Sholawat ka San Cipriano. Anjeunna dipikanyaho gaduh seueur kakuatan langit. Ngalakukeunana sholat ka St. pikeun panyalindungan, ngabingungkeun bérés sareng ngadominasi tiasa ngabantosan urang dina sababaraha kaayaan kahirupan.

Utamana dina kasus anu mana urang pikir teu aya solusi. Spesialis dina méréskeun masalah panganten dimana salah sahiji pihak mutuskeun ninggalkeun ranjang kusabab naon waé.

Tapi, kakuatanana bisa ngabantosan urang ngarasa dilindungi atanapi makmur. The solat aranjeunna sok kuat sareng nalika anjeun nempatkeun aranjeunna sadayana iman anu anjeun gaduh mujijat henteu kedah panjang ngahontal kami.

Ayeuna, éta mangrupikeun rusiah anu bakal nyandak urang kauntungan tambahan pikeun terang ka Santo mana shalat anu kedah ditujukeun.

Masing-masing langkung atanapi kirang efektif gumantung kana pasualan anu urang naroskeun.

Dina hal ieu San Cipriano kuat sareng tiasa ngabantosan urang dina kasus anu urang hoyong ngaleungitkeun sareng ngadominasi batur atanapi sababaraha kaayaan.

Tujuan tina Sholat St.

Sholat ka Sainawan Siprus

San Cipriano ngabantuan jalma-jalma dina ngalaksanakeun prakték sadayana dina kahirupanna.

Sapanjang tulisan ieu kami bakal nunjukkeun sahenteuna 4 kalimat pikeun tujuan anu béda.

Doa bakalan bakalan:

  1. Pikeun ngagero kuring;
  2. Pikeun perlindungan;
  3. Ikatan, ngabeungkeut sareng ngadominasi kanyaah;
  4. Éta artos sareng kamakmuran.

Dasarna, doa ieu bakal ngalayanan sagala aspek kahirupan anjeun, tina artos cinta.

Pikeun ngagaduhan hasil anu pangsaéna anjeun ngan ukur kedah ngado'a kalayan iman sareng sok percaya kana kakawasaan St Caiian.

Sholat ka St Antioian pikeun nelepon kuring 

Saintagayian, rahayu diantara para wali, abdi nyuhunkeun nikmat anjeun.

Ngadamel (...) rumasa anjeun peryogi kuring caket, yén anjeun moal tahan henteuna kuring sareng kuring nelepon. Ngadamel ring telepon kuring sareng kuring tiasa ngupingkeun sora (...) di sisi sanés.

Saintagayian, panyipta anu maha agung, pasihan ka kuring anu saderhana ieu, ngadangukeun sora anu lemes (...) Sareng tiasa ngaraosana, ngaraosan sareng ngibadah deui sakali deui. San Cipriano, ngayakinkeun (...) mun nelepon kuring, dimana waé kuring sareng ayeuna.

Anggo kuring nelepon telepon sabab anjeun hoyong ngadangukeun kuring sareng seuri atanapi ceurik gigireun kuring.

Kekasih San Cripriano, dina kaluhuran kuring hatur nuhun sareng abdi abdi anu hina anu kuring bakal nyebarkeun kamulyaan anjeun dimana wae kuring angkat.

Janten éta. Sareng jadina bakal.

Doa ieu tiasa dilakukeun dina sababaraha kasus, boh pikeun ngayakeun rekonsiliasi sareng jalmi éta atanapi pikeun ngamimitian hubungan.

Hal éta bahkan pikeun tangtoskeun bisnis ieu kalimat anu efektif.

Kadé nami jalma anu kami badé nyauran kami sareng tujuan kami hoyong nyauran saur anu disauran.

Upami urang tetep henteu gaduh éta jelas, urang mimiti kedah ngarencanakeun solatna kuat teuing tur éta hadé ngalakukeun éta nalika sagala jelas supados henteu naros salah.

Lampu lilin atanapi henteu kedah dilakukeun ku cara ngalaksanakeun solat ieu gumantung kana jalmi, anu disarankeun yén anjeun nyandak waktos museurkeun doa.

Urang moal tiasa ngado'a nalika pikiran aya dina hal anu sanés, urang kedah museurkeun kana paménta anu dilakukeun pikeun tiasa naroskeun naon anu dipikahoyong.  

Sholawat ka St. Kopiian pikeun perlindungan 

Virtuosísimo San Cipriano, Uskup Koréa, abdi nyuhunkeun cinta anjeun anu Gusti urang Gusti Yesus Kristus profésional pikeun anjeun, ngabebaskeun abdi tina serangan musuh-musuh jahat, ngajantenkeun anjeunna henteu ambek ka kuring.

Nyalametkeun kuring tina maot ngadadak, badai, petir, seuneu, sareng tatangga anu pikaresepeun. Upami kuring kunjara ka penjara, konsol kuring sareng ngabantosan kuring kaluar kalayan ngahargaan, sareng sirah kuring dilaksanakeun tinggi.

Jalma anu dengki sareng jahat, bawa kuring jauh.

Sareng ku pakean anjeun nutupan kuring dina sagala bahaya anu timbul sateuacan kuring, saprak ku syafaat anjeun sateuacana kuring naroskeun kana Trinity Suci, Gusti Allah Bapa, Allah Putra sareng Gusti Allah Roh Suci.

Amin.

Ieu mangrupikeun salah sahiji masalah sering dina manusa, naha pikeun nyuhunkeun panyalindungan kanggo urang atanapi kanggo anggota kulawarga, San Cipriano mangrupikeun Sanér anu tiasa masihan kami pamundut ieu.

Protéktor anu kuat dina sagala kasus. 

Sholat Saintagayian pikeun panangtayungan kedah dipigawe heula pikeun ngingetkeun kakawasaan Saintagayian pikeun nangtayungan urang, maka panyalindungan kedah dipénta sacara khusus sabisa, tanpa seueur jalan raya.

Ayeuna, dina undakan terakhir, hatur nuhun anu dipasihkeun pikeun mujijat perlindungan minangka tanda iman. Ku cara kieu urang ngégélkeun doa anu kuat pikeun ngahontal panyalindungan unggal waktos.

Sholat ka Saint Cyprusian pikeun dasi, jilid sareng ngadominasi

"Kakuatan anjeun hébat, oh, hébat Santo Siprus, rasul ti jalma anu kasiksa cinta, mudahan kakuatan anjeun anu teu cocog pikeun kuring, anu ku kuring ngarepkeun ayeuna.

Entong dina nami bakti kuring pikeun ngaran anjeun, oh! Manten suci anu suci sareng jalma-jalma anu peryogi, anu (sebutkeun nami saha anjeun hoyong) tobat ka kuring, awak sareng jiwa sareng anu teu saurang ogé nyaéta pikeun kuring / dirina langkung ti kuring.

Anu anjeunna peryogi kuring sareng ningali kuring liwat panon kuring sareng milarian kuring ka mana waé sanaos upami anjeunna terang yén anjeunna teu aya, anu anjeunna ngaharepkeun kuring, pikeun salawasna disisi ku kuring sareng anjeunna nangkeup dirina dina harepan dina ranjang kuring, dina méja kuring sareng. impian kuring

Oh, rasul anu kuat, anjeun tukang sihir dina kaajaiban-mujijat anjeun sarta suci dina kasucian anjeun, ulah ngantunkeun kuring ayeuna!

Abdi peryogi Cahaya anjeun, Lampu beresih, Cahaya anu Ajaib, pikeun nyababkeun ieu mahluk anu ngabébaskeun kuring ngaharepkeun hirup-Na salamina.

Hayu anjeunna ngadeukeutan dinten ieu pikeun masihan abdi perbudakan dina parasaan anu satia sareng jiwa lembut sareng lembut, aduh! Gusti anu anjeun ngupingkeun sadayana, ulah ngantunkeun kuring dina kasus ieu kalayan kanyeri ieu teu aya gunana / atanapi tanpa cinta sareng tanpa kahaneutan na.

Éta impian sareng kanyataan kuring sareng janji pikeun atosan sareng ngarepkeun yén kuring bakal ngémutan. Saint Santoian, ngadangukeun kuring, dina panas doa ieu, pangambung kuring indit!

Bawa abdi ka abdi anu ku anu dipikacinta, ayeuna bawa kuring ka kuring kusabab kuring samar tanpa ayana, mangga, jalma suci anu ajaib ... ngadangukeun doa kuring, sareng pendamping Justina anjeun sareng awéwé integral, anu sareng anjeun ngiringan misi anjeun supados suci pikeun sadaya jalma anu urang naroskeun ...

Duh kaluhuran, ngadangukeun kuring!… Amin. ”

Kéngingkeun pangaruh triple ieu dina hiji jalma janten masalah anu ajaib.

Ieu naha aya doa khusus pikeun ngahontal éta sacara efektif sareng terakhir.

Ayeuna urang kedah waspada pisan kana maksud anu dipiboga, tetepkeun saha waé di sisi urang kakuatan atanapi ngajantenkeun anjeunna ngalakukeun anu dipikahoyong sanés anu pangsaéna pikeun kaséhatan jangka panjang pasangan.

Tapi, doa-doa ieu sakuat pisan anu urang kedah lakukeun leres-leres.

Éta sampurna pikeun dasi nepi, jilid sareng ngadominasi Saurang lalaki, kabogoh atanapi kenalan. Éta tiasa dianggo sareng saha waé.

Pikeun anu artos

Anu dipihormat sareng anu dipikacinta Saint Siprus, tina kasaean suci anjeun kuring yakin ogé tina sumanget sareng bakti anjeun kaadilan sareng gusti urang.

Ti nasib goréng, sareng musibah, antosan kuring. Pasihan abdi berkah sareng ningkatkeun kaayaan kuring. Kuring henteu ménta lotre, atanapi artos langsung sumping dina sadinten.

Pakaryan anu lumayan cekap pikeun kuring nguping artos kanggo kulawarga kuring.

Duh Saintagayian, kalayan nyungkeun hinaan ieu kuring miharep anjeun pikeun meunang berkah anjeun pikeun ngarobih takdir sareng milik kuring.

Amin.

Dina dunya anu beuki krisis, artos janten mujijat pikeun ngalakukeunana sareng ngaluarkeunana sesa waé.

Éta pisan sababna urang kedah ngado'a doa ka St kopiian pikeun artos artos.

Nanyakeun yén artos teras ngalir kana tangan urang mangrupikeun pilihan anu saé pikeun mastikeun kasuksésan dina sagala usaha anu urang laksanakeun.

Neneda sareng nyuhunkeun San Cipriano pikeun mujijat artos sareng padamelan dugi ka kaajaibanna pas tiasa dilaksanakeun, émut yén éta henteu ngan ukur ngado'a tapi ngalaksanakeun naon anu mungkin pikeun ngahontal naon anu dipikahoyong. 

Naha kuring tiasa ngado'a sadaya solat?

Kabeneran aya seueur jalma butuh pitulung sareng sababaraha hal dina kahirupan. Nalika ieu kajadian, sadaya kalimat dina tulisan ieu kedah dido'a.

Anjeun tiasa ngado'a sadayana, tapi henteu dinten anu sami. Kami nyarankeun yén anjeun tinggalkeun 1 dinten sésana antara unggal doa.

Penting henteu ngado'a ka santo anu sami kana sababaraha hal anu béda dina dinten anu sami, upami henteu anjeunna henteu ngaharepkeun pamundut éta.

Ku alatan éta, nenedakeun doa St Siprani pikeun ngikat, ngabilas, ngadominasi sareng panyalindungan dina dinten anu béda.

Langkung seueur doa: