Frasa Rockers

[su_box title=”Rock phrases” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Frasa pangalusna tina lagu rock ku rocker hébat sarta band kawas U2, REM, ...

Maca deui

Frasa tiis

[su_box title=”Frasa Cool” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”] Frasa sering mantuan urang pikeun mikir, pikeun muhasabah subjek dina cara nu pangsaena …

Maca deui

Katerangan pikeun poto

[su_box title=”Frasa keur babaturan baheula” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Frasa nu bisa dipasang dina poto Anjeun tanpa kasampak kawas "wannabe". Janten henteu…

Maca deui

Frasa pikeun babaturan bekas

[su_box title=”Frasa keur babaturan baheula” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Lahirna putri Anjeun meureun geus sababaraha taun atawa dekade katukang, tapi naon…

Maca deui

Frasa pikeun putri abdi

[su_box title=”Frases for my daughter” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Lahirna putri anjeun meureun geus sababaraha taun atawa puluhan taun ka tukang, tapi naon…

Maca deui

Frasa Pangaweruh diri

[su_box title=”Frasa timer pangaweruh” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Salajengna sababaraha taun urang geus sababaraha kali ngadéngé ngeunaan pentingna jadi emotionally calakan. Tanpa…

Maca deui

Frasa ngeunaan mesem

[su_box title=”Frasa ngeunaan seuri” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Senyum muka panto, éta mantuan Anjeun pikeun ngaronjatkeun mood Anjeun, nyanghareupan…

Maca deui

Frasa motivasi Kristen

[su_box title=”Christian Motivational Frases” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Kiwari, kalayan gancangna jaman, seueur pamuda anu bingung ngeunaan…

Maca deui

Frasa Peuting Langkung Singkat

[su_box title=”Short good night phrases” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Naha anjeun milarian frasa wilujeng wengi anu pangsaéna pikeun pasangan anjeun? Dina hal éta,…

Maca deui

Wilujeng pesen téks énjing

[su_box title=”Wilujeng enjing text message” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Waktu urang hudang, urang pasti bakal bungah lamun ningali hiji talatah…

Maca deui

Frasa cinta ka Gusti

[su_box title=”Frases of God’s love” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Tanpa ragu, firman Gusti nyalira bakal ngawula ka anjeun pikeun ngalakukeun anu hadé…

Maca deui

Phase awéwé chingonas

[su_box title = "Frases de mujeres chingonas" box_color = "#ffcccc" title_color = "# efa43b"] Kalolobaan daptar kalawan frasa didominasi ku lalaki. Henteu éta…

Maca deui

Dedikasi pikeun réréncangan

[su_box title=”Dedications for a friend” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Nginget-nginget babaturan, boh nu hadé atawa goréng, mangrupa hal nu kudu urang laksanakeun…

Maca deui

Frasa perdamaian anu pondok

[su_box title = "Frasa perdamaian pondok" box_color = "#ffcccc" title_color = "#efa43b"] Sakapeung, anu ngahijikeun urang ngajantenkeun kaséhatan méntal urang optimal kusabab…

Maca deui

Ayat pikeun kabogoh kuring

[su_box title=”Ayat keur kabogoh kuring” box_color=”#dd3333″]Sajak jeung sajak meureun geus kaluar tina gaya salila sababaraha dekade, tapi anjeun teu bisa…

Maca deui

Selamat énjing mommy

[su_box title=”Wilujeng enjing mommy” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Indung urang mangrupikeun awéwé anu paling penting sadaya, sabab anjeunna anu masihan urang…

Maca deui

Asih nangkep frasa

[su_box title=”Love overcoming phrases” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Nalika anjeun ngalaman momen kasedih anu hébat atanapi ngarasa depresi, anu pangsaéna ...

Maca deui

Frasa ngeunaan kulawarga sareng union

[su_box title=”Frases ngeunaan kulawarga jeung kebersamaan” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Salawasna penting pikeun ngajaga kulawarga babarengan, pikeun ngamekarkeun kulawarga…

Maca deui

Pesan anu énjing saé positip

[su_box title=”Pesen wilujeng enjing positip” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Upami anjeun hoyong ngamimitian dinten kalayan kabagjaan sareng wanda anu saé, teu aya nanaon ...

Maca deui

Frasa berkat kabogoh kuring

[su_box title=”Thank you phrases for my girlfriend” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Dina pasangan henteu ngan ukur usapan, cium sareng kecap romantis, tapi…

Maca deui

Frasa paling terkenal Batman

[su_box title = "Frasa Batman anu paling kasohor" box_color = "#ffcccc" title_color ="#efa43b"]Batman mangrupikeun karakter DC Comics anu mimitina diciptakeun ku Bob Kane sareng…

Maca deui

Wilujeng berkah énjing

[su_box title=”Wilujeng Enjing Berkah” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Ngamimitian hiji dinten kalayan sikep positip tiasa janten kabiasaan anu séhat…

Maca deui

Wilujeung frasa babaturan

[su_box title=”Frasa perpisahan pikeun babaturan” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Waktos pikeun pamitan henteu gampang, komo deui upami…

Maca deui

Frasa pikeun gambar profil abdi

[su_box title = "Frasa pikeun gambar profil kuring" box_color = "#ffcccc" title_color = "#efa43b"] Frasa pikeun Tumblr, Instagram, WhatsApp, Facebook, Pinterest sareng umumna pikeun naon waé ...

Maca deui

Sajak pikeun pamajikan

[su_box title=”Poems for my wife” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Kecap anu ditulis dina wirahma jeung prosa sok jadi léngkah munggaran…

Maca deui

Frasa pikeun adina anjeun

[su_box title=”Frases for your sister” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Kusabab adina leuwih ti babaturan, manéhna mangrupa jalma anu marengan anjeun kabéh ...

Maca deui

Phase cinta pikeun pamajikan

[su_box title=”Frasa cinta keur pamajikan kuring” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Nikah janten monoton upami anjeun henteu neraskeun nyebarkeun cinta sareng…

Maca deui

Sajak pikeun réréncangan khusus

[su_box title=”Sajak keur babaturan istiméwa” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”] Nyaritakeun jeung komunikasi sentimen duduluran, ngingetkeun babaturan urang yén maranéhna bisa ngandelkeun ...

Maca deui

Sajak pikeun babaturan pondok

[su_box title=”Sajak keur babaturan pondok” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Sajak anu saé anu anjeun tiasa bakti ka sahabat anjeun anu parantos masihan anjeun anjeunna ...

Maca deui

Sajak silaturahim panjang

[su_box title=”Sajak silaturahmi Panjang” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”]Sahabat téh leumpang babarengan dina jalan kahirupan sabab jalan…

Maca deui

Sajak babaturan

[su_box title=”Puisi Babaturan” box_color=”#ffcccc” title_color=”#efa43b”] Babaturan nyaéta malaikat anu masihan jangjang anjeun nalika anjeun parantos capé…

Maca deui

perpustakaan trik
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians