14 Ayat Alkitab pikeun Katolik ngora

Alkitab suci

Janten ngora sareng ngabaktikeun diri kana padamelan Gusti mangrupikeun hal anu leres-leres berharga, khususna dina waktos ieu nalika sadayana sigana langkung rumit. Nonoman terus-terusan robih sareng penting pikeun terang ayat-ayat Alkitab pikeun Katolik ngora anu aya dina pembuangan urang iraha waé urang peryogina. Teks kakuatan, dorongan,… baca leuwih

Senjata Allah

Alkitab suci

Naha anjeun terang armor Allah? Saperti dina perang, dimana prajurit merlukeun armor husus kayaning kutang bulletproof, helmets ngajaga sirah, pakarang jeung implements séjén. Di dunya spiritual, urang ogé butuh hiji armor nu ngajaga urang jeung mantuan urang nyanghareupan sagala adversity nu bisa datang ka jalan urang ... baca leuwih

Naon lambang Roh Suci?

Di gereja urang, seni agama, jeung solat liturgical, urang ngagunakeun rupa-rupa simbol pikeun ngagambarkeun Roh Suci, sakabéh nu asalna tina Kitab Suci. Ieu sababaraha lambang éta: Japati Seuneu Cai Awan Panguraian jeung minyak Kumaha Roh Suci digambarkeun dina Kitab Suci? Cai Roh Suci nyaéta… baca leuwih

Naon ayat ulang taun dina Kitab Suci?

Birthdays saukur nu pangalusna. Pesta, kaulinan, kueh, kado sareng anu dipikacinta ngahiji pikeun ngagungkeun tonggak penting dina kahirupan urang anu saé. Ieu mangrupikeun waktos kanggo émut yén kurnia kahirupan Gusti mangrupikeun kurnia anu pangageungna sareng unggal kahirupan berharga. Penting pikeun nyandak waktos pikeun… baca leuwih

Naon karajaan Allah sareng kaadilanana?

Karajaan Allah, disebut oge Karajaan Surga, dina Kristen, realm spiritual leuwih mana Allah reigns salaku raja, atawa minuhan di Bumi bakal Allah. Frase ieu sering muncul dina Perjanjian Anyar, dianggo utamina ku Yesus Kristus dina tilu Injil munggaran. Yesus nyarioskeun ka urang pikeun milarian heula Karajaan Allah (Mateus 6:33)… baca leuwih

Naon sifat-sifat Allah?

Anjeun terang batur ku ningali naon anu aranjeunna laksanakeun sareng hirupna sareng ngalakukeun hal babarengan. Kitu ogé ngeunaan Allah. Ngaliwatan Kitab Suci, tapi ogé ku doa sareng ibadah, anjeun tiasa kenal ka Gusti supados anu anjeun terang ngeunaan Anjeunna sanés ngan ukur pangaweruh téoritis, tapi… baca leuwih

Naon pesen tina pasemon ngeunaan bakat?

Sacara tradisional, pasemon ngeunaan talenta geus katempo salaku exhortation ka murid-murid Yesus pikeun ngagunakeun hadiah-dibikeun Allah maranéhna pikeun layanan Allah, sarta nyandak resiko keur kahadean Karajaan Allah. Hadiah ieu geus katempo kaasup kamampuhan pribadi (bakat dina harti sapopoé) ogé kabeungharan pribadi. Mateus,… baca leuwih

Sabaraha buku tina Kitab Suci Katolik?

Aya 73 buku dina Alkitab. 46 di antarana aya dina Perjanjian Old. Sésana 27 nyaéta Perjanjian Anyar. Ku tradisi apostolik yén gereja ngabédakeun tulisan mana anu bakal dilebetkeun kana daptar buku-buku suci. Daptar lengkep ieu disebut kanon Kitab Suci. Perjanjian Lama: Kajadian, Budalan, Imamat, Nomer,… baca leuwih

Ayat Alkitab ngeunaan Puji

Fokuskeun pikiran sareng haté anjeun ka Gusti kalayan ayat-ayat Alkitab ieu ngeunaan ibadah sareng pujian anjeun ningkat. Yesus nyarios yén urang kedah ibadah dina Roh sareng bebeneran, sareng ayat-ayat ieu bakal ngabantosan anjeun ngalakukeun éta. Jabur 75:1 Kami muji ka Gusti, muji ka Gusti, margi nami Gusti caket; jalma cacah karya Anjeun éndah. … baca leuwih

Ayat kakuatan

Dina mangsa kasulitan, Allah mangrupikeun sumber kakuatan urang. Anjeunna stabil sarta barudak na lumpat ka anjeunna pikeun panyumputan. Allah leuwih jangkung, leuwih badag, sarta nyadiakeun panyalindungan leuwih ti unggal gunung digabungkeun. Yesus teh batu mana kasalametan kapanggih. Milari anjeunna, tobat sareng percanten ka Anjeunna. Jabur 91: 2 Abdi bakal nyarios ka Gusti: Anjeunna mangrupikeun… baca leuwih

Naon jangji Allah dina Alkitab?

Teu aya jangji Allah dina Kitab Suci anu gagal. Aya Yosua 23:14, nu nyebutkeun: Teu aya hiji kecap anu gagal tina sagala hal alus anu dijangjikeun ku PANGERAN Allah anjeun ngeunaan anjeun. Éta kabéh geus kajadian pikeun anjeun; taya sahijieun anu gagal sarta Allah jangji hirup langgeng. Sareng aya janji deui… baca leuwih

Naon kahariwang dina Alkitab?

Sieun, hariwang jeung hariwang. Hiji haté hariwang beuratna lalaki handap, tapi kecap alus cheers anjeunna up (paribasa 12:25). Tong hariwang ngeunaan naon waé, anjeun ngan ukur kedah konsentrasi kana doa sareng petisi, kalayan sukur sareng nampilkeun petisi anjeun ka Gusti. Naon kahariwang spiritual? Gusti moal pernah ninggalkeun anjeun atanapi ngantunkeun anjeun. Naha anjeun teu gaduh… baca leuwih

tanda petik Alkitabiah pangalusna pikeun kawinan

Ayat-ayat Alkitab ngeunaan perkawinan méré Sadérék kasempetan pikeun ngébréhkeun pikiran jeung émosi Sadérék dina cara nu ngagambarkeun saha Sadérék, sanajan ekspresi parasaan Sadérék kurang. Teu aya kecap anu langkung saé tibatan firman Allah, sareng ngalebetkeun ayat-ayat Alkitab ngeunaan cinta ngabantosan anjeun nyarios… baca leuwih

Naon Alkitab nyebutkeun ngeunaan tato?

Diantara isu kontroversial di gereja kiwari nyaéta naon Alkitab nyebutkeun jeung hartina lamun datang ka tato, hiji subjék anu nangtang nunjukkeun yen aranjeunna geus jadi dinormalisasi dina budaya. Panghukuman Alkitab anu paling eksplisit ngeunaan tato muncul dina Imamat 19:28 anu nyarios: Ulah motong anjeun… baca leuwih

Naon kurnia Allah?

Sacara basajan, éta nikmat sareng kahadéan Allah ka urang. Ni'mat Allah anu gratis sareng teu dihargaan, sapertos anu diwujudkeun dina kasalametan jalma-jalma anu dosa sareng pasihan berkah. Gusti maparin rahmat ka sadaya umat manusa. Anjeunna masihan kaéndahan sareng kaajaiban alam anu urang sadayana tingali… baca leuwih

Ayat Alkitab ngeunaan Ibu

Naha indung anjeun biologis atanapi henteu, pastikeun awéwé anu paling penting dina kahirupan anjeun terang sabaraha anjeun bogoh ka anjeunna. Sareng upami anjeun kaleungitan indung, ayat-ayat ieu bakal ngeusian anjeun ku cinta anu dipasihkeun ka anjeun sareng anjeun moal pernah leungit. Tingali kana ayat-ayat Alkitab ngeunaan ibu-ibu, cinta sareng… baca leuwih

Naon panghampura numutkeun Kitab Suci?

Panghampura nyaéta tindakan ngabéréskeun hiji jalma anu ngalakukeun kalakuan anu salah. Dina Alkitab, kecap Yunani nu ditarjamahkeun ngahampura sacara harfiah ngandung harti ngantunkeun, saperti waktu hiji jalma teu menta mayar hutang. Yesus ngagunakeun babandingan ieu nalika ngajarkeun murid-muridna pikeun ngadoa: Hapunten dosa-dosa urang, sabab urang ogé ngahampura… baca leuwih

Ayat Alkitab ngeunaan Iman ka Allah

Seringna dina kahirupan nalika anjeun ngagaduhan kagagalan sareng kasieunan énggal, gampang kaleungitan harepan sareng iman. Anjeun heran naha Gusti gaduh rencana pikeun kahirupan anjeun sareng anjeun mimiti heran naha Gusti éta nyata sareng naha anjeunna paduli ka anjeun. Abdi hoyong ajak anjeun ku kabeneran yén Pencipta urang sareng… baca leuwih

Naon anu diajarkeun ku pasemon ngeunaan putra prodigal ka urang?

Perumpamaan ngeunaan dua putra tiasa dipendakan dina Mateus 21: 28-32. Putra kahiji nampik, tapi lajeng anjeunna taat sarta ninggalkeun. Dina konteks aslina, kecap prodigal nunjukkeun extravagance na recklessness, sarta ieu jadi pikeun putra bungsu. Dina adat Yahudi, warisan diwariskeun ti bapa ka anak ngan sanggeus… baca leuwih

awéwé hébat Alkitab

Ku harti, awéwé gagah téh kuat lamun datang ka nyanghareupan kaayaan susah. Aranjeunna yakin kana saha aranjeunna sareng naon anu aranjeunna percanten, sareng ku conto kawani, aranjeunna ajak batur janten gagah sareng ngadamel bédana. Sanaos seueur anu mikirkeun lalaki heula ngeunaan sosok anu kuat ieu, aranjeunna ogé ... baca leuwih

Ayat Alkitab ngeunaan Syukur

Syukur kedah janten lampah sapopoe. Kitab Suci nyarioskeun yén urang kedah bersyukur dina sagala kaayaan (1 Tesalonika 5:18). Urang geus dikaruniai kado bébas kasalametan jeung hirup langgeng! Baca ayat-ayat Alkitab ieu pikeun muhasabah sagala hal anu urang kedah syukuran. Milarian waktos anu tenang pikeun ngadoa sareng… baca leuwih

Ayat Alkitab pikeun barudak

Pikeun ngabantosan murangkalih diajar prinsip-prinsip sareng nilai-nilai dina kahirupan anu ku Allah hoyong aranjeunna nuturkeun supados nampi berkah-Na, jelajah ayat-ayat Alkitab ieu pikeun murangkalih. Muga-muga ayat-ayat ieu ngadorong murangkalih anjeun pikeun langkung paham kana diri sareng kanyaah Allah. Barudak mangrupakeun kado langsung ti Allah; … baca leuwih

ayat pikeun evangelize

Aya seueur ayat anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngabagi pesen Injil. Samentara sababaraha anu disebut pikeun palayanan evangelism full-time, urang sadayana disebut pikeun ngabagi Injil. Sababaraha ayat ieu mangrupikeun pitunjuk, sareng anu sanésna tiasa diapalkeun pikeun mere ilham anjeun nyarios kalayan wani ngeunaan naon anu parantos dilaksanakeun ku Gusti dina Kristus… baca leuwih

Naon ayat penyembuhan?

Hésé terang naon anu kedah dicarioskeun nalika nganjang ka jalma anu gering parna. Di hiji sisi, anjeun hoyong janten uplifting sareng positip. Anjeun hoyong ajak sobat anjeun teu nyerah perangna. Sareng anjeun badé masihan harepan yén anjeunna bakal pulih sareng cageur lengkep. Upami sobat atanapi anggota kulawarga anjeun Kristen, pertimbangkeun maca salah sahiji ieu… baca leuwih

Naon puasa dina Kitab Suci?

Puasa mangrupikeun disiplin anu dipiharep dina waktos Perjanjian Lama sareng Anyar. Puasa mangrupikeun cara alkitabiah pikeun leres-leres ngarendahkeun diri anjeun dina panon Allah. Hal ieu ngamungkinkeun Roh Suci pikeun nembongkeun kaayaan spiritual sabenerna anjeun, hasilna brokenness, tobat, sarta hirup robah. Puasa mangrupikeun disiplin spiritual. Éta sering aya hubunganana sareng… baca leuwih

Tanda kutip Alkitab ngeunaan kulawarga

Dina hal kulawarga, aya loba ayat Alkitab ngeunaan kulawarga. Hayu urang tingali sadayana kitab suci ieu ngeunaan kulawarga sareng kumaha éta tiasa mangaruhan kahirupan anjeun, sacara umum. Kulawarga mangrupikeun lembaga dasar masarakat anu ditunjuk ku Gusti. Éta dumasar kana perkawinan sareng diwangun ku jalma anu aya hubunganana, ngalangkungan… baca leuwih

Ayat pangjurung keur jaman susah

Aya kitu loba hal harrowing nyieun headline poé ieu, bisa jadi hésé mungkus sirah anjeun sabudeureun éta. Iraha gélo bakal tamat? Jalma-jalma anu hirup dina jaman Alkitab henteu muhrim kana kakejaman. Tapi seueur ogé anu terang karakter Allah: Bapa anu asih sareng pelindung anu gancang ngalilipur umat-Na. Anjeunna ngahibur aranjeunna teras… baca leuwih

Naon ayat cinta dina Kitab Suci?

Seueur jalma nyarioskeun cinta salaku jinis perasaan anu positif sareng subjektif. Alkitab nunjukkeun ka urang yén kanyaah Allah leuwih ti éta. Ieu kuat, éta langgeng, éta motivates polah Allah kasalametan. Kami ngumpulkeun sababaraha kutipan Alkitab anu bakal masihan anjeun gambaran ngeunaan kanyaah Allah ka urang: 1 Korinta 13: 4-5: Asih nyaéta sabar, cinta nyaéta… baca leuwih

tanda petik bibel pikeun rumaja

Rencana Allah pikeun kalolobaan nonoman Kristen nyaéta kawin sareng ngagedékeun murangkalih anu soleh. Dina waktu nu pas, Allah ngahudangkeun minat Sadérék kana lawan jenis. Pamuda pas pisan sareng éta sababna urang kedah ngamangpaatkeun unggal detik. Urang kedah ngainvestasikeun kahirupan urang dina naon anu leres-leres mangpaat bari urang séhat sareng ... baca leuwih

Ayat Alkitab Inspirational

Nyaho yén Allah ngajaga anjeun, khususna dina waktos susah, tiasa ngabantosan anjeun mendakan kakuatan pikeun hirup anu pangsaéna. Firman Allah gaduh cara khusus pikeun ngamotivasi sareng masihan kakuatan iraha waé urang peryogina, ngan ukur sababaraha ayat. Aya ayat nu bisa nepikeun kahayang nu peryogi. Jadi ngalungkeun... baca leuwih

Naon cinta Allah?

Asih Allah nyaéta karep-Na pikeun ngadukung, ngabéla sareng ngagungkeun kasucian-Na, ogé Putra-Na pikeun kanikmatan anu langgeng. Ayeuna, anjeun kedah ngadoakeun yén Gusti ngajantenkeun dinten anjeun janten momen anu gairah pikeun kasucian-Na, sadayana bakal robih sareng kalakuan ieu. Gusti urang affirms yén asih-Na nyertakeun urang sapopoé, ngajaga urang. … baca leuwih

Naon ayat pangjurung?

Aya sababaraha ayat Alkitab anu ngadorong, anu masihan harepan sareng kakuatan sapopoe. Teu sual naon nu disanghareupan ayeuna, Kitab Suci bisa ngajurung Sadérék pikeun nahan kahariwang ka Yésus jeung ngandel ka Yéhuwa: Timoteus 1:7 Yohanes 16:33 . Yohanes 14:27 NIV Kolosa 3:15 Jabur 46:11 Ulangan 31:6 Jabur 27:1 Tesalonika… baca leuwih

Naon hartina Bapa Kami?

Ieu ngandung harti yén ngaran Allah téh suci jeung husus. Sanajan Allah hayang urang nyebut Mantenna Bapa urang, Mantenna tetep mahluk nu pangluhurna sarta kudu dihormat sarta dihormat. Saterusna, bagian tina kalimah nyebutkeun yen Karajaan Allah datang jeung nu bakal dilakukeun di bumi, sakumaha anu kasebut di sawarga. … baca leuwih

Naon nami sareng gelar Roh Suci?

Dinten ieu kami nampilkeun ka anjeun sababaraha nami sareng katerangan anu dianggo ku Kitab Suci pikeun Roh Suci: Pangarang Kitab Suci: ( 2 Petrus 1:21; 2 Timoteus 3:16 ) Panglipur, Pangagung, atanapi Penasehat: (Yesaya 11:2; Yohanes 14:16; 15:26; 16:7) Dosa Panobah: (Yohanes 16:7-11) Deposit/Segel/Sewa: (2 Korinta 1:22; 5:5; Epesus 1:13-14) Pituduh: ( Yoh. 16:13 ) Jalma anu percaya: (Rum… baca leuwih

Naon Roh Suci jeung kado-Na?

Roh Suci nyaéta kakuatan Allah dina aksi, kakuatan aktip-Na. Dina ayat Mika 3: 8; Lukas 1:35, nyebutkeun yen Allah ngutus roh-Na ku projecting tanaga-Na di mana waé pikeun ngalaksanakeun kahayang-Na. Dina Alkitab, kecap roh ditarjamahkeun tina kecap Ibrani ruʹach sareng kecap… baca leuwih

Naon aranjeunna sarta naon anu Beatitudes?

Beatitudes nyaéta dalapan berkah anu dicaritakeun ku Yesus dina Khutbah di Gunung dina Injil Mateus. Masing-masing proklamasi siga paribasa, teu aya narasi. Di handap ieu mangrupakeun beatitudes: Bagja jalma miskin di roh, pikeun maranéhanana nyaéta Karajaan Sawarga. Jalma anu ceurik, sabab bakal comforted. Rahayu anu… baca leuwih

Ayat 12 Alkitab pikeun pernikahan sareng kawinan

Alkitab suci

Nikah langkung seueur tibatan hajatan anu sederhana, éta mangrupikeun kalakuan spiritual dimana dua jalma mutuskeun pikeun ngahijikeun kahirupan di payuneun Allah sareng seueur saksi kalayan tujuan hirup babarengan sareng anu dipikacinta unggal dinten dugi ka maotna misahkeun aranjeunna. Di dunya dimana cerai aya di ... baca leuwih

Ayat 11 Alkitab ngeunaan cinta Gusti

Alkitab suci

Aya ayat-ayat Alkitab ngeunaan cinta Allah anu bakal pikaresepeun pikeun terang upami urang aya dina milarian cinta anu leres. Manusa ngagaduhan kabutuhan anu ageung pikeun ngarasa dipikacinta sareng ieu mangrupikeun hal anu tetep ti generasi ka generasi. Henteu paduli sabaraha umur anjeun, kabutuhan pikeun mikanyaah sareng, utamina, pikeun… baca leuwih

Ayat 13 wanda: Kanggo waktos anu hese

Alkitab suci

Sadaya mahluk hirup rawan momen kasusah, naha alatan gering, masalah kulawarga atawa kaayaan sejenna nu bisa timbul. Dina momen-momen éta urang tiasa ngandelkeun sababaraha ayat pangjurung pikeun waktos susah anu parantos ditulis dina kitab suci pikeun urang pas ... baca leuwih

The kado ti Roh Suci

Alkitab suci

Pikeun terang naon kurnia Roh Suci, anjeun kedah ningali dina kitab suci pikeun surat anu ditulis ku Rasul Paulus ka urang Korinta. Di dinya, khususna dina bab 12, ti ayat 8 dugi ka 10, unggal kado ditetepkeun. Hadiah mangrupikeun kado anu urang tampi, upami kado… baca leuwih

Anak anu prodigal

Alkitab suci

Pasemon ngeunaan Putra Prodigal kapanggih dina Kitab Suci dina Injil numutkeun Saint Lukas dina bab 15 ayat 11 nepi ka 32. Aya carita bapana nu boga dua putra nu bungsu mutuskeun nanya naon pakait jeung warisan na. . Lalaki ngora ieu bade ... baca leuwih

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes