Kumaha terang naha éta cinta atanapi silaturahim. Biasana ngarasa kabingungan nalika urang aya dina éta anu kasohor «Daérah réréncangan". Anjeun nanya ka diri: Kumaha anjeun terang naha éta ngan ukur silaturahim atanapi anu sanés? Naha anjeun hoyong terang upami anjeun leres-leres aya dina zona silaturahim atanapi upami jalma anu anjeun jaga ogé ngagaduhan kukupu dina beuteung nalika aranjeunna ningali anjeun? Anu pasti, baca tulisan ieu pikeun tip sareng mendakan tanda-tanda halus anu dipikaresep ku lalaki.

Kumaha terang naha éta cinta atanapi silaturahim ngaliwatan sababaraha tanda

Nyaho naha éta cinta atanapi silaturahim ngaliwatan tanda

Nyaho naha éta cinta atanapi silaturahim ngaliwatan tanda

Tangtu, unggal kasus béda. Jalma meta béda jeung maranéhna ogé kalakuanana béda. Sanajan kitu, sanajan ieu, éta mungkin ngaidentipikasi sababaraha tanda ngartos lamun aya hal sejenna atawa éta ngan hiji silaturahim nice.

Penting pikeun nerangkeun yén teu aya gunana janten paranoid sareng mikir yén detil naon waé mangrupikeun sinyal: kimia jeung harmoni antara anjeun hargana leuwih ti sagala manual atawa pituduh. Tapi atoh, éta salawasna alus pikeun nunjuk kaluar sababaraha titik nu condong nangtung kaluar di sakabeh jalma nalika aranjeunna museurkeun batur.

1. Ieu ngabejaan Anjeun sagalana

Salawasna pikir: naha anjeun jalma anu ditingali ku babaturan anjeun nalika aranjeunna gaduh masalah? Panginten anjeun leres-leres aya dina zona silaturahim. Nalika karep dibales, aya a hawa misteri jeung émosi. Jadi lamun salawasna bagikeun pancen sagalana anu lumangsung dina hirup anjeun Sareng anjeun, anjeunna henteu ngalakukeun usaha sakedik pikeun ngingetkeun anjeun atanapi nyiptakeun wanda antisipatif éta. Sigana ningali anjeun ngan ukur babaturan.

2. Ngobrolkeun batur

Nalika anjeun naros ka diri anjeun: Kumaha anjeun terang naha éta ngan ukur silaturahim atanapi anu sanés? Ieu panginten tanda anu paling jelas yén batur ningali anjeun salaku réréncangan. Lamun manéhna mimitian ngobrol ngeunaan keur asih batur, anjeun pasti aya dina zone silaturahim. Kitu ogé nalika anjeunna naroskeun naséhat anu asih ka anjeun tanpa mikir yén anjeun tiasa resep anjeunna.

3. Anjeunna masihan anjeun nicknames

Upami anjeunna mangrupikeun jinis éta nelepon anjeun ku nicknames lucu kawas "adina atawa adi", Anjeun bisa jadi teu ngarasa yén gairah overwhelming dina bagian anjeun pikeun masa depan foreseeable. Éta henteu hartosna yén budak lalaki atanapi awéwé éta moal pernah ningali anjeun kalayan panon anu gairah, ngan ukur ayeuna anjeun ngan ukur babaturan.

4. Anjeun ngan punduk ceurik

Tanda peringatan anu sanés yén anjeun bagian tina zona silaturahim nyaéta nalika jalma éta ngalih ka anjeun nalika hubungan anu sanés réngsé. Mertimbangkeun kaayaan ieu, sabab mungkin eta ngan jadi taktak marahmay keur ceurik dina dina kaayaan anu hese pikeun nanganan.

5. Ngarasa gugup di sisi Anjeun

Ieu tanda has sejen tina zone silaturahim. Nalika rarasaan romantis, biasana jalma ngarasa gugup. Upami anjeunna sigana guligah, mimiti seuri dina hal-hal anu henteu lucu, atanapi nyobian ngingetkeun anjeun dina sababaraha cara, éta mangrupikeun tanda yén sigana kaasih ieu saluareun sosobatan. Dina hubungan ramah, jalma nu ngajadikeun euweuh usaha pikeun nyoba ngingetkeun atawa mangga batur.

Tanda klasik silaturahim anu sanés nyaéta nalika anjeunna nyarioskeun hal-hal tanpa perhatian sakedik ngeunaan kumaha anjeun bakal ngaréaksikeun naon anu anjeunna nyarioskeun, nyaéta, henteu aya perhatian ngeunaan kumaha anjeun badé ngaréspon.

6. Coba kalakuan siga Cupid

Kumaha anjeun terang naha éta ngan ukur silaturahim atanapi anu sanés? Tanda ieu basajan! Anjeun ngawangkong ngeunaan batur anu adapts ka anjeun? Dupi anjeun kantos nyobian bobogohan batur? Hiji deui tanda peringatan. Ku alatan éta, salawasna nengetan rinci éta atawa, komo parah, lamun kaluar, anjeun nyandak babaturan sabab pikir anjeun bisa nyieun hiji patandingan sampurna.

7. Kontak awak

Nalika perasaan silih, éta normal neangan caresses sarta kontak fisikBoh di buruan atawa jadi alesan pikeun silih deukeutan. Upami ieu henteu kantos kajantenan ka anjeun, sanaos aya kasempetan, éta kusabab anjeunna henteu gaduh niat pikeun ngajaga kontak fisik anu langkung khusus.

Basa awak nyebutkeun loba ngeunaan jalma séjén, tapi anjeun kudu nengetan eta. Salawasna ati-ati pisan ulah nganggap yén sadaya anu dilakukeun ku awéwé kalayan awakna mangrupikeun tanda minat sabab anjeun tiasa janten paranoid sareng ningali petunjuk dimana teu aya nanaon.