Janten kreatif sareng tetep kabuka, kemungkinan anjeun henteu aya tungtungna.

Hartosna kartu tarot «The Magician»

Sacara tradisional, Pesulap nyaéta jalma anu tiasa nunjukkeun sihir praktis - sapertos dina penyembuhan, ritual transformatif, transmutasi alkimia, biaya jimat, sareng anu sapertosna. Penyihir modéren nyaéta saha waé anu ngalengkepan sirkuit antara langit sareng bumi; saha anu nyiar ngaluarkeun emas ketuhanan dina dirina.

Dina kalahiran Tarot, malah dukun kado anu sanés ulama ditahbiskeun dianggap liga sareng jurig! Alesan anu jelas, anjeunnagaris antara nipu panon ku cangkéng leungeun sareng ngeusi dunya kalayan wasiat gaib, henteu jelas dibédakeun dina mimitina kartu tarot.

Gambar tina Waite ti El Mago salaku ritualis nyalira komunikasi sareng roh elemen - sareng susunan simbol anu resmi - mangrupikeun tanda kabébasan anu urang gaduh dina jaman modéren pikeun nyatakeun kabijakan spiritual urang tanpa sieun dibales. Huruf pangkolotna henteu pernah jelas ngeunaan naon anu dilakukeun ku tukang sihir. Nyaéta langkung saé tetep imajinasi anjeun muka sareng kartu ieu. Visualisikeun diri anjeun nunjukkeun hal anu unik, dipandu ku kakuatan épolusi anu muncul sacara spontan ti jero jiwa anjeun.

Bewara
Percanten kana inspirasi anjeun. Anjeun langkung pinter tibatan anu disangka.

Sarankeun tindakan anu bakal nyaluyukeun naon anu anjeun pikahoyong sareng anu ayeuna tiasa dilakukeun.

Percanten kana kreativitas bawaan anjeun. Tukang sihir nyarankeun anjeun pikeun masihan sipat naroskeun sareng pikiran asosiasi gratis anjeun seueur rohangan pikeun ngajalajah masalah éta. Kalakuan siga anjeun élmuwan kabuka sareng panasaran. Ngaliwatan prosés ieu, anjeun tiasa nyandak freshness sareng kajelasan kana kaayaan anu duanana merangsang sareng ngatalisan.

Anjeun teu kedah ngartos sadayana sacara inteléktual. Salajengna, intuisi nyaéta Ace anjeun nepi leungeun baju anjeun. Bales spontan naon anu leres di payuneun anjeun. Teu aya alesan pikeun nahan. Dorongan alami na anu persis naon anu diperlukeun, sareng gaya naif na anggun bakal ngabantosan ngarareunah.

Digantelkeun dina: