Atocha pikeun kaséhatan.

Teu aya kasusah dimana Anak Suci Atocha henteu tiasa masihan pitulung anu kuat.

Émut yén kami nyarioskeun ngeunaan Gusti Yesus Kristus anu sami anu pupus pikeun urang dina salib tina siksaan éta sareng bangkit deui dina dinten katilu, sami anu muncul dina kitab suci.

Teu aya panyakit anu anjeunna henteu kantos menderita saprak anjeunna ngala sakit urang dina perang salib, nyaéta iman anu urang parantos nalika urang ngalakukeun doa ieu nyuhungkeun mujijat ilahi pikeun kaséhatan urang.

Naha Santo Niño de Atocha kuat pisan?

Carita ngeunaan Yesus saprak kuring dugi ka dina rahim Mawar Mary aya mujijat sareng kawasa.

Percaya yén kakuatan ieu parantos kaleungitan mangrupikeun kalakuan urang anu kurang iman anu sering sumping ka urang salaku produk darts anu sami musuh di pikiran urang supaya urang ragu.

Sanaos mangtaun-taun maot sareng kebangkitan Yesus Kristus, kami yakin kana kakawasaan ajaib-Na. 

Undangan tina Anak Suci Atocha mangrupikeun tanda yén kakuatanana hébat sareng anjeunna tetep nginget ka urang anu percaya dina anjeunna anu satia. Marilah urang teraskeun percaya sareng neneda kalayan iman sareng anjeunna bakal terus-terusan ngabantosan sareng ngajawab panjalukan urang kalayan cinta anu tanpa wates.

Kuring ngarepkeun anjeun resep doa Suci budak tina Atocha.

Langkung seueur doa: