Grup whatsapp.  whatsapp Ieu mangrupikeun aplikasi ponsel instan anu paling sering dianggo, ieu nyababkeun rébuan grup whatsapp yén pangguna parantos diciptakeun pikeun tiasa nyieun babaturan sareng ngobrol dina téma, raos atanapi kapentingan.

Kami parantos nyusun grup pangsaéna ku kituna pamaca urang tiasa ngiluan kelompok anu dipikaresepna.

Anjeun bakal mendakan ieu sadayana dina platform GroupsofWhatsapp.Online:

WhatsApp Grup: Pitunjuk Lengkep

gabung whatsapp kelompokHalaman ieu mangrupikeun Pitunjuk lengkep ka grup WhatsApp. Di dieu anjeun bakal diajar sadayana anu anjeun kedah terang gabung kelompok sareng ngiringan di aranjeunna lengkep ngawasa aranjeunna. Anjeun ogé bakal mendakan a Daptar lengkep sareng grup WhatsApp pangsaéna pikeun gabung, dibagi ku téma. Upami anjeun henteu acan hoyong maca petunjuk lengkep ieu sareng badé ngamimitian ngotéktak daptar urang, anjeun tiasa ngalakukeun milarian.

 

Grup Kelompok Whatsapp

Grup Patalina

 

Naon kelompok WhatsApp?

Grup WhatsApp nyaéta grup anu tiasa dianggo ku aplikasi mobile WhatsApp tiasa ngadamel paguneman antara babaturan atanapi pangguna anu béda dina hiji topik anu tangtu.

Kami sadayana kagungan Grup WhatsApp has sapertos grup kulawarga, grup réréncangan ti sakola, grup tim maén bal, atanapi grup nongkrong di akhir minggu ... tapi ku WhatsApp anjeun tiasa nyiptakeun kelompok dina sagala jinis topik sareng ngawenangkeun pangguna ti mana waé di dunya ngahiji pikeun papanggih jalma, janten babaturan sareng ngabahas tema grup.

Kumaha ngagabung grup WhatsApp?

Nalika aya batur ngadamel grup whatsapp, tambahkeun ka grup kana jalma anu anjeunna milih daptar daptar kontak anu anjeunna hoyong milu dina grup éta. Sajauh ieu saha waé tiasa nambihan anjeun ka grup WhatsApp anu khusus tanpa aya panyayuhan anjeun, tapi whatsapp Anjeun parantos damel di pembaruan énggal dimana anjeun kedah nampi pamundut éta sateuacan dipasihan grup. grup whatsapp anu pangsaéna Nalika grup didamel, pangurus grup tiasa ngabagi grup aksés grup pikeun pangguna énggal ngagabung kana grup éta. Dina kaca ieu anjeun tiasa ngaksés tautan rébuan grup anu anjeun tiasa gabung.

 

Link link samentawis

Naon anu aya hubungan kana grup WhatsApp?

Tautan atanapi tautan grup WhatsApp aranjeunna nuju (sakumaha kuring parantos nyarios ka anjeun), anu numbu pangurus anu ngabagi supados jalma sanés tiasa gabung kana grup éta. Upami anjeun pangurus a grup whatsapp anu ku anjeun damel dina ponsel anjeun, anjeun tiasa kéngingkeun tautan ti grup éta pikeun ngajak jalma-jalma sanés kalayan léngkah-léngkah ieu:

  1. Lebetkeun grup anu anjeun ciptana.
  2. Pencét nami grup na di luhur.
  3. Pencét "ngabagi" di luhur.
  4. Pilih pilihan «Bagikeun tautan» atanapi pilihan «Salin tautan».

 

Kumaha cara ngadamel grup WhatsApp?

Upami anjeun resep ngadamel grup whatsapp, anjeun tiasa ngalakukeun éta ku nuturkeun léngkah ieu di handap:

  1. Pencét "Nyiptakeun grup" di luhureun aplikasi Whatsapp anjeun.
  2. Tambahkeun pamilon kelompok diantara kontak anjeun teras klik "nuturkeun".
  3. Lebetkeun nami grup sareng poto pikeun grup sareng klik "nyiptakeun".

Ieu dilakukeun, anjeun tiasa ngabagi tautan atanapi tautan grup WhatsApp anjeun di GroupsofWhatsapp.Online

 

Kumaha bisu grup WhatsApp?

Sakapeung, sora bewara WhatsApp tiasa rada ngaganggu nalika anjeun nampi WhatsApp ti kelompok anu béda. Ieu mangrupikeun solusi anu gampang saprak anjeun tiasa Jempekeun kelompok WhatsApp anjeun. Para bisu grup whatsapp, anjeun ngan ukur kedah:

  1. Lebetkeun grup WhatsApp anu anjeun hoyong cicingeun.
  2. Pencét nami grup na di luhur.
  3. Pilih pilihan "tiiseun".
  4. Pilih hiji pilihan antara bisu «8 jam», «1 minggu» o "1 taun".

Cara séjén pikeun bisu grup Ieu mangrupikeun:

  1. Geserkeun jari anjeun kana grup pikeun miceun ka kénca.
  2. Pencét "tambah".
  3. Pencét "tiiseun".
  4. Pilih hiji pilihan antara bisu «8 jam», «1 minggu» o "1 taun".

 

Kumaha cara ninggalkeun grup WhatsApp?

Ninggalkeun grup WhatsApp Éta saderhana pisan. Anjeun ngan kedah:

  1. Geserkeun jari anjeun kana grup pikeun miceun ka kénca.
  2. Pencét "tambah".
  3. Pencét "Tinggalkeun rorompok".

Dupi anjeun ngantunkeun grup WhatsApp tanpa aranjeunna sadar?

Upami anjeun badé ngantunkeun grup WhatsApp tanpa pamilon anu sanés dina grup éta, hapunten nyarioskeun yén teu aya pilihan sapertos ayeuna. Nalika anjeun ninggalkeun grup, sésana nampi pesen dina grup anu ngajelaskeun yén anjeun parantos ngantepkeun grup.

Miluan Grup Kelompok WhatsApp

Miluan grup samsung dina platform kami Éta saderhana pisan.

Anjeun ngan ukur kedah ngotéktak milarian diantara Grup WhatsApp diterbitkeun, sareng nalika anjeun mendakan grup anu anjeun hoyong gabung, klik "Link kelompok". Anjeun bakal langsung dialihkeun ka Whatsapp sareng anjeun bakal dipénta pikeun ngonfirmasi yén anjeun hoyong ngiluan grup ieu.

[Miluan Grup Grup Samsung]

 

Grup Patalina

 

Damelkeun grup grup WhatsApp

Upami anjeun teu acan mendakan grup whatsapp Anjeun milarian, kuring ngajak anjeun nyiptakeunana waé sareng dibagikeun dina platform kami ku pamilon anyar tiasa nambihan. Ayeuna anjeun tiasa jieun grup WhatsApp sareng nyebarkeun éta.