Ngaleungitkeun anu lami pikeun masihan rohangan anu énggal.

Hartosna kartu tarot «Pupusna»

Surat maot sanés ngeunaan maotna jalma anu literal. Mei ngagambarkeun maotna hal séjén, sapertos proyek, rencana, atanapi hubungan. Kartu ieu ogé nandaan waktos panén, dilambangkeun dina dek klasik ku rorongkong panén.

Upami buah usum panas henteu dipanén, éta bakal leungit dina usum salju anu karasa, sareng jalma-jalma henteu tuang. Nalika scythe motong tali anu ngabeungkeut urang ka jaman baheula, éta ngabébaskeun urang pikeun maju tanpa sieun, sabab urang moal aya anu rugi. Sagala anu dipangkas didaur pikeun kasuburan kahareup, jadi euweuh anu leungit, sanaos siklus musiman laba rugi.

Dina dek Tarot anu paling modéren, urang ningali Pati dipasang dina kuda sareng baju hideung. Tekenan kana panutup ieu aya dina hukuman dosa, sapertos cara Wabah abad pertengahan (anu dumasar kana gambar Maot) dipaké pikeun ngajelaskeun Amarahna Gusti. Untungna, di jaman modéren, urang henteu kaleuleuwihi teuing ku filsafat anu salah.

Bewara
Bébaskeun diri ti jaman baheula anu henteu deui ngalayanan anjeun ogé sareng ngalih ka mangsa.

Sarankeun tindakan anu bakal nyaluyukeun naon anu anjeun pikahoyong sareng anu ayeuna tiasa dilakukeun.

Kartu maot nyarankeun anjeun pisah tina tatanan anu lami. Anjeun panginten hoyong nutupkeun akun, ngalengkepan tugas-tugas anu henteu acan réngsé, sareng ngala panén anjeun. Waktosna kanggo teras maju. Upami anjeun neukteuk tali anu ngahubungkeun anjeun kana cara lawas sareng konvénsi kuno, anjeun tiasa ngabébaskeun diri pikeun ngagabung sareng cahaya anu datang. Ieu sanés alesan pikeun nolak batur atanapi nganyenyeri aranjeunna ku cara naon waé. Éta ngan saukur waktos pikeun ngalih ka kapentingan pamungkas anjeun.

Entong ngantep nostalgia sareng kasatiaan anu ngagem nahan anjeun. Kudu daék ngalakukeun naon waé pikeun ngahontal tujuan anu anjeun hoyongkeun.

Digantelkeun dina: