Doa keur anjing gering. Anu énjing mangrupikeun babaturan réncang manusa, tanpa ragu. Aranjeunna mawa kabungah sareng humor anu hadé pikeun kulawarga. Tapi hanjakalna, teu sadayana kembang. Salaku hal anu hirup, aranjeunna ogé gering, peryogi perawatan sareng ngabalukarkeun prihatin.

Doa pikeun anjing gering bakal nenangkeun anjeun sareng kulawarga anjeun dina waktos ieu asa. Anjing anjeun ogé mangrupikeun makhluk Allah sareng ku anjeun bakal kaberkahan ku Anjeunna upami anjeun nyuhunkeun éta kalayan iman sareng amanah.

Ieu sababaraha doa pikeun ngabantosan babaturan sakedik anjeun teu ngaraos nyeri sareng dudung langkung gancang.

Doa keur anjing gering

"Bapa Surgawi, punten bantosan kami dina waktos urang butuh. Anjeun damel kami pangurus (nami piaraan). Upami éta kersaeun, mangga pulangkeun kasehatan sareng kakuatan anjeun.

Kuring ogé ngadoakeun sato-sato sanés anu peryogi. Muga-muga aranjeunna dirawat kalayan ngurus sareng hormat yén sadaya ciptaanna pantes.

Rahayu anjeun, Gusti Allah, sareng suci anu nami anjeun salamina-teras. Amin.

Doa keur anjing gering

"Kalayan Pangéran, piaraan abdi sareng pasangan kuring (nami) ngagaduhan gering. Kuring ngahalangan pikeun pihak anjeun, nyuhunkeun bantosan anjeun pikeun kami dina waktos ieu kabutuhan.

Kuring kanthi énggal-énggalkeun naroskeun yén éta janten saé sareng petunjuk pikeun piaraan kuring sapertos parantos aya sadayana sareng barudak na.

Muga berkah anjeun nyageurkeun pendamping kuring anu pikaresepeun sareng masihan anjeun seueur dinten anu langkung ngajentul anu kami tiasa babarengan.

Muga-muga kami kaberkahan sareng didudut salaku bagian tina ciptaan anjeun. Amin!

Doa pikeun nyageurkeun sato gering

«Gusti Nu Maha Suci, anu parantos masihan kuring kado pikeun ngaidéntifikasi dina sadaya mahluk jagat raya ngagambarkeun cahaya asih anjeun; yen anjeun parantos dipercayakeun ka kuring, hamba hina tina kahadéan Anjeun anu teu aya watesna, penjaga sareng perlindungan mahluk-mahluk planét; nyanggakeun kuring, ngalangkungan panangan anu teu sampurna sareng persépsi manusa kuring anu kawates, janten alat pikeun rahmat Ilahi Anjeun tumiba dina sato galak ieu.

Anu ngalangkungan cairan ésénsial kuring tiasa ngabungkus suasana énergi anu éntik, supados penderita anjeun ragrag sareng kasihatan anjeun disimpen deui.

Enéng ieu dilakukeun dumasar kana Kersa anjeun, kalayan nangtayungan roh-roh anu hadé anu ngurilingan kuring. Amin!

Doa Perlindungan Piaraan

"Pikeun Bapa anu welas asih, anu nyiptakeun sadaya makhluk anu nyicingan pangeusina, supados aranjeunna tiasa hirup harmoni sareng lalaki, sareng Malaikat Guardian kuring, anu ngajagaan sagala sasatoan anu hirup sareng kuring di ieu imah.

Kuring ngajak anjeun kalayan énggal-énggal pikeun lalajo makhluk anu henteu murni ieu, ngahindari sagala panyakitna sareng ngamungkinkeun aranjeunna hirup aman sareng damai supados aranjeunna tiasa ngeusian anjeun kabagjaan sareng dipikacinta sadaya dinten kuring.

Muga impian anjeun janten tengtrem sareng muga sumanget anjeun ngantunkeun kuring ka lingkungan kaéndahan sareng perdamaian dina kahirupan ieu anu urang bagikeun.

Doa pikeun nyageurkeun sato

«Archangel Ariel, ka saha Gusti parantos masihan kado miara sadaya sato,

Archangel Raphael, anu nampi kurnia suci pikeun nyageurkeun, kuring nyuhunkeun nyaangan dina waktos ieu kahirupan kahirupan manis ieu (sebutkeun nami sato).

Muga-muga rahmat ka Gusti ngalereskeun kasehatanna, ku kituna anjeunna tiasa deui masihan kuring kabagjaan di payuneunana sareng kumawula asih-Na.

Ngidinan kuring, ku panangan sareng tanggapan manusa anu dugi, janten instrumen pikeun gusti allah ngabungkus anjeun dina suasana énergi anu saé, supados sangsara anjeun sirna sareng kaséhatan anjeun regenerates.

Enéng ieu dilakukeun dina karsa anjeun, kalayan ngajaga roh-roh anu hadé di sabudeureun kuring. Amin.

Doa pikeun anjing gering anu disageurkeun

Rama Surgawi, hubungan manusa urang ka babaturan urang ti spésiés séjén mangrupikeun kado anu saé sareng istimewa ti anjeun. Ayeuna kuring nyungkeun anjeun masihan sato kami perawatan parental khusus anjeun sareng kakuatan penyembuhan pikeun ngaleungitkeun kasangsaraan naon waé anu aya. Pasihan kami, babaturan manusa anjeun, pamahaman anyar ngeunaan tanggung jawab kami ka mahluk-mahluk anjeun ieu.

Aranjeunna percanten ka urang nalika urang percanten ka anjeun; Jiwa sareng jiwa urang aya di bumi ieu pikeun ngawangun silaturahim, sayang sareng sayang. Candak doa ikhlas kami sareng eusian sato gering atanapi anjeun sangsara ku lampu sareng kakuatan pikeun nungkulan sagala kalemahan penyembuhan dina awak. Pak, kuring khusus nerangkeun kaperluan anjeun (sebutkeun nami piaraan).

Kahadean-Na dihubungkeun ka sadaya mahluk hirup sareng rahmat-Na ngiringan ka sadaya makhluk na. Tina jiwa urang énergi anu saé, nyabak unggal urang sareng bayangan cinta.

Masihan para sato sato urang hirup kahirupan anu panjang sareng sehat. Pasihan aranjeunna hubungan anu saé sareng urang, sareng upami Gusti mutuskeun nyandak aranjeunna tina kami, éta ngabantosan urang ngartos yén aranjeunna henteu aya deui sareng kami, tapi ngan ukur caket ka Pangeran. Pasihan doa kami pikeun syafaat anu hadé ti Saint Francis Assisi, anu ngahormatan anjeun sadaya makhluk. Pasihan anjeunna kakawasaan pikeun ngawas babaturan sato urang dugi aranjeunna aman kalayan Gusti di kalanggengan, dimana urang ngarepkeun hiji poé ngagabung aranjeunna salamina. Amin.

Doa Saint Francis ti Assisi pikeun sato gering.

"San Juan anu Maha Suci, Suci tina kesederhanaan, asih sareng kabagjaan.

Di surga anjeun mikirkeun sampurna sampurna Allah.

Tingali urang bageur.

Bantosan kami dina kabutuhan spiritual sareng ragana urang.

Neneda ka Rama sareng Nu Nyipta kanggo ngasihkeun rahmat anu kami nyuhunkeun syafaat ka anjeun, anu sanés janten réréncangan anjeun.

Sareng terang hate urang ngembangkeun cinta pikeun Gusti sareng dulur urang, khususna anu paling diperyogikeun.

San Chiquinho anu tercinta, angkat tangan anjeun kana malaikat ieu (sebutkeun nami sato) anu peryogi anjeun! Nyaho cinta anjeun, perhatosan pamundut anjeun.

Saint Francis ti Assisi, ngadoakeun ka urang. Amin.

Ayeuna anjeun terang solat pikeun anjing gering, ogé diajar doa anu kuat pikeun sato gering.