Sholat ka San Alejo éta dilakukeun nalika urang kedah nempatkeun jarak antara kami sareng jalma sanés kusabab nalika éta nyerah anjeunna ngabutuhkeun kaputusan pikeun ngaleungitkeun anjeunna ngalakukeun kitu tanpa ningal deui.

Doa anu ngeusi kakuatan sareng masihan urang ngarobih tina jalma anu henteu ngalakukeun urang saé atanapi anu ngirimkeun énergi anu nég ka urang. 

Dina cara anu sami doa ieu tiasa dilakukeun pikeun ngahapus sababaraha silaturahim négatip ti dulur anu deukeut pisan.

Mangrupikeun alat anu ngabantosan urang pikeun ngajaga katertiban di bumi sareng iman anu ningkat unggal dinten

Saha San Alejo? 

Sholat ka San Alejo

San Alejo, anu dina kahirupan mangrupikeun pembela na Iman Kristen. Anjeunna hirup hariwang ngeunaan ngajarkeun prinsip-prinsip dasar iman. Penderita sareng ditolak ku sababaraha tapi guru hébat ti batur.

Teu aya anu terang dugi ka tanggal lahirna sareng ayeuna anjeunna dikenal salah sahiji Santo anu ngabantosan urang ngarengsekeun kaayaan pribadi anu sesah.

Jalma anu sanggup ninggalkeun kabeungharan sareng kulawarga demi Kristus, imanna anu henteu tiasa digugah ngadukung anjeunna nalika anjeunna jalan-jalan tanpa hateup atanapi rezeki tapi kalayan tujuan anu kuat pikeun mekarkeun karajaan Allah ku ngahutbah pangandika-Na ka sadayana dunya

Anjeunna ngahususkeun diri khususna ka murangkalih, Ngajarkeun aranjeunna firman Allah salaku tukeran pikeun sakedik tuangeun. Hiji conto pikeun nuturkeun tina segi cinta sareng dédikasi kana iman.

Doa ka Saint Alexius pikeun ngusir jalma jauh 

Duhkaulah Saint Alexius
Penting pisan conto cinta
Anu anjeun dilayogkeun ka sadayana anjeun bari henteu kedah ngarep-ngarep nanaon
Kami sumping ka ngaberkahan anjeun
Sareng nunjukkeun ka urang bakti
Kusabab kalayan hina anjeun, sareng pasrah, anjeun kéngingkeun kanyaah ka Gusti
Duhkaulah Saint Alexius
Dinten ayeuna kuring sumping ka anjeun
Kusabab anjeun ngajauhan ti kuring anu teu pikaresepeun, anu nyababkeun kuring nyeri pisan
Ngan sakumaha anjeun leumpang jauh ti kolot anjeun
Pikeun bisa tumuwuh sacara rohani
Kaluar tina kahirupan kuring ka (ngaran jalma), ku kituna anjeun tiasa hirup tengtrem
Duhkaulah Saint Alexius
Ajar kuring sakedik tina cinta anu anjeun pasihkeun ka tatangga
Supaya diajar tolér
Pikeun jalma anu henteu pikaresepeun, sareng urang moal tiasa nyandak duaan
Duhkaulah Saint Alexius
Anjeun anu aya di sisi katuhu Gusti
Abdi nyuhunkeun anjeun ngahalangan pikeun kuring di hareupeun panon anjeun
Pikeun mendakan kurnia di hareupeun kuring
Nyababkeun kuring jalma anu langkung hadé
Sareng abdi tiasa ngaberkahan kahirupan kuring
Jeung ngajadikeun kuring sakedik bahagia
Kusabab ngabagi sareng jalma ieu mangrupikeun kahirupan anu leres
Hatur nuhun San Alejo kaberkahan
Kanggo ngadangukeun doa abdi
Sareng abdi nawiskeun bantosan saratna ..

Naha anjeun resep doa San Alejo pikeun ngusir jalma jauh?

Ngaluarkeun diri ti hiji jalma tiasa, dina sababaraha kasus, tindakan rumit pikeun ngalaksanakeun sareng aya kaayaan anu ngakibatkeun urang janten caket kana jalma-jalma anu ku urang henteu karep.

Ieu sababna doa ieu langkung kuat sabab ngabantuan urang janten jalma anu ngantunkeun urang sacara sukarela.

Gawéna upami urang ngalakukeun éta pikeun kauntungan urang sapertos dina kasus anggota kulawarga, sapertos murangkalih, anu sering nyababkeun silaturahim anu henteu saé sareng, sateuacan karusakan henteu tercabut, langkung saé naroskeun ka San Alejo pikeun ngajaga éta jalma

Sholat San Alejo pikeun misahkeun jalma sareng pencinta 

San Alejo, anjeun anu gaduh kakuatan pikeun ngaleungitkeun sadaya maksiat anu ngurilingan anu dipilih ku TUHAN, kuring naroskeun ogé ngajauhan diri ... (Sebutkeun ngaran pasangan anjeun)

Ti… (Nyebutkeun nami kakasihna) Kuring nelepon anjeun, kuring ngajak anjeun ngauihkeun anjeun, ka… (Sebutkeun nami kakasihna) Bawa anjeunna (atanapi) ka daérah hilap, Mugia anjeunna henteu kantos nyebrangan deui jalur… (Sebutkeun nami pasangan anjeun).

Sapertos aliran cai ngaji, janten lumpat ka ... (Sebutkeun nami pasangan anjeun) Ti ... (Sebutkeun ngaran kekasih anjeun) Salilana.

Ngan dugi deui sumping ... (Sebutkeun nami kekasihna) Pikeun kahirupan ... (Nyebutkeun ngaran pasangan anjeun) Anjeunna ogé mundur tina hirupna langsung.

Anu aranjeunna henteu tiasa ngahiji atanapi di ruang tamu, atanapi di kamar makan, atanapi dina méja tuang, yén aranjeunna henteu tiasa gaduh privasi tanpa karasa geuleuh sareng hina.

Kuring naros ka anjeun San Alejo, upami aya anu milarian yén aranjeunna teu ningali masing-masing, upami aranjeunna nyarios ... (Sebutkeun nami pasangan anjeun) Sareng ... (Sebutkeun ngaran kekasih anjeun) anu aranjeunna henteu ngartos masing-masing deui sareng yén papisahan éta final sareng salilana. Kuring naroskeun semangat jalanna pikeun ngiringan sadaya rute ti ... (Sebutkeun nami pasangan anjeun) Ka ... (Sebutkeun nami kekasih anjeun).

Hatur nuhun San Alejo pikeun sumping pesenan kuring.

Kuring nyuhunkeun anjeun uihkeun pasangan kuring ka sisi tobat, sareng kuring janji nyebarkeun doa ieu sareng hatur nuhun kana nikmat anu dikabulkeun!

Doakeun doa St Alejo pikeun misahkeun dua jalma ku iman anu hébat.

Dina hubungan pasangan, pihak katilu salawasna ditinggalkeun. San Alejo ngabantosan urang ngajaga harmoni dina sauyunan pasangan tanpa dirobih ku pihak katilu. 

Anjeunna terang nilai leres kulawarga sareng éta sababna anjeunna ngabantosan urang pikeun ngaluarkeun jalma-jalma anu ngancam ngancurkeun bumi urang.

Henteu janten masalah upami éta silaturahim sederhana atanapi parantos kajantenan janten hubungan kekasih, doa ieu kuat sareng éféktif.

Pikeun mareuman musuh

Anu paling mulya Saint Alejo, raja mimiti di Iskandari, ulah ngantunkeun abdi wengi atanapi siang, kuring ogé nyuhunkeun anjeun pikeun jaga kuring sareng ngancik kuring ka musuh anu datangna dina iman anu jahat.

Nyalametkeun kuring sareng ngajagi abdi tina kakawasaan setan, lalaki jahat, sato galak sareng tukang sihir sareng tukang sihir. San Alejo, San Alejo, San Alejo, tilu kali kuring kedah nyauran anjeun.

Unggal-unggal kuring ditawarkeun, ku kituna anjeun ngabebaskeun kuring tina sagala jahat.

Tilu salib kuring nawiskeun ka anjeun, anu mangrupikeun tanda Kristen anu alus, pikeun ngahukum tangan kriminal, ka penjahat anu hoyong ngalakukeun kuring salah.

Ieu bakal ngejat lidah jalma anu hoyong ngobrol ngeunaan kuring.

Abdi nyuhungkeun San Alejo perkasa anjeun, yén anjeun henteu ngantunkeun sakuliling bumi abdi sareng yén sadaya anu aya di suku kuring janten kawajiban kuring. Amin Yesus

San Alejo de León, upami jalma-jalma anu hoyong ngahianat ka abdi, muga-muga Gusti ngantepkeun sayapna tumiba tina haté kuring sareng sumping ka diri kuring, sakumaha Isa sumping di kaki salib.

 

Upami anjeun hoyong ngajauhkeun musuh, ieu mangrupikeun doa anu leres ka Saint Alexius.

Aya jalma anu nganggap yén musuh kedah caket pikeun nonton aranjeunna, tapi aya musuh anu langkung saé ngajauhan aranjeunna, ieu bisi permusuhan éta langsung.

Tapi aya kasus anu langkung serius jalma anu dilakukeun ngaliwat babaturan tapi kanyataanana maranehna musuh.

Dina hal ieu doa ka San Alejo ngabantuan urang nyorong aranjeunna jauh ti kami alami sareng tanpa masalah.

Anjeunna terang naon éta pikeun ngagaduhan musuh anu pangdeukeutna sareng éta naha anjeunna janten Saint, pikeun ngabantosan jalma mendakan karapihan sanaos kaayaan anu parah dina kaayaan anu parah kami parah. Ngaleungitkeun tina kulawarga sareng réncang sanés mangrupikeun hal anu gampang tapi sering diperyogikeun.

Kanggo cinta 

Saint Alexius, anjeun anu ngahontal sadayana, Anjeun anu ngatur ningali sadayana, éta lumayan terang Kanggo anjeun ngabedakeun sumanget kuring sareng ngakuan yén eksistensi abdi teu gaduh cinta, Suci Suci, bantosan abdi pikeun nyalametkeun cinta, pasangan kuring ditinggalkeun kuring sareng pikeun anu sanés / atanapi digantelkeun kuring, Janten kimia di antawisna cimata, ngajantenkeun aranjeunna tetep terpisah.

San Alejo, ngajantenkeun cinta anjeun anu béda, Nyimpang ti anjeunna / nya, uihkeun ka kuring, yén anjeun moal ngahontal tanpa kuring atanapi impian, Éta di sisi anjeun sanés jalma anu pikaresepeun, Éta kuring anu aya dina kahirupan anjeun, Dina anjeun lembaga, dina imajinasi sareng imajinasi anjeun.

Saha cinta anu milik kuring, yén éta kénéh, Éta muhrim mundur tina nyawana, Éta jalma anu jumeneng di antara anjeunna sareng anjeunna sareng kuring, Boga anjeunna dikaluarkeun ku kersan-Na, San Alejo, Asih nyaah ka kuring.

Abdi nyuhunkeun anjeunna / henteu tiasa tiasa sareng / anjeunna, yén nyawana henteu deui tambang, sareng abdi janten deui, Sakitu cinta kuring datang, San Alejo, kuring ngabutuhkeun, Nya he / anjeunna anu paling penting.

Solat Ausculta sareng abdi, sareng ngahalangan kuring.

Amin.

Doa ieu ka Saint Alexander pikeun cinta anu kuat pisan!

Butuh pikeun dipikacinta sareng dipikacinta salawasna mangrupikeun motif anu pangkuatna dina solat. Sangkan mendakan cinta sareng ngabentuk bumi, kulawarga anu pinuh harmoni sareng ningali barudak dewasa dewasa éta pangalaman kahirupan anu éndah anu sadayana jalma pantes hirup.

Nanging, anjeunna nyarioskeun sababaraha langkung seueur ti batur sareng ieu disababkeun ku niat jahat anu ayeuna sigana mundur dina haté. 

San Alejo, nalika anjeunna di bumi anjeunna tiasa hirup sapertos cinta ieu kusabab anjeunna ngagaduhan kulawarga sateuacan nyerah diri kana panyabab Tuhan.

Tapi cinta moal aya di dinya tapi tumuwuh sareng ngarobih kana kakuatan anu dugi ka ayeuna ngalakukeun kaajaiban anu luar biasa.

Naroskeun kajijat pikeun mendakan cinta sajati mangrupikeun kalakuan iman anu bakal salawasna ngaréspon gancang sabab sadayana urang nyuhunkeun bapa dina nami Yesus, bapa bakal masihan kami.

Maké kauntungan kakawasaan sadaya salat San Alejo!

Langkung seueur doa: