Doa pikeun mantan kuring uih deui Panginten ngan ukur kasalametan urang dina waktos-waktos anu aya hubungan cinta.

Kami tiasa ngartos jalma éta deui ka kami dina waktos anu kirang ti anu diharapkeun sareng sadayana ku ngan ukur ngado'a doa anu ku seueur sigana sederhana tapi anu kuat pisan. 

Kalayan doa ieu urang tiasa ngiringan mitra urang pikeun ngawujudkeun kasalahan anu dilakukeun sareng mulang kaduhung kalayan manah anu butuhkeun perusahaan urang sareng éta nalika urang bakal ningali kakuatan sareng efektifitasna tina solat dilakukeun tina kabutuhan jiwa.

Doa pikeun mantan kuring uih deui

Doa pikeun mantan kuring uih deui

Ieu mangrupikeun patarosan anu paling ditanyakeun ku pamiarsa urang.

Anjeun pasti yakin yén solatna kuat.

Kami baris nunjukkeun anjeun sahenteuna 3 kanggo tujuan anu béda. Sadaya diuji ku ratusan jalma.

Aranjeunna tiasa dianggo dina cara anu gampang, gancang sareng efektif. Ngan berdoa kalayan iman sareng percanten yén anjeun bakal lancar.

Doa kanggo mantan kuring uih deui sareng abdi

Anu anjeunna uih deui Ku kakawasaan SAN CIPRIANO sareng tilu SOULS anu jaga di SAN CIPRIANO, CJCG ayeuna bakal tinggaleun kuring.

MVBO bakal datang ngorondang Sareng, ku asih, pinuh ku kanyaah, mikahayang mulang sareng hapunten pikeun bohong sareng naroskeun kuring di pacaran sareng engké dina kawinan gancang-gancang.

SAN CIPRIANO, kuring bakal boga kakuatan anu anjeunna hilap sareng sakali ngantunkeun awéwé anu aya dina sirahna sareng wangsul pikeun nganggap kuring sareng nyatakeun dirina pikeun sadayana ningali.

SAN CIPRIANO jauh ti CJCG awéwé, yén anjeunna milarian kuring sakapeung, TARI sareng AYEUNA, miharep ku kuring, yén anjeunna gaduh CERTAINTY AKU AYA WANITA PERFECT UNTUK HIM, yén CJCG moal tiasa hirup tanpa kuring sareng yén CJCG Boga gambar kuring dina pamikiran anjeun unggal waktos.

AYEUNA, DENGAN KAPI DIA ITA, TI NU DIA, HE PUNTAKAN UNTUK AKU DAH INGKEUYA INI DENGAN DIA DI AKU.

Sareng nalika sare anjeun impian kuring sareng nalika anjeun bangun anjeun nganggap kuring sareng hoyong kuring, nalika anjeun tuang mikir kuring, nalika anjeun ngaléngkah kuring, pikirkeun kuring, IN ALL BAHASA MUNGGU ING DIRI Pikir kuring.

Anu hoyong ningali kuring, ngaraos bau kuring, nyabak kuring sareng CINTA, yén CJCG hoyong nangkeup kuring, ngambung ka kuring, ngurus kuring, ngajagaan kuring, bogoh ka kuring 24 jam sadinten, ngalaksanakeun kitu, yén anjeunna mikanyaah kuring langkung unggal dinten sareng yén anjeunna karasaeun karesep ngan ukur nguping sora kuring

SAN CIPRIANO ngadamel CJCG karasa pikeun kuring anu kagunaan teu biasa, sabab anjeunna henteu pernah kantos karasa ku anu sanés sareng moal pernah ngarasa.

Anu aya karesep ngan ukur ku kuring, yén aya ngan ukur pikeun kuring sareng awakna ngan ukur kuring, yén anjeunna ngan ukur tiasa katenangan karasa upami anjeunna ogé sareng kuring.

Kuring hatur nuhun SAN CIPRIANO pikeun damel dina kahadean kuring sareng bakal masihan divisi NAME AND anjeun dina pamayaran saé CJCG sareng mawa éta ku asih, kaasih, bakti, dédikasi, satia sareng pinuh ku sasarengan.

Pikeun mulangkeun cinta, cinta urang sareng nikah ka kuring salaku singget-gancang.

Kuring nyuhunkeun kana kakuatan tilu tilu KULIT hideung anu lalajo AYA CIPRIANO. Amin

Doa ieu kanggo mantan kuring balik sareng abdi anu pohara kuat.

Dina moment anu gaduh sababaraha masalah sareng pasangan urang, urang henteu kantos nganggap yén ieu bakal gelut anu terakhir, yén saatos moment éta hirup urang bakal robih kusabab jalma anu sanés mutuskeun ninggalkeun kami salaku teu aya nanaon.

Hal ieu nyaéta dina jangka waktu éta gangguan anu nyababkeun sering urang henteu nyangka naon anu urang tuturkeun sareng urang mendakan diri urang seueur ngalakukeun kasalahan, jalma anu tiasa nyababkeun hubungan éta rusak. 

Tapi, prosés ieu tiasa ngabantosan urang sadar naon anu urang parantos salah sareng sakumaha urang naroskeun pikeun anu mantan mitra mulang dina hubungan, anu penting nyaéta ngalakukeun éta ku netelakeun sadayana sareng dina doa ieu ogé tiasa ngabantosan urang.  

Doa kuat kanggo cageur pasangan Anjeun

"Saint Helena, ratu abdi, anjeun anu ngalaman kasiksa, dimana anjeun gaduh tilu kuku anu anjeun ngalaman, tilu kuku anjeun bawa, hiji pikeun anak anjeun Constantine, lain anjeun dibawa anjeunna tina cai laut, pikeun masihan kasehatan sareng panyalindungan ka para pelaut, ayeuna anjeun Kuring naroskeun yén pihak katilu ieu masihan ka kuring, pikeun kuku éta dina haté sareng pikiran (jalma anu anjeun pikahoyong), ku kituna anjeunna henteu ngagaduhan katenangan dina haténa.

Abdi masihan awak sareng jiwa anjeun, (ngaran jalma Datang ka kuring tanpa nanaon anu misahkeun urang, tanpa halangan, anu anjeun hoyong kuring dina awak, dina jiwa, yén kuring bakal ngina, anu kuring bakal murag dina suku kuring, yén kuring bakal ménta kasempetan pikeun kuring sareng, Saint Elena ngabantosan kuring.

Saint Elena, mungkin terang anjeun anu ngajantenkeun kuring dina gelap anu dahsyat ieu anu kuring karasa, ku unggal dinten anjeun tiasa jadi salah anu ngabarengan kuring, anu datang cinta sapertos anu munggaran ningali kuring, kuring ngaku ka anjeun Saint Elena Asih ieu, kawas anjing.

Kalayan doa anu kuat ieu kuring kudu kintunkeun jalma éta, anu mikacinta kuring, pikeun datang deui ka kuring, santo kuat, kuring naroskeun anjeun ningali gambar cinta anjeun, tempatkeun cinta ieu di hareupeun kuring dina cara kami deui.

Ayeuna Santa sayang kuring janji yén anjeun lamun kuring bawa ka sisi kuring, kuring bakal lirén (hal anu anjeun resep pisan) saminggu, janten anjeun tiasa ningali yén cinta kuring karasa langkung kuat, yén kosok, dipercaya anjeun sayang Santa Elena, dipercaya anjeun leres sareng haté kuring, dipercaya anjeun ratu cinta, dipercaya anjeun sayang, dipercaya cinta urang. ”

Doakeun doa pikeun cageur pasangan anjeun kalayan seueur iman.

Ngaleungitkeun deui pasangan pasangan anjeun langkung seueur tibatan naroskeun anjeun sumping ka bumi, éta ngeunaan pulihkeun dina unggal raos kecap. Muga cinta anu geus maot tiasa dilahirkeun deui langkung kuat tibatan sateuacanna.

Urang moal tiasa ngadamel doa ieu ti egois, tina kahayang urang sorangan pikeun ngadorong diri ka jalma anu sanés pikeun ngalakukeun naon waé anu dipikahoyong.

Ieu kalimah anu kudu dipigawé kalayan haté di leungeun, mimiti sadar naon anu urang nyalira na parantos salah sareng kalayan kersaeun ngahapunten sareng ngawangun deui hubungan anu pasti yén jalma anu séjén ogé karasa atanapi daék lakonan hal anu sami. 

Doa pikeun cageur salaki kuring

Duh Saint Elena salib, teu hilap abdi, Saint kuring, kuat dina cinta, kuring datang ka anjeun pikeun nyaritakeun anjeun, pikeun nanyakeun sareng anjeun, sabab anjeun kedah terang yén (nami jalma) ninggalkeun bumi kusabab awéwé séjén, mawa eta ka arah kuring deui.

Saint Elena, ngajantenkeun kuring mikirkeun karusakan anu parantos nyababkeun kuring berangkat sareng awéwé sanés, émutan éta mangrupikeun péngin, anu gaduh hasrat, kuring mikanyaah tina haté kuring, ngajantenkeun anjeunna uih enggal-énggal, tarik anjeunna ka kuring, henteu kantos Tong hilap, naon waé anu kuring lakukeun, ulah lirén pikeun mikiran kuring.

Saint Elena salib, cinta anu kuring karasa pikeun lalaki éta kacida saé, kuring masihan anjeunna nonoman kuring, taun-taun pangpanjangna hirup kuring, kuring indung budak-Na, nyeri sareng duka kuring parantos pisan, anjeunna ngan ukur jauh betah nalika kuring sumping sapertos domba anu lemah lembut sareng naroskeun ku cinta kuring.

Amin.

Kuring miharep doa kanggo mantan kuring jeung salaki kuring balik deui ngagawekeun.

Nikah mangrupikeun komitmen anu dilaksanakeun diantara dua jalmi dugi ka maot Misahkeun aranjeunna, tapi anu terakhir sering henteu kacumponan sabab iraha waé hubungan éta tiasa janten parah ngabalukarkeun hubungan janten rusak teras salajengna cerai.

Ieu mangrupikeun masalah anu parantos ngembang di masarakat bahkan di pasangan anu parantos beriman.

Dina kasus ieu doa ieu tiasa pohara mantuan sabab ngamungkinkeun urang cageur pamajikan étaatawa yén anjeun teu hoyong neraskeun hubungan.

Di masarakat anu ngajarkeun yén anu teu aya gunana dialungkeun, éta kuat pikeun ngagaduhan pakakas supaya urang tiasa ngajaga perkawinan ku cara anu séhat sareng karaharjaan sacara fisik sareng spiritual.

Iraha kuring tiasa ngado'a doa abdi pikeun uih deui?

Doa ieu tiasa dido'a iraha waé anjeun badé.

Henteu gaduh waktos poe atanapi waktos minggu.

Anu penting nyaéta ngadoa doa supados mantan kuring balik sareng seueur iman sareng yakin yén sadayana berjalan saé.

Langkung seueur doa: