Doa ti domba budak anu hipu. Domba sakedik mangrupikeun sato anu biasa digunakeun pikeun Gusti Allah ngabersihkeun dosa saalam dunya. Ieu sababna doa tina domba anu hipu Éta mangrupikeun hiji iman iman dumasar kana kitab suci.

Doa ieu dilakukeun ku sababaraha tujuan gumantung kana kabutuhan anjeun gaduh. 

Tapi, tujuan anu paling populér nyaéta pikeun ngaléréskeun batur sapertos domba mangrupikeun simbol kaéndahan.

Éta digambarkeun ku karakteristik sato anu, dina tempatna beuteungna, ngagambarkeun karesepna mahlukna.

Upami dipénta, rujukan dirujuk kana karakteristik ieu, khususna pikeun nyuhunkeun yén ieu mangrupikeun jalma anu urang solat.

Doa ti domba anu hipu

Doa ti domba anu hipu

Sanaos domba anu lemah lembut diwakilan ku sato, ieu mangrupikeun gambar suci anu dianggo ku para mukmin pikeun ngarahkeun solatna.

Rujukan dilakukeun pikeun domba suci dina Alkitab, khusus dina buku Injil Numutkeun Saint John, ku sabab éta henteu aya anu aneh deui kana ajaran Kristen.

Éta ditembongkeun sareng aura anu aya dina sirah anjeun ngalambangkeun kasucian; Anjeunna ngayakeun salib anu ngalambangkeun korban anu dilakukeun pikeun kasalametan umat manusa, sareng kitu, bandéra bodas némbongan salaku simbol perdamaian anu tiasa ditingali dina latar.

Éta mangrupikeun lukisan anu nyayogikeun ketenangan, katenangan sareng karesep.

Doa ti domba anu lemah lembut pikeun anu dipikacinta 

Kuring ngayakeun anjeun (ngaran jalma anu rék dipilampah) dina nami Yesus, Mary sareng Yusuf.

Kalayan kecap ieu kuring nyaruakeun anjeun deui ... sahingga anjeun datang ka kuring salaku domba anu lemah lembut sareng pinuh ku cinta sareng perhatian ka kuring, titah Gusti, kuring meryogikeun anjeun ngan ukur mikiran kuring sareng ngalakukeun éta pinuh ku cinta.

Abdi ... (nami anjeun) nyaruakeun anjeun, lalaki kuring (atanapi awéwé).

Dina nami sumanget kakuatan, Kuring ... ngadominasi panca indera anjeun, kaputusan anjeun, pamikiran anjeun, sareng kahoyong anjeun: sahingga anjeun ... tetep didominasi-a, tetep lemah lembut-dina suku kuring sareng ngiket pisan ka kuring, duanana di jaman ayeuna sapertos di pikahareupeun.

Éta nalika kuring… ningali anjeunna… (atanapi anjeunna) ningali kuring. Nalika kuring… ngadangu anjeunna… (atanapi anjeunna) nguping kuring. Nalika kuring ... neuteup ka anjeunna he ... (atanapi anjeunna) ningali kuring. Nalika kuring ... némpél anjeunna anjeunna ... (atanapi anjeunna) némpél kuring.

Sareng nalika kuring ... ngahelas anjeunna ... (atanapi anjeunna) ngahuleng.

Janten lima pancaindera anjeun, pikiran, raos, sareng manah, bakal dihijikeun ka kuring salilana dina pamikiran anu sami. Demi Gusti kuring nyuhunkeun pisan sareng ku alam anu ku kuring diperyogikeun pisan. Amin

Nalika domba anu lemah lembut didoakeun ka anu dipikacinta, kasabaranna janten kakuatan sabab teu aya anu langkung saé tibatan anjeunna ngabantosan urang ngalestarikan perdamaian anu sering urang éléh ku kaayaan anu teu tiasa dikendalikan.

Asih, kalolobaan kaayaan rumit ieu kajantenan.

Anu dipikacinta tiasa tetep kalakuan dina cara anu henteu karandapan y anu nyolong katenangan pikiran urang. Doa anu kuat sareng dina kaayaan ieu urang tiasa nangkep éta.

Énergi anu goréng ogé ngungsi ti hiji bumi dimana domba éta biasana hadir dina doa-doa sadinten sareng upami éta sareng sadayana kulawarga maka langkung saé.

Sholat sing énggal-énggal kanggo ngagiring, ngadominasi sareng dasi 

Meunang, meunang, meunang.

Yesus Kristus anu overkomer. Ngan sapertos ieu kaleresan hébat, abdi kénging ……. manah ……., sakumaha hina sapertos domba sumping kuring, sakumaha Yesus Kristus angkat ka salib.

Domba leutik anu lemah lembut yén anjeun aya dina altar, éléh musuh-musuh kuring anu ngalawan ka kuring; mugia haté kuring dijelma dina manahna, sakumaha Isa Al Masih jadian, sareng ngintun Santo Lazarus, maot Anjeunna nalukkeun, sabab kuring kedah ngelehkeun musuh anu pengkhianat ieu ... Kalayan dua kuring ningali anjeun, ku tilu kuring néwak anjeun, ku getih Yesus Kristus haté kuring bakal ngaruksak anjeun.

Kuring ningali musuh kuring dileungitkeun sareng leungeun anu teu aya gunana.

Getih Yesus Kristus naroskeun ka kuring, sareng kuring moal masihan. Kuring nyuhunkeun anjeun, Gusti anu agung, anu anjeun bawa ka kuring ……., Anu anjeun kedah bawa ka kuring, nyerah di suku kuring, éléh sareng nguciwani: anjeun gaduh kakuatan pikeun ngatasi éta.

Upami kitu jurig coba ngalawan kuring, enya a kaadilan anjeunna angkat, anjeunna moal meunang; upami anjeunna nempatkeun pembela, sadayana bakal nolak. Yesus Kristus, anjeun bakal sareng kuring sapertos domba, sareng nalika anjeun ningali ayana kuring, sadaya jelema bakal pingsan.

Amin.

Do'a domba leutik anu lemah lembut ieu pikeun ngalilindeuk, ngadominasi sareng dasi anu kuat pisan!

Doa ieu kedah dilakukeun kalayan total tanggung jawabna tina diri urang pikiran jahat sareng émosi.

Nanyakeun tiasa ngadominasi sareng meungkeut jalma sanés kalakuan értip tapi cinta kusabab seueur kali ideu ti jalma anu sanés teu jelas sareng didieu yén doa ieu janten pakarang urang ngan paling kuat. 

Salaku tambahan, éta ngan ukur dilarapkeun ka pasangan tapi ka situasi sanés anu urang kedah ngendalikeun sahingga hal-hal teu lepas tina kontrol.

Tapi, bahan anu paling kuat dina ieu atanapi sadayana doa anu sanésna nyaéta iman sareng anu didamelna, henteu aya doa anu dilakukeun kalayan iman anu henteu nampi jawaban.

Pikeun ngadominasi musuh 

Domba anu lembut anu suci anu anjeun mendakan dina altar, bantosan abdi pikeun ngadominasi sareng nungtun sadaya musuh anu ngalawan kuring, anu nguatkeun manah kuring dina, janten nitenan Yesus Kristus anu dipikacinta, sakumaha paréntah ka Saint Lazarus anu diatasi, sakumaha kuring ngaharepkeun Kuring malire musuh pengkhianat kuring, dina waktos sakral ieu kuring ningal anjeun, kuring ngarawat anjeun sareng kuring ngabeungkeut anjeun, Sareng pikeun getih anu dikubur ku Gusti urang Yesus Kristus, haténa pecah.

Bapa kuring anu leres, Anak sareng Roh Suci, Anjeun anu leres Gusti, ngantepkeun satru abdi pikeun nurut ka abdi anu teras-teras nurut ka bumi, sapertos putra anu anjeun sayang ogé angkat ka tangkal éta.

Kuring ningali musuh kuring datang, Kalayan leungeun-Na lemah sareng ditutupan, Sareng upami anjeunna naroskeun ka abdi rahayu anjeun, kuring moal pernah masihan ka anjeunna.

Abdi nyarioskeun ka anjeun gusti agung abdi sumping ka kuring, kalayan tobat sareng nyerah dina suku kuring, dikuasai, éléh sareng katumbar, supados anjeunna malire ku kakuatan anjeun.

Upami musuh kuring nyobian nyobian kuring, ngadominasi gusti abdi sareng henteu ngantepkeun anjeunna, upami anjeunna hoyong nyandak kaadilan kuring, kufur anjeunna pembela anu anjeunna tiasa gaduh. Abdi Yesus Kristus anu paling dipikacinta, sakumaha domba anjeun bakal aya dina kuring, sabab nalika musuh kuring ningali ayana kuring, sagala anu jahat anu kéngingkeun kuring, dipulangkeun deui ka anjeunna.

Amin.

Upami anjeun hoyong ngadominasi musuh, ieu mangrupikeun doa domba anu leres.

Sadayana anu nyolong katenangan urang, anu hariwang ka urang, ngajantenkeun urang kaseueuran atanapi ngajantenkeun urang ngarasa teu amanan nyaéta kaayaan anu ngadoakeun ieu tiasa urang ngontrol deui panca indra sareng karapihan urang. 

Ngahasaan penguasaan dina kaayaan anu mungkin timbul sareng sadayana jalma anu nyatakeun diri ka musuh urang tiasa ngadamel jauh bédana dina hasil tina kaayaan éta.

Aranjeunna tiasa janten musuh atanapi anggota kulawarga. Doa anu kuat ieu bakal ngabantosan urang ngajaga karapihan pikeun diri urang sareng dulur.

Naon waé kaayaan.

Dina cara anu sami, sadaya pangaruh négatip anu musuh urang ngalungkeun gencar sareng ambek-ambekan bakal dijauhkeun tina lingkungan urang.

Ngabersihkeun imah sareng usaha urang tina pangaruh anu saé nyaéta konci pikeun ngajaga kadali kana kajadian sareng kaputusan anu berkumandang di musuh urang.

Doa ti domba anu lemah lembut

Upami anjeun hoyong nenangkeun sareng ngagentoskeun bos anjeun, anjeun tiasa ngadoakeun naon waé kalimah di luhur. Anjeun kedah ngagentos nami anjeun.

Kadang bos urang kadang-kadang ngajantenkeun kahirupan urang rada rumit.

Dina kalolobaan kasus, ngantunkeun pagawéan sanés pilihan anu kedah diperhatoskeun sareng dina waktos ieu disarankeun pikeun ngalakukeun ieu bongan guna ngalilindeeun bos urang ku kituna ngirangan tekanan gawé.

Kaayaan gawé ieu biasana dirasaan di bumi sareng di sakuriling lingkungan dimana urang aya sareng peryogina supados urang tiasa ngabebaskeun diri tina getaran anu goréng sateuacan aranjeunna nyababkeun karuksakan ka batur anu caket.

Iman, tanggung jawab sareng saluhureun niat anu saé kedah aya mesin urang pikeun ngadamel doa naon sabab ngan ukur urang bakal nampi jawaban anu diperyogikeun. 

Naha kuring tiasa nyarios sagala doa?

Anjeun tiasa sareng kedah ngado'a sagala do'a.

Anu penting nyaéta doa anu domba lemah lembut parantos dido'a kalayan iman sareng seueur kapercayaan di jero haténa.

Langkung seueur doa: