Lutja e Vdekjes së Shenjtë për të dominuar një njeri

Lutja e Vdekjes së Shenjtë për të dominuar një njeri Ajo shihet nga shumë njerëz si një lutje që ka pak lidhje me fenë katolike ose të krishterë sepse është një besim që vjen nga popullsitë autoktonë në Meksikë.

Sidoqoftë, dhe megjithëse duket si një imazh i demonizuar, e vërteta është se ky shenjtor ka ndihmuar shumë njerëz dhe ka një fuqi të veçantë në rastet kur përfshihen ndjenjat.  

Lutja e Santa Muerte për të dominuar një njeri Kush është Santa Muerte?

Lutja e Vdekjes së Shenjtë për të dominuar një njeri

Santa Muerte prezantohet si një figurë besimi popullore që nderohet në shumë qytete të Amerikës Latine, kryesisht në Meksikë ku festohet si një kult i zakonshëm fetar.

Përfaqësoni me një figurë skeletore që mund të vishen me çdo ngjyrë por ajo që e përfaqëson atë më së shumti është e zeza. 

Ndjekësit e tij shpesh ndjehen të refuzuar pasi nderojnë një shenjtor që kisha katolike nuk e ka njohur si të tillë, por që zemra dhe besimi i shumë njerëzve është një Shenjt si çdo tjetër.

Ata thonë jo frymëzojnë frikën por respektin dhe besimi dhe është pikërisht kjo e fundit që i bën ata që gjithnjë e më shumë bashkohen me besimtarët.  

Lutja e Vdekjes së Shenjtë për të dominuar një njeri

Djegia e mjaltit, pasioni i djegur. Ndjehem për ty______________,

Dhe ti i ndjen për mua mendimet dhe ndjenjat e tua ...

Unë mbizotëroj plotësisht mendjen Tënde dhe veprimet e tua janë subjekt i ndikimit të Vdekjes së Bekuar.

Unë ju thërras ____________________ Unë kam nevojë për ju __________________ Ejani të më kërkoni __________________ Dhe të përkulur para meje do të jeni. ____________ më trego gjithë dashurinë tënde.

_____________ Eja te këmbët e mia. Përmbush gjithçka që kërkoj prej teje. Zonja e natës, Zonja Dominuese e universit, dhe energjitë e saj tokësore ...

Ndikoni dhe mbizotëroni mendjen, veprimet Dhe zemrën e __________________ Zonjë mbizotëruese, ju Vdekja ime e Bekuar Më sillni a_______________ zbutur para meje.

Mund të vijnë hapat e tij tek unë, Qoftë zemra e tij të derdhë dashuri për mua, le trupi i tij të ketë nevojë vetëm për mua që pasioni i tij të jetë pasioni që unë i jap atij.

I Bekuari im, mos u jep një minutë kënaqësi Ose siguri për _____________ Nëse nuk je me mua Mos lejoni asnjë grua të afrohet tek ju Dhe nëse ata ju afrohen, se do t’i largoni përfundimisht nga jeta juaj me agresion të plotë.

Nëse nuk është për mua, atëherë do të jetë për askënd, Vdekja e Bekuar, Zonja e Fuqishme, ju kërkoj me gjithë përkushtimin tim. Sytë e Myrtle qarkullojnë duke djegur përmes gjakut të tij që ju thërras ____________________ ejani tek unë. Zemra juaj, mendimi juaj dhe trupi juaj Nga ky moment ata janë dhe do të jenë të miat, përgjithmonë.

Në emër të Vdekjes së Bekuar ju kërkoj. Zonja mbizotëruese më sillni _________________ E dehur me dashuri për mua.

Dhe iu dorëzua bimëve të mia për të takuar dhe treguar mua gjithë dashurinë që ndjen për mua. Vdekje e bekuar, ti që lëviz energjitë më të dendura dhe më të vështira të gjithësisë, përkul ________________ Të lutem të ma sjellësh sido që të jetë dhe nga është. Edhe nëse është nga vendet më të errëta, vendos gjithmonë _______________ para meje dhe lëre rrugën e tij të kalojë pranë times.

Santísima Muerte ti që mund të jesh një mijë Ti që mund të jesh një milion, më sill tek _____________ Dhe në dashuri me mua kërkoj që kali yt ta sjellë para meje Që shtiza jote ta hedhë drejt meje Zonja e Fuqishme sigurohu që edhe nëse nuk është me atë që më ndien erë , kjo më kujton, se ndihem i pranishëm ...

Me këdo që është dhe në vendin ku është Zonja e natës, Zonja e ditës, kërkoj që shpirti i _________________ të jetë me mua gjatë gjithë kohës ...

Se ai vetëm më do, se ai vetëm ka sy për lidhjet e Vdekjes time të Bekuar _____________________

Në zemrën time dhe në trupin tim Trupi mendja dhe shpirti i _______________ ejani tek unë Natën dhe ditën do të jeni me mua Ju lutem, ju kërkoj në emër të Vdekjes së Shenjtë Vdekja e Shenjtë më jepni forca, zemra…

Dhe fusha totale e __________________ Santísima Muerte Ju lutem të jeni mbrojtësi im Dhe ju i përmbushni të gjitha favoret që ju kërkoj Unë ju quaj Santísima Muerte Mos më braktisni ...

Vdekja e Bekuar Mos më shpërfillni Vdekja e Bekuar më çoni në ______________!

Kjo krah i Santa Muerte për të dominuar një njeri të vështirë është e madhe por e fortë.

Mund t'ju interesojë:  Lutja në mënyrë që gjithçka të shkojë mirë

Nuk është një lutje egoiste, është një lutje që kërkon fuqinë e të qenurit person për të parë se çfarë do të ndryshojë mendja e tij.

Nuk ka të bëjë me poshtërimin ose bërjen e të tjerëve të bëjnë vullnetin tonë, është për t'i ndihmuar ata të shohin opsionet që, sipas nesh, janë më të mirat.

Për çfarë është kjo lutje?

Kjo dhe të gjitha lutjet Ata janë vërtet të fuqishëm, ju mund t’i bëni sa herë që jeni në një situatë të vështirë në të cilën nuk dini më çfarë të bëni.

Në rastin e kësaj lutje specifike, ajo që kërkohet është të jeni në gjendje të dominoni personin tjetër përmes një lutje dhe kjo është e mundur nëse keni besim. 

Kur mund ta fal lutjen Santa Muerte të mbizotërojë?

Në momentin që ju dëshironi.

Shumë njerëz rekomandojnë që është më mirë të jesh vetëm dhe të përgatitësh mjedisin në mënyrë që energjitë e këqija të mos ndikojnë në drejtimin e lutjes por kjo nuk është e detyrueshme.

E bashkuar që kërkohet si një kërkesë e domosdoshme është që të kemi shumë besim sepse nuk mund të bëjmë lutje nëse nuk besojmë se ajo që kërkojmë mund të merret në mënyrë të mrekullueshme.

Gjeni lumturi në dashuri me lutjen e Vdekjes së Shenjtë për të dominuar një njeri.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt