Lutja për Santa Muerte që i dashuri të kthehet. Do të keni mundësi të merrni përgjigjet e shumë prej kërkesave tuaja në lidhje me dashurinë.

Ai i dashur që nuk përfundon të hyjë në jetën tënde ose që thjesht nuk e ka kapërcyer rrugën tënde, mund të marrë udhëzimin e Vdekjes së Shenjtë për të ardhur ose të marrë ty në jetën e tij.  

Në ato raste kur dashuria që ndiejmë për një person nuk është e përsëritur është kur kemi nevojë për ndihmën që marrim në këtë lutje të fuqishme në një kohë të shpejtë, të shpejtë dhe efektive.

Ju mund të besoni, kjo lutje është shumë e fuqishme. Lutuni me shumë besim dhe shfrytëzoni fuqinë tuaj!

Isfarë është O përracion në Santa Muerte në mënyrë që i dashuri të kthehet?

Lutja për Santa Muerte në mënyrë që i dashuri të kthehet

Lutjet shërbejnë për gjithçka që ju nevojitet, kërkesa mund të mos jetë fizike për sa i përket shërimit ose pasurisë, por mund të jetë shpirtërore të arrihet paqja e brendshme.

Në këtë rast lutja është për merr dashuri ose që ai të na marrë, gjëja e rëndësishme është të dimë se lutja mund të bëjë gjithçka. 

Kjo lutje drejtuar Santa Muerte besohet të ketë filluar në fisin Aztec në Meksikë, megjithatë dihet që deri më sot ajo ishte miratuar për shkak të fuqisë dhe efektivitetit të saj. 

Lutja në Santa Muerte për të kthyer të dashurin

Santa Muerte, mik i grave dhe burrave që vuajnë, unë po gjunjëzoj në këmbët tuaja për t'ju thënë pikëllimin tim.

Po kërkoj nga ju që të më ndihmoni të kapërcej pengesat e mia të dashurisë.

Hidhërimi dhe pafuqia më marrin mua.

Unë ju kërkoj të dëgjoni kërkesën time, ndjenjat e mia janë të pastra dhe besnike ndaj personit që dua.

Jam i pikëlluar nga kjo situatë dhe kërkoj lehtësim nën mantelin tënd të shenjtë.

Merre këto fjalë si një pasqyrim i asaj që po ndodh në zemrën time.

Shpirti im lodhet për shkak të mungesës së (përmend emrin e tij) dhe unë ju lutem me gjithë forcën time për ta sjellë në anën time.

Unë e di që ju i dëgjoni lutjet e mia sepse ato vijnë nga thellësia e shpirtit tim, unë e di që ju do të më ndihmoni.

Unë do t'ju falënderoj ndërsa mirëseardhjet vlerësohen, duke ju dhënë gjithë respektin dhe fisnikërinë time.

Po ashtu ju premtoj (bën një premtim) Unë do të përmbushem pa hezituar.

Unë i lë problemet tuaja sentimentale në duart tuaja, sepse i besoj plotësisht fuqive tuaja, Santa të mrekullueshme dhe të sjellshme.

Kështu qoftë

Santa Muerte e cila drejtohet këtu lutje është specifike është Santa Muerte Roja, përfaqësimi i tij fizik përfaqësohet së bashku me një mantel me ngjyrë rubini.

Ajo mund të bëhet kërkesa që kanë të bëjnë me ndjenjat, dashurinë, marrëdhëniet dhe emocionet.

Ka nga ata që rekomandojnë të bëjnë një altar të ndriçuar mirë me disa oferta që mund të jenë fruta, lule, ëmbëlsira ose pije alkoolike.

Lutja për Santa Muerte për kthimin e të dashurit duhet të bëhet para këtij altari për shtatë ditë dhe në fund të kësaj kohe çfarë është koha të presësh që mrekullia të ndodhë.   

A është kjo lutje e fuqishme?

Përgjigja është padyshim pozitive pasi që me kalimin e viteve, dihet dëshmitë e besimtarëve që kanë ardhur tek ajo dhe kanë marrë ndihmë.

Për më tepër, të gjitha lutjet e bëra me besim janë të fuqishme.

Ajo është shumë e fuqishme. Thjesht duhet të kemi besim.

Këshillë: Lutja në Santa Muerte për të kthyer të dashurin

Dua të jap këshilla të thjeshta për ta bërë lutjen më të fortë.

Drita 7 qirinj të kuq përpara një imazhi të Santa Muerte. Nëse keni sukses, ndezni qirinjtë përpara një statuje të Vdekjes së Shenjtë.

Ofroni qirinj për të. Qirinjtë janë një ofertë për t'ju falënderuar.

puede bëni premtimin tuaj gjatë këtij rituali. Mund të premtoni të ndezni më shumë qirinj ose të bëni një lloj tjetër oferte.

Në këtë mënyrë lutja juaj do të funksionojë më shpejt. E gjithë ndihma e nevojshme do të merret në një mënyrë më të thjeshtë dhe më të fortë.

Nëse doni ta ktheni personin e dashur, duhet ta lutni këtë lutje Vdekjen e Shenjtë.

Më shumë lutje: