Doa ka Saint Charbel. Konon St Charbel tiasa masihan pangarep-arep deui ka hiji ibu ngora anu kaserang panyawat anu dahsyat. Sejarah nyarioskeun ka urang yén awéwé ieu kaleungitan iman sareng yén dina hiji dinten padidén hiji padamelan masihan anjeunna doa ka jalmi suci pikeun mantuan Anjeun sareng masalah kaséhatan anjeun.

Tapi, awéwé éta yakin yén teu aya anu ngadangukeun do'a, dina usaha pamungkas, ayeuna ampir teu aya kakuatan, anjeunna ngangkat doa ieu sareng nampi mukjijat anu anjeunna nungguan pisan. 

Kuat, kuat sareng hiji-hijina alat kami dina waktos anu nalika ngarepkeun sigana ngaleungit, doa téh sagala rupa deui.

Doa ka Saint Charbel

Doa ka Saint Charbel

Sateuacan ngado'a doa kanggo Saint Charbel urang kedah ningali saha santo ieu.

Nyaritakeun carita yén jenengna na Youssef Antoun Makhlouf sareng lahir di kota Libanon di 1828.

Anjeunna ngahaturanan dirina pikeun agama, masihan dirina awak sareng jiwa sareng dikenal salaku Maronite sareng nalika anjeunna lebet kana salah sahiji biara ieu anjeunna nampi nami Charbel sareng di 1859 anjeunna diangkat janten imam.

Ti dinya Anjeunna nuluykeun hirupna ditumpes sampurna pikeun iman na, hiji Gusti, na garéja y doa l. Ahli daék sabda anu ogé traumatologist. 

Pikeun genep belas taun anjeunna cicing di konvénsi San Marón sareng poho ngeunaan kulawarga, bumi, babaturan sareng bumi na.

Dina waktu maotna, sababaraha urang nyebatkeun yén tina kuburanna, anu perenahna di kuburan biara na sami, lampu héran medal, fenomena anu tetep sababaraha dinten.

Dina kahirupan kuring ngagaduhan kado penyembuhan anu dipasihkeun ku Gusti sareng saatos anjeunna maot anjeunna terus nyageurkeun jalma-jalma.

Anu percanten mimiti ngadatangan kuburanna saatos hiji dinten nalika anjeunna dicabut kusabab lampu, aranjeunna sadar yén kulitna ngésang sareng getih ngalir tina awakna.

Saprak harita aya seueur jalma anu nampi penyembuhan ti kasakit serius.

Doa ka Saint Charbel kanggo kasus anu hese

Duh Gusti anu mulya, rahayu Saint Chharbel,
ditelepon ku Allah pikeun hirup di kasepian.
nganut pikeun cinta ngan ukur ka Anjeunna,
sareng éta kalayan kasabaran sareng kerentuhan,
sareng diideuan ku cahaya Eucharist,
anjeun ngalaksanakeun salib ku ka kasabaran sareng abandonment,
nyaangan jalan kami sareng iman hébat anjeun,
sareng napas anjeun nguatkeun harepan urang.
San Barbara putra tercinta Allah,
yen dina pertapaan, terpisah tina sagala hal di bumi
sareng kamiskinan otentik sareng hina,
anjeun ngalaman nalangsara awak sareng jiwa
ngalebetkeun langit kaluhurna,
ngajarkeun urang pikeun mingpin kasusah hirup
kalayan sabar sareng wani
sareng nyalametkeun kami tina sagala musibah
Anu urang moal tahan
Saint Barbara, suci suci
sareng syafaat anu kuat sadayana anu peryogi,
Abdi sumping ka anjeun kalayan percaya diri haté
nyuhunkeun bantosan sareng perlindungan anjeun dina kaayaan susah ieu,
Abdi nyuhunkeun anjeun kersa mugia rahmat
anu abdi peryogi pisan ayeuna
(ngadamel nyuhunkeun)
Hiji kecap ti anjeun pikeun kadeudeuh anjeun, Yesus kasalib
Juru Salamet sareng Panebus kami,
Éta cukup pikeun Anjeunna gaduh rahmat ka kuring
sareng ngabales gancang kana pamundut abdi.
Gagah Saint Barbara,
anjeun anu resep pisan ka Eucarist Suci,
yen anjeun tuang kana Firman Allah
dina Injil Suci,
anu anjeun pasihan sagala rupa
anu bakal misahkeun anjeun tina bogoh ka Yesus Kristus anu Nembangkeun
sareng ka Ibu Rahayu Na, Virgin Mary,
entong tinggalkeun kami tanpa jalan anu gancang,
sareng ngabantosan urang pikeun terang Yesus sareng Mary beuki seueur,
ku kituna iman urang naek,
ngawula ka anjeun langkung saé teras ngadangu sora Gusti,
sareng minuhan wasiatna tur hirup dina kanyaah-Na.
Amin.

Tina kasus anu dipikanyaho indung ngora anu nampi kaajaiban nyageurkeun nalika anjeunna nyangka yén henteu aya harepan, Saint ieu parantos na sacara ajaib pikeun kasus anu hese, anu mangrupikeun pamikiran anu henteu ngagaduhan solusi.

Ajaib sanajan saatosna, kusabab zat anu oily anu kakuatan penyembuhan asalna tina awakna.

Garéja Katolik ngajaga cairan ieu sareng disebat paninggalan Sn Charbel, anu suci tina kasus susah. 

Doa ajaib ka Saint Charbel pikeun cinta 

Bapa Charbel anu dipikacinta, anjeun anu bersinar lir bintang anu nyinar di langit Garéja, nyaangan jalan kuring, sareng nguatkeun harepan abdi.

Kuring nyungkeun kurnia pikeun (…) Ménta syafaat pikeun kuring sateuacan Gusti anu disalib, anu anjeun teras-terasan muja. Oh! Saint Charbel, conto kasabaran sareng tiiseun, syafaat pikeun kuring.

Oh! Gusti Gusti, Anjeun anu parantos nyucikeun Saint Charbel sareng parantos ngabantosan anjeunna nyandak salib-Na, pasihan abdi wani nahan kasusah hirup, kalayan sabar sareng nilar ka kersa suci Anjeun, ngalangkungan syafaat Saint Charbel, ka Anjeun janten rahmat salamina ...

Oh! Karep Bapa San Charbel, kuring kéngingkeun anjeun kalayan percaya diri haté.

Sangkan ngalangkungan syafaat anjeun anu kuat di payuneun Gusti, anjeun maparin rahmat anu kuring nyungkeun ti anjeun ...

(nempatkeun pesenan anjeun pikeun cinta)

Tunjukkeun deui sayang anjeun sakali deui.

Oh! Saint Charbel, kebon kabudayaan, syafaat pikeun kuring.

Oh! Gusti, Anjeun anu parantos maparin St. Charbel kaasih sareng nyarupaan Anjeun, bantosan abdi pikeun pitulung anjeun, tumuwuh dina kabiasaan Kristen.

Kasih kaasih kuring, sahingga kuring muji salamina.

Amin

HeraldsChristCR

Naha anjeun resep kana bongan Miraculous ka Saint Charbel pikeun cinta?

Anjeunna mundur tina cinta pasangan, kulawarga sareng réréncangan pikeun masihan dirina cinta anu langkung murni sareng gairah pikeun Gusti.

Ieu naha St. Charbel ogé dilakukeun petisi cinta, margi anjeunna langkung ti saha anu terang cinta ka Allah nyaéta cinta murni anu aya.

nulungan  ngajawab kasus susah dina kulawarga sareng pikeun tiasa milari cinta anu leres, ieu henteu langkung seueur sabaraha harepan anjeun atanapi upami sadayana parantos kaleungitan, anjeunna ahli dina hal anu mustahil.

Doa Saint Charbel pikeun anu gering 

Oh! Suci Diawalan.

Anjeun, anu nyéépkeun umur anjeun dina kasepian, dina padepokan anu hina sareng mundur.

Anu anjeun henteu dipikirkeun dunya atawa dina kabagjaan aranjeunna.

Anu anjeun ayeuna linggih di sisi katuhu Gusti Rama.

Kami nyuhunkeun anjeun ngahalangan pikeun kami, ku kituna Anjeunna ngalangkungan rahayu anu rahayu sareng ngabantosan urang. Cahaya pikiran urang. Ningkatkeun iman urang.

Nguatkeun kersa kami pikeun neraskeun doa sareng pangémutan urang sateuacan anjeun sareng sadaya umat suci.

Duh Saint Charbel! Ngalangkungan syafaat anu kuat, Gusti Bapa ngadamel mujijat sareng ngalaksanakeun kaajaiban gaib.

Éta nyageurkeun anu sakit sareng mulihkeun alesanna ka anu diganggu. Anu ngembarkeun payuneun éta buta sareng gerakanna nuju lumpuh.

Gusti anu Maha Kawasa, tingali kami kalayan rahmat, mikeun rahmat anu kami panjaluk ka anjeun, pikeun syafaat anu kuat Saint Charbel, (Di dieu ngadamel pamundut) sareng ngabantosan kami pikeun ngalakukeun hadé sareng nyingkahan ka jahat.

Kami nyuhunkeun syafaat ka sadaya waktos, khususna dina jam maot urang, Amin.

Bapa urang, Hail Mary sareng Gloria Saint Charbel ngadoakeun kami.

Amin

Maké kauntungan tina kakuatan doa anu ajaib ka St Charbel pikeun anu gering sareng naros pikeun kahadean.

Saint Charbel disahkeun sareng teras dikononisasi saprak rébuan kasus mujijat di dunya disababkeun ku anjeunna.

Tina mukjijat kahijina anu anjeunna nunjukkeun yén kurnia anu sakali dikirim ka anjeunna henteu acan ngantunkeun awakna bahkan sabada maot anu sami.

Doa St. Charbel pikeun anu gering sacara ajaib, garéja Katolik ngajaga kasaksian tina puluhan mukmin anu ngaku parantos milari mujijat ti St Charbel sareng unggal dinten aranjeunna nambihan seueur carita jalma anu parantos nampi sareng nguatkeun iman sabab salah sahiji kajadian anu ajaib ieu.

Doa anu ajaib pikeun digawé

'Gusti Yesus, panganteur dina sagala masalah anu sesah, milarian padamelan di mana kuring minuhan diri salaku manusa sareng kulawarga kuring henteu cukup kakurangan dina sagala aspek kahirupan.

Terus éta sanaos kaayaan sareng jalma-jalma anu parah.

Anu di anjeunna mah kamajuan kuring sok ningkatkeun kualitas hirup kuring sareng ngaraosan kasehatan sareng kakuatan.

Sareng unggal dinten kuring nyobian janten manpaat pikeun anu aya di sakuriling kuring sareng kuring janji nyebarkeun bakti anjeun salaku ungkapan rasa syukur kuring pikeun ni'mat anjeun. '

Amin.

Doa ieu Saint Charbel pikeun padamel anu pohara kuat!

Dina kasus perburuhan anjeun ogé tiasa angkat ka santo ieu anu tiasa ngabantosan kami pikeun méréskeun kaayaan anu rumit.

Kaayaan sesah dina kahirupan damel tiasa janten kasus dimana solusi pangsaéna bakal kaluar sareng drift tanpa padamelan.

San Charbel tiasa ngabantosan urang tina sagala salah paham, anu biasa dina lingkungan pagawéan, naon waé tingkat kasulitan. 

Solatna anu kuat sareng dina kasus-kasus damel ieu disarankan pikeun ngalakukeunana sateuacan ngamimitian beurang anu masihan, ku cara kieu éta vibes anu badé pindah sareng perilaku tiasa dikendalikan supados upami kaayaan anu timbul éta tiasa ditangani ku jalan anu pangsaéna. .

Langkung seueur doa: