Doa ka Parawan ti Fatima; Dina sagala kabutuhan anjeun tiasa ngawangun doa ieu. 

Kanyaah sareng kamurahan ti Virgin Mary di salah sahiji réa perwakilanna anu kuat pisan.

Anjeunna, salaku indung Gusti urang Yesus Kristus sareng sobat Allah, anu nyiptakeun sagala hal, tiasa memohon pikeun urang di sawarga sahingga kéngingkeun ni'mat atanapi mujijat anu urang butuhkeun pisan. 

Solat poean tiasa dilakukeun, babarengan sareng kulawarga, di bumi, kantor atanapi saderhana ngadamel kalimat spontan

Anu penting nyaéta ngalakukeun kalayan iman yakin yén anjeunna ngupingkeun ka urang sareng yén kami nyauran pitulung bakal ngabantosan. 

Sholawat ka Perawan Fatimah Saha Déwi Fatimah?

Sholawat ka Permaisuri Fatimah

Disebutkeun yén dina 1917, parawan katingal ku Francisco, Lucia sareng Jacinta anu katelah tilu pangangon tina Virgin Fatima.

Ieu kajadian di kota Portugis anu nganggo nami parawan anu sami.

Detil anu lengkep anu sanés ngeunaan carita ngawartoskeun yén malaikat anu katelah Angel de Portugal, komunikasi sareng angon alit sataun sateuacanna kalayan niat nyiapkeun aranjeunna pikeun penampilan parawan ieu.

Virgin nembongkeun tilu Rahasia ka angon ieu, anu saeutik demi saeutik ngungkabkeun aranjeunna ka mukmin anu sanés.

Perlu dipikanyaho yén dimungkinkeun diungkabkeun taun 2000 ku Cardinal Ángelo Sodano.

Kaleresan nyaéta saatos penampilan kahijina, Virgin of Fatima dituturkeun ku rébuan jalma anu percaya sapanjang waktos dunya, jalma-jalma anu meryogikeun kaajaiban sareng parawan ieu anjeunna parantos janten saksi satia kakuatanana.

Sholawat ka Permaisuri Fatimah

Wahai Virgin, Anjeun tampil sababaraha kali ka murangkalih; Abdi ogé hoyong ningali anjeun, ngadangu sora anjeun sareng nyarioskeun ka anjeun: Ibu, bawa kuring ka Surga.

Percaya kana cinta anjeun, kuring nyuhunkeun anjeun masihan Anak anjeun Yesus iman anu hirup, intelijen anu terang sareng nyaah ka anjeunna, kasabaran sareng rahmat ngabdi ka saderek-saderek kuring, sareng hiji dinten tiasa tiasa ngahijikeun sareng Anjeun di Surga.

Rama Kami, Salam Maryam sareng Maha Suci.

Indung kuring, kuring ogé nyuhunkeun sepuh ka anjeun, supados aranjeunna hirup babarengan; pikeun dulur kuring, kulawarga sareng babaturan, ku supaya hirup babarengan dina kulawarga sadinten tiasa urang resep sareng anjeun dina kahirupan anu langgeng.

Rama Kami, Salam Maryam sareng Maha Suci.

Kuring naroskeun anjeun dina cara anu khusus pikeun konvérsi para dosa sareng perdamaian dunya; pikeun murangkalih, supados aranjeunna henteu kantos ngabantosan pitulung ilahi sareng naon anu dipikabutuh pikeun awakna, sareng hiji dinten ngahontal hirup anu langgeng.

Bapa Kami, Salam Maryam sareng Maha Suci Duh Ibu, kuring terang anjeun bakal ngadangukeun, sareng anjeun bakal nampi kuring sareng ieu kumaha seueur sih kuring dipénta ku anjeun, pikeun kuring nyuhunkeun cinta anjeun ka Putra Isa anjeun.

Amin.

Indung kuring, ieu mangrupikeun putra anjeun, janten Ibu! Duh manis Pisan Mary, janten kasalametan abdi!

Sholat Virgin of Fatimah anu ajaib.

Dina kitab suci, bapa sawarga janji bakal ngajawab sadaya doa urang iraha aranjeunna dilakukeun kalayan iman sareng tina manah, nyaéta, kalayan ikhlas.

Dina kasus doa anu dituju ka Permaisuri Fatimah, janji ieu janten langkung kuat deui, sabab urang nyarioskeun perwakilan perawan anu sami sareng Maryam anu ibuna Yesus.

Disagigireun sadaya ieu, aya kanyataan yén Parawan ieu dipasihkeun ka tilu murangkalih sareng ti ditu ka jalma anu, sapertos urang, ngagaduhan kabutuhan sareng meryogikeun campur gaib dina kahirupan aranjeunna.

Teras urang tiasa percanten yén sakumaha anu kajantenan dina jaman baheula éta tiasa kajadian ayeuna ogé. 

Naon do'a doa Perma Fatimah?

Sholat Virgin of Fatimah tiasa seueur waé pikeun sababaraha waktos dina kahirupan urang, janten kakuatan doa henteu tiasa dugi ka hiji hal.

Teras urang tiasa ngucapkeun éta, sapertos sadayana doa, hiji ieu ogé tiasa ngabantosan di sawatara titik kami peryogina.

Naha pikeun nyageurkeun anu ajaib, pikeun panyalindungan atanapi kanggo pamundut naon waé, doa bakal salawasna ngaladénan. 

Jawaban panginten kedah lami dugi, kusabab rajin terang iraha ngaberkahan urang, anu penting henteu leungit iman sareng pastikeun yén doa ieu ogé ngeusian kedamaian di tengah badai anu urang alami sareng tiasa ngajantenkeun urang ngartos seueur hal anu Kami henteu ngartos sateuacanna. 

Iraha abdi tiasa ngado'a?

Solatna tiasa dilakukeun dina sagala cara, sanaos henteu ogé sok dikelompokeun. solat di kulawarga atanapi tujuan solat khusus.

Tapi, masing-masing bentuk ieu tiasa diatur ku sababaraha cara teras tiasa dilakukeun dina kelompok babaturan atanapi kulawarga.

Dina titik ieu aya jalma anu dina hiji waktos teu gaduh pangaweruh pikeun ngadamel doa khusus, dina hal ieu anjeun tiasa ngadamel saderhana, tulus kalayan iman kalayan iraha wae sareng tempat.

Ngaliwatan iman urang tiasa mastikeun yén parawan pasrah ka urang. 

Naha parawan ieu tiasa ngabantosan kuring?

Leres, iraha wae anjeun butuh.

Anjeunna salaku indung anu alus nungtun urang ka murangkalih sareng ngabulkeun anu ngaharepkeun dina ati urang.

Sababaraha jalma anu urang henteu terang tapi urang peryogi pisan. 

Anjeunna ngagaduhan iman dina solat ajaib ka Parawan Fatima.

Langkung seueur doa: