Doa pikeun ngajual bumi. Ngurus doa kana sagala paménta sareng lampah anu disayogikeun ka urang dinten-dinten penting pisan. Janten upami urang peryogi hiji bongan pikeun ngajual bumi Urang kedah terang kumaha milarian kalimat anu leres anu kudu dilakukeun.

Aya doa pikeun sagala anu urang butuhkeun sareng ngajual bumi téh, tanpa ragu, prosedur dimana urang peryogi arah hiji mahluk anu pang luhur anu ngajurung urang nyandak kaputusan anu hadé saprak éta henteu kudu dianggap enteng.

Dina doa urang bakal mendakan katenangan sareng hikmah, ngan naon anu urang butuhkeun pikeun tindakan anu saé.

 Naha ibadahna ngajual bumi kuat? 

Doa pikeun ngajual bumi

Doa anu kuat, teu aya urusan di mana anjeun ngalakukeun atanapi sanésna, doa bakal salawasna jadi pakarang urang anu paling hadé sareng alat anu bakal ngabantosan urang milari cara-cara kaluar dina kasus anu mana urang pikir teu aya.

Sarengna deui dina kasus-kasus ieu paling hese dimana doa anu pang kuatna. 

Dijual bumi tiasa gaduh kasusah, sababaraha kali peryogi ngajual gancang sareng éta rada pikaresepeun pikeun nyandak batur anu saati anu hoyong mésér harta ieu, dina kasus ieu henteu langkung hadé tibatan doa supaya tiasa ngajual dina waktos catetan.

Teu aya anu ngado'a teu tiasa ngahontal sareng ieu leres pisan.

Upami, sabalikna, naon anu dipiharep nyaéta ngajual éta ka batur anu masihan éta perawatan anu bakal urang bérékeun, sabab bumi éta sorangan gaduh nilai sentimental anu hébat, maka paluruh pembeli janten langkung sesah.

Sholat tiasa ngadamel mésér anu diperkirakeun katingali, anu nyaluyukeun harga sareng anu nyayogikeun perawatan sareng apresiasi di bumi pikeun nyegah kamlaratanna.

Nempatkeun sadaya iman kana kakawasaan doa bakal masihan tanaga pikeun ngadagoan mukjijat anu diperyogikeun.

Sholat ka San José kanggo ngajual bumi 

Duh, Saint Joseph Joseph, Anjeun anu Gusti diajarkeun padamel kabinét urang, Sareng dipastikeun yén anjeun saleresna disimpen, Dengekeun paménta kuring sacara gancang.

Abdi hoyong anjeun ngabantosan abdi ayeuna Kumaha anjeun ogé ngabantuan putra angkat anjeun Yesus, Sareng anjeun sareng budaya sareng kaahlian Anjeun Anjeun parantos seueur anu seueur dina masalah perumahan. Kuring matuh kanggo ngajual ieu (nami bumi atanapi harta) Dina cara anu gancang, gampang sareng mangpaat.

Sareng kuring nyuhunkeun anjeun pikeun ngajantenkeun Ngadeukeutan klien anu saé, Saha anu daék, anu ngajadikeun sareng anu pantes, Sareng anjeun ngabagéakeun kuring bilih teu aya anu nyetél gancang tina parantos ngajualan.

Kalayan Saint Joseph, kuring terang yén anjeun bakal ngabentuk ieu pikeun kuring pikeun kasurupan haté Sareng dina waktosna, Tapi kanyeri kuring ayeuna pisan anu hébat Sareng kedah dipigawe.

Saint Joseph, abdi bakal nempatkeun diri dina skénario anu sesah sareng sirah kuring dipasang dina gelap Sareng kuring bakal tahan salaku Gusti urang ditolerir, dugi ka kieu (bumi atanapi harta diganti) finiquite.

Kami ngajak anjeun pikeun nungtun pembeli anu diperyogikeun, ku kituna urang tiasa ngalakukeun transaksi kalayan pakta anu nguntungkeun pikeun dua pihak, sareng pas mungkin.

Lajeng, Saint Joseph, kuring janji pisan di payuneun Gusti urang anu agung anu anjeun bakal ngumpulkeun sukur kuring salilana Sareng kuring bakal mawa nami lemes anjeun dina biwir Dimana kuring indit.

Amin.

San José mangrupikeun Sanérit pikeun anu urang kedah angkat dina kasus ieu saprak anjeunna, salaku tukang kayu, terang nilai anu perumahan tiasa di kahirupan urang.

Ngobrol sareng anjeunna tiasa ngabantosan urang milari solusi anu urang nungguan, émut yén doa anu kuat sareng upami, salian, urang ngalakukeun éta ku leres leres maka langkung kuat deui. 

Urang moal tiasa kaanggo santo anu ngaragukeun kakuatan atanapi efektifitasna, tapi sabalikna, urang kedah percanten sareng percanten yén masing-masingna tiasa ngabantosan kami milari solusi pikeun masing-masing masalah.

La do'a ka Saint Joseph pikeun ngajual imah épéktasi tur ajaib.

 Doa pikeun ngajual bumi anu mahal

Bapa Gusti, hatur nuhun pikeun ngaberkahan kuring ka bumi ieu. Hatur nuhun pikeun karesep kuring nampi ti anjeunna salami taun kuring kantos cicing di dieu. Tunjukkeun naon anu kuring kedah laksanakeun pikeun nyiapkeun kanggo dijual.

Kuring ngadoa yén imah kuring bakal ngajual gancang pisan. Abdi moal gaduh sieun di jero ati kusabab kuring terang anjeun ngagaduhan anu ngagaleuh anu leres dina garis mésér.

Abdi naroskeun ka anjeun pikeun masihan nikmat ka jujur ​​sareng henteu rewog dina naon anu ku kuring naros.

Kuring terang kuring ngan ukur peryogi pembeli sareng kuring nyuhunkeun anjeun kirimkeun kalayan gancang. Kuring jangji bakal masihan anjeun dumasar kana paningkatan anu anjeun bakal kéngingkeun tina ieu dijual sareng ngahargaan anjeun dina bisnis ieu.

Kuring ogé ngado'a tempat anyar dimana anjeun bakal nyandak kuring.

Punten anjeun nyiapkeun kuring supados kuring mendakan kabagjaan sareng katenangan di bumi énggal, dina Ngaran Yesus, kadeudeuh.

 

Doa pikeun meunangkeun tawaran anu saé lamun ngajual imah kedah ngalir kalayan cara anu bersih sareng leres tina lebet urang ka wali ka saha waé anu kajantenan.

Kusabab éta disarankeun pikeun ngalakukeun beberesih fisik sareng spiritual di bumi anu urang badé dijual sareng badé miceun sadayana anu nyegah hal anu saé diobral.

Naha kuring tiasa nyebatkeun dua kalimah?

Seueur jalma sieun langkung ngan ukur ngado'a salat. Dina hal ieu ulah hariwang.

Can sareng kudu sholat duanana solat tanpa aya masalah.

Sakur doa anu badé ngajual bumi mangrupikeun kuat sareng kedah didoakeun ku anu dipikahoyong.

Anu penting nyaéta anjeun percanten ka Allah sareng San José.

Ngan ku cara kieu bakal dua jalma suci ieu ngabantosan anjeun kalayan rahmat.

Langkung seueur doa: