Kumaha carana sangkan hiji awéwé murag asih jeung anjeun. Disebutkeun yén kaayaan infatuation mangrupakeun salah sahiji moments happiest hirup urang. Jatuh cinta ka awéwé téh rada rumit, sareng pikeun ngahontal éta anjeun kedah nyandak sadaya senjata anjeun. Tapi anjeun oge bisa ditolak ku dirina, sarta pikeun nyegah ieu lumangsung, kami geus dijieun artikel ieu kalawan sababaraha tips dasar pikeun awéwé tina impian anjeun ningali satengah hadé nya. Sing salamet!

Kumaha carana sangkan hiji awéwé murag asih jeung anjeun step by stepawéwé murag asih jeung anjeun

Teu aya awéwé anu sami sareng anu sanés, sareng éta naha seueur lalaki anu sieun nalika naroskeun bobogohan. Aranjeunna henteu terang kumaha kalakuanana, yén awéwé ieu tiasa resep sareng panginten aranjeunna moal tiasa ngahontal éta.

Salajengna, kami bakal masihan anjeun sababaraha tip dasar anu bakal ngabantosan anjeun ngahontal tujuan anjeun meunang awéwé murag asih jeung anjeun.

1. Dengekeun eta

Kabéh awéwé resep ngobrol jeung kadéngé. Dina tanggal munggaran anjeun tiasa ngobrol ngeunaan jejer countless, sarta lamun hayang nyieun dirina ngarasa husus, nengetan sagalana manehna ngabejaan Anjeun tur boga paguneman jeung nya. Ieu mangrupikeun awal anu saé sareng bakal ngahubungkeun anjeun ngaliwatan bursa ideu.

2. Janten gentlemanJanten gentleman

Nalika urang ngobrol ngeunaan janten gentleman sanés hartosna anjeun kedah janten pangeran anu menawan. Janten gentleman anjeun ngan ukur ngahutanglaku lampah nu sopan, lemah lembut, jeung merhatikeun. Contona, buka panto réstoran atawa mobil pikeun manéhna ngaliwatan sarta ulah ngagunakeun kecap kutukan atawa ungkapan salila tanggal. Ogé, ulah mikir ngeunaan nyieun kamajuan seksual sabab bakal kaluar tempat jeung nyieun lingkungan geulis tense. Anjeun lalaki uninga silih, anjeun lain pasangan.

3. Pakéan anu saé pikeun ngajantenkeun awéwé jatuh cinta ka anjeun

Teu aya awéwé anu bakal nyangka yén lalaki dina kahirupanna nyaéta jinis anu ngagem baju kotor sareng bau anu goréng. Lalaki dicukur beresih atawa janggotna rapih, seungit, buuk beresih jeung baju nu nangtung kaluar pikeun sobriety maranéhanana nyaéta detil nu mangtaun loba sudut pandang ti awéwé anjeun bogoh.

4. Ulah sombong

Aya lalaki anu resep pamer karya atawa harta banda, tapi ieu Éta sanés hal anu anjeun kedah laksanakeun di payuneun awéwé anu anjeun badé nalukkeun. Anjeunna ogé henteu hoyong anjeun nyarioskeun hal-hal anu anjeun henteu gaduh, sabab dina dua kasus anjeun moal tiasa ngingetkeun anjeunna.

5. Ulah maliré

Upami anjeun parantos mendakan awéwé anu sampurna sareng anjeun hoyong anjeunna bogoh ka anjeun, Anjeun kudu kaasup dina paguneman jeung babaturan Anjeun. Coba ngobrolkeun topik anu dipikaresep ku anjeunna, sareng ngantepkeun anjeunna nyarioskeun pendapatna. Ngawangkong ngeunaan mobil, soccer, sarta awéwé séjén pasti kaluar tina patarosan. Pastikeun réréncangan anjeun ogé terang kumaha ngajaga kasabaran sareng gaduh topik anu béda pikeun diajak ngobrol.

6. Nelepon dirina sanggeus tanggal munggaran sangkan dirina murag asih sareng anjeunNelepon manehna sanggeus tanggal munggaran

Upami anjeun nyauran anjeunna dinten saatos tanggal munggaran anjeun, kasempetan anjeunna murag asih jeung anjeun greatly ngaronjat. Tong ulin ngaganggu, sia. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nelepon anjeunna pikeun ningali kumaha kaayaanana, nyarioskeun ka anjeunna yén anjeun resep pendak sareng anjeunna sareng anjeun hoyong ningali deui. Upami anjeunna leres-leres hoyong langkung kenal sareng anjeun, anjeunna bakal nampi uleman. Tong kaleuleuwihi dugi ka tanggal kadua sumping sareng sarébu pesen ku telepon, jaringan sosial atanapi email.

7. Leumpang lalaunan

Kalolobaan lalaki ngaharepkeun yén sanggeus tanggal munggaran, hal anu leuwih intim bakal kajadian. Tapi hubungan anu langkung caket butuh waktos, hormat, tanggung jawab, sareng komitmen. Hormat dirina luhureun sakabeh sejenna. Hiji lalaki anu nyokot ieu kana rekening, ngahormatan kaputusan jeung waktu nu proposes jalma séjén.

8. Jadi hade ka babaturan anjeun

Nyaho bunderan babaturan anjeun ampir mangrupikeun ritual, sareng éta dimana anjeun bakal nampi persetujuan atanapi panolakan ti aranjeunna. Ieu penting pisan pikeun dirina, jadi sopan tur ramah. Ngobrol aranjeunna tanpa sieun jadi saha anjeun sabenerna. Tungtungna, janten transparan sabisa mangrupikeun hal anu saé pikeun anjeun.

9. Pituduh hubungan anjeun

Nalika anjeun mutuskeun sareng awéwé, Anjeun kudu jelas ngeunaan naon nyangka ti hubungan. Upami anjeun henteu ningali masa depan sareng anjeunna, mungkas papacangan anjeun, tapi ulah aya rasa nyeri atanapi kanyamanan sareng anjeunna. Lamun, di sisi séjén, anjeun hoyong eta jadi milik anjeun salawasna, nikah. Éta gampang. Awéwé resep terang dimana aranjeunna ngaléngkah.

10. Jadi romantis ambéh awéwé murag asih jeung anjeunJanten romantis

Keur romantis teu keur cheesy. Romantisisme nyaéta campuran kalakuan ksatria, kawas Mayar bil réstoran, kalawan kejutan saeutik nu bisa rupa-rupa ti masihan dirina kembang tanpa alesan pikeun ngawanohkeun manehna ka batur salaku kabogoh anjeun (lamun manehna bener).

11. Tepangkeun ka kulawarga

Ngenalkeun awéwé anu anjeun pikahoyong ka kulawarga anjeun sapertos ngégél papacangan. Janten upami anjeun yakin yén anjeunna mangrupikeun awéwé hirup anjeun, teraskeun. Teu perlu nyiapkeun dahar beurang formal atawa dinner for everyone a dibere nyaho silih. Ngan maké éta salaku pasangan Anjeun ka reuni kulawarga atawa pihak. Éta langkung santai sareng anjeun moal ngarasa teu aman pikeun pendak sareng sadayana. Tapi inget teu ninggalkeun manehna sorangan iraha wae.

Upami anjeun hoyong suksés sareng ngajantenkeun awéwé jatuh cinta sareng anjeun, ngamekarkeun cara mahluk nu ngawengku sakabéh qualities ieu dina kapribadian Anjeun. Kami ngajamin yén awéwé impian anjeun moal tiasa nolak gaduh tanggal sareng anjeun, sareng mugia janten sadayana di sisi anjeun.

Lamun hayang neruskeun ngaronjatkeun pangaweruh anjeun, didatangan sesa artikel tina Discover.online