Upami anjeun milari anu pangsaéna solat ajaib sabab anjeun kedah ngadamel doa anu penting pisan ka Pangéran, atanapi kusabab anjeun ngan saukur hoyong hatur ka anjeunna pikeun berkah anu teu aya watesna anu dipasihkeun anjeun unggal dinten, anjeun parantos dugi ka tempat anu leres.

ajaib-solat-2

Datang ka sisi kuring, Roh Kreatif, sareng nganjang ka jiwa hamba satia anjeun dina momen anu sesah ieu.

Doa Anu Ajaib

La solat ajaib Éta mangrupikeun hal anu lumangsung dina momen anu paling hese, dimana kakuatan urang henteu masihan langkung seueur sareng kebanjiran négatip urang, éta sababna urang nganggo do'a-doa ieu, pikeun nyungkeun kakuatan ka Gusti, nempatkeun sadaya iman sareng pangharepan ka anjeunna.

Rahmat Gusti salawasna ka sadayana jalma anu taat anu ngadoa ka Gusti Nu Maha Suci. Henteu janten masalah kaayaan dimana urang mendakan diri, sabab ku mantelna, anjeunna nutupan sadaya pujian urang. The solat ajaib Éta ditujukeun langsung ka Pangéran atanapi ka santo khusus, sahingga anjeunna tiasa ngadoa pikeun urang, yén anjeunna masihan kami kakuatan pikeun terus merjuangkeun.

Sanaos do'a utami diarahkeun ka Anu Nyiptakeun, dina tulisan ieu anjeun ogé tiasa mendakan do'a anu ajaib anu ditujukeun ka para wali sareng parawan, janten urang tiasa ngamangpaatkeun sagala rahmat sareng kamurahanana. Penting pisan pikeun urang émut yén maca doa henteu ngan ukur ngeunaan ngucapkeunana, tapi ngeunaan ngaraoskeunana sareng nganyatakeunana sareng urang sadayana, pikeun ieu diperyogikeun pikeun nunjukkeun sadaya iman sareng pangharepan urang, nyatakeun sadaya kahoyong sareng pamundut ka Gusti.

Doa anu pangsaéna, anu saéstuna ngajantenkeun hiji solat ajaib atanapi sakti, mangrupikeun anu dilakukeun kalayan leres-leres handap asor sareng dédikasi. Sanés sanés ngeunaan meremehkeun diri atanapi ngarawat diri anjeun salah, henteu ti éta, éta ngeunaan muka parasaan anjeun ka Gusti, nampi wasiat anjeun, tanpa hariwang atanapi neken diri sorangan. Nalika anjeun ngalakukeun ieu, anjeun mastikeun yén Rama Langgeng ngagaduhan rencana anu paling saé pikeun kahirupan anjeun pikeun anjeun. Ménta anjeunna ngalakukeun kahoyong na sanés anjeun, maka anjeun tiasa nganyatakeun sadaya kahoyong ka anjeunna.

Nalika ngadamel solat ajaib Anjeun kedah masihan sadaya karesahan sareng kateupastian ka Gusti, ogé iman anjeun, pikeun nempatkeun diri ka panangan Gusti sareng ngalaksanakeun kersa-Na. Gusti Allah bakal ngantunkeun anjeun kana jalan anu parantos Anjeunna pasihkeun pikeun anjeun, tapi pikeun ieu anjeun kedah ngupingkeun kahoyong batin sareng mendakan rahmat Gusti dina saluruh mahluk anjeun. Pilari yén pikiran anjeun masihan jalan kana kahoyong haté anjeun sareng anjeun tiasa nyiptakeun jinis rencana pikeun nuturkeun pesen Ilahi éta.

Nyarioskeun do'a anu ajaib

Sakumaha urang parantos terang, urang tiasa langsung ngadoa ka Gusti Nu Maha Suci, sabab urang ogé tiasa neneda ka wali khusus pikeun masihan kaajaiban anu dipikahoyong. Dihandap ieu kami bakal nunjukkeun sababaraha do'a ka Gusti sareng para wali. Anjeun ogé resep: Doa ka Saint Jude Thaddeus pikeun digawé

Do'a anu ajaib ka Gusti

'' Gusti Nu Maha Suci, Anu Nyiptakeun langit sareng bumi; Anjeun anu parantos masihan kado hirup sareng parantos ngeusi kami kabagjaan tiasa muji Anjeun; yén anjeun nunjukkeun kaasih anjeun anu teu aya watesna.

Dinten ieu kuring sumping ka payuneun anjeun, Rama Langgeng, dina raraga nyungkeun kasaéan sareng kaasih anjeun: Kuring nyungkeun anjeun henteu kéngingkeun naon-naon anu ngarugikeun kuring, kuring atanapi kulawarga. Pitunjuk urang sareng welas asih ka kami. Amin. ''

Do'a anu ajaib pikeun ngadeukeutan ka Gusti

"Gusti, dinten ieu kuring aya di dieu, sateuacan ayana Suci anjeun, muja sareng ngagungkeun anjeun. Abdi sujud ka anjeun Rama, ngaku anjeun salaku cahaya sareng kasalametan kuring. Abdi bogoh ka anjeun sareng percanten pisan ka anjeun. Anjeun anu sok aya di sisi kuring sareng anu henteu pernah ngantunkeun kuring, anu dina saat-saat kuring ragrag teras-terasan angkat ka abdi.

Dinten ieu kuring nyaritakeun yén kuring henteu aya nanaon tanpa anjeun Pangéran Gusti, sabab anu kuring gaduh sabab anjeun parantos masihan ka kuring. Kalayan anjeun infinito cinta kuring tiasa ngalakukeun sadayana, nyanggakeun kuring ngalih ka anjeun sareng ngahapus sagala halangan tina jalan kuring. Kuring miharep cinta anjeun tetep aya dina jero haté kuring.

Puji anjeun Rama, Putra sareng Roh Suci. Datang ka kuring, bantosan kuring janten conto bakti ka babaturan sareng kulawarga, mugia kecap kuring janten kecap anjeun sareng mugia kersa anjeun jadi milik kuring. Kalayan anjeun kuring tiasa kuat, kuring gaduh perdamaian sareng teu aya anu nyingsieunan kuring. Amin ''

ajaib-solat-3

Rahmat Gusti salawasna hadir pikeun ngabantosan sadaya jalma anu satia anu ngaluuhan solat dina nami-Na.

Do'a anu ajaib pikeun nyungkeun gusti pikeun penyembuhan anggota kulawarga

"Gusti Anu Maha Kawasa, anjeun anu ningali ka kuring ku panon anu welas, anu dina panangan anjeun tiasa nempatkeun masalah, kahoyong sareng harepan urang kalayan kapercayaan anu teu aya watesna.

Anjeun, Anu Nyiptakeun jagat raya, tukang ngarobih haté anu sesat sareng sesat. Dinten ieu kuring naroskeun ka anjeun pikeun mulangkeun kaséhatan anggota kulawarga kuring anu berharga, pikeun nyalametkeun anjeunna tina kajahatan anu dahsyat anu nandangan anjeunna.

Janten sumber penyembuhan, banjir sumanget na balikkeun kaséhatan pikeun hamba hina ieu peryogi. Abdi naroskeun ieu nganggo nami Rama, Putra sareng Roh Suci. ''

Do'a pangubaran anu ajaib

'' Dinten ayeuna kuring nyungkeun Saint Anthony ti Padua; ka anjeun Maria Suci Anu Maha Suci; Abdi nyungkeun ayana anu welas asih anjeun Yesus Kristus, supados aranjeunna janten syafaat pikeun kuring payuneun Gusti Rama Anu Maha Suci.

Dinten ieu kuring nyungkeun bantosan kuring dina momen siksaan ieu, kusabab kuring henteu séhat pisan, kuring peryogi bantosan anjeun pikeun tiasa bangun sareng meunang kameunangan tina kasangsaraan ieu.

Kuring, anu salami hirup abdi parantos nunjukkeun kasatiaan bakti kuring, dinten ieu kuring nyungkeun anjeun kalayan pangarep-arep anu paling hébat pikeun ngabantuan kuring dina jam-jaman karusakan. Kuring terang yén ku bantosan anjeun kuring bakal tiasa kéngingkeun deui kakuatan kuring. Amin ''

Kasus anu ngadesek, do'a ka Santo Rita

"Oh Saint Rita! Dinten ieu kuring sumping ka anjeun, supados anjeun kéngingkeun kuring ayana anu murni. Dinten ayeuna haté kuring teu leupas sareng asa gedé pisan.

Kuring datang ka anjeun sabab kuring terang yén ngalangkungan anjeun kuring tiasa nenangkeun jiwa kuring. Ka anjeun nona, anjeun anu terang ngeunaan kasusah, waktos ieu kuring masihan anjeun masalah kuring sareng sadaya cinta kuring.

Supados anjeun tiasa masihan kuring leyuran pikeun masalah anu ngabanjiri kuring pisan. Ka anjeun putri Gusti, kuring masihan anjeun nyeri kuring pikeun nyorot jalan kuring. Amin. ''

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis do'a anu ajaib, kuring ngajak anjeun nonton pidéo ieu: