Lutja për Santa Muerte për punë

Lutja për Santa Muerte për punë Shtë shumë i fuqishëm.

Ajo funksionon aq shumë nëse po kërkoni një punë sikur ajo që ju nevojitet është të zgjidhni një problem që po ju paraqitet në mjedisin tuaj të punës.

Energjitë negative që ne i ndiejmë, nganjëherë, në vendin tonë të punës janë të mbrapshta dhe mund të ndikojnë kolegët tanë, shefat dhe vetveten drejtpërdrejt ose indirekt.

Lutja për Santa Muerte për punë

Vdekja ime e dashur dhe e dashur e Bekuar, ju lutem me këto fjalë sepse kam nevojë për ndihmën tuaj.

Në punë e gjej veten duke kaluar probleme që më bëjnë të dyshoj në qëndrueshmërinë time.

Unë kam qenë pre e shqiponjave gllabëruese dhe ziliqare që duan të më shohin poshtë.

Unë po kaloj një kohë të keqe që dua të ndryshoj, më duhet një punë ku nuk ka zili, ku aftësitë e mia njihen dhe mund të dalin më mirë. Për t'i dhënë familjes time rehatinë që kërkojnë.

Unë kërkoj nga ju që të mbani punën time, dhe nëse nuk mund të jetë kështu. Më ndihmo të marr një më të mirë. Kërkoj ditën kur duhet të shkoj në një intervistë.

Dua të arrij qëllimet e mia profesionale që të ndjehen të plotë.

Unë dua një punë më të mirë, një pagë më të mirë, që qëllimi im profesional të mos ketë kufi.

Kërkoj të dal për të qenë më i mirë. Prandaj vij tek ti, mirësia dhe fuqia jote janë të pafundme që problemet e mia t'i lë në dorën tënde. Faleminderit, ju falënderoj pafundësisht, jam besimtari juaj besnik.

Kështu qoftë

Kjo fjali zbatohet në ato momente kur shkojmë në një intervistë pune, kur jemi gati të aplikojmë për punën që kemi dashur gjithmonë, të kërkojmë që na ndihmon të marrim një ngritje në detyrë ose rritje të pagës sonë, nëse po kaloni një kohë të vështirë në vendin e punës me një partner, shef, klient ose punonjës.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për biznes

Sidoqoftë, kjo lutje do t'ju ndihmojë të bëni gjithçka që ka të bëjë me të gjithë vendin e punës

A është e fuqishme vdekja e shenjtë?

Lutja për Santa Muerte për punë

Beenshtë vlerësuar shumë për shumë vite, veçanërisht nga populli meksikan.

Besimtarët janë gjithnjë e më shumë dhe kjo tregon vetëm fuqinë e Vdekjes së Shenjtë.

Ka nga ata që konsiderojnë se është një frymë e keqe por kjo është plotësisht pa baza kur shohim mrekullitë dhe ndihmën që ky Shenjtë u ka dhënë të gjithë atyre që vijnë tek ajo në kërkim të drejtimit dhe ndihmës. 

A është e rrezikshme të thuash këtë lutje?

Lutjet Në vetvete ata nuk janë asgjë e rrezikshme.

Sidoqoftë, është mirë t'i bëjmë ato me përgjegjësi të plotë sepse shumë herë kërkojmë diçka që nuk na përshtatet as për ne, për një mik apo anëtar të familjes.

Lutjet janë një çështje e ndjeshme sepse ne po hyjmë në një tokë shpirtërore njëqind për qind në të cilën duhet të dimë se si të lëvizim, sepse negativi është duke rënë në kërkim të të dobëtve në besim. 

Kur mund ta fal namazin për vdekjen e shenjtë për punë?

Në çdo kohë, kjo lutje bëhet arma jonë e fshehtë në çdo kohë, pavarësisht se ku jemi.

Shumë këshillojnë të bëjmë një altar ose të përgatisim mjedisin e lutjeve para dhe kjo mund të na ndihmojë të përqendrohemi në ato që po bëjmë.

Sidoqoftë, është e rëndësishme që ta dimë që nëse nuk e kemi këtë të njëjtën gjë, lutja është efektive dhe e fuqishme sepse bëhet me besim se është kërkesa e vetme që duhet të përmbushim në mënyrë të detyrueshme. 

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Virgjëreshën e Montserrat për gratë shtatzëna
bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt