Kumaha poho saha anjeun bogoh. Urang sadaya geus asih di sawatara titik dina kahirupan urang. Adventures, tawa, dinners, amarah, ... Hirup moments husus jeung jalma sejen tur teu wanting ka pernah tungtung, tapi hanjakalna ieu teu salawasna kasus nu bener.

Sanajan eta bakal idéal pikeun manggihan jalma sampurna pikeun hirup, teu salawasna kahontal. Bisa jadi anjeun teu boga tujuan anu sarua atawa hirup anjeun, tanpa leuwih, kudu dipisahkeun. Ieu dimana dilema hébat asalna, kumaha anjeun bisa poho saha anjeun bogoh?

Dina artikel ieu kami baris méré runtuyan tips pikeun mantuan anjeun poho hiji cinta heubeul jeung nu bisa move on, anjeun wani maca eta?

Kumaha poho saha anjeun bogoh step by steppoho saha anjeun bogoh

Salajengna urang bade masihan anjeun Tips 12 supados anjeun laksanakeun sareng anjeun tiasa ngahontal tujuan anjeun mopohokeun saha anu anjeun dipikacinta sareng anjeun tiasa neraskeun kahirupan anjeun.

1. Pareum komunikasi

Naséhat munggaran anu kami masihan anjeun kumaha hilap saha anu anjeun resep nyaéta pikeun ngeureunkeun komunikasi sareng mantan . Naha éta sacara pribadi, dina média sosial, atanapi liwat telepon, tetep hubungan saatos putus bakal ngabuka deui tatu anjeun. Seueur jalma teu malire léngkah ieu sareng tiasa kambuh, nyingkirkeun penyembuhan émosionalna ngan ukur meunang deui mantan.

Mun anjeun teu bisa megatkeun komunikasi, anjeun bakal boro poho cinta ieu, sanajan hubungan éta nyeri. Ogé, anjeun kedah meunang leupas tina objék jeung hadiah yén anjeunna masihan anjeun ulah mikir ngeunaan anjeunna.

2. Teu bisa dilawan mikiran batur

Sanajan kadenge ngabingungkeun, Beuki anjeun nyobian henteu mikirkeun jalma anu sanés, langkung seueur anjeun bakal mikirkeun aranjeunna. Numutkeun psikolog, nalika urang nyoba poho ngeunaan urut, urang meunang pangaruh sabalikna. Urang museurkeun pamikiran urang kana teu inget eta, jadi anjeun geus mikir ngeunaan jalma éta.

Entong maksakeun, teu tiasa dihindari yén kadang-kadang momen-momen anu anjeun hirup aya dina pikiran. Saukur entong obsess kalawan eta sarta ngaléngkah.

3. Pikir anjeun

Dina pilarian ngartos kumaha carana poho saha anjeun bogoh, anjeun bisa ngamekarkeun addictions alatan stress, kacapean jeung kahariwang. Pikeun nungkulan sagala ieu Pangaruh négatip anjeun kedah istirahat sareng santai. Anjeun kedah sadar naon kabutuhan anjeun dina waktos ayeuna sareng nutupanana. Manjakan diri, dangdanan sareng cobian henteu tilelep kana katiisan anjeun, eanjeunna tungtung hubungan hiji transisi penting nu kudu dilakukeun kalawan kaséhatan sarta kasabaran .

4. Ngobrol jeung batur nu dipercayaNgobrol jeung batur nu dipercaya

Unburdening diri ka sobat dipercaya bisa mantuan hiji jalma nungkulan insecurities maranéhanana. Nyarios ngabantosan haté urang pikeun ngaleungitkeun sagala anu urang bawa di jero sareng ngagampangkeun pamahaman tegangan sareng kahariwang anu urang hirup. Coba ngartos parasaan anjeun kitu ningali kaayaan tina sudut pandang anu sanés.

5. Meunang inspirasi ku jalma anu geus nungkulan eta

Meunangkeun putus putus teu gampang, jeung anjeun paling dipikaresep bakal ngalaman kasusah ngalakonan eta. Cara anu saé pikeun ningali yén putus ieu tiasa diatasi nyaéta diideuan ku jalma anu urang kagumi sareng anu parantos ngalaman kaayaan anu sami. Ku cara kieu, urang tiasa ngamotivasi ku ngartos kumaha aranjeunna ngatasi pamisahan.

Anjeun tiasa mendakan rujukan ieu dina:

  • Situs wéb sareng blog: Aya saluran anu didamel khusus pikeun palanggan pikeun diajar hubungan anu séhat, kalebet terminasi.
  • Pidéo atanapi publikasi dina jaringan: Salaku sarana komunikasi gancang, urang bakal salawasna mibanda sababaraha saran ti batur ngeunaan kumaha carana poho ngeunaan hiji jalma.
  • Tips ti babaturan: Lamun babaturan deukeut geus ngaliwatan kaayaan nu sarua, coba ngobrol jeung manéhna sarta jadi diideuan ku parobahan manéhna geus dijieun.

6. Sabar kana kanyeri

Sanaos sigana moal mungkin, Anjeun bakal meunang leuwih nyeri anjeun ngarasa ti direcahna nu. Ieu merlukeun anjeun hormat nyeri anjeun sarta hirup prosés separation ieu tenang. Nalika anjeun nyobian nungkulan nyeri misahkeun ti anu anjeun dipikacinta, kalibet dina kagiatan anu pikaresepeun sareng milarian dukungan ti réréncangan anu pangdeukeutna.

Sajaba ti éta, Tong bandingkeun diri anjeun sareng jalma anu gancang ngabéréskeun perpisahan. Pasihan waktos pikiran anjeun pikeun ngolah pamisahan ieu ku cara anu dewasa sareng tanggung jawab.

7. Fokus kana mangsa kiwari

Tip katujuh ngeunaan kumaha carana mopohokeun saha anjeun bogoh teu ngabayangkeun masa depan babarengan atawa nahan katukang. Kasalahan anu umum nyaéta ngabayangkeun kanyataan anu teu tiasa kajantenan tibatan fokus kana jaman ayeuna sareng kematanganna. Salaku tambahan, anjeun kedah ngartos alesan naha anjeun putus, nganalisa sareng nginget yén kaayaan éta henteu saé sareng anjeun ogé henteu kunanaon.

8. Inget flaws urut anjeunInget kasalahan mantan anjeun

Nalika urang papisah ti hiji jalma, urang gaduh kabiasaan ngan ukur nginget anu saé, tapi émut yén upami anjeun tinggalkeun, éta kusabab henteu sadayana amis. Coba mun pikir ngeunaan cacad maranéhanana jeung sikap négatip pikeun nyegah relapses atawa ngabayangkeun hubungan sampurna. Sadaya ieu lain hartosna yén anjeun kudu hate eta, jauh ti dinya, tapi lain hartosna yén anjeun boga eta dina altar.

9. Investasi dina naon anjeun resep

Salami haté anjeun cageur, anjeun tiasa tetep pikiran anjeun fokus kana kagiatan anjeun mikaresep. Anjeun tiasa uih deui ka kagiatan anu lami anu anjeun resep atanapi mendakan kagiatan énggal anu pikaresepeun. Salian rasa prestasi, ku cara ieu anjeun bakal mimiti gaduh rutinitas sareng hobi anu mantan anjeun moal kalibet.

10. Ulah nyalahkeun diri

Kasalahan anu umum nyaéta nganggap yén putusna mangrupikeun kasalahan anjeun. Entong ngarasa salah mikir yén anjeun teu acan nepi ka tugas, kami manusa kalawan flaws alam jeung ambisi jeung, ku kituna, urang rawan nyieun kasalahan. Ogé, incompatibilities dina hubungan bisa ngusir jalma jauh.

Jadi inget éta anjeun duanana geus mutuskeun nyieun kaputusan ieu sarta éta, sanajan nyeri, di mangsa nu bakal datang anjeun bakal nempo yén éta geus hal pangalusna anjeun bisa ngalakukeun.

11. Laksanakeun mantra pikeun mopohokeun anu dipikacintaNgalakukeun mantra pikeun mopohokeun saha anjeun bogoh

Dina usaha pikeun ngabéréskeun putus, sababaraha urang nganggo mantra pikeun mopohokeun hiji jalma. Salajengna, urang bakal masihan anjeun conto pikeun ngalakukeun:

  • Tulis ngaran lengkep jalma nu rék poho dina salembar kertas bodas.
  • Alungkeun keretas ka cai terus malikan kalimah ieu tilu kali: “Di tikungan walungan ieu uing eureun. Anjeun dina kahirupan kuring sapertos log. Dina aliran kahirupan, anjeun ayeuna geus kaliwat.

Pikeun ngalakukeun prakték ieu anjeun kedah gaduh iman yén éta bakal jalan. Ieu a latihan méntal anu ngabantosan anjeun mopohokeun jalma ieu, leuwih ti hiji mantra sarta ngabogaan nilai simbolis overcoming jeung poho.

12. Solat

Salian mantra, loba jalma balik kana solat poho yén cinta leungit. Pondokna, éta latihan méntal sejen pikeun miceun hiji urut cinta tina kahirupan anjeun. Kalayan kecap sanésna, éta mangrupikeun semedi pikeun ngaleungitkeun nyeri anu dirasakeun nalika kaayaan émosi sareng kahirupan sapopoe.

Salaku pajeulit meureun nya, figuring kaluar kumaha carana poho saha anjeun bogoh bakal aya mangpaatna pikeun anjeun. Ayeuna waktuna pikeun nyambungkeun diri sareng ngadangukeun kahayang urang. Kalayan pikiran anu langkung jernih urang tiasa mamatahan diri sareng dewasa salaku manusa.

Urang ngaharepkeun artikel ieu ti Discover.online Éta parantos ngabantosan anjeun sareng, upami anjeun aya dina kaayaan ieu, émut yén sangsara ieu bakal mungkas. Sababaraha poé mimiti sanggeus direcahna nu dipikaresep bakal hese, tapi anjeun bakal geura-giru manggihan naon nu peryogi meunang leuwih batur.