Lutja për të gjetur gjërat e humbura

Lutja për të gjetur gjërat e humbura Shtë shumë e rëndësishme sepse shumë herë e gjejmë veten në situata të komplikuara nga disa gjëra që na kanë humbur siç janë çelësat e shtëpive ose gjëra më të rëndësishme si paraja. 

E vërteta është se të kesh këtë lutje mund të na ndihmojë jo vetëm për të gjetur atë që kishim humbur, por për të mbajtur qetësinë në mes të gjithë procesit të kërkimit pasi mund të jetë një moment i tensionuar ku zakonisht durimi dhe qetësia zakonisht mungojnë, por që Përmes lutjes ne mund të shërohemi të mendojmë dhe të veprojmë në mënyrë efektive. 

Lutja për të gjetur gjërat e humbura isfarë është shenjtori? 

Lutja për të gjetur gjërat e humbura

San Antonio Ai njihet nga shumë si shenjtori i gjërave të humbura sepse ai vetë, kur ishte gjallë, ishte një dëshmitar i drejtpërdrejtë i disa ngjarjeve që ishin shumë të vështira për dorën e njeriut.

Jeta e këtij shenjtori është një mrekulli nga fillimi në fund dhe, për të gjitha këto, ai u bë ndihmësi i madh i njerëzve që përballen me probleme të humbjes së disa mallrave. 

Një tjetër nga lutjet që mund të bëhen në këto raste është San Cucufato pasi ky ishte një predikues i ungjillit në vende të largëta ku pothuajse askush nuk guxoi të shkonte.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Leonardon e Porto Mauritius

Lutjet filluan të depozitohen në të sepse, së bashku me San Antonio, ai u bë një ndihmës i fuqishëm dhe përgjigjet e tij janë aq të sakta dhe specifike saqë ato vijnë si befasi. 

1) Lutja në San Antonio humbi gjërat

“Shën Antoni, shërbëtor i lavdishëm i Zotit, i famshëm për meritat tuaja dhe mrekullitë e fuqishme, na ndihmoni të gjejmë gjërat e humbura; na jep ndihmën tënde në sprovë dhe ndriço mendjet tona në kërkim të vullnetit të Zotit.

Na ndihmoni të gjejmë përsëri jetën e hirit që shkatërroi mëkati ynë dhe të na çojë në zotërimin e lavdisë së premtuar nga Shpëtimtari.

Ne e kërkojmë këtë për Krishtin Zotin tonë.

Amen. "

Kjo lutje mund të bëhet në çdo kohë ose situatë, sepse San Antonio është gjithmonë i vëmendshëm ndaj kërkesave të popullit të tij dhe nëse kërkon një mrekulli specifike, përgjigjja vjen shumë më shpejt.

Mos harroni se lutjet janë të fuqishme dhe se ato bëhen një armë e fshehtë që mund ta përdorim kurdo që të kemi nevojë sepse kërkesa e vetme është të kemi besim.

2) Lutja për të gjetur gjërat e humbura San Cucufato

"Unë kam humbur (thuaj te humburit), Unë dua ta rikuperoj atë, dhe nëse nuk vdes para dhe me këtë nyjë unë bëj topat e tua ato, San Cucufato, dhe i lidhur është lënë, derisa (themi i humbur) në duart e mia kthehem. Amen ”

San Cucufato është një nga shenjtorët më të fuqishëm të cilëve mund t'i drejtohemi në momentet e dëshpërimit dhe ankthit të vërtetë kur nuk gjejmë gjërat tona.

Pavarësisht se sa e vështirë është ajo që ne po kërkojmë, këto janë lutje të fuqishme që mund të bëhen në çdo kohë. 

3) Lutja për të gjetur gjëra të humbura ose të vjedhura

“O Zot i Përjetshëm dhe At i Fuqishëm, Zot i Qiellit dhe i tokës, i cili përmes Jezu Krishtit, Birit tënd, u shfaqet të varfërve, të thjeshtëve dhe të përulurve, ne ju falënderojmë sepse e mbushët të bekuar Shën Aparicio me dashurinë tuaj, në mënyrë që jeto me thjeshtësinë e zemrës që aspiron për të mirat e Qiellit.

Grant që përmes ndërmjetësimit të tij të arrijmë atë që kërkojmë, se dora e tij e fuqishme do të na dërgojë sa më shpejt të jetë e mundur atë që kemi humbur ose është vjedhur nga ne:

(përsërisni atë që dëshironi të rikuperoni)

Atë ne ju lavdërojmë dhe ju bekojmë dhe ju falënderojmë sepse e dimë që ju na dëgjoni dhe se mëshira juaj nuk ka fund, ju lutemi t'ju mësoni lutjet tona dhe të na ndihmoni në ato të kërkuara, në mënyrë që, të ngushëlluar në vuajtjet tona, të mendojmë për mrekullitë e fuqisë tuaj.

Ne gjithashtu ju kërkojmë të rritni besimin dhe bamirësinë tonë, në mënyrë që, duke ndjekur shembullin e lutjes dhe përkushtimit të Shenjtë Aparicio të bekuar, ne vazhdimisht t'ju lavdërojmë.

Përmes Jezu Krishtit, Zotit tonë. Amen ".

Kjo lutje për të gjetur gjëra të humbura ose të vjedhura është shumë e fuqishme.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Martinin e Porresit

Fjala e Zotit na mëson se si të lutemi, në pasazhet e tij ne shohim shembuj të panumërt të besimit, ku me vetëm një lutje u morën mrekulli të mahnitshme.

Kjo është arsyeja pse ne nuk duhet ta hedhim poshtë lutjen sepse ajo është shumë e fuqishme. E vetmja gjë që kërkohet lutje për të marrë përgjigjen që ju kërkohet është ta bëni atë me besim, duke besuar se ajo që kërkojmë do të jepet. 

Ka nga ata që janë mësuar të bëjnë qëllime lutje për disa ditë ose në një kohë të caktuar, por e vërteta është se kjo varet nga ajo që secili ka rregulluar në zemrën e tij, sepse kjo është gjëja më e rëndësishme. 

A mund të ndez një qiri kur lutem?

Theështja e qirinjve ka një rëndësi të madhe dhe përgjigjja e kësaj pyetje është një tingëllues po.

Qirinjtë vetëm nuk janë të fuqishëm, por ato ndihmojnë për ta bërë tërë mjedisin më të favorshëm, si dhe duke u marrë si oferta për shenjtorët tanë sepse përdorimi i tyre kërkon një investim që, edhe pse minimale, merret parasysh si një veprim i Besimi dhe dorëzimi

Kur mund ta fal namazin për të gjetur gjëra të humbura?

Lutjet duhet të bëhen në çdo kohë të ditës dhe aty ku është e nevojshme.

Nuk ka kohë specifike Ky është ideal, megjithatë, ka shumë që thonë se lutja në mëngjes herët është e fuqishme.

Të jesh në gjendje të lutemi kudo dhe kurdo që lutja të bëjë armën tonë më të mirë, ne mund të jemi në makinë, në punë, në shtëpinë tonë ose në ndonjë takim dhe të lutemi me mendjen dhe zemrën dhe se lutja për të gjetur gjërat e humbura është po aq e fuqishme sa ajo që bëhet në kishë.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Santa Muerte në mënyrë që i dashuri të kthehet

Më shumë lutje:

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt