Anjeun dina kaayaan rahmat abadi dimana sadayana aya alusna.

Hartosna kartu «Dunya»

La Piagam dunya nunjuk kana hikmah présidén anu ngadukung kahirupan dina ieu sareng di sadaya dunya. Dina kalolobaan dek Tarot, éta inohong awéwé anu parantos janten citra standar urang dunya. Anjeunna kawit ti Ibrani, Gnostik sareng tradisi alkémis, sareng parantos kapendak antara langit sareng bumi salaku indung kosmis jiwa, pamajikan Gusti, sareng pelindung urang pikeun pasukan karma anu kami parantos dileupaskeun di Bumi dina henteu dewasa sareng kabodoan urang.

Surat dewi Dunya ngajak urang kana kawarganagaraan kosmis - pas urang sadar potensi jiwa urang pikeun éta. Éta ngumumkeun ngahudangkeun mahluk abadi tina jiwa, dilaksanakeun tanpa kedah maot.

Surat ieu, sapertos Panonpoé, dianggap teu ngagaduhan hartos négatip henteu masalah dimana atanapi kumaha némbonganna. Upami aksioma hématika nyaéta "Kenalkeun diri anjeun sorangan," gambar ieu ngagambarkeun naon anu dipikanyaho nalika sipat saleresna tina diri dituturkeun kana kabébasan kréatip sareng kasampurnaan pamungkas.

Bewara
Janten tenang dina terang yén anjeun hasil dina tujuan anjeun.

Sarankeun tindakan anu bakal nyaluyukeun naon anu anjeun pikahoyong sareng anu ayeuna tiasa dilakukeun.

Mungkin hurup El Mundo te anu masihan idin pikeun ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong. Ayeuna, motivasi anjeun caket ka kersa ilahi. Sanajan anjeun ngalakukeun kasalahan, éta bakal janten barang anu langkung ageung. Tetep aktip sareng tetep maju.

Henteu kedah teras-terasan mariksa atanapi ngaganggu spontanitas anjeun sareng itungan. Daripada milarian mufakat atanapi negeskeun batur, ngan ukur jogét jogétna. Kalayan kecap séjén, nganyatakeun diri, réaksi sacara alami, sareng ngantep kiripik murag kana tempat anu aranjeunna sanggup.

Anu penting nyaéta niat ilahi. Naha manusa satuju kana éta atanapi henteu kirang pentingna. Nanging, upami anjeun ngantep ego anjeun kembung, anjeun moal aya gunana pikeun rencana anu langkung ageung.

Digantelkeun dina: